FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát nem tom... én most vettem egy HDTV-t 😊 Elõkészülök az XBOX360-ra 😄
Egyébként a gameplay videóban a menü és az interaktív felület tetszett. Ahogy a háttérben melegítenek a játékosok 😄
Egyébként a gameplay videóban a menü és az interaktív felület tetszett. Ahogy a háttérben melegítenek a játékosok 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
DE én kinyomtam és jól nézett ki
Mások a szinek P
Viszont az új távoli kamerával ott játszani........
Mások a szinek P
Viszont az új távoli kamerával ott játszani........
igen tegnap én is meglestem... gameplay szinte semmit sem fog változni
Tegnap nyomtam XBOX-on a FIFA 06-al is... hááát... Messze jobban néz ki és jobban mozog, mint PC-n. Pedig a grafika ugyanaz. Kivéve, hogy itt a bejátszásoknál facásan elmossa a háttért ami durva jól néz ki. Valamint ugye a mezek is szebbek, vagyis TV-n azért nem annyira látszik az elmosottság. Persze ez nem jelenti azt, hogy ha a PC verziót kinyomod TV-re akkor jobban fog menni 😄
Hát igen. Konzolok...
Tegnap nyomtam XBOX-on a FIFA 06-al is... hááát... Messze jobban néz ki és jobban mozog, mint PC-n. Pedig a grafika ugyanaz. Kivéve, hogy itt a bejátszásoknál facásan elmossa a háttért ami durva jól néz ki. Valamint ugye a mezek is szebbek, vagyis TV-n azért nem annyira látszik az elmosottság. Persze ez nem jelenti azt, hogy ha a PC verziót kinyomod TV-re akkor jobban fog menni 😄
Hát igen. Konzolok...
Ja és hosszas tesztek utána. Tegnap egész délután szinte mezeket pakolgattam nagy unalmamban (plusz egy kis betontörés is volt hála a járólapozásnak OFF 😄) ... szal' úgy látszik a KIT RAPTOR tökéletesen mûködik. Az új FATBHBUILDER ami mellé települ is faxán újragenerálja a megpiszkál zdata-kat és fat táblát. Szóval nincs gond...
Használjátok nyugodtan.
Ja és ROHADT GYORS. Egy mezt kb 5 mp alatt bepakol.
Használjátok nyugodtan.
Ja és ROHADT GYORS. Egy mezt kb 5 mp alatt bepakol.
nah nekem továbbra is fent áll a probléma a gamepad-dal... a jobb analóg irányai fel vannak cserélve valahogy így:
alap / mostani rossz beállítás:
fel / jobbra
le / balra
jobbra / fel
balra / le
Hmmm nem tudom hol lehet az analógokat belõni. A gombokra oké ott a config.dat, de mi van az analógokkal? Azt hol a rákban tudom kalibrálni?
alap / mostani rossz beállítás:
fel / jobbra
le / balra
jobbra / fel
balra / le
Hmmm nem tudom hol lehet az analógokat belõni. A gombokra oké ott a config.dat, de mi van az analógokkal? Azt hol a rákban tudom kalibrálni?
ha nincs itt rajtad kívül ilyen ember akkor valahol a többségnek van igaza nem? 😄
na jó reggelt'
na jó reggelt'
Szerintem igen.....................szerintük meg nem<#hehe>#hehe>.Én védem egyedül a Fifa 2006-t<#wink>#wink>...bár lehet,hogy más is amellett van,hogy jó és foggal körömmel harcol ezért az álláspontért<#hehe>#hehe>,de nemtudok róla,hogy lenne ilyen ember rajtam kívûl<#hehe>#hehe>.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
milyen a game? Jobb mint a 2005?
Egyébként nálam mûködnek a mezek még nem fagyott ki.
Ronaldinho

Breki, Rómának raktál te be mezt?
Mert ha nem akkor most kipróbálom ezt a raptort, meg meg is nézem mennyi a különbség az eredetihez képest.
FH-n van egy Róma mez.
Mert ha nem akkor most kipróbálom ezt a raptort, meg meg is nézem mennyi a különbség az eredetihez képest.
FH-n van egy Róma mez.
Mezt még nem találtam, viszont egy ilyet igen.<#vigyor0>#vigyor0>
Köszi a linket!
Nem találkoztam vele, de az nem jelent semmit. Tehetségem van hozzá, hogy ne lássak meg dolgokat<#vigyor0>#vigyor0>
Nem találkoztam vele, de az nem jelent semmit. Tehetségem van hozzá, hogy ne lássak meg dolgokat<#vigyor0>#vigyor0>
kits
Amúgy kirakták a dolgaimat?
Írták, hogy milyen jó dolgokat csinálok fifához kirakhatják-e P
Erre én írtam, hogy pes-re még jobbakat :-)
Amúgy kirakták a dolgaimat?
Írták, hogy milyen jó dolgokat csinálok fifához kirakhatják-e P
Erre én írtam, hogy pes-re még jobbakat :-)
Na most lámulok egy kicsit én is.<#vigyor0>#vigyor0>
Van valami jó kis oldal, ahol van már sok mez, mert a soccergaming-on lópikula sincs?
Van valami jó kis oldal, ahol van már sok mez, mert a soccergaming-on lópikula sincs?
Gyerekek, lefuttatam azt a fatbh builder-t, ami az új kit raptorral van, és láss csodát, nem áll le az exe hibával cserénél!
Mezt nem raktam be egyet sem, csak simán lefuttatam.
Mezt nem raktam be egyet sem, csak simán lefuttatam.
Bocs a lámaságért de hogy találom a gamepados topic ot?
Saitek-re van valami patch illetve lehet buherálni is
A fifahungary gamepados topicjába kilinkeltem ezeket.
A fifahungary gamepados topicjába kilinkeltem ezeket.
Sziasztok! Saitek P2500 Rumbleforce gamepadom van. Amikor online játszok a fifával nem tudom megállítani a játékot hogy cseréljek vagy formációt állítsak. Sem a gamepad gombok egyikére nem oszt a játék ilyen funkciót sem a billentyûzettel (még az ESC gombra sem) engedi a szüneteltetést. A vezérlés beállításoknál a játékban nem lehet állítani a játékmegállítást hogy milyen gombon legyen. Van valakinek ötlete mivel lehetne ezt orvosolni? Esetleg másnak is volt ez a problémája? Eléggé lehangoló úgy online játszani hogy ha egy játékosom megsérül nemtudom cserélni. Már bánom hogy eredetiben megvettem a játékot.....
"mirc·#fifa.hu
Hali!Hogy lehet neten jáccani egymással?
okéj, köszi...
Asszem szólok anyámnak.Õ bárkire tud hatást gyakorolni, annyira kibírhatatlan...
Asszem szólok anyámnak.Õ bárkire tud hatást gyakorolni, annyira kibírhatatlan...
CSAK a Fradi
próbáld meg megdumálni velük, hogy ugye garis de ha ráfizetnél egy kicsit nem kéne cserélni és a gari maradna
höhh, a driver linkeket köszi, majd kiprószálom õket, csak elõbb kicseréltetem a karit...
CSAK a Fradi
figyi te nem vagy képes egy oldalt visszaolvasni így énse és ugye akkor nem látom amit írtál.......
http://www.guru3d.com/
innen van egy optimalizált driver, nekem ez bejött
Az ilyen módosított meghajtókat hivatalosan nem támogatja az NVIDIA, de segítségükkel nagyobb teljesítményt és szebb képminõséget tudunk elérni a legtöbb videokártya esetében
Itt már van 81.84-es BETA
klikk
Ez régebbi de többen tesztelték megelégedéssel
ForceWare 81.82
klikk
Megkéne nézned mûxik-e a venti
innen van egy optimalizált driver, nekem ez bejött
Az ilyen módosított meghajtókat hivatalosan nem támogatja az NVIDIA, de segítségükkel nagyobb teljesítményt és szebb képminõséget tudunk elérni a legtöbb videokártya esetében
Itt már van 81.84-es BETA
klikk
Ez régebbi de többen tesztelték megelégedéssel
ForceWare 81.82
klikk
Megkéne nézned mûxik-e a venti
érdemes akkor használni a kit raptort? vagy még nem tudni?, ha kiexportáltam a régi mezeket és berakom az ujakat és esetleg emiatt kiakadna,viszont ha visszateszem a régieket akkor is menthetetlen az ugy?
milyen VGA-d van?
Ez nem giazán hasonlít Lampard-ra.