FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom, mondjuk hirtelen átfutott az agyamon hogy egyáltalán minek ez a topik..😄
kérdez-felelek az egész...
és minden évben végig ez megy
kérdez-felelek az egész...
és minden évben végig ez megy
sztem be lehet még írni a direkt ip-s cuccot(mik a tehendõk),(bár azt nem értem minek egyáltalán faq, aki egy fifával nem boldogul...)
kedves fifa06 rajongók!
mivel lehet még kiegészíteni a f.a.q.-t???
Mondajtok még mi nem egyértelmû!
mivel lehet még kiegészíteni a f.a.q.-t???
Mondajtok még mi nem egyértelmû!
Sziasztok!
Tényleg elfelejtettem leírni, hogy mivel játszom. Billentyûzettel.
Tényleg elfelejtettem leírni, hogy mivel játszom. Billentyûzettel.
Elolvastam a faq-t, és a leírás alapján sikerült 1 mega alá szorítanom a giffet.<#vigyor0>#vigyor0>
.gif)
.gif)
nem vettem volna észre, hogy írta volna, hogy van gamepadje 😊
shane56: Billentyûzettel nyomod vagy gamepaddel?
shane56: Billentyûzettel nyomod vagy gamepaddel?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Sziasztok!
Csak két napja játszom a FIFA-val, íg yegy elég amatõr kérdésem lenne. Hogyan lehet cselezni, ha nálam van a labda? Pl. ha a kapu felé megyek és egy ellenfél játékos jön szembe és nem hátrafelé akarok passzolni, hanem az utolsó védõt akarom kicselezni.
Elõre is köszi!
Csak két napja játszom a FIFA-val, íg yegy elég amatõr kérdésem lenne. Hogyan lehet cselezni, ha nálam van a labda? Pl. ha a kapu felé megyek és egy ellenfél játékos jön szembe és nem hátrafelé akarok passzolni, hanem az utolsó védõt akarom kicselezni.
Elõre is köszi!
nemgondolod, hogy most ezen fogunk itt lovagolni... eleget vitáztunk már, én emléxem rá ez a lényeg 😄
persze, hogy nem... biztos rosszul emléxem 😛
parancsoljon elégedtlen kolléga úr 😊 Bár erre mondhatnám a szokásos válaszod, hogy "nekem így tetszik" de hiába beszélnék 😊
Pl ez sokkal jobban mutatna így:
Ezután jönn pár beállítás, itt beállíthatod a minõséget stb. Esetleg szükség esetén tovább csökkentheted a méretet.
Hamár használjátok a leírásom csináljátok meg rendesen !
Ezután jönn pár beállítás, itt beállíthatod a minõséget stb. Esetleg szükség esetén tovább csökkentheted a méretet.
Hamár használjátok a leírásom csináljátok meg rendesen !
aki ekkora betûket így sem vesz észre az vak... vakon meg ne akarjon senki FIFA-zni 😊
két dolog
a FAQ így jobban látható
a FAQ oldal nem szépségversenyre hajt, tök mindegy hol töri meg a sorokat, így is egyértelmû
a FAQ így jobban látható
a FAQ oldal nem szépségversenyre hajt, tök mindegy hol töri meg a sorokat, így is egyértelmû
két dolog
szebb lenne a fakju pirosban olyasmiben mint a 06
A másik az aktualizált gif készítési leírásomnál a sorokat elõbb kéne törni mikor csak egy szó megyát. Így elég ronda
szebb lenne a fakju pirosban olyasmiben mint a 06
A másik az aktualizált gif készítési leírásomnál a sorokat elõbb kéne törni mikor csak egy szó megyát. Így elég ronda
a mini image-t? hmm... a DVD meghajtóból vedd ki a DVD-t
Amikor indítanám a játékot akkor kéri a cd-t, hát most mi a fenét csináljak? Pedig indítottam a játék image-t daemonnal.
honnan lehet letölteni a mini image-t?