9766
FIFA 06
  • ivoka
    mondjatok már légyszi egy címet ahol tudok online játszani!köszi!
  • Breki33
    elmondtam mit próbálj meg
  • forza milan
    Elegem van!Nincs beimportálva semmi,frissen van ujratéve a game,erre kilép vazze.amikor kiizzadom a 2-1et!Nincs ere a kilépegetésre megoldás?(nincs fenn apatch,azon mégjobban kilépegetett!)
  • The Hedgehog
    juj de szép is volt :)
  • Breki33
    Arról énis csak ennyit tudok P

De jó az ilyenek játszanak Fifa-val, csak akkor nemtudom minek nekik a net....
  • Breki33
    Mert azok a teljes afs-et tartalmazó patchek.

Ez ugyanaz mint fifanal a tavalyi zdata feltöltésem csak ott nem elég simán bemásolni mint a PES-nél.

De itt ugye adatbázisról volt szó és az bizony elfér egy floppy-n még a szerkesztőprogival együtt is.
  • Breki33
    Erre gondolok

• The Hedgehog
    Nem képes... a rendezvényeinken olyan játékosokkal találkoztunk akik még azt sem tudták, hogy HSP létezik.
  • examinee
    Hátt azért a peshez nem 1 megás pacheket szoktak kiadni hogy normális legyen...
  • lobig
    ok
  • Breki33
    aktuláis csoportokkal sorry
  • Breki33
    ja lesesett, szerinted az egy rendes BL?

SZerintem az lenne mint anno az UEFA-s játékban volt ahol az aktuális csapatokkal lehetett játszani rendes BL meccseket és nem kellett manager hülyeségekkel szórakozni.
  • Breki33
    BL bajnokok ligája

tulajdonképpen mitis kérdezel?
  • Breki33
    NA ezt ne kezdjük megint.

Volt egy jó fórumom Melyik idén a legjobb foci címmel ezt vmelyik lüke kitörölte
    pedig tök kultúrált hozzászólások voltak benne.

Lehet újra megnyitom.
  • lobig
    manager modban akkor mi az a BL?
  • forza milan
    Igen a pes ezerszer jobb,én ezzel csak elütöm az idöt a pes5-ig!:)))
  • Breki33
    Akkor játsz manager játékkal P
  • Breki33
    ne mond hogy a nagy százalék nem képes letölteni akár az fh-ről egy sima floppyra elférő simán bemásolható file-t. :-)

Számomra elég ha a nagycsapatok benne vannak és jó a multi.

Mondjuk egy jó BL_t elfogadnék, de az a FIfa-ban sincs ugye
  • lobig
    en meg azert vagyok itt mert ez FIFA06 topic!!!
  • Magic Boy
    Egyetértünk és ezért maradok én a FIFA-nál,mert nálam az Adatbázis minden másnál fontosabb!
  • The Hedgehog
    nem erről van szó... A játékosok nagy százaléka nem éri el ezeket a kiegészítéseket és így ők kénytelenek beérni az alap játékkal. Ilyen formában pedig a FIFA 06 a legjobb választás. Ugye mert ott a valós bajnokságokat nyomhatod, le viszonylag realisztikus bajnoki körítéssel. A PES ebben nagyon elmarad...
  • Magic Boy
    Tényleg ezt nemtudtam?
    Én csak azért játszom a FIFA-val,mert azthittem,hogy jobb az adatbázisa!
  • Breki33
    pokat P

ugye tudod, hogy ez kb 5 másodperc alatt orvosolható és a legfrisebb igazolásokat akár magad szerkesztheted?

TEhát magyarul WE8-am játékosadatbázisa jelenleg frisebb mint a Fifa 2006-e
  • Magic Boy
    A FIFA egyre jobb,de tény,hogy nem a megfelelő ütemben és irányban fejlődik!
    A PES jó csak nem fizet a játékosnevekért és ez nálan pokat számít!
  • Fyrex
    és sajnos igaza is van de ebbe most télleg ne menjunk bele, izlések és pofonok...
  • lobig
    csak azert gondoltam mert o itt PES-elt...
    de az igaz hogy ez is egy velemeny.
  • The Hedgehog
    nem törlöm...ez is egy vélemény!
  • The Hedgehog
    GÓLOKAT HA LEHET TOVÁBBRA IS IDE TEGYÉTEK!!!
  • Breki33
    olvasd vissza mi folyik itt...
  • lobig
    varom a torlest...
  • fistin
    szerencsétlen játék!!!

gyerekek, hogy lehet az, hogy ez a fifa 06-os topic ennyire népszerű legyen? nem igaz, hogy nem veszi senki sem észre, hogy egy szerencsétlen lámaság ez az mostani legújabb "legélethűbb" fifa...
    az ea már régóta arra törekszik, hogy nem maradandót alkosson, hanem több milliós haszna legyen.. ugyanis a fifa sorozat volt az első és normális focis játék sorozat! ezért mindenki vette, és most hogy megjelent a 06 mindenki egetrengetőre számított. gondolom vették is darabszámra! de vegyük már észre magunkat, hogy ez egy rakás szar!!!!!!
    És játszunk PES-sel!!!
    (lehet törölni ezt a hszt, visszajelezni akármit is rá, de ez az igazság!)
  • Scott21
    nekem nem tetszik a fifa 06
  • Magic Boy
    Ha van itt olyan aki bill-el játszik és szivesen segítene az legyenszives írjon privátot!
  • lobig
    koszi!
    leszettem, installtam, lefuttattam, egy meccsett lejaccottam, nem lepett ki.
    remelem jo lesz...
  • Breki33
    old már meg ezt a szaggatást

ez attól van, hogy a Frap-ot nem állíytod be rendesen
  • Breki33
  • forza milan

Szerencsétlen védök:))):P
  • gercse
    ok..., én nem játszom a gép ellen,csak multiban, csak akkor szoktam a gép ellen tolni amikor kiprobálok egy uj csapatot(pl.: most egy bajnokságban a norvégokkal vagyok, és megnéztem hogy néz ki a csapat, egész jók, brazilokat le tudtam győzni world classon 2x is, mondjuk csak 1-1 góllal)
  • forza milan
    Mivel peshez szokott vagyok,nem kezdtem rögtön professionalba!Nincs nagy fifa gyakorlatom!
  • forza milan
    ha nem haragszotok beraknám mégegyszer jó szögbül,közeli kamerából!