FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sammy
Gameplayt próbáltatok már? Ezeket találtam:

Avoks féle gameplay

Kenny féle gameplay

Breki33
Ezt valami perfekt angolos lefordítaná nekem?

Frenkie, Help Us smooth out FIFA 06

--------------------------------------------------------------------------------

Hi frenkie

As you may or may not know I have been trying to sort out the blurring of the PC version of the game when humping the ball upfield. Weve been trying all sorts of stuff, and have tried with FIFA 05 and UEFA CL as well. There seems to be no ini setting to fix the problem.

Playing last night (FIFA 06) I noticed the problem was much reduced at Highbury, as the turf texture is far less detailed with many less grass lines.

link

You have been the turf man for PES and FIFA for ages and I wondered if you could have a look and see if you can help? Maybe by trying out a simpler turf texture along the lines of the highbury one in game.

If you cant, can you ID the highbury turf texture in the BIGs, that way I can copy that turf to all stadia?

Any help would be great and of course I could be well off the beaten track as to what is causing the problem, but hey, its worth a go...

Cheers

Asywalker

Nem egészen értem mi a problémája

examinee
jah ha lennemár valami norm javitás😄

csum666
kösziiiii

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

The Hedgehog
szánalmas emberek vannak... na ilyeneknek nem engednék online újságot szerkeszteni!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Breki:

Az objektív kritika egy dolog.
"Az nem a kommentátorok felvétele hanem eredeti régi gólok közvetítése." Volt itt még a billentyûzetbeállítás-mentésével kapcsolatban vmi, meg a mutival, stb. Oké lehet, hogy ez elkerülte KisGeri figyelmét (bár kétlem...)
Az viszont túlzás, hogy "Nem mondtad, hogy amatõr vagy de aki bill-el tud csak játszani az nem ismerheti igazán a játék képességeit."
Személyeskedésbe ne menjünk bele! Ha Te gamepad rajongó vagy az egy dolog. A jelek szerint KisGeri jobbszereti a billentyûzetet. Mérjétek össze a tudásotokat online.
Amúgy az ortodox rajongókkal mindig ez a baj. Nem csak arról vannak meggyõzõdve, hogy õk a legjobbak, hanem arról is, hogy ahogy õk játszanak az úgy a legjobb és mindenki más amatõr. Ha ez a cikk minden hibája (pár "patchelésre" ítélt apróság), akkor nincsen azzal semmi baj. Töltsd le a javítást és mindjárt jó lesz... 😊

NO COMMENT
examinee
Azzal választassz Taktikát! Ha a nyil elõre mutat akkor támadó taktika lesstektikkal együtt! Ha hátra mutat akkor védekezö ha semmit akkor semleges a taktika!

The Hedgehog
Ne tolongjatok ennyire a FAQ szerkesztõi posztjáért... én csinálnám, de szerintem épp elég dolgom lesz még emellett is.

The Hedgehog
prezentáld... kiváncsi vagyok! ezt nem is tudtam 😊

Breki33
Én ezt máshogy tudom

"October 5, 2005 - Konami has some big plans for Winning Eleven on the Xbox 360"

A teljes hírt ha érdekel máshol prezentálom.
The Hedgehog
erre a platformra nem lesz PES 😊 majd PS3-ra valamikor jövõ nyár végén már láthatunk valamit a PES-bõl szerintem 😊

A fû szerintem jó. Meghát itt már szerintem nem lesz könnyû dolgod a mintázással PC-n, lévén az egész fû poligonokból van felépítve 😄 Bár biztos rá van húzva valami színes tetcsör.

A játékmenet alapja tényleg ugyanaz. Persze. De a mozgás sokkal finomabb. Látszik, hogy "van hely" a sokkal több fázisú animációkra.

Breki33
szerintem tök ugyanaz a játékmenet

és a fû sem tetszik P

Pes video kéne már erre a platformra
The Hedgehog
Megnéztem ezt az ENGLAND - BRAZIL nextgen videót. Hát bazz... valahogy a játékmenet sem tûnik rossznak. Igaz nagyon hajaz a FIFA 06-ra, de egy látszik, hogy sokkal, de sokkal finomabb a mozgás és az egyes animációk jobban kapcsolódnak egymáshoz.

A másik a látvány. Hátbizony ebben azért odaver. Ahogy Ronaldinho haja mozog futás közben, vagy a közeliken a mezek dinamikusan mozognak. Eszméletlen...

Ha nem veszek már csak emiatt XBOX360-at akkor hülye vagyok... Leszarom! Ilyen FIFA-ra vártam eddíg!

The Hedgehog
FifaX Career Multiplayer Patch 06 (185 Kb) - Small patch, which allows:

- Play FIFA 06 Manager Mode with your friend playing for the opposite team
- Play FIFA 06 Manager Mode with your friend playing for your team.

Hello Aki jártas a foci játékok terén(pontosabban F.06-ban)az kérem segítsen,_lenne néhány kérdésem:Van a Ball center labdaimportáló,(egyet sikerült )betennem, azóta egyet sem.A gépem magas grafikán beszaggat,ki is fagy néha(nem a beállítástól)3200-as proci,1gb ram,9800 pro-val ??? Ha valaki tudja hogy hogyan kell CSAVARNI a labdát szabadrúgáskor,az kérem írjon<#integet2>
báttyó02
hüha kisgeri bekeményitett 😄Ddas

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

csum666

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Hát bakker én ezt nem vágom..más topikba,ha a kepfeltoltes.hu-ról töltöm fel,akkor a direkt linkkel normális méretû,itt meg nagyon nagy....hogy lehet ez?Mindegy...ezer bocs a kép méretéért.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Na. Fifát mostanában hanyagoltam,de ismét elkezdtem vele játszani<#wink>.Belépek és teljesen új izét hallok...új játékosnak a gólját...mer eddig hallottam Beckhamét,Rooneyét meg mindenkiét,de Grerardét még nem..na mindegy,most már igen.Aztán szépen folytattam Coventry cityvel a félbehagyott karierem és megnyertem vele mindent,feljutottam az FA Premier league-be<#wink>...igaz,amatõr szinten nyomom,szóval könnyû volt<#hehe>,de a comunity shield döntõnél Manchaster United(a kedvenc csapatom<#wink>😊ellen játszottam és volt 5kapuralövésem összvissz.MU-nek nulla.Míg a mittoménmi...másodosztályba a mecs végén 11 kapura lövés volt a Coventryvel...szóval izgalmas mecs volt és 11-s rúgások döntöttek,ahol nyertünk,mer Giggs elbénázta az 5diket...szépen mellé lõtte.A lapusomnak volt olyan megmozdulása 11-snél,hogy mielõtt ellõtte volna a MU játékos,elmozdultam vele középrõl jobbra és õ lõtt...én még vetõdtem vissza középre és kivédtem<#hehe>.Úgyhogy comunity shieldet megnyertem a Coventry cityvel<#worship><#wink><#eljen>.

Itt1kép a csapatról.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

jee sikerült 😛

Na hát én letiltottam az usb-nél mindent de így is rossz :\

Breki33
nah inkább így

klikk

Elég érdekes a fû
Breki33
Ezt láttátok?

Angol-Brazil

Asszem módosítom az álláspontom.
Anthony001
Daemonba tettem be egy MDF kiterjesztésû imaget.
Nem hiszem hogy mini ( 3,5 gb )😊

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Fyrex
mini image bemountolva?

Avanti Crociati!

Anthony001
Na megfogadtam tanácsod, de olyat még mindig nem találtam, hogy nem indul el, úgy hogy semmit sem ír ki mert nekem ezt csinálja

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Breki33
ajánlom magamat P
Breki33
ird be neki mit keressen

így tényleg nehéz
Csaó!

Na végre írhatok!!!😊)) Az a helyzet, hogy kb. 3 hete nem tudtam internetezni, sõt gépet sem tudtam használni szóval le vagyok maradva... Megjelent meg is van, de van már hozzá valamiféle update vagy frissítés??? Köszi rossi
Fyrex
Jó akkor mind1
nagyon nehéz lenne rákeresni

Avanti Crociati!

Anthony001
Jó akkor mind1
Nagyon nehéz lenne leírni

Fyrex
alul van a keresõ

Avanti Crociati!

Anthony001
Oké.
Már visszaolvastam 3 oldalt
Légyszi írd le

Fyrex
az hogy nem olvasol vissza

Avanti Crociati!

Anthony001
Hello all!

Feltetteam a gamet.
Rámegyek az ikonra, és nem indul el.
Semmi sem törtnéik.
Mi lehet a baj?

Forrest Gump
Ebben egyetértek,de hát az a játék az eredményes. Nagy sajnálatomra.
Breki33
akkor beirhatnátok neki
examinee
arrol szerintem fogalmunk sincs ki! Popec a legjobb Mo-n de szerintem vagyis Tuti hogy ez nem õ! Ugyhogy ez a gyerek szájhös!

Istencsászár
jaja😊))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

examinee
erröl meg: szerintem az nem menö hogy a bugokatr kihasználva jobb lesz valaki!

Breki33
oké és ez a kisgeri??
Forrest Gump
Hát 2k5-ben elég jól ment, de a vége fel már nem bírtam tartani a lépést az igazi menõkkel. ( FH liga NB1 nyolcadik.)
Fyrex
figyelj szóljak egy modinak hogy basszon ki a picsába vagy abbahagyod a warez téma feszegetését?

Avanti Crociati!

Forrest Gump
Hát ide így regisztráltam anno, mert CoD-ban ez volt elején a nevem.
De ircre nem akartam ezt a nicket.<#vigyor0>
Breki33
És te milyen szinten vagy csakhogy tudjam hova helyezni magam PP
examinee
jajaolvan😄DD Miez az álnév?😛

Breki33
Kisgari 18 aki a cikket irta.

Kicsit beleszálltam a lelkébe
Forrest Gump
Ircen ZoTyA vagyok<#vigyor0>
examinee
mért te ki vagy?

examinee
Erröl van szó! Csak hülye emberek döntenek erröl- illetve mindig a pénz kell nekik! csak arra nem jöttek rá hogy igy sokkal nagyobb pénztöl estek el! -jah és büntetni tudnak- ahhoz értenek amilyen hülyék máshoz nem% gondolkodni már másnak kell!