FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grizzly én mondtam h. segítk szervezni . ^^

Õszintén szabadrúgásnál mihez igazítjátoka lövést !? mert kicsi megyke balra beállok Backhamesen de nem tom hova lövi úgy sacc-kábé :) De nekem is csak kapufát bír lõni... 18 m-zõl 45 m-ig csak kapufát lövöm el

Breki33
Ezt minden évben megkérdezitek P

Szerintetek én hogy játszom?
Bár mostmár valószinû csak akkor fogok, ha kijön ez a kamerapatch
Mit csináljak ha nem indul a Multi? Valamit kiír és vusszalép a menübe!

lobig
nekem neha azon kivul is belassul neha...
mongyuk nekem kicsit mar elavultabb a gepem, offline meg ok, de sztem multiban lehet szamit...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

grizzly21
nem te mondtad hmegszervezed? na mindegy. ha valakinek van kedve megszervezni az szóljon

shad0w
természetesen nem :) de amúgy van a játékban olyan, hogy belsõvel lövi el a labdát? :) mert olyat még nem is láttam... talán a szabadrúgáson kívül... bocs de tudjátok én azzal a bizonyos másik focissal játszom :)

don't give a fuck

valaki arulja el miert lagzik a game multinal mikor kirugas es szabadrugas van!
tiszta idegesito :(
lobig
ja, de sztem ez nem ez en hibam...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Barni
ezektõl a tatarozásoktól még lehet multizni ugye?

Avanti Italia!

shad0w
lol, és hogy tekeri jobb külivel így a labdát? :) mekkora rossz...

don't give a fuck

Barni
köszönöm, ez segített

Avanti Italia!

lobig
jaja

lobig
bocs, de nekem erre nincs idom.
le tudok jaccani hetente 2-3-4 meccset, de tobbet nem tudok bevallani.
sorry!

Breki33
elõbb próbáld meg a FatBH buildert futtatni
Breki33
pontosan viszont az fps-t célszerû beállítani vmint soundot kilõni és lehet half size is
The Hedgehog
nem kell... elég ha a data könyvtár gyökerének tartalmát visszamásolod a DVD-rõl...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

grizzly21
lobig:
leszel akkor az õszi bajnokság fõszervezõje?

Barni
basszus valamit elrontottam, mert leáll a játék :)
és nem mentettem le a file-okat, akkor rakhatom fel újból? :D

Avanti Italia!

lobig
sztem nem kell tokolni a jatek felbontasaval.
ugyis lehet cropolni meg resize-olni meg optimalizalni...

The Hedgehog
vedd le a felbontást a játékban és úgy mentsd a videót, 640x480 és kisebb lesz a fájl!

Breki33
sehogy max 50-60 mega legyen de inkább kevesebb
Mi? Igen elõször mikor fraps-sel leszedem az kb 100-150 MB...
Azt hogy vittétek lejjeb? <#banplz>

Breki33
úgy hogy nem 150 megával kezdtünk
Breki33
ajánlom egyszer nézz be ide P

klikk
The Hedgehog
ja ilyesmit PES-ben lõttem már...

Na van fraps meg animation SHOp. Elolvastam keresõbõl amit írtatok. Sztem megcsináltam mindnent optimize stb ... DE mikor lementemgif-be 5-6 MB. Nektek h. a szarba 1 MB?

VAn crop , optimize meg .gif-be van renderelve. !?

Breki33
Ezt egyszer már megkérdezted

Idénzém a válaszom #7072 PP
lobig
olyat is lottem mar mikor mesz az alapvonallal parhuzamosan ugy 18 meterre a kaputol, a kapu fele fordulsz, egybol losz, es ilyenkor ilyen lefele csapodo lovest eresz el a faszi. nagyon jol nez ki, nem az a nyilegyenes bomba, hanem mikor csuddel jol meglovod egy darabig felfele ivelodik es onnan lefele.
asszem elmentettem egyet, majd este felrakom...

The Hedgehog
nemszóltam akkor... kövezz meg!

The Hedgehog
tényleg szép a gól... majd ha rájössz oszd meg velünk is!

Breki33
Az ftp-men P
lobig
ugy hogy ugyes vagyok.
de meg nem tudom 100%-osan, hogy mikor merre csavarja...

Breki33
Ha jól megfizettek csatlakozom P
Breki33
Nemér ilyenre buzdítani, különben is kiraktam.
htx ^^

The Hedgehog
hmmm az a demóhoz volt szerintem.... alul van egy keresõ itt. Azt használd!

Barni
Breki patchét hol találom amúgy?

Avanti Italia!

The Hedgehog
Animation Shop 2.0 - asszem ez is jó a Fraps után

Nah szal egyesével :

Fyrex mi a progi neve ami kell még a fraps mellé? :|
Lobig bill. hogy a f***ba csavrsz úgy? <#buck>
Grizzly te meg vegyél fel msn-en ma 20:00-tól leszek ONLINE.

TÁMADNAK AZ ÚJREG LÁMÁK !!! <#violent><#violent><#violent>

The Hedgehog
ezt mindíg is tudtam... :)

examinee
Jó hát én is utállak csak nem mondtam eddig el:P De ha már itt tartunk akkor.....<#awink>

The Hedgehog
Ki utál? Nem nagyon vettem észre, hogy fenyegetõ levelekkel lenne teli a postám.
Én megpróbálok mindíg segíteni, de az azért szánalom, hogy képtelen vagy észrevenni olyan dolgokat, amiket már vagy 10x kipakoltam.

Ilyen a bajnokság is. Vagy 2-3 címet kiírtak már hol indul, hogy lehet jelentkezni. Csak figyelni kellene. Nem figyelhetek helyetted is.

Naná, hogy vagány vagyok. Ja és nem én kértem, hogy házigazda lehessek. A sok ember akarta így akik állítólag utálnak :)

Köszöntem!

The Hedgehog
hmmm fûrõl volt szó, de nagyon még nem csináltak, Breki ebben a szakértõ... lényegében mindent a bigGUI-val kell bepakolni, de ennek használata elég bonyolult ha még nem csináltad. Leírtuk párszor, FH fórumban is. Olvasgass.

Barni
ja oks, megnézem
köszi

Avanti Italia!

examinee
Figy: ird be ide keresõbe hogy "zdata" ! Breki csinált párat és ki is linkelte! Írt leirást is hogy tedd be meg mentsd el meg egyéb aproságok! Találsz majd egy párat!

De ha newm az övét akarod betteni azt is leeirta hova mit kell tenni melyik zdataba és hol találod meg a dolgokat!

Barni
na jó az addig oké, de a fifa 06 letöltésen belül hol találom?

Avanti Italia!

examinee
Hozzászolva: utóbbi két napba kb 3-an irták itt ebbe a forumba hogy hol csinálnak ligát vagy hol van! Ugyhogy télleg olvass vissza!

examinee
Azt is a fifahungary-n! Vagy törd fel Breki gépét és szedd le data-kat és benne lesz!:P

nekem is a tieiddel... az hiszed olyan nagy arc vagy (te is) magadba szállhatnál, nem is érdemled, meg hogy házigazda legyél, sõt... gondolkozz el egy kicsit, kinek hiszed magad... majd utána írogass, mert már qurávra meguntalak... nem hiszed el, hogy nem vagy valami vagány csávó. épp ellenkezõleg... tudod mennyien utállnak (itt is( téged?
na gondolkodj el
utána szólj be másnak
ennyi
thx