9766
FIFA 06
  • The FlashBack
    :) fog vissza magad:) nem volt gyerekszobád vagy mi:)?? nyugi:)
  • The FlashBack
    focis játékban akarsz csítelni?
    nem tucc góltlőni vagy mi???
  • forza milan
    1.Pc fórum,no konzoltema
    2.Keresd meg a konzolos topikot,vagy ha nincs nyiss
    3.Nem hiszem hogy vannak hozzá csalások,de nagy lol aki ebben is csitel,már bocsánat!
  • volvo
    Ki tudj a a FIFA 06 csalásait Playstation 2-re???Az írjon köszi!!!
  • forza milan
    Egyébként az mire jó ha klassz. játékos adatokat veszek a rajongói boltba?Pl Cantonát!Bekerül a Manchesterbe,vagy mi?
  • forza milan
    Egyébként énis ilyen voltam,amikor ujreg voltam,szal tom hogy hogy esik másnak hogyha lámázzák...Node az ujreg az ujreg....
  • forza milan
    Egyébként az érdekességeket,cseleket,trükköket,amiket tapasztalunk nem akarod beirni a faqba hedge?Mindenki beirná,hogy esetleg tud-evalami extrát...Decsak egy ötlet...
  • forza milan
    LOL,ez nemigaz,vááá ez már bazz nemistudom...Még mindig itt tartunk,a demoban hogy kell bazz továblépni,nem jön rá hogy nyomjon egy entert!Uállom azolyat,aki kiszolgáltatott,és nem jön semmire se rá magától...Sokan vesznke körül ilyenek...Idegesitö...
  • The FlashBack
    semmi gond:) nagy fehér betűkkel van kiírva:)
  • The FlashBack
    ott van a banner alatt:)
  • markkiss
    ne haragudj, nem tudom mi az a faq. először látogatom az oldalt.
  • The FlashBack
    Hedge! pls come here+
  • The FlashBack
    FAQ ban nem találtad meg?
  • markkiss
    segítsen valaki, hogy tudok fifa06 demóban a csapatválasztásnál továbblépni. csak a zenét tudom léptetni. ?
  • The FlashBack
    figy... hasonlísd össze ezt a topigot a PES5-tel... Különbség van rendesen...
    hedge is megunta már... nem csak mi...
    ami azt illeti én segítek ha tudok, szvsz nekem írjatok:)
  • forza milan
    Egyébként az irásról csak annyit,hogyha nem akarod hogy ez történjen,akkor szerezz cd verziot!Nomeg eleve crack nélkül fut a game,csak cd kell hozzá,bár lehet hogy van hozzá crack nemtuom...
  • forza milan
    Ja,vgülis nemisaz,de engem is idegesit néha a sok tudatlan,de lehet hogy csak azért,mert nekem kirázott alap kiirni mondjuk,vagy elinditani egy gamet,legyen akármilyen törés hozzá!De a gamre visszatérve nem tud valaki egyoldalt ahol cseleket felsorolják,mondjuk felnézek a fifhungaryre,merta fórumba szoktak irkálni ilyet!
  • The Hedgehog
    próbáljatok inkább a játékra koncentrálni és nem arra, hogy hogyan írjátok ki... nem igaz, hogy még mindíg itt kell tartani
  • moor09
    100 bocs ha valakit azzal basztatok hogy kérdezek v mit de azt hittem hogy aki többet tud rola mint én azt ez nem zavarja akit meg nem érdekel ne olvassa el és ne szologasson be
  • The Hedgehog
    nem kell ehhez visszaolvasni szvsz... :\
  • berci206
    Elnézést hogy nem volt kedvem vissza olvasni 1000 hozzászólást! De zárjuk le a témát mert nem veszekedni jöttem ide hanem hogy tudjak meg jó dolgokat a játékhoz!
  • The Hedgehog
    nemvágom :) sztem laza fogalomzavar :P
  • The FlashBack
    értem:)
    "óra"??? ez mit jelent:)?
  • The Hedgehog
    értek a FIFA-hoz és ez a motor már a 2003-as verzió óta fut, az alapja meg a 2001 óra :)
  • forza milan
    Ha már itt tartuk,a shift,és c gombos cseleken kivül tud valaki valami védö pusztito cselet?:D
  • The FlashBack
    de ha jövöre kitalál valamit akkor vissza-hozhatja:) nem?
  • forza milan
    Énse,pedig gazdagegy játékcég,lehet hogy azér csinálják,hogy eladják drágán a nulla munkát,aztán majd most ujitanak 3évre:D
  • forza milan
    Engem is elcsábitott,csak az Pes 5 nem adott semmi ujat a we8hoz képest!
  • The Hedgehog
    Hát az EA mindíg meglepett minket :) Én már 2 éve mindíg azt hittem szebbet kapunk aztán nem. Persze ez most biztos változni fog, de azért én már nem élem bele magam !
  • forza milan
    A 2004 óta ez a graf. motorja a fifáknak,ha jobban szemügyre veszed!
  • The Hedgehog
    A PES hangulatos, csak aki nem tud vele játszani az nem érez rá... Ha nem lenne hangulatos akkor nem csábított volna el ennyi PC-s ős-FIFA játékost röpke 2 év alatt :)
  • forza milan
    Miér ne kapna uj motort a pc-s változat,jövöre ez a grafika már nevetséges lesz,mostis az,egy öskövület motor!A 2003nak szebb volt a grafja!
  • forza milan
    Jaja,haebbe csempésznének egy kis élethüséget,verne minden gamet!:DA kapus vetödések azok lolok,ha lehet azokat vetödésnek mondani,ennyiböl jobb a pes,de a pes vhogy nem hangulatos,és nem lehet rárakni 30ról:D
  • The Hedgehog
    szerintem valamit félrenéztél :) mutasd és akkor elhiszem, bár szerintem benézted az X360-as RtFWC-t :)
  • The Hedgehog
    A játékmenet is elég trágya, egyáltalán nem realisztikus és rengeteg benne az előre scriptelt mozdulat, esemény... :( Emiatt nem tudok vele hosszú távon játszani, a grafikát még túlélném!
  • The FlashBack
    az interneten:)
  • forza milan
    Ja,ahogy eljátszottam mosta fifaval,2. szezonom végét koptatom,sokkal jobban teccik mint a pes!A grafika miatt tartják szarnak,amit meg tudok érteni,mert szégyen az a grafika,de nem mindig számit!
  • The Hedgehog
    holis?
  • The Hedgehog
    Az XBOX 360-as verzió grafikája ami ugye nem jelenik meg PC-re... az biztos, hogy 2006 tavaszán jön egy PC-s World Cup játék, de hogy megkapja-e az X360-as FIFA motrot még kérdéses. Reméljük!
  • The FlashBack
    de már vannak képek:)