FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert 5 ezer money kellene, mert félrenyomtam korábban, nem a stadionfejlesztésre költöttem, és most annyi hiányzik
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Már csak 1 hely kiadó!!!
gyertek
FLASHback nincs kedved?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
( Csak Mozilla jó az oldalhoz)!! 3 hej még kiadó
ezt elfelejtettem megemlíteni... de igazad van...
de nekem nem baj, ha ez nem jut eszembe😛
Max. ha kisszögletél visszapasszolom a rúgó játékosnak...máshogy nem tudom elképzelni, mutassál egy képet, mert erre kiváncsi lennék<#wow1>#wow1>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
szögletbõl les <#taps>#taps><#mf2>#mf2>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Michael Owen a játék idején még a realba volt most meg már a newcastleban.
Hogy lehet áthelyezni?
http://sum41.uw.hu
Aki tud segítsen légyszíves.(akinek nem nagy erõ megpróbáltatás beírni pár sort)
Az én gépemen elindul a játék de a havernál, a gépigény megfelelõ a játékhoz, be crack-eltük de még mindig nem jó, nem tudjuk mi lehet a hiba.
Ezért hát hozzátok fordulltam.
Az lenne a lényeg hogy a gép ezt írja ki:a megfelelõ dvd behelyezése után indítsa újra a programot(a fifa 2006-os dvd van betéve)
Mi a teendõ, mit kéne csinállni, hogy elinduljon a játék a haver gépén is.
Aki tud segítsen.
Elõre is nagyon megköszönném.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
a program?