9766
FIFA 06
-
#7097 nekem ps2-es van,de mikor probáltam fifánál teljesen jol müködött -
#7096 Nekem Xboxos Padom van, valaki esetleg használ ilyet? Gondolom nemnagyon :) mert nemmegy a jobb analóg kar, és a menübe sem tudok kimenni :/ most szenvedek ezzel a devdatával, de semmi semi változás.. -
#7095 Ez se mindegyikhez jo! Ezek csak bizonyos gamepadokat szerkesztenek át! Nem az összeset csinálják meg benne müködöre! -
#7094 már kilinkeltem ezt -
#7093 Ezer hála, tegnap éjjel túl álmos voltam, de megtaláltam a FIFa Hungary oldalán :P
Szóval, ha valaki nem akar keresgélni, akkor ez kell neki
devdata.zip
this is the file am using right now and everything works..right analog button is a pause..left one is tactics..u can place it in another place too documents/fifa06/user and paste it there after unzippingalso save it in the same place mentioned above
-
#7092 Nem tudom nekem p880-am van de annál a driver frissités megoldotta a problémákat de fel kellet raknom hozzá a softwert is! -
#7091 Bevallom sokat olvastam vissza, de azon kívül, hogy sokaknál "be van ragadva a gomb" nem találtam rá megoldást :((((
Nekem is egyfolytában balrahúz a játékos és egyfolytában átlépős csleekt nyomat. Amivel nincs gond, de így nem lehet játszani. Szóval aki tudna segíteni megköszönném. És ne is mondjátok, hogy olvassak vissza, mert egész éjjel azt csináltam :)
Ilyen gamepadom van:
Saitek P2500
-
#7090 nem akarlak megsérteni de sztem ilyen gólt itt mindenki lőtt vagy 15öt
Selfisch te meg szórakozzá vmelyik rokonoddal ne velünk -
SeLFisCH #7089 Milyen felvevőprogit használtok? -
Ibron #7088 LOOOL.....mekkora gólt lőőőtteeem.......átemeltem Ronaldoval az ötösön belül a kapus fölött,aki nyújtózott ezerrel,de nem érte el és a labda meg puff.... pont a job oldali kapufa sarkába landolt.Csak nem szedtem le ezt a mittoménmilyen felvevő progit,mer egyenlőre nincs kedvem és feleslegesnek tartom. -
#7087 Nekem akkor ált sorfal lesz. -
dadek #7086 Kit Konverter -
#7085 nem lehetne kevésbé vulgárisan? -
#7084 nem mindig kell a kek savban lennie sztem a csik vegenek.
pl. ha teljesen leviszem a nezopontot (lapos loves) eleg megpoccintenem a D-t es kurva erosen ellovi, az mas kerdes hogy igy meg csak egy golt sikerult lonom, igaz az baszott nagy volt.
:D -
Rudee #7083 Akkor is az volt, mikor még nem volt PCre PES/WE. -
Rudee #7082 Kapusok teljesen jók, csak world classon kell jáccani. -
#7081 Hogyan lehet ugy szabadrugást lőni, hogy ne legyen kapufa? Én akárhányszor jol beállítom a lövést, az irányt és az erősséget is (hogy ne mellé menjen) mindig a felsőlécre bikázom meg. Kivétel nélkül, eddig egyszer volt a gyakorlásban, hogy bement, meg egyszer a demoban Ronaldinhoval 49m-röl. -
#7080 L1+D valahonnan ismerős P -
#7079 olyan mar nekem is volt hogy egy lefejelt labda a kapufáról alapvonalon ki es gol...
BUGos rendesen meg ez a fifa, kapusok meg tiszta hulyek... -
#7078 Q+D -
ZsilKEANE #7077 amugy hogy kell emelni ? :| vesszek meg, nagyon nem tok rájönni, hogy kell a kifuto kapust átemelni, pliz irja le vki, thnx előre -
#7076 A Fifa szerint ez gól... :D
-
#7075 benne van a patchemben -
Davidsned #7074 De csak a logot hogyan veszed ki? Akkor le kell vágni a tetejét nem? -
#7073 néztem ma a wcgn a fifásokat, hát nem voltak olyan rosszak, de joval jobbra számitottam, sztem simán verhetők (05tel jatszottak) -
#7072 Istenem
#7023 -
#7071 akkor világosabban
nagyon gyors és ronda a logo -
SeLFisCH #7070 Fyrex te értessz hozzá. Figy mivel veszitek ki a gólokat? FRAPS. ??? -
Davidsned #7069 De az mér baj, ha gyors és jól néz ki?:) -
#7068 nagyon gyors
és ez az EA logo -
#7067 KICSINYÍCSD ÉS OPTIMALIZÁLD!!!!!!!
a gól szép -
#7066 egy kulsovel csavart loves a tavolbol:
-
#7065 ok!Megpróbálom!! CSak gyakorlok!! -
#7064 eddig csak 4szer irtad be semmi baj... -
#7063 Golyo69!
ilyen gólokat rengeteget lő itt mindenki sztem szóval ilyeneket nincs értelme felrakni
de azért szépek
de ami fontos, egy ilyen lövést legalább 500-700K ba bele lehetne sűriteni te meg 1,5 megákat raksz fel
vágd le a fölös részeket és optimalizálj -
SeLFisCH #7062 Hey. NEm tudom észrevettétek -e de amikor tölt a FIFA az INTROban benne van Szűcs LAjos. Észrevettétek? :D -
SeLFisCH #7061 Hey. NEm tudom észrevettétek -e de amikor tölt a FIFA az INTROban benne van Szűcs LAjos. Észrevettétek? :D -
steve90 #7060 én észrevettem hogy nincs benne!!
-
#7059 -
#7058 te egy hihetetlen faszkalap vagy ember
három topikot nyitottál és mindegyikből volt már olyan, itt meg már legalább három büntipontot kaphattál volna warezért