FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mivel a Fifa 2003-mal játszottam elõször, jó sokat, és ott volt 45 perces félidõ, nekem az a furcsa, hogy itt nincs.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
különben... nem unnád meg ha 90 percet kéne ülni folyamatosan elõtte?<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#mf2>#mf2>
leszarom a konfigod...
ikszdé XD
Hajrá Magyarország!
ikszdé XD
ikszdé XD
pff...
nem látod ott van h full time
<#falbav>#falbav>
ikszdé XD
nekem pl. a 2002-nél azt is elfogadta ha nem írtam be.
Hajrá Magyarország!
Van akivel játszhatnák multin? Még nem jáccottam ezért kellene a segítség.
Nem eredeti a game, úgyhogy nem tom, hogy menni fog-e.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
soha ilyen szar szaggatós, lelassult, buzi mp-t nem láttam mint ez
mostmár tényleg letörlöm örökre ezt az undorítóságot, csufítja a gépet :C
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Észrevettem vmi furcsát. Kezdem 2002-tõl: a Fifa2002-ben még a játékosok haja aránylag normális volt.
A 2003-ban még elment. 2004-06ig pedig nincs változás(fos). Nincs valami patch vagy ilyesmi ami javít a játékosok haján? Hogy ne egy halom sz.rra emlékeztessen.
Kössz!
van egy kis gondom, és sehogy nemtom megoldani, szal kellene a segítség!!!
a gondom, hogy a karrierben eljutok egy szintig, asszem valahol a 3. évad körül, és elindítanám a meccset, mármiont hogy meccs lejátszása, és erre kilép.próbáltam új töréseket, újrarakást, de egyik sem használ! :'(
Kérlek segítsetek!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
ikszdé XD
ikszdé XD
azt szeretném megkérdeni hogy hogy lehet elérni hogy a félidõ hossza 45 pec legyen?
köszi
ikszdé XD
tessék nyugi nem vírus, csak 3 másodperces, azé ilyen kicsi :c
Lézetik olyan progi hozzá, amivel a visszajátszásaimat megnézhetem, anélkül, hogy a játékot felraknám?