FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frenkie, Help Us smooth out FIFA 06
--------------------------------------------------------------------------------
Hi frenkie
As you may or may not know I have been trying to sort out the blurring of the PC version of the game when humping the ball upfield. Weve been trying all sorts of stuff, and have tried with FIFA 05 and UEFA CL as well. There seems to be no ini setting to fix the problem.
Playing last night (FIFA 06) I noticed the problem was much reduced at Highbury, as the turf texture is far less detailed with many less grass lines.
link
You have been the turf man for PES and FIFA for ages and I wondered if you could have a look and see if you can help? Maybe by trying out a simpler turf texture along the lines of the highbury one in game.
If you cant, can you ID the highbury turf texture in the BIGs, that way I can copy that turf to all stadia?
Any help would be great and of course I could be well off the beaten track as to what is causing the problem, but hey, its worth a go...
Cheers
Asywalker
Nem egészen értem mi a problémája
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Az objektív kritika egy dolog.
"Az nem a kommentátorok felvétele hanem eredeti régi gólok közvetítése." Volt itt még a billentyûzetbeállítás-mentésével kapcsolatban vmi, meg a mutival, stb. Oké lehet, hogy ez elkerülte KisGeri figyelmét (bár kétlem...)
Az viszont túlzás, hogy "Nem mondtad, hogy amatõr vagy de aki bill-el tud csak játszani az nem ismerheti igazán a játék képességeit."
Személyeskedésbe ne menjünk bele! Ha Te gamepad rajongó vagy az egy dolog. A jelek szerint KisGeri jobbszereti a billentyûzetet. Mérjétek össze a tudásotokat online.
Amúgy az ortodox rajongókkal mindig ez a baj. Nem csak arról vannak meggyõzõdve, hogy õk a legjobbak, hanem arról is, hogy ahogy õk játszanak az úgy a legjobb és mindenki más amatõr. Ha ez a cikk minden hibája (pár "patchelésre" ítélt apróság), akkor nincsen azzal semmi baj. Töltsd le a javítást és mindjárt jó lesz... 😊
NO COMMENT
"October 5, 2005 - Konami has some big plans for Winning Eleven on the Xbox 360"
A teljes hírt ha érdekel máshol prezentálom.
A fû szerintem jó. Meghát itt már szerintem nem lesz könnyû dolgod a mintázással PC-n, lévén az egész fû poligonokból van felépítve 😄 Bár biztos rá van húzva valami színes tetcsör.
A játékmenet alapja tényleg ugyanaz. Persze. De a mozgás sokkal finomabb. Látszik, hogy "van hely" a sokkal több fázisú animációkra.
A másik a látvány. Hátbizony ebben azért odaver. Ahogy Ronaldinho haja mozog futás közben, vagy a közeliken a mezek dinamikusan mozognak. Eszméletlen...
Ha nem veszek már csak emiatt XBOX360-at akkor hülye vagyok... Leszarom! Ilyen FIFA-ra vártam eddíg!
- Play FIFA 06 Manager Mode with your friend playing for the opposite team
- Play FIFA 06 Manager Mode with your friend playing for your team.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Itt1kép a csapatról.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Nem hiszem hogy mini ( 3,5 gb )😊
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Na végre írhatok!!!😊)) Az a helyzet, hogy kb. 3 hete nem tudtam internetezni, sõt gépet sem tudtam használni szóval le vagyok maradva... Megjelent meg is van, de van már hozzá valamiféle update vagy frissítés??? Köszi rossi
Nagyon nehéz lenne leírni
Már visszaolvastam 3 oldalt
Légyszi írd le
Feltetteam a gamet.
Rámegyek az ikonra, és nem indul el.
Semmi sem törtnéik.
Mi lehet a baj?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Avanti Crociati!
De ircre nem akartam ezt a nicket.<#vigyor0>#vigyor0>