FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig csak ilyenkor pes után játszom vele
vhogy könyebb gólt lõni
most vezetek hosszabításban
"Nekem van egy fifa 2006-om, de nem magyar, viszont úgy tudtam, magyarul jelenik meg. Annyira nem érdekel, hogy angol. Tinektek milyen?" 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Na mindegy, marad a csere nélküli játék. Multiban meg imádkozok, hogy ne szálljon el a vége elõtt a game<#vigyor0>#vigyor0>
CSAK a Fradi
ALien
Viszont, ha nem futtatom a fatgui-t meg a genbh-t, akkor mintha benn sem lenne. Nem jön elõ F2-re a távoli kameraállás.
Ha lefuttatom õket, akkor mûködik az F2, csak a hibás kilépés is elkezdõdik.
nem lehet hogy átnevezted én meg nem figyeltem csak beraktam?
Ha azt írná, tökéletes lenne a rendszer.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azt honnan láttad, hogy tele van a stadion?
Én egyébként szívesen játszanék manager progival is, csak sajnos a Fifa 2005 + Total Club Manager 2005 párosítás nem nagyon jött be, mert nagyon lassú volt, ahogy kilépett a manager, utána elindult a Fifa, betöltöttem a Football Fusiont, lejátszottam a meccset, újraindítottam a managert és betöltöttem az eredményt.
Azt honnan láttad, hogy tele van a stadion?
Én egyébként szívesen játszanék manager progival is, csak sajnos a Fifa 2005 + Total Club Manager 2005 párosítás nem nagyon jött be, mert nagyon lassú volt, ahogy kilépett a manager, utána elindult a Fifa, betöltöttem a Football Fusiont, lejátszottam a meccset, újraindítottam a managert és betöltöttem az eredményt.
Lehet ezért nem jött elõ F2-re a távoli kameraállás?
Honnan tudom, hogy alacsony/közepes/magas jegyárnál mennyire telik meg a stadion?
Mert ugye ha magas jegyárnál is tele van, akkor érdemes azon tartani, viszont ha magas árnál üres, akkor mérsékelni kéne a jegyárat.
Ps3 ID: Gascoigne74
Még egyet kipróbálok, hogy szûz fifába csak simán berakom a camera.dat-t, de nem futtatom a fatgui-t meg a genbh-t.
A jegyáraknak elvielg azaz értelme, hogy minél magasabb a jegyár, annál lassabban nõ a szurkolótábor, ha jó a csapatod nagyon, akkor érdemes magasra rakni.
De könnyen megnézheted, játék közben nyomsz egy F2-t és egy egész távoli kameraállást kell hogy kapj, ha benn van rendesen.
Egyébként Sammynek igaza van, csak simán lefuttatam a fatgui-t és genbh-t a data könyvtárban és egybõl jelentkezik a hiba.
Egyenlõre jobbat nem tudok, mindent visszapakolok és singleplayerben nem cserélek, sérülést kikapcsolom. Multiba meg ha az ellen cserél, úgyis csak a végén áll le az exe. Legfeljebb, ha több meccset játszok valakivel gyorsan újból elindítom a gamét.
Látszik is hogy más méretû a te zdatád, de hiába nyomok F2-t, marad a sima tele kameraállás.
a bh az amit a genbh létrehoz ugye
a link ugyanaz csak a végére bh-t kell írni
zdata_23.bh
De F2-re nem jön elõ az a távoli kameraállás,úgyhogy nem sokat érek vele.Azért köszi<#vigyor0>#vigyor0>
Jah, és a bh file-dat nem találtam, lehet az is kéne?
Azt hittem, hogy sárgalapot fog kapni, de nem kapott.
Mit jelent ez?