9766
FIFA 06
-
#7914 a szöget megoldom,a szaggatás a gépem configja miatt van!JAN ULLRICh Semi-pro egyébként! -
#7913 ez milyen szint? :DDD
a védő ott gyalogol elötted....:D -
#7912 jó csak:
1; távoli kamernézet
2; rossz szögből
3; még mindig szaggat valamelyest
de ez már legalább vicces! -
#7911 Engem tudom miért idegesitett fel!Beimportáltam 2 labdát,nincsfenn a patch!nem jelentek meg a labdák,de azért amikor 4-0ra gyöztem kilépett!gondold el! -
NA ezmár jó?:))) -
#7909 na mostanaban mar nekem is kilepeget ez a budos fifa06.
beraktam reklamtablakat "06 Utilities Working"-gel, amik nem latszanak, es most meg kezd beszarni a jatek.
van ra megoldas es visszaolvassak vagy ujratelepitsem?
picsaba... -
#7908 Még 7 csapat szabad mint a gonoszok:) :((( : Kína: Mexikó: Costa Rica: Lengyelország: Ausztrália: Tunézia: Szlovénia gyertek plíííz IDEEEEE Hívjátok el anyátokat is vagy akárkit csak foggyon el -
#7907 Már elmondtam hol találod rá a választ olvasol is? -
#7906 áááááááááááááá
eng.db-t átnevezed hüjevagyok.db-re
ezután a hun.db-t átnevedez eng.db-re és ha kiválasztod az angol nyelvet magyar lessz -
piluka #7905 hogy kell kicserélni az eng.db hun.db-re???hogy legyen magyar menum
-
#7904 az meg a másik hogy minden reg nevemet más alkalmankét használom :)
szal más az ip is! -
#7903 csak azthiszed hogy mindenhol az a nevem hogy odex?
meg majd pont neked mondom is el :P -
#7902 hujujujuj kemény a szöveged :|
ek tudtad hogy multireg-ért ban jár? :DDDD -
#7901 #6808 -
piluka #7900 és azt hol csinálom???
-
#7899 Szal bocs all,remélem le tudjuk zárni a vitát! -
#7898 amig nem állítod magyar nyelvűre addig nem is lesz az eng nevű filet kell kicsrélni hun db re ennyi -
#7897 MOSTIS KI KEZDEMÉNYEZI A VITÁT?ÉN RÉG LE AKARTAM ZÁRNI,szal ennyit erröl! -
piluka #7896 Helloka!Egy olyan problémám lenne hogy nincsen magyar menum a játékban. Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban ???
Nagyon jo lenne:
elöre is köszike -
fatallerror #7895 itt ne érezze közületek senki se "vezérnek" és mostmár próbáljatok meg a témába illő dolgokról beszélgetni -
#7894 nagyon iagaza van... nagy lett az arcod... -
#7893 "Forza Milan nemlátod h rajtad röhög mindenki? idejössz okoskodni,ezzel szétoffolva a topikot és még neked áll feljebb..."
-
#7892 Najó,ha annyira nagyon baj,akkor rakom ide a normális tartalmú gifeket,azokat pedig próbából raktam fel,he nem baj,nem értem miért kellet nekünk ezen ennynit vitázni! -
#7891 nyugi -
#7890 rossz úton jársz pubi te mi a f*szt ütöd bele az orrod hogy ő mien topikot nyit?
majd ha nem teccik amoderátoroknak akkor ők majd kitörlik de hogy te itt elkezded a vitát mint ha te lennél a vezér!
Szerintem nem Forza milannal van baj hanem veled azzal a zseniálisan hülye agyaddal!
any*d seggébe dugom fel a banánidat szarok már a büntipontra úgy is van 1 pár regem!
Megtalálod a helyed gyarmaton a sárgaházba ottvitázhatsz! -
fatallerror #7889 Forza Milan nemlátod h rajtad röhög mindenki? idejössz okoskodni,ezzel szétoffolva a topikot és még neked áll feljebb... -
#7888 óóó dehonnem :) -
#7887 nyugi forza milan, szóltam a házigazdinak, szóltam egy modinak, szal húzd meg inkább magad és nyomasd ide a normális gifeket, érdekes tartalommal
ha nem teccik, jobb felső sarokban a kijárat
köszi, lekötelezel -
#7886 Nem kell vitázni... Ez nem tartozik a fórumozáshoz! De nagyon nem...
-
#7885 héé mi ez nagy vita... -
#7884 megvolt -
#7883 Mivan árulkodunk,te kezdtél el beleszólni az egészbe!Idegesitöek vagytok,köpjé be,nemnagyon érdekel igazánmondva! -
#7882 nah ez elég volt ahhoz hogy menjek kérni egy banánt neked -
#7881 Engem hol érdekelsz!Kurvára tud idegesiteni,amikor mindenba beleszólnak az ilyesfélék!HA te nem szorulsz rá,akkor ne menny oda!ennyi! -
#7880 hallod nyissál topikot nyugodtan gifekről!!
[] -
#7879 Nemtudom ki szólt beleebbe is,te vagy a topik fönöke?Beszélek a házigazdával egyébként,és ha ö belemegy,akkor megmarad a topik!Nemtudom ki fönökösködik! -
piluka #7878 Helloka!Egy olyan problémám lenne hogy nincsen magyar menum a játékban. Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban ???
Nagyon jo lenne:
elöre is köszike -
#7877 DE NEM SZORULUNK RÁ A TOPIKODRA ÉRTSD MÁR MEG!!!!! -
#7876 most erre nagyon egyszerüen tudok válaszolni
ha nemtetszik a rendszer akkor tünyél innét -
#7875 igen fasza vagyok, de ez ennek nem sok köze van forumozáshoz
azért érdekel mert ide járok és baszod a szemem
vedd már észre hogy itt te akarsz törvényt bontani bazmeg, te főnösködsz itt uj topik nyitásával
idejössz bazmeg és már egyből megváltoztatnád a rendszer
hát ez nem fog menni...