FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
alapban benn van a játékban.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

exony
Csá!
Nem tudtok a fifa 06 hoz magyaritast??????? léccci

Volvo FH16

Taranov
Ha nem a gép ellen játszol, hanem rendes ellenfél ellen, akkor érdekes.
Mivel a Fifa 2003-mal játszottam elõször, jó sokat, és ott volt 45 perces félidõ, nekem az a furcsa, hogy itt nincs.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zmeor
nem lehet 90 perc.. én is próbáltam már.. max a 10 perc + a hosszabbítás
különben... nem unnád meg ha 90 percet kéne ülni folyamatosan elõtte?<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#mf2>

leszarom a konfigod...

Köszi a segítséget

ikszdé XD

Zsolti9014
Az nem azért van ott, hanem azért mert egy igazi meccsen ugye 90 perc és itt is azt számlálja, csak gyorsabban. Egyébkét ha 45 perces félidõt szeretnél, akkor vmi programot kell keresni, ha lesz, szólok.

Hajrá Magyarország!

jah télleg, nem azt akartam írni , hanem azt hogy 90 perces játékidõ, hol lehet megcsinálni hogy 45perces félidõt használjak?

ikszdé XD

de mér lenne ez félidö ha ott van h 90:00??
A játékban csak 10 perces félidõt lehet használni , ezért kérdeztem hogy a képen miért van 90 perc!

ikszdé XD

mein 90 perces félidö?
pff...
nem látod ott van h full time
<#falbav>
90 perces félidõ? Hogy?

ikszdé XD

Valaki tudna segíteni mer amikor játszani akarok a haverral hélózatba vagy direkt ip akkor amikor betölt és elindulna a mecss kilépp mit csináljak?és hol lehetne megnézni milyen a verziom?
tomee14
és ehhez a bajnoksághoz kell eredeti fifa?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

F3ri
Aki szereti a fifátés szeretne online játszani az itt reggeljenés jöjjön Mirc-re!!! Szerver: irc.quakenet.org Csati: #fifabajnok

Thanks
grotesk
újra akarom játékot (meg az egész gépet). a mentésekrõl már csináltam másolatot. hogyha azokat visszatöltöm, akkor azu általam készített fopisták is visszatöltõdnek?

Zsolti9014
sztem itt keress: gamecopyworld.com
nekem pl. a 2002-nél azt is elfogadta ha nem írtam be.

Hajrá Magyarország!

sziasztok!!! valaki nem tudna nekem adni egy fifa 2000 és egy fifa 2002 Serial number-t? életet mentenétek!!! mert nekem egy régebbi pentiumom van és ez a 2-fifa az ami megy normálisan!!! jo lenne mert kedvet kaptam kipörgetni!!! elöre is kösszi: !Gabesz!
DaemoonHunter
Vegyél fel msn-re.

tomee14
hogyan?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

DaemoonHunter
Ok. Akkor multizzunk? A címem: [email protected]

totti10
nem baj ha nem eredeti attól még lehet multizni

hajrá,lilák!

DaemoonHunter
Hello!

Van akivel játszhatnák multin? Még nem jáccottam ezért kellene a segítség.
Nem eredeti a game, úgyhogy nem tom, hogy menni fog-e.

Taranov
Ha megvetted volna a játékot, nem csak kalózkodnál, akkor látnád, hogy nagyon jó online multiplayer van hozzá.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

<#integet2>Nem sokat játszottam ezzel a Fifával csak megnéztem a menü kicsit bonyolult <#circling> de nem vészes <#circling> majd felrakom és tolom picit <#crazya><#crazya><#crazya>na pá<#integet2>
Kipróbáltam elõször és utoljára a multiplayert:

soha ilyen szar szaggatós, lelassult, buzi mp-t nem láttam mint ez
mostmár tényleg letörlöm örökre ezt az undorítóságot, csufítja a gépet :C

DaemoonHunter
Nem tom. Lehet, hogy a vidkarimmal van a baj. Ezért kellene a patch.

mike0013
én tökéletesen megvagyok vele elégedve, nem tom mi neked a bajod! PC-n semmi gond nincs a hajjal

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gyovai
MI AZ MSN ED??

Gyovai
LOL

több mint valoszinü hogy volt már ez a kérdés és ne haragudjatok hogy mégecce megkérdezem de valaki megtisztelne azzal hogy elmondaná hogy kell multizni ? :$
DaemoonHunter
Hello!

Észrevettem vmi furcsát. Kezdem 2002-tõl: a Fifa2002-ben még a játékosok haja aránylag normális volt.
A 2003-ban még elment. 2004-06ig pedig nincs változás(fos). Nincs valami patch vagy ilyesmi ami javít a játékosok haján? Hogy ne egy halom sz.rra emlékeztessen.
Kössz!

jbal
jbal
sziasztok.vki akinek most fent van a FIFA nem tudna benne egy képet csinálni az Olimpico-ról?köszi

Hali!
van egy kis gondom, és sehogy nemtom megoldani, szal kellene a segítség!!!
a gondom, hogy a karrierben eljutok egy szintig, asszem valahol a 3. évad körül, és elindítanám a meccset, mármiont hogy meccs lejátszása, és erre kilép.próbáltam új töréseket, újrarakást, de egyik sem használ! :'(
Kérlek segítsetek!
ICEMAN15
sziasztok! Nincs meg valakinek az USB-s billentyûhöz a javítócsomag?

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Zsolti9014
igen? hú vazze, észre sem vettem!

Hajrá Magyarország!

a world cupban alapol van 45 perces félidõ 😉

ikszdé XD

hunbasser
😄 fájlnév:buzikapus+c.wmv 😄

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Kell hozzá vmi külsõ program, én a world cuphoz tudok: match explorer

Hajrá Magyarország!

várj megnézem
😊 nekem ott csak 10 perc van

ikszdé XD

My FIFA 06 -> Game Settings -> Game Long: 45 min
Sziasztok!

azt szeretném megkérdeni hogy hogy lehet elérni hogy a félidõ hossza 45 pec legyen?

köszi

ikszdé XD

Kry
Hali nem tudtok hamachis bajnokságot?

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

tigeroo
minya lövök fel egy videót a "saját" kapusunkról, ha professionalon játszunk..(4 csillagos csapatból, osasuna , ricardo)az ellenfél bezzeg olyan izomlövéseket kivéd h nemmigaz

tessék nyugi nem vírus, csak 3 másodperces, azé ilyen kicsi :c
tigeroo
WC06 jobb, terminátorkapust kihagyták belõle, látványos gólokat lehet lõni world classon 20-25 méterrõl...
Hello!

Lézetik olyan progi hozzá, amivel a visszajátszásaimat megnézhetem, anélkül, hogy a játékot felraknám?

mike0013
😄 meg...06-ban profin, WC06-ban World Class-on játszom

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May