9766
FIFA 06
-
#7384 Ja itt vannak Lazio mezek
klikk -
#7383 akkor jó P -
#7382 kit raptor -
#7381 mivel raktad be? -
#7380 hát én nem vettem észre itthon P -
#7379 na mindegy, más: attól akadhat online mert beraktam a juvénak 2gk-s mezt? -
#7378 mert te már egy elismert ember vagy :DDD -
#7377 nincs előjogom
miért lenne -
#7376 gondolom neked mindenhol ilyen "előjogod" van :DDD és akkor te leszel a juvéval.... -
#7375 ?? -
#7374 köszi
nem lehetne excel nélkül? P -
#7373 Milyen progival?
A patchemben levő csukák jól működnak, de próbáld meg visszatölteni az eredeti zdata-t és vagy futtatni a fathbuildert -
Gport #7372 tudna cinálni valaki magyar csapatokat? -
Gport #7371 én szivesen
msn: [email protected] -
mosley #7370 jön vki 1 multira ?
-
#7369 és én????mondjuk ha Breki is lesz akkor lehet h kilőve -
Gport #7368 lesz online bajnokság...ahova még lehet jelentkezni?
-
#7367 Breki :P -
#7366 Hedge az fh főszerkesztője csak ugy mondom :D -
#7365 FIFA 06 irányítás mindenféle cselekkel, lövésfajtákkal, beadásokkal stb. Szőröstül, bőröstül...
FIFA 06 irányítás (Excel fájl zippelve)
-
#7364 rájöttem hogy kell berakni cipőt... de azóta félidőben vagy a meccs végén kilép magától:( gondolom a cipő miatt. Mondjátok már meg lécci hogy a cipőt hogy kell kivenni?! mert a progiba amivel beraktam nem találtam ezt a kiszedés opciót. -
#7363 Van itten vki aki nagyon vágja az anyagi dolgokat a career részben? Mert elbeszélgetnék vele privátban vagy msn-en.
thx. -
#7362 izé ea....hülye vagyok fifahungary -
#7361 hát nem gondoltam volna h ilyen nagy dolog lenne belőle, de ha breki bennevan kiirhatjuk ide oda. csak gondoltam hogy SG bajnokság legyen, de tőlem kilehet hirdetni, csak nem hiszem h az ea megszervezné 1 hét alatt nyereményekkel stb -
SeLFisCH #7360 Breki ismertebb mint mi szerintem neki kéne beszélni velükés oldalra kíírnák hogy ilyen meg olyan bajnokság. Nem?
Lebonyolítást meg megszervezzük. Mondjuk mint BL 32 . -
#7359 template? hát mutasd őket, de a designt összedobom én egy félóra alatt az nem gond. inkább az egész összerakása phpban, vagy ne legyen semmi komoly csak html? mert ha nagyon profik akarunk lenni, akkor lehetne belépés regisztrácio meg forum -
SeLFisCH #7358 Ok. Annyi van hogy nekem elég kevés idő lenne honlapra:S
De ha nem gáz van pár naon raj templatem. Az is jó ? -
#7357 hat die ADSL noch nicht verbindet. rossz volt a szórend:)
de rühellem ezt a nyelvet, amiota nyelvvizsgám van belőle meg se szolaltam németül. -
#7356 ok legyen. enyém az 5let de lehetsz te a főszervező, én flashhez értek, te phphoz. php+flash-sel deisgnos kis menüt lehetne csinálni szerintem. szoval eddig: te, breki, falconer, lobig , én -
SeLFisCH #7355 Rili? aj szink jor inglish kent bi vörsz den máj english. szo aj wud rader daj den to lúz jú?
NAh legyen FIFA bajnoskág? -
#7354 ok :D my english is more badder :D -
SeLFisCH #7353 NAh nem is rossz ötlet ez a FIFA-bajonkság.
Szívsen csinálok php vayg html honlapot. Akit érdekelne bajnokság vagy ő s ért weblapokhoz írjon ! -
tiszmok #7352 Segítsetek!
Visszaolvastam, de nem tudom elérni a fifa unlockert!
Egy linket kérnék...
Köszi -
#7351 na dann... hagyjuk a németet mert levágják a tökünket... how are you? :P -
#7350 ja,das ist schlecht,mein internet ist auch nicht das beste,aber ich habe schon mehrmals gespielt,und es war gut... -
#7349 ich nicht... verdammte T-Com hat noch nicht die ADSL verbindet :) -
#7348 ich möchte auch...:D -
#7347 helyes, rád feltétlenül számitok a bajnokságban:) -
#7346 remélem 3 nap
nyugodt vagyok P -
#7345 mikor jön? most egyenlőre fifát rendezzünk. aki jelentkezni akar, az szerintem irja be, hogy ő akarna ha lenne elég ember, és meglátjuk.
nyugi falconer span, sokat játszottunk anno 2005tel egyszer ő nyert egyszer én csak poénkodtam:)