FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
lobig
:)

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Szasztok! Valaki nem tudja hol lehet még jelentkezni ONLINE bajnokságban?

Breki33
Szerintem ennél van jobb Home
Fyrex
ird be a keresõbe: music exporter

Avanti Crociati!

A fifa 06 zenéit le lehet tölteni valahonnan?
gercse
gercse
ami az fh-n is kint volt azt raktam be

Breki33
Juventusból van jó 2GK-s?

Azt berakhatnád
gercse
thx, jó a memóriád:D, de azóta már van...mondjuk ez más fajta lehet hogy ezt rakom be, nem tudtam h ez lett a szponzor.

Breki33
Ja itt vannak Lazio mezek

klikk
Breki33
akkor jó P
gercse
kit raptor

Breki33
mivel raktad be?
Breki33
hát én nem vettem észre itthon P
gercse
na mindegy, más: attól akadhat online mert beraktam a juvénak 2gk-s mezt?

gercse
mert te már egy elismert ember vagy :DDD

Breki33
nincs elõjogom

miért lenne
gercse
gondolom neked mindenhol ilyen "elõjogod" van :DDD és akkor te leszel a juvéval....

Breki33
??
Breki33
köszi

nem lehetne excel nélkül? P
Breki33
Milyen progival?

A patchemben levõ csukák jól mûködnak, de próbáld meg visszatölteni az eredeti zdata-t és vagy futtatni a fathbuildert
tudna cinálni valaki magyar csapatokat?
én szivesen

msn: [email protected]
jön vki 1 multira ?
gercse
és én????mondjuk ha Breki is lesz akkor lehet h kilõve

lesz online bajnokság...ahova még lehet jelentkezni?

Fyrex
Breki :P<#ejnye1>

Avanti Crociati!

Fyrex
Hedge az fh fõszerkesztõje csak ugy mondom :D

Avanti Crociati!

sammy
FIFA 06 irányítás mindenféle cselekkel, lövésfajtákkal, beadásokkal stb. Szõröstül, bõröstül...

FIFA 06 irányítás (Excel fájl zippelve)

derley
rájöttem hogy kell berakni cipõt... de azóta félidõben vagy a meccs végén kilép magától:( gondolom a cipõ miatt. Mondjátok már meg lécci hogy a cipõt hogy kell kivenni?! mert a progiba amivel beraktam nem találtam ezt a kiszedés opciót.

Falconer
Van itten vki aki nagyon vágja az anyagi dolgokat a career részben? Mert elbeszélgetnék vele privátban vagy msn-en.
thx.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

grizzly21
izé ea....hülye vagyok fifahungary

grizzly21
hát nem gondoltam volna h ilyen nagy dolog lenne belõle, de ha breki bennevan kiirhatjuk ide oda. csak gondoltam hogy SG bajnokság legyen, de tõlem kilehet hirdetni, csak nem hiszem h az ea megszervezné 1 hét alatt nyereményekkel stb

Breki ismertebb mint mi <#guluszem1>szerintem neki kéne beszélni velükés oldalra kíírnák hogy ilyen meg olyan bajnokság. Nem? <#wink>
Lebonyolítást meg megszervezzük. Mondjuk mint BL 32 .

grizzly21
template? hát mutasd õket, de a designt összedobom én egy félóra alatt az nem gond. inkább az egész összerakása phpban, vagy ne legyen semmi komoly csak html? mert ha nagyon profik akarunk lenni, akkor lehetne belépés regisztrácio meg forum

Ok. Annyi van hogy nekem elég kevés idõ lenne honlapra:S
De ha nem gáz van pár naon raj templatem. Az is jó ?

grizzly21
hat die ADSL noch nicht verbindet. rossz volt a szórend:)
de rühellem ezt a nyelvet, amiota nyelvvizsgám van belõle meg se szolaltam németül.

grizzly21
ok legyen. enyém az 5let de lehetsz te a fõszervezõ, én flashhez értek, te phphoz. php+flash-sel deisgnos kis menüt lehetne csinálni szerintem. szoval eddig: te, breki, falconer, lobig , én

Rili? aj szink jor inglish kent bi vörsz den máj english. szo aj wud rader daj den to lúz jú?

NAh legyen FIFA bajnoskág?

gercse
ok :D my english is more badder :D

NAh nem is rossz ötlet ez a FIFA-bajonkság.
Szívsen csinálok php vayg html honlapot. Akit érdekelne bajnokság vagy õ s ért weblapokhoz írjon ! <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Segítsetek!

Visszaolvastam, de nem tudom elérni a fifa unlockert!
Egy linket kérnék...

Köszi
The Hedgehog
na dann... hagyjuk a németet mert levágják a tökünket... how are you? :P

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

gercse
ja,das ist schlecht,mein internet ist auch nicht das beste,aber ich habe schon mehrmals gespielt,und es war gut...

The Hedgehog
ich nicht... verdammte T-Com hat noch nicht die ADSL verbindet :)

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

gercse
ich möchte auch...:D

grizzly21
helyes, rád feltétlenül számitok a bajnokságban:)

Breki33
remélem 3 nap

nyugodt vagyok P
grizzly21
mikor jön? most egyenlõre fifát rendezzünk. aki jelentkezni akar, az szerintem irja be, hogy õ akarna ha lenne elég ember, és meglátjuk.
nyugi falconer span, sokat játszottunk anno 2005tel egyszer õ nyert egyszer én csak poénkodtam:)