FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
ez mind helyes <#eljen> Egyébként ebben a részben próbáltam áttérni padra, csak már 8 éve bill.-lel tolom, a padot meg nem volt türelmem megszokni 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Breki33
hát bill-el nem nagyon érdemes játszani de megpróbálom

lehet nem pontosan mondom

kényszerítõzés sztem q+s erre a passzoló ember beindul automatice

magad szöktetése: ez a shft lehet futással együtt, de szerintem lehetegyik csel is mikor hosszan tolja meg talán a kétszer jobbra nyil és a cselgomb, de nem biztos.

Lestatikát sztem a numerikuson található gombokkal állíthatod be.

Igazából ezeket inkább gamepadon tudom így nem biztos, hogy teljesen korrekt.
Sziasztok!
Láttam az egyik újságban, hogy olyan trükköket lehet csinálni mint pl:
kényszerítõzés, saját magam szöktetése v lestaktika alkalmazása. Tudnátok nekem segíteni, hogy ilyeneket melyik billentyûvel lehet alkalmazni?
Elõre is kösz:
Recky
The Hedgehog
Penalty Shootout 06 - A programmal a 11-eseket lehet gyakorolni.

DOWNLOAD

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
FAQ-ra nincs jelentkezõ? Aki frissítené? Nem kell semmi HTML tudás (talán alap), bejelentkezõs felület, beépített HTML szerkesztõvel... szóval fullos. Csak emberke kell aki ért a FIFA-hoz és nyúzni is fogja.

inkább 1 ÜGYÛ <#eplus2>

The Hedgehog
itt az a gond, hogy mi azért szívunk (PC-sek) mert ezidáig a PS2 volt a célplatform. A FIFA-nál ugyanúgy mint a PES-nél. És ebben az évben (és talán már tavaly is) érezhetõ volt, hogy nem azt kaptuk amit kaphatnánk. A PS2 mindkét játék esetében a maximumot hozza (kis túlzással) és a cégek immár a következõ generációs konzolok felé húzodnak. De amíg a X360-as tulajok már decemberben nyomhatják a gyönyörûszép FIFA 06 RtWC-t addíg nekünk PC-seknek várni kell erre. Jó esetben a hivatalos VB játék már az új motorral települ majd a gépünkre. PES téren rosszabb a helyzet. Ott még egy évet várni kell a nagy átalakulásra...

Szóval akinek nincs konzola az lemarad. Én konzolbarát vagyok. PS2-m is van és tervezem az X360-ast is. Miért? Mert szép, okos, ügyes és PC-t inkább a munkának szeretném már szentelni, mintsem játéknak. Persze lesznek majd kivételek 😊

ilyen hülye gólt kapni pro-n!

Breki33
nem mennék itt bele P
mohus
igaz mindkettõre nem??

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
én ezt a Fifa-ra írtam P
mohus
"hát játszok vele de mostanában inkább a Pes5 demo-t nyomom

nem azt mondom, hogy rossz csak........"

egyetértek Brekivel...picit jobb mint a pes4 és ennyi...de a PC nem ennyit bír, sokkal többet...

én konzolpárti vagyok
el lehet gondolkodni vajon miért kell egy X360 ahhoz, hogy PC-re majd a "konzolport" a jelenlegi PC-k tudásának megfelelõen nézzen ki...

szóval minek is kell megvárni a következõ konzol-generációt?

sztem a pumafélék miatt😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Solidus
Nekem megvan a FIFA 06 meg a Pro Evolution Soccer 5 is (konzolra-álá PS2) de mindegyik belopta magát a szivembe...FIFA 06 : 91% PES5 : 93%.Szerintem nem kell senkinek se ilyen hülyéket komolyan vennie,méghogy 70%...

.:SOLIDUS:.

Solidus
70%????Ez az ember beteg.Nah laikusok irnak véleményt...

.:SOLIDUS:.

Shevchenko
Gyakorolj csak mert kivagy hívva ahogy megjelent.Szia

FORZA MILAN!!!

Breki33
hát játszok vele de mostanában inkább a Pes5 demo-t nyomom

nem azt mondom, hogy rossz csak........
Johnny23
<#eljen>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

teljesen 1et értek ezzel

Shevchenko
Én a cikkeket lesza..... azzal fogok játszani amelyik nyilván életszerübb.

FORZA MILAN!!!

gercse
értem,csak nem érdekel...mármint az ilyen emberek véleménye, nem adok rá semmit,ha nem tudja megindokolni a kritikáját.

báttyó02
de érted mit mondok?
másik forumon találkoztam nemegyszer oylannal aki egyszerüen fikázza a pes-t,erre megkérdem,hogy milyen alapon? és nemtud rá válaszolni...vagy full baromságokat mondd

na az iylen cikkek miatt

na mindegy tényleg mert ez kemény flém már 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Johnny23
pff...

PES 70% - Fifa 94 %

...továbbra is a véleményem : EZ 1 ZSENI

NO COMMENT

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Jól mondod 😊

gercse
csakhogy aki az ilyen cikkekre hallgat és nem a saját tapasztalatára,az ne beszéljen...,én sem játszottam még a demojával,de a teljest le fogom tölteni ill megveszem 😄

Shevchenko
Mindegyem nem vitázni jöttem mindenki játszon azzal ami neki tetszik csak kötelességemnek éreztem mielött valaki megveszi borsós áron tudja mivel áll szembe.Mindenkinek jó játékot csövi.

FORZA MILAN!!!

báttyó02
de az iylen cikkek nem egy-két embert fognak arról meggyõzni hogy a pes szar...
és akkor csodálkozok hogyha valaki azzal jön hogy fos a pes,holott hozzá se nyúlt még,csak az iylen cikkekre hallgat

gercse
szerintem oly mindegy kinek mi a véleménye, a lényeg hogy neked tetszen,vagyis nekünk😄

báttyó02
de ezen a cikken látszik hogy egy oylan ember irta aki teljesen elfogult....
tuti 100 hogy a fullt is lefogják húzni

Shevchenko
Teljesen igaz amit irnak habár biztos alfogult fifás irta,de eggyetértek vele nem igazán sikerült olyan jól,habár ez még csak a demó,de legalább itt vátozatos és változatos gólok vannak.

FORZA MILAN!!!

báttyó02

Shevchenko
Azért Brekitöl megkérdezném hogy neki bejön ez a gyönyörüség sablonos gólokkal???

FORZA MILAN!!!

báttyó02

báttyó02
"Új etalon!

Számomra megszületett ISTEN GYERMEKE!😊 Ugyan nem tökéletes ez a FIFA sem, de az életben, mint ahogy azt már megszokhattuk semmi sem tökéletes. Vannak hibái, mint minden másnak, de ezek a hibák eltörpülnek mindamellett, amit az új rész kínál. Hangulatos, életszerû, remek felépítésû, könnyen kezelhetõ, igazán élvezetes fociprogramot adott ki 2005-ben az EA a kezei közül! És hogy mi a véleményem a nagy rivális PES-rõl? Az, hogy a FIFA06 mellett labdába sem rúghat! Ajánlom mindenkinek, fanatikusoknak pedig kötelezõ darab!"

:|||||||||||||
no comment

Shevchenko
Végre nállam is megy a Fifa06,de el kell mondanom nektek óriási csalódás,mert megint televan sablonos gólokkal,ráadásul a gép is 95%-ának gólaja szélröl beadott labda ami igan gusztustalan,de akinek ezt tetszik játszon vele.Amugy a manager része nagyon fasza.Sziasztok.<#wave>

FORZA MILAN!!!

LES FORZA INTER
Hali! Vki segítene? Az lenne a kérdésem, hogy meccs közben melyik gombkombinációval lehet védekezési taktikát váltani? Azt tudom, hogy támadás taktikát a num2,num6,num5,num4,num8-al váltok, de védekezést hogy lehet váltani?? PLS help!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Fyrex
azér számomra röhejes hogy ennyi idõ alatt képtelen volt vele bármit is kezdeni

Avanti Crociati!

The Hedgehog
Puma1: büdösül abbahagyhatnád már a warezolást... régen leírtunk mindent, hogy miért hogyan és mivel kell indítani. Olvass vissza légyszi. Ne kelljen már itt 20x elmondani. Rég nem arról szól már a topik amit itt tolsz.

Fyrex
megkaptam dvd-n és felinstalláltam . :w

Avanti Crociati!

Fyrex
igy jártál . :|

Avanti Crociati!

nem indul

Fyrex
nagyon csönd van ma mivan táborba mentek az ovisok? 😛

Avanti Crociati!

The Hedgehog
Csinálok asszem FAQ-ot... kéne nem?... de nekem nem lesz idõm mindíg frissítgetni, szal 1 embert erre jelentkezzen, aki azért játszani fog a játékkal és ért is hozzá!

examinee
Oké köszi! Kiprobáljuk csak nem nekem kell a Logitechez hanem egy srácnak mert õ xboxos gamepaddal nyomja pc-n és az nem mükszik neki Fifa 2k6-nál!

The Hedgehog
én eddíg bírtam várni 😊 meg most nagyon kellett egy TV (régi kaputt) aztán hamár veszek ügye 😛

Breki33
opsz

akkor várok még P
The Hedgehog
SAMSUNG WS-32Z308P... 82cm... álvánnyal együtt 190e

Breki33
jó csak árat mondj P
The Hedgehog
persze, hogy jó, de ha már HDTV-re igazítják akkor... meg most eléggé lezúzták az árakat és pont TV-t akartam venni így döntöttem emelett, de nem akarok OFFba menni

Breki33
Mondjuk a HDTV (High Definition Television) 1920x1200 pixel
Breki33
Úgy tudom sima TV is jó hozzá