FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, úgyhogy megnyugodhatsz.

\"Hard to see, the dark side is.\"

DEXTER92
Még decemberig meg fog jelenni?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Nah elárulnád, hogy ez most hogy a rákba jön ide?? Vagy csak terelsz??😊

derley
elõre is bocs a buzi kérdésért...na szóval letöltöttem a gamét, és ott az a bizonyos .rar fájl. na azt kell ugye kicsomagolni(ha jól tudom). amikor elkezdem kicsomagolni egy új mappába akkor csak egy .mdf fájlot csinál. ezt a fájlt ha bemountolom a daemonba akkor vmi hibát ír ki. mi a faszt csináljak?elõre is kössz a segítséget

Breki33
mert azt várod el hogy a sültgalamb a szádba repüljön

Biggui ki volt linkelve fatgui is már a demonál, vissza kell olvasni kipróbálni

énse kérdezgettem másokat a többieknek is megy elég részletes leírást kaptál
Nem warezokra gondolok, ezt egy szóval se mondtam. Egyáltalán nem veszem természetesnek, csak olyan furcsa azért, h itt van egy tapasztalt fifa felhasználó és ha jön egy kezdõ, mást se tud mondani csak, h keress keress keress, mitfoglalkozokénveled...

Valamikor kíirja, amikor épp menüben is az szól.

icespeakyy
nem kiell neki..benne van alapból

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

icespeakyy
hy vki nem tuggya' h mi annak a számnak a címe amelyik a legszebb tíz gól alatt megy?? pls help 😛<#help><#wilting>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

asfa
hanem oda van telepítve ahova a readme irja akkor nem is jó vagy mi???mert máshova van telepitve nem alaphelyre és nem indul el a bat fálj!!!!!!!!!!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

examinee
Amugy Probálj meg te connectolni és nem hostolni, ha ugyse megy dobd ki a routeredet mert az egy szar és vegyél helyette egy swichet és minden menni fog!
Jah és van 7000- abbol a fel arrol szol hogy ezt hogy kell azt hogy kell és csak keresni kéne! Ha majd nyitsz egy topicot megtudod hogy milyen idegesitõ hogy már 2 hete kint van a game és azzzal jönnek hogy nem indul el! Pedig csak keresni kéne és megtalálja...

Breki33
miért talán ez a feladatom?
birom, hogy egyesek ezt milyen természetesnek veszik

fõleg olyanok akik sose segítettek itt senkinek

Akit zavar, hogy nem segítek warez dolgokban és olyanokban amit 100* megkérdeztek már nyisson egy másik fifa topicot ahol csak ezek lesznek megigérem, hogy besem nézek oda.

És miis jobban járnánk.
Gyepmester ez jó <#nyes>
Viszont alapból segíteni kéne mindenkinek, nem??

6434-es hsz-mre nem tudna valaki választ?

Fyrex
importer nincs?😛

Avanti Crociati!

Forrest Gump
<#vigyor0>
Bazz, nem akarok ott megsérteni senkit de vannak ám kockafejek 😛 Némelyikük tipikus "féléletemagépelõttélem" egyén 😄

asfa
hali.tudja valaki hogy mit kell akkor csinálni ha a játék elején kiirja hogy problem with fifa 06 exe??????????

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Forrest Gump
Azt csináld, ami az nfo file-ban van.
De fenn a bannerban ott van, hogy mi a sorsa a warezzal kapcsolatos kérdéseknek!
Forrest Gump
Mind a 32 döntõs kapott egy Spring Office programcsomagot
Elsõ helyezett: FH és EA ajándékcsomag, Connect - Motorrevü - Men's Health éves elõfizetések, 100%Fradi havi elõfizetés, 10 000 FT vásárlási utalvány és 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1) , http://www.focimagus.hu/ havi full regisztráció
Második helyezett: FH és EA ajándékcsomag, Connect - Motorrevü - Men's Health éves elõfizetések, 100%Fradi havi elõfizetés, 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1), http://www.focimagus.hu/ havi full regisztráció
Harmadik helyezett: FH és EA ajándékcsomag, 100%Fradi havi elõfizetés, 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1), http://www.focimagus.hu/ havi full regisztráció
Negyedik helyezett: FH ajándékcsomag, 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1), http://www.focimagus.hu/
HELPer
Mi volt a Office zsaciban?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Forrest Gump
Forrest Gump
#fifa.hu-ról voltak egy páran.
Azt mondták jó buli volt<#vigyor0>
Most õszíntén mondom visszakerestem multi témába de nem találtam ilyesmit, amúgy thx a segítséget.<#rinya>

Breki33
Volt valaki ezen?

klikk

De levertem volna õket PP
Breki33
nem kell topicon belül rákeresni hanem keresésné úgy kell beállitani hogy az adott hozzászólást jelenitse meg
gercse
Breki, biztos hogy a soccergamingon láttad a lazio mezt ? mert beírom a keresõbe hogy lazio kiadja Curswine topikját, ok ott azon belül is rákeresek,de csak megemlítik h csinál majd,mindegy azért ha véletlen bukkansz egyre akkor jussak az eszedbe 😄

www.fifaonline2006.atw.hu 3 fõ jöhet még a bajnokságba!gyertek!jo lenne már jovo héten kezdeni!

Breki33
késõn szóltál
Breki33
Azoknak nézzük meg akik nem kultúráltan fórumoznak, warezolnak beszólnak másoknak és izélgetik a gyepmestert P
Barni
hé ez én vagyok
miért szükséges megnézni az ip-t?
nem értelek

Avanti Italia!

Csá,gyere game!? (mirc)
Breki33
<#eljen><#worship>
Solidus
Bocs ez nem offolás akart lenni csak már én sem viselem el ha itt osztjátok egymást.

.:SOLIDUS:.

Solidus
Nah,hát nem ezért akartam ide bekukkantani,hogy ezt olvassam.😞Mondom magamban,ez már igen 541 új olvasatlan üzenet,de itt a végén elfajultak a dolgok.1,teljesen felesleges itt szipolyozni egymást,arra ott van a gumiszoba...2,én is újreg vagyok de nekem feltûnt az a keresõ ott a kép alján és ott keresek ha valami fontos kérdésem van,ha ott nincs válasz akkor kérdezek.3,egyébként még 451 üzit is képes vagyok visszaolvasni mert Fifa lázban égek és nem zavarok másokat az álltalában 500* elhangzott kérdések miatt.Ennyi...<#idiota>

.:SOLIDUS:.

Még soha nem multiztam. Viszont szeretnék 1valakivel játszani, csak én router mögött vagyok. Azt szeretném tudni, h egyáltanán így 1 adott emberrel hogyan tudom tolni (többjátékos direkt ip-t próbáltuk, nem akart összejönni). Másrészt, az is kéne tudni, melyik portot használja a játék, h esetleg szabaddá tegyem a routeren.

examinee
Az lenne a kérdésem hogy akinek eredetibe van meg a game annak laggol az online vagy a dip?

Breki33
Breki33
fifa.hu
qukenet server
GYUFo
Köszi szépen, egyszerûen lusta voltam átlapozni a kiskönyvet. Majd átfogom, csak ilyenkor olyannyira rávagyok kattanva a játékra, hogy amint van egy kis szabadidõm már játszok is. 😊

FIFA 2002-nél is (ulõzõ FIFA játékom) a kiskönyvet akkor olvastam el, amikor már 2 hete játszotam. És akkor döbbentem rá mi mindenrõl nem tudtam. 😛

http://www.gyufo.hu

webibebi
meik szobábban?

msn:[email protected] bárki felvehet

Breki33
miért nem mész fel a mirc-re ott sok multis van

leírás
webibebi
mért?

webibebi
aki akar online jáccani annak itt az msn címem:[email protected]

Breki33
öszintén szolva nem nagyon nézegettem vhol láttam de nem tudom hol

most inkáb pes-el nyomom

de jobb sarokban a keresõbe beírod és ott az advanced searchban rákereshetsz
gercse
tényleg Breki találtál már Lazio mezt? gondolom gyûjtögettél mezeket a csapatoknak,(vagy rosszul gondolom?)soccergamingon körülnéztem 2 napja, nem nagyon láttam...gondoltam neked biztos lesz.

gercse
de nem lennél tudatlan, ha gondolkodnál,és nem cselekednél elõbb

aztnemértem mrreason h mért érzed úgy h kötelességünk lenne segíteni neked és bárki másnak? különben meg Brekit megérthetnéd hisz 100x leírta ugyanazt mert egyesek nemtudják használnia keresõt

gercse
lehet hogy akkora betûkkel kellett volna kiírni mint a FIFA 06 😛