9766
FIFA 06
-
ivoka #7954 mondjatok már légyszi egy címet ahol tudok online játszani!köszi! -
#7953 elmondtam mit próbálj meg -
#7952 Elegem van!Nincs beimportálva semmi,frissen van ujratéve a game,erre kilép vazze.amikor kiizzadom a 2-1et!Nincs ere a kilépegetésre megoldás?(nincs fenn apatch,azon mégjobban kilépegetett!) -
#7951 juj de szép is volt :) -
#7950 Arról énis csak ennyit tudok P
De jó az ilyenek játszanak Fifa-val, csak akkor nemtudom minek nekik a net.... -
#7949 Mert azok a teljes afs-et tartalmazó patchek.
Ez ugyanaz mint fifanal a tavalyi zdata feltöltésem csak ott nem elég simán bemásolni mint a PES-nél.
De itt ugye adatbázisról volt szó és az bizony elfér egy floppy-n még a szerkesztőprogival együtt is. -
#7948 Erre gondolok
-
#7947 Nem képes... a rendezvényeinken olyan játékosokkal találkoztunk akik még azt sem tudták, hogy HSP létezik. -
#7946 Hátt azért a peshez nem 1 megás pacheket szoktak kiadni hogy normális legyen... -
#7945 ok -
#7944 aktuláis csoportokkal sorry -
#7943 ja lesesett, szerinted az egy rendes BL?
SZerintem az lenne mint anno az UEFA-s játékban volt ahol az aktuális csapatokkal lehetett játszani rendes BL meccseket és nem kellett manager hülyeségekkel szórakozni. -
#7942 BL bajnokok ligája
tulajdonképpen mitis kérdezel? -
#7941 NA ezt ne kezdjük megint.
Volt egy jó fórumom Melyik idén a legjobb foci címmel ezt vmelyik lüke kitörölte
pedig tök kultúrált hozzászólások voltak benne.
Lehet újra megnyitom. -
#7940 manager modban akkor mi az a BL? -
#7939 Igen a pes ezerszer jobb,én ezzel csak elütöm az idöt a pes5-ig!:))) -
#7938 Akkor játsz manager játékkal P -
#7937 ne mond hogy a nagy százalék nem képes letölteni akár az fh-ről egy sima floppyra elférő simán bemásolható file-t. :-)
Számomra elég ha a nagycsapatok benne vannak és jó a multi.
Mondjuk egy jó BL_t elfogadnék, de az a FIfa-ban sincs ugye -
#7936 en meg azert vagyok itt mert ez FIFA06 topic!!! -
#7935 Egyetértünk és ezért maradok én a FIFA-nál,mert nálam az Adatbázis minden másnál fontosabb! -
#7934 nem erről van szó... A játékosok nagy százaléka nem éri el ezeket a kiegészítéseket és így ők kénytelenek beérni az alap játékkal. Ilyen formában pedig a FIFA 06 a legjobb választás. Ugye mert ott a valós bajnokságokat nyomhatod, le viszonylag realisztikus bajnoki körítéssel. A PES ebben nagyon elmarad... -
#7933 Tényleg ezt nemtudtam?
Én csak azért játszom a FIFA-val,mert azthittem,hogy jobb az adatbázisa! -
#7932 pokat P
ugye tudod, hogy ez kb 5 másodperc alatt orvosolható és a legfrisebb igazolásokat akár magad szerkesztheted?
TEhát magyarul WE8-am játékosadatbázisa jelenleg frisebb mint a Fifa 2006-e -
#7931 A FIFA egyre jobb,de tény,hogy nem a megfelelő ütemben és irányban fejlődik!
A PES jó csak nem fizet a játékosnevekért és ez nálan pokat számít! -
#7930 és sajnos igaza is van de ebbe most télleg ne menjunk bele, izlések és pofonok... -
#7929 csak azert gondoltam mert o itt PES-elt...
de az igaz hogy ez is egy velemeny. -
#7928 nem törlöm...ez is egy vélemény! -
#7927 GÓLOKAT HA LEHET TOVÁBBRA IS IDE TEGYÉTEK!!! -
#7926 olvasd vissza mi folyik itt... -
#7925 varom a torlest... -
#7924 szerencsétlen játék!!!
gyerekek, hogy lehet az, hogy ez a fifa 06-os topic ennyire népszerű legyen? nem igaz, hogy nem veszi senki sem észre, hogy egy szerencsétlen lámaság ez az mostani legújabb "legélethűbb" fifa...
az ea már régóta arra törekszik, hogy nem maradandót alkosson, hanem több milliós haszna legyen.. ugyanis a fifa sorozat volt az első és normális focis játék sorozat! ezért mindenki vette, és most hogy megjelent a 06 mindenki egetrengetőre számított. gondolom vették is darabszámra! de vegyük már észre magunkat, hogy ez egy rakás szar!!!!!!
És játszunk PES-sel!!!
(lehet törölni ezt a hszt, visszajelezni akármit is rá, de ez az igazság!) -
#7923 nekem nem tetszik a fifa 06 -
#7922 Ha van itt olyan aki bill-el játszik és szivesen segítene az legyenszives írjon privátot! -
#7921 koszi!
leszettem, installtam, lefuttattam, egy meccsett lejaccottam, nem lepett ki.
remelem jo lesz... -
#7920 old már meg ezt a szaggatást
ez attól van, hogy a Frap-ot nem állíytod be rendesen -
#7919 #7811 -
Szerencsétlen védök:))):P -
#7917 ok..., én nem játszom a gép ellen,csak multiban, csak akkor szoktam a gép ellen tolni amikor kiprobálok egy uj csapatot(pl.: most egy bajnokságban a norvégokkal vagyok, és megnéztem hogy néz ki a csapat, egész jók, brazilokat le tudtam győzni world classon 2x is, mondjuk csak 1-1 góllal) -
#7916 Mivel peshez szokott vagyok,nem kezdtem rögtön professionalba!Nincs nagy fifa gyakorlatom! -
#7915 ha nem haragszotok beraknám mégegyszer jó szögbül,közeli kamerából!