FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FRAPS+Animation Shop
Írd be lent a keresõben, hogy fraps!
Írd be lent a keresõben, hogy fraps!
Hmmm...mindenki nyomja be ezerrel a góljait...milyen felveõ progival csináljátok?<#fejvakaras>#fejvakaras> Biztos esett róla szó valahol,de lééégyszi áruljátok el...nincs kedvem visszakeresni a nevéért..meg akkor már linket plíz,hogy honnan lehet leszedni...lehet,hogy kipróbálnám.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
cs all
aztakarom kérdezni hogy vlki magyarázza már el hogy kell onlinenon gémelni fifáfav
thx
aztakarom kérdezni hogy vlki magyarázza már el hogy kell onlinenon gémelni fifáfav
thx
Aki még nem talált megoldás a Fifa 06 elindításának problémájára az látogasson el GameCopyWorld-re írja be a keresõbe a fifa 06 crack paramétereket és válassza ki a fifa 06 no cd\no dvd trainers & game fixes-t és töltse le a fifa 06 no cd fixed image#2- én belül File archivét 24 mb.
A sikeres Fifa 06 indításhoz szükség van egy Alcohol 120%-ra és egy Anti-Blaxx nevû programra,de ez benne van a Letöltött File-ben
A file tartalmaz még egy mini image-t és egy képet hogy hogy állítsátok be az Anti blaxx program settingjét.Nekem a Daemon Tools helyett ez a megoldás jött be.
A sikeres Fifa 06 indításhoz szükség van egy Alcohol 120%-ra és egy Anti-Blaxx nevû programra,de ez benne van a Letöltött File-ben
A file tartalmaz még egy mini image-t és egy képet hogy hogy állítsátok be az Anti blaxx program settingjét.Nekem a Daemon Tools helyett ez a megoldás jött be.
Animation Shoppal
letöltöttem a frapsot.Mivel tudom átkonvertálni a felvett vidót,és a méretét beállítani?
msn:[email protected] bárki felvehet
Ez legalábbszép gól

Megint egy bugos gól

Ha nem lõttem már vagy 8-10 ilyet, akkor egyet se.
Mindig ugyanúgy üt bele és mindig oda esik be a labda<#vigyor0>#vigyor0>
Tipikus fifa jelenség.

Mindig ugyanúgy üt bele és mindig oda esik be a labda<#vigyor0>#vigyor0>
Tipikus fifa jelenség.

szervez valaki online ligát?
az a transfer patch mikori frissítés?
ezta videót hol láttad?
A FIFA06 RTWC sem maradt bug nélkül!

csak vicceltem P
mondjuk én általában kilövöm a felesleges procceseket játék elõtt még a spykeresõt és virúsirtót is
de ilyet nem ajánlhatok
mondjuk én általában kilövöm a felesleges procceseket játék elõtt még a spykeresõt és virúsirtót is
de ilyet nem ajánlhatok
én is toltam pár meccset multiban, hát valoban nagyon laggol, viszont nem lép ki meccs közben,meg kicsit lassan reagál,de nem rossz, oszttársam öccsével toltam pár juve-real meccset, 4 bõl 1x õ nyert 3x én, 1 x 4-3 lett Del Piero hosszabbításban lõtt goljával, nem olyan rossze ez,de peccse minden képpen kell
ilyen potyát pro-n

szerencsés gól

Na megint játszottam egy pár multit.
Arány: 5 meccsbõl 4 atomszar volt, 1 határeset.
Ha nem adnak erre ki valami peccset, sztem meghal a fifa06 multi.
Rengetegen szídják ircen is.
Arány: 5 meccsbõl 4 atomszar volt, 1 határeset.
Ha nem adnak erre ki valami peccset, sztem meghal a fifa06 multi.
Rengetegen szídják ircen is.
Talán ez

Ez nem túl gyors?
Breki ez már jobb?

ez jobb?

Talán ez jobb

Más nézõpontból

Klasnic villant

Egy fejes gól

ha az eng.db fájl írásvédett és ezért nem engedi hogy átírjam a nevét, akkor mit csináljak? az írásvédettséget se engedi levenni...
Így fog kinézni a borító

Hihetetlen 😊
Szerintem hagyjuk abba...
Szerintem hagyjuk abba...
\"Hard to see, the dark side is.\"