9766
FIFA 06
-
#8644 ezt még hivatalosan senki sem erősítette meg :) -
#8643 szép:) szeintem eddig veri PEST! Mit gondolsz???
-
#8642 Na,az király!Láttam képet,szép a grafja!:D -
#8641 jól hallottad... új lesz neki:)
-
#8640 Jaja:)))De azt hallottam hogy a world cupnak uj motorja lesz!!!! -
#8639 azokon felül a szurkolók megalkotását javasolnám:)
-
#8638 ja,ebböl egy uj grafikai motor,meg némi mozgásélethüség hiányozna!Egyébként rohatt jó!Föleg a manager! -
#8637 Igazán Nincs mit:) ez a dolgom:)
[mások is észrevehetnék]
-
#8636 valami van benne:) de nem feltétlenül az igazság:)
-
#8635 ebben teljesen igazad van.. ennek a topignak nincsenek állandó olvasói, nem úgy mint a PES-nek;
esetleg csak te, akik meg bejönnek (lásd #8526) ocsmárolják a jónépet.... -
#8634 Gyerekek azért ebben van valami....!!! -
#8633 most így utólag nem csodálkozom azon az adaton, hogy a PES fanok átlagéletkora magasabb, félre ne értsetek csak valahogy az érettebb játékosok (kivéve egy-két hardcore fifa-st) a PES-t nyomják...
én akarok egy jó FIFA-t, de nagyon... -
#8632 Így van!
Én is azért nézek ide be rendszeresen, mikor látom, hogy új üzenet van, hátha valami szép gól vagy valami egyébb, a játékkal kapcsolatos okosság van betéve.
De nem, tízből kilencszer a k***a elíndítással való küszködést látom csak. -
#8631 az az idegesítő, hogy míg a PES5 topikban arról beszélgetünk, hogy kinek milyen szinten megy a játék, milyen cseleket tud és mik a tapasztalatai addíg a FIFA topikot megöli ez a sok "nem tudom elindítani" hozzászólás...
bevallom én nem FIFA-zom, de szívesen olvasok róla, mert talán újra meghozná a kedvem -
#8630 nem az a lámaság, hogy nem tudod elindítani a játékot, hanem az, hogy egyszerűen képtelen vagy arra, hogy visszakeress a fórumban... az sg.hu így működik, ne akard, hogy a nap 24 órájában mindenkinek a hülye kérdését figyeljék a házigizdák, az ő dolguk a moderálás nem pedig a problémamegoldás, arra magad is képes vagy, remélhetőleg... -
#8629 Hát ebben abszolút nincs igazad.
Ha egy játékot a megjelenés után 2 hónappal szerzel meg az még nem baj, de vedd a fáradságot és ha fórumozol használd a keresőjét.
Valóban kurva unalmas ugyanazokat a kérdéseket olvasgatni, és bosszantja is az embert, hogy vannak akik nem visszaolvasnak ( lustaságból vagy nem tom miért), hanem századszorra is beírja a láma kérdését. -
#8628 van egy bizonyos pont amikor betelik a pohár,nemlehet sokszor bírni a sok láma nyomását,megkérdik 20szor uyganazt,mikor előttük levolt irva 10szer a megoldás...ilyenkor van aki felkapja a vizet,és elküldi a picsába,van aki segit,ennyi -
berci206 #8627 Nem értem miért kell minden fórumon legyen egy-egy ilyen aki ha segítséget kér vki akkor egyből leszánalmasozza vagy le lámázza! Mire jó ez nektek? Így boldogabb vagy hogy vkinek beszólhattál? Vagy erre izgulsz? Amúgy ha tudni akarod én most szereztem meg a játékot, lehet hogy ez neked már lerágott csont de nekem még új!!! Mégegyszer köszi a segítséget TheFlashBack!!! -
#8626 www.gamecopyworld.com -
#8625 google a barátod... -
moor09 #8624 van 1 kis bajom a játékkal dvd röl lett cd re átirva és inditáshoz kéri az inditó cd csak a gépem nem olvas dvd ha valaki tudja hogy tudnám elinditani vagy honnan lehet leszedni jó no cd crack-et az irjon nekem please!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8623 de nem haggyák abba:) én meg mint kedves és aranyos fórumozó, segítek mindenkinek:)
-
#8622 ok, köszi -
#8621 nincs meghatározott megjelenési dátum, csak annyit mondhatok, hogy készítjük... -
#8620 Bocsi, hogy nem olvastam vissza, de már nyaggatnak, hogy nézzek utána: magyar bajnokság mikor várható a 06-ba?
Köszi a választ... -
#8619 Ez talán még jobb hír :) -
#8618 Tegnap éjjel még kiderült, hogy Mokosg nyert, de a lényeg, hogy magyar siker született!
Mindkettő Gábor, ezért volt a kavarodás.
Mokosg: 1
Gabu : top 8
Redwing : top 16
Gratula mindegyiküknek! -
#8617 szánalmas gyerekek, hogy itt még sokan mindíg azon görcsölnek, hogy hogyan indítsák el a játékot... kb 100x lerágtuk...
Gabunak gratula! -
#8616 Gabu nyert Kölnben, a FIWC középdöntőben. -
#8615 nm:)
:)
-
berci206 #8614 király elindult, kösz a segítséget mindkettőtöknek és bocs az értetlenkedésemért -
#8613 műxik rendesen? a géme!
-
berci206 #8612 megtörtént, -
#8611 yah:)
-
berci206 #8610 akkor azt mondod inkább a daemont haggyam fent?
-
#8609 szeinted a kettő megfér eggyütt?
-
#8608 sűrgősen takarítsd le:)
-
berci206 #8607 miért is?
-
#8606 akkor azt gyorsan uninstalláld -
berci206 #8605 van
azzal telepítettem a játékot