FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi lennék rá, mert aki számít azt hiszem mind ismerem.<#vigyor0>#vigyor0>
"There is a patch in development for the PC version of FIFA 06 that will address the following issues :
1 - USB Keyboard Incompatibility fix - FIFA 06 is currently not compatible with some commonly used USB keyboards. The patch will fix this issue so that they can function in FIFA 06. The fix will cover the majority of these keyboards, with special focus given to those keyboards being reported to the forums and tech support departments.
2 - By fixing the input peripheral recognition system, the Saitek P2500 controller will also be properly detected and function as intended (USB supported game pad).
3 - PC Controller Save Configuration fix – the User is currently not able to save their modified controller configurations. The patch will fix this and allow the User to save any changes they have made to the configuration of their supported keyboard or game pad controls.
While we do not have a fixed timeframe for the release of this patch currently, we do not believe the wait will be a lengthy one.
We'll update you further as we have more information."
Csak mivel szart se értek angolul nemtudom 😞
vki help thx
"Breki: hát nem tudom! Nekem más a véleményem! A Nem tudásomról csak annyit, hogy 2-szeres Fifa2005 bajnok vagyok! Nem mintha beképzeltségbõl mondanám, de abban nem tudnak elverni! És veled ellentétben én válltig állítom, hogy a Fifa rengeteget fejlõdött! Rendben, hogy neked nem tettszik, de nekem nagyon. A játékosok mozgása, a cselezési rendszer, a kapuralövések, a szöglet, a szabadrúgás mind rengeteget fejlõdött! Én tudod ezen a véleményen vagyok! Grafika nem nagy cucc, de azért nekem tettszik, és más véleményét is figyelembe véve kapott 16 pontot a 20-ból! Ez tükrözi, hogy nem vagyok elszállva tõle, de mégis jobbnak érzem! Tudom ez az én bajom! A multiról csak annyit, hogy én más sokat nyomtam multiba, és az általad leírtakat nem tapasztaltam. Sajnálom, nekem tökéletesen mûködik, és igenis hangulatos! A másik dolog a gamepados: be lehet állítani, és el is lehet menteni. Nekem ez is mûködik, szál ezzel se értek veled eggyet! És amatõr lennék, mert billel nyomom? Hmm...felettébb érdekes, én billel igenis nagyon jól játszom, jobban mintr gamepaddal, és még sincs 3 kezem, egszerûen nekem csak jobban fexik a bill! És ha ezt nem hiszed el, akkor szívesen játszok veled, persze a ki mersz állni😊! És hidd el, tövirûl hegyire ismerem a játékot, és nem vagyok elfogult! Számomra rengeteget fejlõdött a Fifa, sokkal élvezetesebb lett, és ez a legjobb Fifa, ami eddig megjelent! Sajnálom, ha más ezt nem így érzi, de én akkor is kitartok amellett amiket írtam! A kiugratást igenis ismerem, nincs ellenfelem ebben! Ha kételkedsz szavamban, akkor gyere és játszunk eggyet! És köszönöm szépen a vélemyényedet, hogy megosztottad velünk, de mint látod nem értek veled eggyet! És ez szerintem jogos! "
msn:[email protected] bárki felvehet
min: +<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Avanti Crociati!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
De amikor megjelenés utánn hetekkel hónapokkal is arról lehet olvasni hogy hogyan indítsam el az már kicsit unalmas. Na ezek vannak törölve szerintem.
egyszer állnának bíróság elõtt a most fennhangon warezoldalakat hirdetõk......
Csak azt szeretnénk, hogy ne arról szóljon már a topikok nagy része, hogy agyonwarezolja mindenki. Nem akarjuk, hogy a warez lapok tulajdonosai kapva-kapva az alkalmon itt hirdetgethessék az emelt díjas sms-ekkel operáló oldalaikat. A warezt FIFA 06 téren kimerítettük. 20x le lett írva honnan lehet leszedni, 20x lett postolva reg kód és 40x befirkáltuk, hogy miként kell elindítani, kiírni a játékot. Nincs arra szükség, hogy errõl még többet beszéljünk.
Read back...
Ami azt illeti nekem sincs még meg a játék, noha nem azért mert nincs rá pénz, lusta vagyok elsétáéni a boltig, a neten pedig inkább kihagogy a rendelést... Szal sztem engedjük a warezolást...
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Itt nem azért tiltjuk a warezt mert kötelezni akarunk mindenkit az eredeti megvételére. Egyszerûen csak azért nem akarunk warezolni, mert ha visszaolvasol már ki lett merítve a téma. Nem akarunk ezzel már foglalkozni. Reg kódot is írtak. Keress...
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Eredeti játékhoz nem kell kód?
<#help>#help>
a szöktetést bill-el nem tudom pontosan deha bill-en gyorsan futsz és megnyomod a shift-et meglátod.
Sztem az a legurítás lehet vagy a szabadrúgás variációk ezt így most fejbõl....
Nem nagyon sikerült összehozni sokmindent.
A kényszerítõzés az naggyából összejött, igaz nem passzolta vissza, de jól van.
Amikor magamat szöktetem akkor milyen sorrendbe kell nyomni a billentyûket?
Valamint lenne még 1 kérdésem:
Amikor szabadrúgás van, akkor a numerikus billentyûnél a 8-ast megnyomva elõjön gy kis ábra. Azok mit jelentenek?
Thx:
recky