9766
FIFA 06
-
#7137 az a bajom hogy láma vagy barátom -
#7136 nehogymár te szóljál be másnak aki 3 létező topikot nyitott kereső használat nélkül :DDDD -
Davidsned #7135 Hogyan kell az sg-s tárhelyemről belinkelni ide? -
Davidsned #7134 #7098 töröljétek légyszi! -
szabolcs17 #7133 És most, más tipp -
szabolcs17 #7132 9600 van -
steve90 #7131 ATI RADEON 9600,VAGY 9800ASAT VEGYÉL! SZTEM..
-
szabolcs17 #7130 Milyet? Neked milyen van? -
#7129 Vegyél uj grafkártyát! -
szabolcs17 #7128 Help! Letöltöttem a fifát, felteszem elindítom a meccset és mikor játszok törik a grafikája a játéknak. Valaki tudja rá a megoldást! -
#7127 nem jön be!
nem tucc adni közvetlen linket? -
Gport #7126 valaki jáccon velem online, IP alapján please.... szetetznék jáccani valakivel... van kedved? vagyél fel msn-re: [email protected] és írjon -
Gport #7125 aha... menj fel ide: www.allseek.info
írd be a warezhoz, hogy fifa06 találsz egy patch-t (kb 20 mega), töltsd le indítsd el indítsd el a fifát... én ENJOY
-
#7124 az a gém amit szereztem az 4 cd-s, feltelepítettem(több mint 3 GB), de nem akar sehogy sem elindulni,
1. cd-t indítom, majd pléj, akkor kiírja tegyem be a 4-est
4-et beteszem az írja kapcsoljam ki az emulátort... -
Gport #7123 jöjjön valaki jáccani velem... léccike.... szal ha van kedved akkor vegyél fel msn-re: [email protected]
-
Gport #7122 cd-s cd-s cd-s naja az már más... na hagy halljam mi a gond de részletesen.... -
#7121 itt most cd-s verzióról van szó okoska!
és előtte használtam a keresőt... -
Gport #7120 már rengeteg mindnekinek ez volt a probléma... mit tom én.. nem indul vagy ilyesmit.... -
krisz21td #7119 irányítást minden indításnál be kell lőni ebbe a játékba????vagy van rá mód?, -
#7118 és mit írjak a keresőbe? -
Gport #7117 használd a keresőt... thx -
#7116 Hail!
Help!
4 cd-s verzió van meg nekem , de nem akar sehogysem elindulni!
SEGÍTSÉG!!!!! -
#7115 www.fifahungary.com
fórum/fifa2006 -
Ibron #7114 Mi ez az f izé? -
#7113 ez kisgeri lesz P -
Gport #7112 hello all...
Szal az van, hogy szeretnék valakivel jáccani
Mibe, hogy megverlek???:D
-
#7111 fh-n levan rendesen írva a fórumban
Bár nemigazábn értem ezt a szabadrúgásmániát.
-
Ibron #7110 Lőttél már szabadrúgás gólt?Ha igen,hogy kell?nekem még soha nem jött össze. -
#7109 Hi all Labdákat szeretnék betenni a játékba letöltöm a progit és amikor kicsomagolom akkoir azt irja ki hogy hibás fájl van bennne :S Help -
#7108 nincs hozzá crack! Anélkül kellene mennia! de amugy gamecpyworld-ön vn fix image probáld azzal! -
#7107 banner -
#7106 Hali légyszi kéne 2006-hoz crack valaki andjon legyen szives mert nagyon kéne köszi előre is -
#7105 a loves elotti vedo melletti elmenetel az valami csel vagy egy sima irányváltás?
nagyon jol nez ki! -
#7104 szep gol -
#7103 ha mongyuk egy jobb labas jatekossal szabadrugaskor nyomod a SHIFTet és a bal iranyt akkor beall ugy Beckham-osan. es ilyenkor ha a kapu kozepere celzol akkor is eltekeri ugye balra. viszont visszanezeskor nekem sem latszik a labda roppalyajan az csavaras ive.
lehet hogy en is rosszul csinalom? -
imi1024 #7102 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,biztos volt már.Billentyűzettel hogyan lehet a szabadrúgást csavarni?Valahol olvastam a shifttel,én nyomom de ugyanúgy egyenesen megy.Légyszi segítsetek!
Köszi! -
Ibron #7101 Nem sértettél meg,csak erre most jöttem rá....viszont azt még nem tudtam meg csinálni,hogy szépen kikerülöma kapus és lazán besétálok a kapuba.....mer,akkor kivetődik én meg job híján átzuhanok rajta. -
SeLFisCH #7100 Mi bajod van ? noobsko -
Davidsned #7099 Amúgy, ha saját sg-s tárhelyemre töltök fel, azt hogyan tom belinkelni? -
Davidsned #7098
Geremi-vel (West Brom) van der Saar kapujába.