9766
FIFA 06
-
#9726 nekem teljes terjedelmével is túl volt, de az a bug akkor is bejön, mert csak azt figyeli, hogy a kapus megfogta-e... -
BIZ0906 #9725 Ha a FIFA 06-al akarsz játszani ne veddmeg inkább szedd le a netről, mert nem olyan jó, hogy ennyit pazarolj rá.
De a 07-et várd meg és inkább azt veddmeg -
zojzi #9724 Sziasztok!!!
Remélem tud nekem valaki segiteni....Én úgy tudom hogy a 06ba több nyelven van kommentár,ha igaz akkor hogy lehet előhozni pl. a német kommentárt!!
köszi a helpet -
#9723 hát, ha neten akarsz játszani, akkor inkább 07-et vedd meg -
#9722 Sziasztok!
Most láttam az egyik áruházlánc szórólapján, hogy adnak egy Logitech® Cordless Desktop® EX 100 + FIFA06-ot 9k-é, szerintetek érdemes megvenni, vagy mosmá várjam meg a FIFA07et és majd azt vegyem meg, mer neten szeretnék vele jáccani, csak ha esetleg ezt megveszem és kijön a 07 akkor meg má nem fog senki vele jáccani csak a 07el. Mind2t sajna nem tom megvenni mer nincs rá keret. Szerintetek mi lenne a jó megoldás? -
BIZ0906 #9721 Akkor nem szóltam -
#9720 Csak akkor gól, ha teljes terjedelmével a vonalon túl van. -
BIZ0906 #9719 Ha a labda több mint a fele átmegy az már gól.
Nem? -
#9718 Mire leér a földre, biztos átmegy. -
Grusi #9717 Nem is ment át teljes terjedelmével... -
BIZ0906 #9716 jaja -
#9715 Örülj neki :) -
BIZ0906 #9714 Ellenem rúgták de mégsem volt gól ezta bugot!
-
#9713 3 fő van eddig, még péntekig várok, szombat reggel eldől, hogy lesz-e elég jelentkező. Eddig: miki90- Chelsea, Zolcsi01- Bayern, Zsolti9014- Juve -
#9712 Jönnék a Bayernel. -
#9711 hát én szívesen mennék, de nincs otthol netem:(
-
#9710 Eddig mi 2-en lennénk: miki90- Chelsea, Zsolti9014- Juve -
#9709 Ha összejön 8-10 ember, megcsinálom. -
miki90 #9708 én benne lennék és csak a CHELSEA-vel!!! :) -
#9707 ha csinálnék egy bajnokságot, ami a 06-ot búcsúztatja, hányan vennének részt rajta? lehet egy hetes, vagy 1 napos kupa is. -
BIZ0906 #9706 Vehetsz házat,
De otthont nem;
Vehetsz ágyat,
De álmot nem;
Vehetsz órát,
De időt nem;
Vehetsz könyvet,
De tudást nem;
Vehetsz pozíciót,
De tiszteletet nem;
Megfizetheted AZ orvost,
De AZ egészséget nem;
Megveheted a lelket,
De AZ életet nem;
Megveheted a szexet,
De a szerelmet nem.
A kínai tanítás szerencsét hoz. Az eredetit
Németalföldön, Hollandiában őrzik. Ez a tanítás már
nyolcszor
körbejárta a Földet.
Mindenekelőtt Neked hoz szerencsét. A szerencse
megérkezik.
E levél
kézhez vétele után szerencse ér. Ez nem tréfa.
Továbbítsd postán vagy Interneten mindenkinek, akinek
szüksége van
szerencsére. Ne őrizd tovább a levelet 96 óránál, ezen
időtartamon
belül küldd tovább.
Néhány megtörtént példa:
Constantino 1953-ban kapta meg a levelet.
Megkérte titkárát, készítsen 20 másolatot, 9
napra rá 9 millió márkát nyert a nemzeti lottón.
Carlo hivatalnok, miután megkapta a levelet,
elfeledkezett
róla. Néhány
nap múlva munkanélkülivé vált. Ezt követően
továbbküldte a
Levelet,
Amely folytatta a láncot és szerencséje lett.
Bruno 1967-ben kapta meg a levelet, nevetett és
eldobta. Pár
nap
múlva megbetegedett a fia. Megkereste AZ írást és 20
példányban
tovább küldte. 9 napra rá fia meggyógyult.
1987-ben egy fiatal californiai férfi kapta meg, de a
szöveg
Olvashatatlan volt. Megfogadta, hogy újra írja, de
félretette, későbbre
Halasztva. Így nem szabadult meg a levéltől 96 órán
belül.
Később
valóban leírta, elküldte és egy új kocsit kapott.
Folytatta
A láncot és
szerencsés lett.
Ne felejtsd el: NE küldj pénzt és NE írd alá a
levelet. Csak
egyszerűen
továbbítsd 20 példányban és várd, MI történik
néhány nap
múlva. A
tanítást egy, AZ Antillákon működő misszionárius
írta.
Elküldöm neked, hogy folytasd Föld körüli útját.
Küldd el 20
példányban
ismerőseidnek, barátaidnak. Pár nap múlva jó híreket
kapsz,
meglepetés ér. Ez igaz, akkor is, ha nem vagy
babonás. Ezt a
levelet jó szerencseként küldték.
Hála valakinek, aki szeret téged, a szerencse
bekövetkezik
azután,
Hogy elküldted a levelet. Körülbelül 4 nappal levél
érkezése
után
számíthatsz rá. A szerencse Venezuelából jön Anthony
de Cround,
Dél-Afrikai misszionárius írta.
Te következel, hogy továbbítsd. Ne tartogasd a levelet, mert 96 órán
belül el kell hagyjon téged.
Kérlek, küldd tovább, s figyeld, MI történik 4napon
belül.
-
BIZ0906 #9705 Meg se éri a 10ezer Ft-t.
Ami játék igazán megfog arra költök max hát erre nem -
jefferson83 #9704 Gondolom most esz a méreg, hogy kidobtál rá 10 ezer forintot. -
BIZ0906 #9703 Ez a játék egy nagy hulladék.
A reagálási ideje 1 nagy sz*r, a grafikája egy 4GB-os játékhoz képest megintcsak 1 nagy sz*r, a cselek a 2001-eshez képest ugyancsak 1 nagy sz*r és még...
De ez csak az én véleményem valakinek már scak írja le ha rossz vagy jó -
gaglito #9702 Elolvastam, de ebben a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK-ben nem minden igaz, mert itt azt írja, hogy Magyarország egyetlen letöltésekkel foglalkozó oldala a fifahungary, de ez nem igaz, mert most már van egy másik is, mégpedig a FVM -
#9701 sehogy. -
#9700 Srácok hogy lehet Menedzser módban két csapattal lenni? -
#9699 köszi. kipróbálom őket, de csak a karrierem végén, mert asszem újat kellett volna indítani valamelyik patchhez, azért nem mentek.
megnéztem a csere-tartalék témát és sikerült feltornászni nekem is 6 vagy 7 főre a cseréket, de ne kérdezd hogyan:) szerintem úgy, hogy a tartalékból tettem be embert a csapatba és az automatikusan csere maradt. vagy nem? :))
most a Crystal Palace-szal nyomulok, éppen tegnap győztem le a manchestert 4:1-re:) és a malmö-t a bl-be 3:0-ra. a real ellen 2:2 sikerült kicsikarnom korábban. az azért nemrossz:) -
jefferson83 #9698 Most jelenleg a NIKE Football: FIFA gameplay update-t amit most linkeltek be a
#9688 hozzászólásban + a magyar bajnokságot használom. De már sokmindent kipróbáltam hozzá, ami felkeltette az érdeklődésemet :)
#9658 itt szinte minden patch és kiegészítő megtalálható és neked is működni kell. -
#9697 milyen patch-eket használtál? nekem egy sem akart működni. -
jefferson83 #9696 Majd nézd meg. Nekem így van most: 11 kezdőjátékos+ 7 cserejátékos és 1 tartalék. Amennyi játékost szerzek még pluszban annyival növelem a tartalékok számát. Ezen belül variálhatsz. Azt is nézd meg van-e sérült játékosod, mert akkor ugyebár a cserék száma csökkenhet és lehet nem veszed észre. Mondjuk az én játékom már agyon van pecselve -
#9695 ha jól emlékszem ott 11-en férnek el. nekem meg összesen volt 4 cserelehetőségem, ebből egyik a kapus. ez valahogy nem áll össze, de majd megnézem holnap otthon. kösz azért a megerősítést:) -
jefferson83 #9694 Pontosan. A tartalékok nem lehetnek meccs közben cserék. Meccs előtt a csapatkezelésnél előre kell hozni cserének azt a tartalék játékost melyet a mérkőzésen be akarsz vetni. -
#9693 nekem ilyen még nem volt, bár most, hogy mondod több játékosom is visszavonult, de lehet, hogy nem mindet vette ki a listából. majd megnézem. egyébként az lehet a megoldás amit írsz, azaz add el az új játékosokat, ha túl sokba kerülnek, persze csak ha a régieket meg tudod használni. (lehet bug, bár kétlem)
nekem meg még mindig az van, hogy nincs elegendő cserém. de lehet, hogy miközben írok rájöttem, hogy mi lehet a baj. valaki megtudná nézni, hogy a csapat felállásnál, mikor lehet változtani, hogy ki legyen a kezdő csapatban, akkor kihez ír tartalékos jelzőt? akik a 3. oldalon vannak vagy már a 2. oldalasokhoz is? mert én úgy tapasztaltam, hogy akit tartalékosnak ír, azt nem lehet meccs közben beállítani, tehát nem kispados. ezen hogy lehet változtatni? előre kell hozni a sorban? -
vass17 #9692 Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet az hogy 2 játékos "nyugdijba" vonul és következő évben is nálam maradtak.
Az egyik szerződésénél azt írja hogy minusz 1 éve, ami elég érdekes.
A helyükre meg vettem embert és most jó sok fizetést kell adjak.
Ezeket el kell majd adjam amikor lehetséges? -
jefferson83 #9691 Ki nem állhatom az ilyen oldalakat. Talán így sikerül.
Linkre kattintás után klikk a: "FIFA 06 [ENGLISH] No-CD/Fixed Image #1" -re, majd a kék floppyra a "File Archiv" mellett.
A megjelenő ablakban lévő bármelyik "Mirror" jó.
LINK -
jefferson83 #9690 Kimondottan jó ez a kis patch, igaz néha felidegesít rendesen mert gyakrabban kapok ki -
Piero 7 #9689 hello! b de hogyan tom letölteni ezt a minimage fájt? előre is köszi -
#9688 Ajánlom mindenki fogyelmébe a NIKE Football: FIFA gameplay update-t. Nagyon élethűvé teszi a gépi ellenfelet!
http://www.mysweetpatch.com/boutique/pafiledb.php?action=file&id=608 -
#9687 stadiont hol lehet választani?