9766
FIFA 06
-
#7874 IStenem!Azt csak próbából raktam fel,de haggyuk!ÉS végre megértenéd,hogy nem csak magamnakcsináltam,mások góljainak is! -
#7873 Rohadtul unom a fönökösködö hülye fejeteket!NAgyon,rohadtul unom már,hogy itt egyesek rakják magukat másoknak,hogy igy lol ugy lol,mint ha te olyan fasza lennél!ha nem teccik ne irjá a topikba!ennyi!mit érdekel ez téged!? -
#7872 jolvan rakd be nem azzal van a baj
hanem azzal hogy szarul vágod meg,és szaggat is
de főleg azzal hogy ilyen golokat nagyanyám is lövöget -
#7871 faszom már ebbe a házigazda istenitésedbe bazmeg, idejössz bazmeg, és megakarod változtatni a rendszert ami nemtom hány éve így van!!! kusssolj el és gondolkozz már el bmeg!!!
és bibezbazmeg még1cer:DDD -
#7870 :dddddddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ekkora szerencsétlent mint te :DDDD
asszem ezzel egyértelmü lett hogy tevagy itt sg-n a leglámább bilanos :DD -
#7869 te hülyének nézel?!Olyanokat rakok be,de az a célom,hogy ott gyüjtsük a gólokat,éshogy mások is oda rakják!azért hoztam létre! -
#7868 MIért?MErt senkinek nem teccett itt a gif gólok berakása,és mert semmi közöd hozzá!unom már a lámázás,meg a gyökérkedést ami itt megy,ezentúl oda rakhatjákagólokat,és legfeljebb a bannerre linkeli a házigazda,ha belemegy! -
#7867 miaz hogy neszoljak be okoska
te itt nemfogsz reklámozni nem ide illő dolgokat,főleg nem ujpestit
nacsá -
#7866 olyan gólt rakj fel, ami nem szaggat, és lehetőleg ne olyanokat hogy elpasszolod a kapus mellett!!!! érted? nagy, szép gólokat rakj, ne ilyen sablonokat!!! és ne nyiss külön topikot!!! -
#7865 ááááááááááááá mért csináltál külön topikot lááááma!!! -
#7864 kérdeztem a gyökér véleményedet? -
piluka #7863 Helloka!Egy olyan problémám lenne hogy nincsen magyar menum a játékban. Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban ???
Nagyon jo lenne:
elöre is köszike -
#7862 öö hozzá se ért a feje a labdához -
#7861 Engem meg zavar...
Ja és akkor most elkezdek egy kariert a Milánnal, aztán minden Gila fejest berakok, ok? Röhely, ami itt megy :)
-
#7860 jó,akkor berakom a játékosok fórumába!De mondjuk a szaggatás engem nem zavar!De egy Gila fejestsztem érdemes berakni,no de mind1! -
#7859 1. Nem a sport forumba kéne
2. Ha meg akarod mutatni másoknak ne légy lusta rendesen megcsinálni
3. Lehetőleg olyan gólt rakj be amit érdemes megnézni -
#7858 Nagyon örülök!megynitok egy külön gólos topikot,mivel itt oly sokakat zavart!erre lezárják!ez lett az sg-böl!uristen! -
#7857 jó,tudom rá a megoldást,csak nem esett jól szenvedni vele!egyébként létrejött a fifa 06 gif gólok topik,mert oly sokakat zavart itt a gólok berakása!Mostmárnem zavar senkit! -
#7856 Akkor csináld meg rendesen.
Eléggé szaggatnak -
#7855 VAgy nekem ugyis jó,ha létrehozok egy fifa06 gif gólok topikot,és akkor majd nem lesz mit fikázni másokon! -
#7854 Most téged zavar ha berakom!HA te vagy a házigazda,majd akkor pattogj,már bocs!mások is berakják,én mérne? -
#7853 akkor sry:-( -
#7852 A többit át lehet de ezt nem a vezérlés menüben vagy ezt máshol kell? -
#7851 igen myfifa06 menüben
-
#7850 A cselezést (shift) át lehet állítani másik bill.re? -
#7849 ennek a golnak semmi értelme... ilyet mindneki lő, még az is aki először ül gép előtt:D -
#7848 lehet hogy én vagyok a hülye de nem látom értelmét ilyen gólokat berakni :D
de mondom én vagyok a hülye:D -
#7847 Én csak azt nem értem ha kipattan a labda a csatárhoz és pattog mért lövik mindig fölé! -
Egy szépnek mondható Gila fejes:D -
#7845 nah jó Gyovai amíg nem tudsz normális dolgokat irni a fifa06 al kapcsolatban, udvariasan megkérlek:
TÜNJ INNEN A PICSÁBA!!!!
Flashback: ne ide ird, hogy kinek szurkolsz stb.
kösz -
#7844 és ne szóljál be oké?
-
#7843 tűnj el te -
#7842 rajzoljal pl. -
#7841 Valaki elmondaná hogyan kell névtáblát csinálni?????? Köszönöm -
#7840 tünj már innen -
#7839 Breki
Frenkie
igen az enyém mint köztudott P -
#7838 Jövőhétre talán meglessz a játék! -
#7837 én nem akartam berakni ujra!nemtom mé volt!breki azon az oldalon aza frenki patch a tied? -
#7836 ez most fontos volt -
Ute Rajongók Ide