FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
hogy tudom lementeni az 01ik gólomat gif be?
remélem válaszoltok
az elõzõre se válaszolt senki

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Magic Boy
miért van az,hogy csak 3.jára tudok in keresztül játszani?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Firerock
vki tudna segíteni???
már írtam 1x:
az llenne a kérdésem hogy lehete nemzetközi csaptokkal vmi bajnokságot jáccani?(VB,EB.stb..)
lécci írjatok

grizzly21
ok holnap vagy ma este beinditjuk a dolgot de még komás vagyok:)

nekem is kell
Ja ahhoz kéne msn-em:
MSN
: [email protected]
E-mail: [email protected]

Ok. Reggelted már tárhelyet? Ha igen vegyél fel msn-en és adsz ftp hozzáférést. :D

gercse
hol?

Fyrex
akkor talán olvass vissza <#rolleyes>

Avanti Crociati!

most komolyan... mi volt ez? lemaradtam...
grizzly21
semmi:)

miii?? mi ez a sgbajnoksag.uw.hu???
grizzly21
naja

Klub! Akkor jelentkezhetek?

grizzly21
itt, hogy szólsz.

egyébként válogatott legyen vagy klub?

grizzly21
ez igy jo is lesz csak mondjuk vagy ki kéne irni bannerra, vagy nagybetûkkel. akkor regisztrálok egy oldalt és feltöltök rá egy kis grafikát.
mondjuk sgbajnoksag.uw.hu?

és afórumon belül hol?

MIndenki Figyelem!!!

Õszi szünetben SG-bajnokság kerül megrendezésre. Jelentkezni egynelõre a fórumban!

Online bajnokságot nem tud valaki amire még lehet nevezni?

email címem : [email protected]

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Bocs de szt nem teljesen értem lécci küld át emailban eszt a fájlt és írd meg hogy hova kell beraknom!köszönöm

C://DocumentandSettings/rendszernév(pl. Mityu91)/ Fifa06

Firerock
az llenne a kérdésem hogy lehete nemzetközi csaptokkal vmi bajnokságot jáccani?(VB,EB.stb..)
lécci írjatok

Karrier módban ha meccset játszok hol lehet meccs elött mezet választani?
naja biztos :(oOo)
grizzly21
és akkor jöve hedge és nagy hirtelen rend vala.:)

C://DocumentandSettings/rendszernév(pl. Mityu91)/ Fifa06

Karrier módban ha meccset játszok hol lehet meccs elött mezet választani?
The Hedgehog
egyébként csinálj neki elég helyet és telepítsd a tiédre... ne úgy másolgasd vagy közös meghajtóról próbálj játszani vele, úgy nem fog menni!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

oks bocs!
Ha valaki tudja hogy a fifa még hova tesz a program fájlon és a dokumentumokon kívül fájlokat az írjon kösz!

ok
The Hedgehog
te meg tanuld meg, hogy a MiRC-en keress online játékosokat... #quakenet #fifa szoba

The Hedgehog
nem kell még1x beírni... ha valaki tud segíteni úgy is válaszol :\

na jööjjön valaki online....
Senki nem tud segíteni?
PLS!

Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.nem is igazából a játékkal kapcsolatos!
SZóval:felraktam a testvérem gépéra a gammát kipróbáltam nagyon cool:P!
NA és akkor jön hogy át kéne pakolni az én gépemre na szóval csináltunk egy közös merevlemezt!Eddig ok. ezért a nagy felhajtás%demon tools minden kész a át tettük a kéfájlt damonnal el is indult az instal de ahogy mondtam nem akartam feltenni mert nincs hely.a közösbe meg kb 15 óra míg felteszi az én gépemrõl!Na szóval már minden megvan és akkor el akarom indítani a gammát az én gépemrõl ki írja hogy:FIFA {0} is not installed correctly.Please reinstal!
Na itt megált az és a közösebe be másolva a fifa 06 nevezetü 3.68 gigás fájl a cd meg daemonnal a dokumentumokba be van téve a fifa 06 fájl!
Háát nem tom most mit csináljak aki tud segíteni annak elõre is köszönöm!
Msn-címem:[email protected]
A játékba kifejezetten teccik a stadion meg ah a milánnal játszassz a forza milán felirat!az al amennyit játszottam vele 10 skálán 9,3!
Köszönettel:H.Milán

grizzly21
de lehet: itt:)

sZÍVESEN CSINÁLOK VALAKIVEL A FIFA 06 RÓL OLDALT ÉS EGYBEN LIGÁT IS!
[email protected] egyben msn is<#vigyor2><#vigyor2><#smile><#bee1>

valami más 5let?

lobig
ja, meg egy dvd olvasot/irot...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
vegyel egy vinyot...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.nem is igazából a játékkal kapcsolat!
SZóval:felraktam a testvérem gépéra a gammát kipróbáltam nagyon cool:P!
NA és akkor jön hogy át kéne pakolni az én gépemre na szóval csináltunk egy közös merevlemezt!Eddig ok. ezért a nagy felhajtás%demon tools minden kész a át tettük a kéfájlt damonnal el is indult az instal de ahogy mondtam nem akartam feltenni mert nincs hely.a közösbe meg kb 15 óra míg felteszi az én gépemrõl!Na szóval már minden megvan és akkor el akarom indítani a gammát az én gépemrõl ki írja hogy:FIFA {0} is not installed correctly.Please reinstal!
Na itt megált az és a közösebe be másolva a fifa 06 nevezetü 3.68 gigás fájl a cd meg daemonnal a dokumentumokba be van téve a fifa 06 fájl!
Háát nem tom most mit csináljak aki tud segíteni annak elõre is köszönöm!
Msn-címem:[email protected]
A játékba kifejezetten teccik a stadion meg ah a milánnal játszassz a forza milán felirat!az al amennyit játszottam vele 10 skálán 9,3!
Köszönettel:H.Milán

lobig
tegnap lottem egy akkora golt olyan 25rol hogy csak na!
emberem ugy megcsavarta, hogy csak neztem.
asszem rajottem, hogy kell igazan csavarni a loveseket!!!
majd ma meg probalgatom, meg este feltoltom azt a golt .gif-be, melynek merete max 1 MB lesz.
<#circling>

jaja,közben megtaláltam a játékon belül.Sima numerikus bill a támadó q+ num bill a védõ akciók.Mondjuk nem igazán akarnak szerencsétlenek letámadni.Lehet mert az angol másodosztályban nyomom :)majd megtanulják :D
Breki33
keresztezni akart én meg egy mozdulattal eltoltam mögötte aztán egy pöci
lobig
a masodik vedo aki mellett elmesz az mit csinal?

lobig
meccs kozben a numerikus billentyuked nyomkodjad!
asszem a my fifa 06-ban meg le van irva hogy melyik mit jelent.

lehet hibás a dvd...?!
hát érdekes,én csak a formation-t látom,meg a jobb felsõ sarokban az attributest:(
grizzly21
ugyanott team management

grizzly21
sztem játszhat 2 ugyanolyan csapat egymás ellen. nem reális dehát ez van? szerintem ha 16an összejönnének, akkor lenne 4 csoport, és 16 csapat közül mindegyik csapat lehet jó is!
vagy akár játszhatnánk VB-t helyette, ugyis sok a klubos bajnokság. 5leteket várok

Hali!
Tegnap próbáltam ki a gamét..hát többet vártam tõle,de sebaj....
Lenne egy kérdésem.Sehol sem találom a taktikai beállítót,ahol be lehetne a kontratámadásokat állítani,vagy hogy a széleken játszanak a srácok...
Van benne egyáltalán ilyen? Meccs közben hogy lehet váltani?
Köszi elõre is a helpet;)