FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs, kicsit nézz visszább a 21:45-ös üzimre és utána mond, hogy nem köszöntem meg...
mondjuk egy faq elférhetett volna a banneren,de mostmár mindegy, meg azt se vették volna észre...
Nem errõl van szó, hanem arról, hogy segítettünk és még egy köszi-t se tudott felböfögni, csak egy szép gesztust!
\"Hard to see, the dark side is.\"
nem nagymenõség van itt, csak használni kell a topik alján a keresõt, és ha már sehogysem boldogulsz akkor tegyél fel kérdéseket, nem pedig az az elsõ
inkább az a szánalmas aki nem olvassa el ami felülre van írva hanem megkérdezi újra és újra ugyanazt
nem véletlen találták ki a keresõt
amúgy meg minek dumálsz bele?
Segitettél itt bárkinek is?
nem véletlen találták ki a keresõt
amúgy meg minek dumálsz bele?
Segitettél itt bárkinek is?
kössz, akkor ezek szerint vannak még, akik megértenek másokat is!!
igazad van,abszolút,van itt egy-két sztár,akik csak annyit tudnak benyögni,hogy használd a keresõt,ami rendben is van,csak ne lenne olyan nagy az arcuk egyeseknek,mert õk gyepszõnyeget tudnak készíteni..hahaha
szánalmas ez a topic,az összes nagymenõvel együtt,elmegy az ember kedve,hogy bármit is merjen kérdezni itt
nah, de mind1, kaksi rá, kössz a segítséget!
<#mf1>#mf1>
Igen, és utána angol nyelvet válassz a játékban! És legközelebb tájékozódj annyira, h ne kérdezz ekkora ***ságot!
mi?
csak nevezzem át és kész?
csak nevezzem át és kész?
A játék magyar, és ezzel a modszerrel hívod elõ belõle a magyar nyelvet!!
me fifahungary-n nincs fenn..
nah ma jáccottam havernál ps2 õn és hát meglepõdtem
ps2re olyan grafikát hozott össze az EA hogy ejha
a TV-n visszakapott kép csodálatos
különbözõ mintázatu gyepek a stadionokban, gyönyörûen mosodik a háttér ahol kell és ecceruen szép az egész
ps2re olyan grafikát hozott össze az EA hogy ejha
a TV-n visszakapott kép csodálatos
különbözõ mintázatu gyepek a stadionokban, gyönyörûen mosodik a háttér ahol kell és ecceruen szép az egész
Avanti Crociati!
Azt tudom mondani, ami a használati utasításban van:
ET - Ellentámadás
3K - 3. ember kiugratás
SZ - Szélen vezetett labda
TT - Tizenhatos túlterhelés
ET - Ellentámadás
3K - 3. ember kiugratás
SZ - Szélen vezetett labda
TT - Tizenhatos túlterhelés
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De hiába rebuildozok, akét progit akkor is le kell futtatni, és nálam azért van gond.
Direkt kipróbáltam, hogy teljesen szûz fifába lefuttatam õket és utána rögtön volt a hiba.
Direkt kipróbáltam, hogy teljesen szûz fifába lefuttatam õket és utána rögtön volt a hiba.
Leszedtem azért, majd ha megint reinstall lesz, akkor csak simán felülírom a te zdatáddal az eredetit.
Azt vagy jó úgy, vagy nem.
Azt vagy jó úgy, vagy nem.
Köszi akkor szétnézek a játékban, vagy mondjuk a kiskönyvében.
Ejj de lusta vagyok én. :o
Ejj de lusta vagyok én. :o
http://www.gyufo.hu
Mostmár mindegy, mert le lett futtatva az a két "nem szar", és nálam már hibásan fog leállni az exe, ha csrélek.
Úgyhogy rakhatok be bármit, ez van.<#vigyor0>#vigyor0>
Úgyhogy rakhatok be bármit, ez van.<#vigyor0>#vigyor0>
Ez sajnos rajtam nem segít.
Mivel le kell futtatnom azt a két szart, így nálam marad a hibás leállás cserénél.
Mivel le kell futtatnom azt a két szart, így nálam marad a hibás leállás cserénél.
Hali
Olyan problémám lenne nekem, hogy nem sikerült rájönnöm mit szolgál az a négy opció, amit játék közben állíthatok be. ET, SZ, TT, 3K. A bal analóg karral tudom állítani, de nem vágom mire jó. Gondolom taktika vagy valami ilyesmi, de nem vettem észre változást egyik beállítása után sem.
Valaki ha leírná mit jelentenek, megköszönném.
(PS2, magyar verzió)
Olyan problémám lenne nekem, hogy nem sikerült rájönnöm mit szolgál az a négy opció, amit játék közben állíthatok be. ET, SZ, TT, 3K. A bal analóg karral tudom állítani, de nem vágom mire jó. Gondolom taktika vagy valami ilyesmi, de nem vettem észre változást egyik beállítása után sem.
Valaki ha leírná mit jelentenek, megköszönném.
(PS2, magyar verzió)
http://www.gyufo.hu
kártyabeállítások? minden dolog legjobb minõségre van téve, élsimítás 2q, 1024/768/32/100hz 😊 1600*1200-on is egész jól elmenne, csak úgy bántja a szemem a monitor.
CSAK a Fradi