9766
FIFA 06
-
jefferson83 #9645 Ja igen és itt nem a "W" a sprint, hanem az "E" gombocska :) -
#9644 mer gondolom te meg nem sprintelsz...
a legjobb csapat 5 csillagos? mer egy 1 csillagos csapat ellen azért tényleg meglátszik a különbség. először próbáld amatőrben és ha már jól megy lépj félprofiba. menni fog, csak gyakorolj. sokat nem érdemes tartani a labdát, érdemes sokat passzolni, hiszen tudod, ez Csapatjáték:)) -
samhun #9643 Ezz kicsit nagyon nehéz nekem, még 2mérert sem tudok menni, legbénább vs legjobb csapat, legjobbal én vok, és simán lefutja a legbénább sprintelve. Elveszi a labdát. Fifa 2001 könyebb volt nekem. -
#9642 Oks. Kössz a segítséget! :) -
#9641 nekem csak az a patch van fent, ami a billentyűket jegyzi meg, meg még valamit javít, de nem a játékon. eleinte nekem is nehéz volt, de olvastam pár taktikai tanácsot és sok gyakorlással már nem olyan nehéz.
először is én a 4-1-2-1-2-es felállást használom. még van egy ami jó, de azt nemtom fejből, mert még ki sem próbáltam, az előbbi tökéletes. azért jó, mert mindig van szabad ember akit lehet indítani. vagy legalábbis sokszor;) igaz védekezéshez nem a legjobb felállás, de eddig nem volt különösebb gond, meg kell tanulni így játszani.
a numerikus billentyűn be lehet állítani a stratégiát. én a támadásnál a letámadást (asszem bal cikkely) és vagy a szélen vezetett akciót (alsó cikkely) vagy a felső cikkelyt választom (ennek nem jut a neve eszembe). védekezésnél pedig a lestaktikát és a vonalvédelmet (bal és jobb cikkelyek). amikor ez megvan akkor a Num5-el lehet váltani a nyilat, melynek értelmére még nem jöttem rá, de általában a felfelé mutató nyíl van beállítva. lehet, hogy a védekezés és a támadás-taktika közötti váltás lenne. (?!) -
#9640 Hát énis keresgéltem tovább frissítés után de nincsen olyan ami jó lenne. Még egy kérdésem lenne: van hozzá valami jó patch? Ami könnyíti a gamet? Mert nekem fent van a nike patch ami túl nehéz. Még amatőrön is. Simán ,csak patch nélkül félprofin nehézkes gólt lőni, amatőrön meg kicsit már könnyű. Köszönöm! -
#9639 megnéztem egy-két patch-et, meg olyat ami állítólag roster-frissítés, de nem nagyon jött össze a dolog. speciel volt egy Career Expansion Patch (CEP) nevű dolog, ami majdnem 300 MB volt. felraktam, erre nem indult el a régi mentésem. ez nem lenne nagy gond, de így meg elment a kedvem az egésztől, ráadásul nem is hivatalos a dolog, tehát lehet vele más gond is akár. a roster nem frissült, legalábbis nem változott a dátum. volt egy snowpatch nevű dolog is, de ez meg csak havat varázsol a pályára illetve mellé, tehát enélkül is el van az ember fia. lényegében nekem nem jöttek be ezek, én maradok a "sima" fifánál.
-
#9638 nemtom, én folyamatosan nyomom a D-t (úgy mintha kapura rúgnék), és általában jól fejeli el, illetve le, de pont jól, mert a kapus nem tudja kivédeni. fejeltem már párszor így gólt. persze ehhez jól is kell beívelni szögletről. én oda próbálom lőni, ahol kábé középen áll a játékosom, mert akkor, ha oldalra sikerül is fejelni, akkor sincs nagy gond, mert még beférhet. nem ezen fog múlni a meccs, tehát, ha nem megy be, az még nem a világ vége... -
micimackoo #9637 most kezdtem játszani a fifa06, és az ellenfél majdnem mindig felfelé fejeli a labdát, az én játékosom pedid csak lefelé tudja, bármelyik gombot is nyomon. valaki segítsen, előre is kösz -
#9636 labdacsere megoldotta köszönöm:) -
#9635 thx:) -
jefferson83 #9634 Na épp most linkeltem be az oldalt :) -
jefferson83 #9633 Ezt még nem tapasztaltam . Passz... Nézz körül itt: CSEKK.
Talán ha új labdát beraksz a játékba megjavul. -
#9632 Utánaolvastam a Fifahungaryn és az MTK meccseknél jön elő, azt írták a javított HSPvel működik azonban nekem javított van, nincs valami megoldás? -
#9631 Sikerült mezt váltanom, köszönöm. Azonban előjött egy másik BUG mégpedig, hogy nem látszik a labda csak az árnyéka (lol???). Mit lehet ez ellen tenni? -
#9630 hát én kattintgattam de nem láttam semmit, majd megnézem köszi a válaszokat:) PESben normálisan megvan oldva na mind1:) -
jefferson83 #9629 Valami olyasmi. Amikor mutatja a mezeket kattints a mezre és alul lesz a csíkban egy opció ahol változtathatod. Hozzáteszem jó bénán van megoldva. -
#9628 Alul váltakoznak dolgok kis nyilak mellett, asszem ott, a meccs indítása előtt vmikor, de lehet h ez a 2005, most nincs előttem az a kép, majd megnézem. -
#9627 Bocs hogy ilyen lámaságot kérdezek de hol lehet átállítani a meccs előtt hogy melyik csapat melyik mezében legyen? Mert a Sopron hazai és a Debrecen vendég mez tök egyforma (HSP 2006) mindkettő fehér és hát így érdekes játszani:/ -
samhun #9626 ide irok, mert a másikban nem irak visza
fifa 2001 nem eredeti, elindul, de amikor jáccaok, a betöltéskor kilép. (traingngnél nem)
meg is crackeltem, meg minden, másikgépemen ment is , csak ott akszik. Ha valakinek van még ilyen problemája, akkkor plz help. -
#9625 ha így csinálod, akkor közvetlen linket ad:
roster1
fifahungary-roster2
a szmájlik,makrók után van az url, közvetlenül a mehet és törlés gombok alatt. ez csinálja ilyenre. -
#9624 http://www.mysweetpatch.com/boutique/pafiledb.php?action=category&id=84
Itt több is van. -
#9623 http://www.fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=3713
-
#9622 az elején mikor indul a játék, kiválasztod a nyelvet, utánna jön az EA logo, asszem ezután jön a liszensz és ott írja, hogy az adatok mikori keletűek, nekem 2005 nyári időpont van. további információk... és itt meg van adva egy link, fifasports.com vagy ilyesmi. gondolom innen lehet letölteni a friss rostereket. nézd már meg légyszi a pontos címet és linkeld is majd be ide, mert akkor én is leszedem:)) -
#9621 Hello! Van hozzá játékosadatbázis frissítés? Ha van akkor hol tudom letölteni? Előre is kössz! -
#9620 nem vagyok otthon benne, de szerintem elégnek tűnik:)
bár én a Kaspersky-t használom, ha már ingyenes, legyen is jó alapon és nagyon jónak is tartom. -
#9619 Kerio tűzfalam van. Frissített. +AntivirGuard vírusirtó. Remélem ennyi elég lesz. -
#9618 próbáld máshonnan. gameburnworld-et ismered? ott van több mirror is. persze jó, ha beizzítod legmagasabb fokozatra a vírusírtód, mert kellemetlen látogatókat is kaphatsz. -
#9617 Hello! Nem tudom letölteni a MINI_FIFA06.MDS fájlt. Tudom honnan kell csak nem jön be a letöltés ablak. Vki segítsen! Köszönöm! -
#9616 ja, lentebb el is olvashatod, hogy hogy kell megcsinálni:) keresőbe írd be hogy magyarítás vagy azt, hogy hun.db esetleg eng.db
szerk: és persze ez is benne van a FAQ-ban:)) -
#9615 alapban benn van a játékban. -
#9614 Csá!
Nem tudtok a fifa 06 hoz magyaritast??????? léccci -
#9613 Ha nem a gép ellen játszol, hanem rendes ellenfél ellen, akkor érdekes.
Mivel a Fifa 2003-mal játszottam először, jó sokat, és ott volt 45 perces félidő, nekem az a furcsa, hogy itt nincs. -
#9612 nem lehet 90 perc.. én is próbáltam már.. max a 10 perc + a hosszabbítás
különben... nem unnád meg ha 90 percet kéne ülni folyamatosan előtte? -
csabiks #9611 Köszi a segítséget -
#9610 Az nem azért van ott, hanem azért mert egy igazi meccsen ugye 90 perc és itt is azt számlálja, csak gyorsabban. Egyébkét ha 45 perces félidőt szeretnél, akkor vmi programot kell keresni, ha lesz, szólok. -
csabiks #9609 jah télleg, nem azt akartam írni , hanem azt hogy 90 perces játékidő, hol lehet megcsinálni hogy 45perces félidőt használjak? -
miki90 #9608 de mér lenne ez félidö ha ott van h 90:00?? -
csabiks #9607 A játékban csak 10 perces félidőt lehet használni , ezért kérdeztem hogy a képen miért van 90 perc! -
miki90 #9606 mein 90 perces félidö?
pff...
nem látod ott van h full time