FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
köszi

te milyen kártyabeállításokkal nyomod a játékot?

az ismétlésnél pixeles a gombok széle?
Breki33
hihetetlen a harmadik is bombagól

mondjuk ehhez a kamerához kel egy 19-es moncsi P
Breki33
atyaisten ebben én mekkora gólokat lövök

pedig csak ilyenkor pes után játszom vele

vhogy könyebb gólt lõni
most vezetek hosszabításban
Taranov
Nemnem 😊
"Nekem van egy fifa 2006-om, de nem magyar, viszont úgy tudtam, magyarul jelenik meg. Annyira nem érdekel, hogy angol. Tinektek milyen?" 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Forrest Gump
Ezt viszont nem értem, hogy lehet, hogy valakinél nem csinálja ezt a fatgui+genbh, másnál meg ha cserél, elszáll a game.
Na mindegy, marad a csere nélküli játék. Multiban meg imádkozok, hogy ne szálljon el a vége elõtt a game<#vigyor0>
Terminátor14
az õ fifája nem magyar...éshát ez õt nem érdekli, de nagyon sajnál minket, hogy nekünk angol 😛 vagy ilyesmi...

CSAK a Fradi

Breki33
lefordítanád ezt?
Breki33
nekem most bent van és mûxik is

csak megint lõttem egy bombagolt és mentem P
I.C.ram
Onnan gondolom, hogy mindig tele van, hogy mindig ugyanannyi jön be a jegyekbõl.
nekem van 1 fifa2006 om és nem magyar ugy tutdam magyarul jelenik meg anyira nem érdek elhogy angol csak tinek tek milyne

ALien

Forrest Gump
Be van a camera.dat csomagolva. Most installáltam vagy ötödször a fifát és mikor raktam be megnéztem.
Viszont, ha nem futtatom a fatgui-t meg a genbh-t, akkor mintha benn sem lenne. Nem jön elõ F2-re a távoli kameraállás.
Ha lefuttatom õket, akkor mûködik az F2, csak a hibás kilépés is elkezdõdik.
Breki33
érdekes van egy camera.dat becsomagolva meg egy camera1.dat ami nincs

nem lehet hogy átnevezted én meg nem figyeltem csak beraktam?
Taranov
Az logikus, csak az bánt, hogy nem írja, hogy hány % telt meg.
Ha azt írná, tökéletes lenne a rendszer.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Akkor mindig drágán kell adni a jegyet.
Azt honnan láttad, hogy tele van a stadion?

Én egyébként szívesen játszanék manager progival is, csak sajnos a Fifa 2005 + Total Club Manager 2005 párosítás nem nagyon jött be, mert nagyon lassú volt, ahogy kilépett a manager, utána elindult a Fifa, betöltöttem a Football Fusiont, lejátszottam a meccset, újraindítottam a managert és betöltöttem az eredményt.

Taranov
Akkor mindig drágán kell adni a jegyet.
Azt honnan láttad, hogy tele van a stadion?

Én egyébként szívesen játszanék manager progival is, csak sajnos a Fifa 2005 + Total Club Manager 2005 párosítás nem nagyon jött be, mert nagyon lassú volt, ahogy kilépett a manager, utána elindult a Fifa, betöltöttem a Football Fusiont, lejátszottam a meccset, újraindítottam a managert és betöltöttem az eredményt.

Breki33
nem biztos, hogy mindig be van csomagolva

kéne egy eredetit megnézni
Forrest Gump
Pontosabban a te zdata 23-dban volt benne a camera.dat, csak nem volt becsomagolva.
Lehet ezért nem jött elõ F2-re a távoli kameraállás?
Breki33
ird be a keresõbe hogy banner sztem P

és ahol sok banner van ot keresd
Breki33
enyém?
Gascoigne
És hol találom? 😊 Itt keressek? Sokat kell visszaolvasni?

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
szted ki ellen fog megtelni?

nagy csapatok ellen lehet emelni
Breki33
Rudee kilinkelte mikor a bannerkészitési versenyre készült P
I.C.ram
Ez nem manager progi. Mindig teli van a stadion, legalábbis nálam mindig tele volt. Csak annyit befolyásolnak a jegyárak, hogy mennyi bevétel lesz, és hogy milyen gyorsan nõ a "Fan factor".
Taranov
Én egy kis logikátlanságot érzek ebben.
Honnan tudom, hogy alacsony/közepes/magas jegyárnál mennyire telik meg a stadion?
Mert ugye ha magas jegyárnál is tele van, akkor érdemes azon tartani, viszont ha magas árnál üres, akkor mérsékelni kéne a jegyárat.

Forrest Gump
Gascoigne
Nem teljesen idevág, de szeretnék egy képet, ami a banneren is van, csak teljes nagyságban, tudna valaki linkelni?

Ps3 ID: Gascoigne74

Forrest Gump
Viszont most láttam, hogy amikor megnyitottam a zdata_23-t, benne volt a te camera.dat-od, csak nem volt becsomagolva.
Még egyet kipróbálok, hogy szûz fifába csak simán berakom a camera.dat-t, de nem futtatom a fatgui-t meg a genbh-t.
Forrest Gump
Azt futtatam, mármint az 1.3-t.
Na berakom a camera.dat-t és kilinkelem.
I.C.ram
Stadionigazgatóval azt lehet növelni, hogy hányan férnek be a stadionba, azaz hány jegyet tudsz eladni, azaz a bevételt.

A jegyáraknak elvielg azaz értelme, hogy minél magasabb a jegyár, annál lassabban nõ a szurkolótábor, ha jó a csapatod nagyon, akkor érdemes magasra rakni.
Breki33
tudodmit rakd be a kamerát és töltsd fel a zdata-t megnézem nálam jó-e
Breki33
de énis használok ilyeneneket és nálam jó

próbáld ki az 1.3-es fatgui-t
Forrest Gump
Igen.
De könnyen megnézheted, játék közben nyomsz egy F2-t és egy egész távoli kameraállást kell hogy kapj, ha benn van rendesen.
Egyébként Sammynek igaza van, csak simán lefuttatam a fatgui-t és genbh-t a data könyvtárban és egybõl jelentkezik a hiba.
Egyenlõre jobbat nem tudok, mindent visszapakolok és singleplayerben nem cserélek, sérülést kikapcsolom. Multiba meg ha az ellen cserél, úgyis csak a végén áll le az exe. Legfeljebb, ha több meccset játszok valakivel gyorsan újból elindítom a gamét.
Breki33
1. nincs crack
2. olvasd már el mi van felülre írva
De Hilfe! hogy a fa+!Ba kell crack-elni?

Breki33
állj már le
HILFE!!

HILFE!!

HILFE!!

Breki33
azt a kemra dat-ot raktam be amit kilinkeltél

biztos a zdata23-ban van?
Forrest Gump
Jah, már megtaláltam.
Látszik is hogy más méretû a te zdatád, de hiába nyomok F2-t, marad a sima tele kameraállás.
Breki33
pedig beraktam a camera.dat-ot

a bh az amit a genbh létrehoz ugye

a link ugyanaz csak a végére bh-t kell írni

zdata_23.bh
www.fifaonline2006.atw.hu 5 jelentkezõ befér még a bajnokságba! gyertek, jelentkezzetek!!!

Ezt írja ki: A CD-rom behelyezése után nyomjon Ok gombot majd indítsa újra a játékot! Mi a Fa!%t Csináljak? Please

Forrest Gump
Hát a te zdata 23-al nem áll le az exe, ha cserélek.
De F2-re nem jön elõ az a távoli kameraállás,úgyhogy nem sokat érek vele.Azért köszi<#vigyor0>
Jah, és a bh file-dat nem találtam, lehet az is kéne?
HOGY KÖ CRACK-ELNI??

gercse
az hogy 6 mp-n belül kilövi magátol a lasztit

Forrest Gump
Igazad lehet már én is erre gondoltam, hogy a fatgui és genbh szarja el.
Forrest Gump
Köszi, most szedem.
Megpróbálom vele.
Taranov
Mikor a kapus kezében van a labda és nem adom ki, megjelenik egy sárga jelzés a balfölsõben.
Azt hittem, hogy sárgalapot fog kapni, de nem kapott.
Mit jelent ez?

Breki33
Ajánlott bár mint mondtam a bh-ját is felraktam.