FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Mondjuk az elég valóságszerûtlen lesz, ha csak 12 játékost tudok majd fenntartani.
A jegybevételeket a stadionigazgatóval tudom növelni, ugye?
A jegyár beállítának mi értelme van, rájöttél már?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Meg néha vannak ilyen események, amibõl jön pénz. Pl. fizetõs rész a csapatod honlapján, stb.
Én folyamatosan megyek mínuszba. A hazai meccsek után kb. 300 pénz a hasznom, az idegenbeliek után meg 1.000 a veszteség.
Mitõl függ, hogy mennyi a jegybevétel?
Nálam alacsony jegyár esetén olyan 600 a bevétel, közepesnél és drágánál pedig 1300-1500 körül.
A szponzori bevétel 4500 meccsenként, a fizetések viszont majdnem 6000.
Így folyamatosan mínuszba megyek 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha jól emlékszem, Brekinek mintha tavaly sem lett volna ilyen problémája.
Breki:
Jól emlékszem? Vagy összekeverlek vkivel?
Ezek után én már nem merek grafikai cuccokat berakni a fifába, mert azért néha hasznos a csere.
Below is a list of transfers that occured between the cut-off point for FIFA 06 database updates and the close of the transfer window. You may find this useful for making transfers in FIFA 06 to reflect the current state of leagues around the world.
klik
harmadszor pedig háromszor van bent ugyanaz a felesleges dolog
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Teljesen szûz fifába csak a nyelvi file-kat, és a camera.dat-t raktam be. Ha cseréltem elszállt a végén.
Visszaraktam az eredeti zdatát és utána is leállt a fifa.exe, ha cseréltem.
Most utóljára feltelepítem megint.
Nem is lenne gáz ez, csak multiba ha az ellen cserél, azt nem tudom kivédeni<#vigyor0>#vigyor0>
Már vgay 100000 szer kérdezték meg hogy hogy indítsam el.
Élég fárasztó lehet mondhatom Hedge😊
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema