FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a hálózat 😞(((
tehát ha jól értem ennek az a lényege, hogy más nyelvû kommentárt is választhatsz úgy, hogy közben a nyelv magyar marad
de ezt úgyis megcsinálhatod, hogy a magyar nyelvi file-vel felülírod az összes nyelvi file-t nem?
de ezt úgyis megcsinálhatod, hogy a magyar nyelvi file-vel felülírod az összes nyelvi file-t nem?
nah jó hagyd abba a reklámozást nyugi van
hányszor irod még le a fórumod címét mivan szted elfelejtik az emberek?
Hedge egy két hsz-t sztem törölhetsz
hányszor irod még le a fórumod címét mivan szted elfelejtik az emberek?
Hedge egy két hsz-t sztem törölhetsz
Avanti Crociati!
Kösz. Addig csináltam már photoshoppal vmi 1xû képet.
Ha úgyis itt vagy megírhatbád ha tudod ... 😊 TNX
Akkor ír dme gprivátba 😊
"Warezolást toroljuk és töröljük"- vagy 1 hónap alatt elfelejtettél olvasni?
SeLfisCH
Eljössz ide http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=ingfor
beregelsz és megkapod a linket csak at ottani fifa06 os topikba kérdezd mer itt TÖRLIK varezolást
Eljössz ide http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=ingfor
beregelsz és megkapod a linket csak at ottani fifa06 os topikba kérdezd mer itt TÖRLIK varezolást
CS. Most jöttem haza 1 hónap utn.
Szal ad vki linket a teljes FIFA 2006-hoz?
Szal ad vki linket a teljes FIFA 2006-hoz?
köszi nekem müxik rendesen még1cer THX 😊
új fifa06 fórum indul: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=ingfor nevû fórumon,,, itt mindent szabad, még a warezolást is akit érdekeln látogasson el
Tudom 😛
csak segíteni akartam....
Azért gondoltam hogy nem, mert máshol nincs probléma, és ráadásul volt olyan h a gép bekapcsolása után, a amikor az elsõ meccset játszottam már kifagyott
Kezdõ vagyok mirc-ben és azt szeretném kérdezni, h melyik szerverre menjek fel?(tom #fifa.hu, de kell vmi alap szerver is nem?)
\"Hard to see, the dark side is.\"
szerintem a vidikártyával van gond... nekem is volt ilyen gondom tavaly a 2005-tel.... Egyszerûen túlmelegszik és lefagy, utána megint minden stimmel, próbáld ki, és tegyél bele egy másik vidi kártyát: ajánlom: Ati Radeon 9600x series 512MB vagy Tornado Inno Geforca 4 512Mb
The Hedgehog remélem ezt az üzenetet nem törlöd ki
The Hedgehog remélem ezt az üzenetet nem törlöd ki
Hali, valaki tudna nekem segíteni? A game úgy "randomra" fagy, van hogy le tudok játszani 5 meccset fagyás nélkül, van h már az elsõ felénél kifagy... Fogalmam sincs mitõl fagyhat, de nagyon idegesít. A konfigom: AMD 2600+, 1giga ram, Ati9600... Vidkari driver meg a legfrissebb catalyst. Próbáltam már más driverrel, azzal se volt jó.
Hát én feltettem, de valamit elcseszhetett nekem a játékban mert nem indult el utána. Az uninstall opció most nagyon hasznos volt 😊
\"Hard to see, the dark side is.\"
Hungarian Language Patch
Na emberek, csináltam egy kis patch-t ami arra jó, hogyha felrakod, akkor a FIFA 06 magyar lesz. Ami a jó benne, hogy utána a játék elején a nyelvválasztó menü nem a szövegek nyelvét, hanem az audio kommentár nyelvét fogja választani.
Egyszerûen felrakható, uninstallálható.
Megtalálható itt:
download hunpatch
Na emberek, csináltam egy kis patch-t ami arra jó, hogyha felrakod, akkor a FIFA 06 magyar lesz. Ami a jó benne, hogy utána a játék elején a nyelvválasztó menü nem a szövegek nyelvét, hanem az audio kommentár nyelvét fogja választani.
Egyszerûen felrakható, uninstallálható.
Megtalálható itt:
download hunpatch
Magyarul?😊
a másodikat értem
a másodikat értem
naja 2005-ben is voltak ilyenek 😞
kurva fifa:
uccso ember becsuszik hátulról még csak sárga se.
na mindegy:
Brekkk:
hogy tudom a gamepadton becserélni jobbra kis ráfizetéssel?
uccso ember becsuszik hátulról még csak sárga se.
na mindegy:
Brekkk:
hogy tudom a gamepadton becserélni jobbra kis ráfizetéssel?
1. Minimum System Requirements
==========================================================
1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent (Athlon/Duron/Celeron)
256 Megabytes of RAM (512 MB recommended)
DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 8)
380 MB free hard disk space
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
MS compatible mouse
Keyboard
Please note that 16 bit colour is not supported
Required Operating Systems:
Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95, Windows 98, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported.
Required Software:
DirectX 9.0c
==========================================================
1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent (Athlon/Duron/Celeron)
256 Megabytes of RAM (512 MB recommended)
DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 8)
380 MB free hard disk space
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
MS compatible mouse
Keyboard
Please note that 16 bit colour is not supported
Required Operating Systems:
Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95, Windows 98, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported.
Required Software:
DirectX 9.0c
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Gport... érthetetlen hozzászólásaidat törlöm... minek kérdezel vissza feleslegesen?
hi megjelent a fifa06 teljes verziója mekkora kb a gépigénye légyszi komolían mondjátok meg!!!!!!!!!
brrrrrr
egyelõre nem... de készül hozzá a hivatalos program a Creation Centre 2006... én már láttam az elsõ verziót! nem lesz rossz 😛
lehet csapatot csinálni benne?
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam van e valakinek elsõ kézbõl szerzett tapasztalata arról, hogy melyik gameplay igazán jó...
naja az más... bocs félreértettem.... TÉLLEG BOCS
hogy érted, hogy PS szerûvé?
hát én nem tudom mi az id-je én az összes stadiont felulirtam illetve mindbe cseréltem a gyep textúrákat, de a mintázathopz nem nyúltam, mondjuk tudnám vszínû cserélgetni, de ehhez se ídõm se kedvem.
Igazából azt se tudom Highbury-ban milyen a gyep.
gyep ember PP
Elárulom, hogy mikor pl Hedge-t megismertem gameplay ember voltam, tehát gameplay-okat gyártottam, sõt anno volt az a Fifa amelyikben nem lehetett távolról gólt lõni azt mi buheráltuk meg olyanra, hogy távolról is lehesssen.
Akkor nevezett el süni gameplay mester-nek PP
Amúgy énis hasonlót értettem csak ez a felíveléses dolgot nem.
Viszont nem értem mi az a link amit kilinkelt.
KÖszi amúgy a segítséget.
Igazából azt se tudom Highbury-ban milyen a gyep.
gyep ember PP
Elárulom, hogy mikor pl Hedge-t megismertem gameplay ember voltam, tehát gameplay-okat gyártottam, sõt anno volt az a Fifa amelyikben nem lehetett távolról gólt lõni azt mi buheráltuk meg olyanra, hogy távolról is lehesssen.
Akkor nevezett el süni gameplay mester-nek PP
Amúgy énis hasonlót értettem csak ez a felíveléses dolgot nem.
Viszont nem értem mi az a link amit kilinkelt.
KÖszi amúgy a segítséget.
Mintha az lenne a baja, hogy elmosódik a kép pl. felívelésnél. És feltûnt neki, hogy a Highburyben ez a probléma kevésbé jelentkezik. Próbált az ini fájlokban kutakodni a hiba oka után, de nem talált semmit.
Úgyhogy arra gondolt, az miatt lehet a dolog, mert a Highburyben a gyep kevésbé csíkos mint más stadionokban. Vagyis hogy kevésbé részletes a fû, és ezért nem jelentkezik a mosódás.
És mivel te vagy a gyep ember 😊 ezért tõled kér segítséget, hátha van kevésbé részletes kidolgozottságú füved.
Vagy más megoldásként kéri a Highbury-s fû ID-jét, hogy azt be tudja rakni más stadionokba.
Úgyhogy arra gondolt, az miatt lehet a dolog, mert a Highburyben a gyep kevésbé csíkos mint más stadionokban. Vagyis hogy kevésbé részletes a fû, és ezért nem jelentkezik a mosódás.
És mivel te vagy a gyep ember 😊 ezért tõled kér segítséget, hátha van kevésbé részletes kidolgozottságú füved.
Vagy más megoldásként kéri a Highbury-s fû ID-jét, hogy azt be tudja rakni más stadionokba.