9766
FIFA 06
-
#8725 nagyon szép:) grat:)
-
Na,hoztam énis egy uj gólt!Earnshaw felsö lécröl bepattanos szabad.....:))) -
#8723 hát igen ez igy igaz -
#8722 aki nem tud vele játszani mindig ezt mondja P
énmeg azt aki nem tud játszani maradjon a fifánál, de ne szólja le azt amiról fogalma sincs
-
#8721 Én is így vagyok a PES 5-el!A game nagyon bejön, de az irányítás az nagyon kaki!
-
Davidsned #8720 Amúgy énis kipróbáltam pes5-t, de mintha egy játékgéppel játszana az ember. Grafika biztosan jobb, de irányítás se jött be különösebben. -
Davidsned #8719 Háát... na nem csúnya...
:)) -
#8718 ez nem semmi gól hallod e:)
-
#8717 Azt ki tudja nekem megmondani hogy menedzser módban a csapat színvonalát hogy tudom növelni? Csak úgy hogy fejlődnek a játékosok? -
#8716 Próbáld ki mindenféle képpen! Igaz nekem nem jött be mert nem tudtam megszokni a játék kezeleést pedig két héten át próbálkoztam, most azt várom hogy ki adják a magyarosítást és akkor talán rá jövök a titok nyitjára!
A Fifa meg menedzser módba nekem nagyon bejött! -
#8715 oké -
#8714 amúgy ez jól hangzik :)
mindenképpen kipróbálom... -
#8713 hát a megunás az megtörtént, pedig a cd fel sem melegedett a nagy forgatástól...
szval azt még kipróbálom aztán max jön a fifa fikázás unásig vagy kövi verzióig -
#8712 hát igen az még más volt de a pes 5-ben olyanok vannak pl hogy ki kell rugnod a labdát mert lesérül és aztán a gép visszadja ha nem rugod ki akkor lefütyüli és játékvezuetői labda lesz meg ilyenek hidd el sokkal jobb de ez izlés kérdése van akinek ez fekszik de hogyha meguntad akkor mindenképpen nézd meg a pes 5-öt! -
#8711 még a pes 3 al játszottam de akkor még a vele egykorú fifa jobban tetszett...
de ha sokkal jobb az 5 akkor holnap kipróbálom... -
#8710 600 millioszor -
#8709 jobb mint ez a hulladék??? -
mocsaar #8708 kösz szépen, most már király -
#8707 én továbbra is mondom nézzd meg a pes 5-öt aztán majd meglátod -
#8706 hogy lehet ezzel a játékkal sokáig játszani?!
amikor megjelent nagy lelkesedéssel felraktam...
aztán 1 héten belűl le is tettem a cd-t az asztal sarkára...
ma reggel aztán úgydöntöttem hogy felrakom és megnézem még1x, ugyanis éppen unatkoztam...
végeredmény az lett hogy vörös fejjel vettem tudomásul hogy ezt a fifát nagyon elszúrták...
lassan mozognak az emberek(fast on, és nem azért mert szaggat... egy Sapphire radeon 9600XT mellett nehéz lenne ilyen hulladék grafikánál...)
nem azt csinálják az a focistáim amit akarok és amit nyomok...
nem elég látványos, romlott a játékélmény a kezelhetőség és még lehet hogy a grafika is... ja és a cseleknek értelme nincsen, mert szart nem érnek...
szval azon is csodálkoztam mikor sg-n nekiálltam keresgélni fórum után, hogy még tényleg létezik ilyen...
áruljátok már el hogy ezt meg lehet szokni vagy szerezzem be a PES legújabb verzióját???
egyszerüen nevetséges a szinvonal...
a fifa 99 el és a 2k2 vel 2 évet, a 2k3 al 2k4 el, és a 2k5 el kb 1-1 évet játszottam, de ezt 1 hét után letettem...
hogy lehet ezzel sokáig játszani???
van hozzá 10-15 patch amit fel kell rakni, és ezek után kelentkezni fog egy régebbi verziót idéző játékélmény vagy némi grafikai esetleg kezelhetőségi javulás?!
tényleg érdekel hogy ki az aki ezzel egy fél éve játszik mert azzal kezetfogok és annak adok egy ötöst... -
#8705 Szerintem nem csúnya
-
#8704 igen az :D -
Davidsned #8703 A roster patch az amire én gondolok? (bocs, ha túl láma kérdés) -
Davidsned #8702 A valós átigazolások (csapat felállás) frissítéséhez nincs valamilyen patch? (vagy vmi) -
#8701 köszönjük neked:)
-
#8700 "Megőrült a játékban a menü. A kurzor össze-vissza ugrál. Mi tegyek?
A menü ugrálásának sok kiváltó oka lehet. Főként az USB-s eszközök válthatják ki ezt a jelenséget (egér, billentyűzet). Vagy esetleg egy szünetmentes tápegység USB-s csatlakozója zavarhat be. Ha ezeket kilövöd nagy a valószínűsége, hogy megoldódik a gond. A tippem az, hogy az egéren és billen kívül ne nagyon legyen más USB-s cucc csatlakoztatva, esetleg még GamePad, de azt is konfigoljátok megfelelően mielőtt a játékot használnátok. " -
#8699 FAQ?
-
mocsaar #8698 lenne egy kérdésem, mikor elindítom a játékot akkor ugye kikéne választani egy csapatot,de nekem magát elindul a nyíl az egyik irányba és nem áll meg, mit lehet ezzel csinálni????? -
Attila 007 #8697 Sziasztok!Bocsika hogy nemolvastam végig a forumot, két kérdésem lenne, az egyik hogy arcokat melyik programmal tudok berakni, a másik pedig hogy szurkolói hangokat melyikkel tudok, és honnan tudom őket leszedni, bocsika mégegyszer hogy nemolvasom végig a forumot, és köszönöm előre is a segítségeteket. -
#8696 Nincs mit.
Átmásoltam egy másik fórumból. -
#8695 Ohhh!
Köszi szépen! Igen, nagyon részletesen leírtad mostmár holnap délelőtt sztem ezzel fogjuk nyomni!
Köszi mégecce. Örök hálám! -
#8694 Először is belépsz, oda, hogy Játékmódok, azután Többszemélyes, azután, DIRECT IP, azután megjelenik egy oldal amit, két részre lehet osztani, egy jobb és egy bal oldalra !
Bal oldalon találhatók a következők: -legfelül egy szürke sávban a te IPCÍMED
-GAZDA
-Kapcsolódás
-ÚJ
-TÖRÖL.
Itt bemész oda, hogy "ÚJ" és ott először is be írod a haverod nevét, és az IP címét (amit ő a balodal felső szürke sávjában lát). Ezek után ha jól csináltad, megjelenik jobb oldalon a haverod neve és vele egysorban az IP címe. Kattints a névre és akkor kék lesz, kvázi kijelölted!
Ezek után megbeszélitek, vagy előtte, hogy ki "HOSTol". Hostolni úgy tudsz, hogy rákattintasz, a GAZDA nevezetű pontra. A Barátod úgy tud belépni, hogy ő is beírja a saját gépébe a neved és az IP címed, és ő is kijelöl és veled egy időben veled ellentétben a KAPCSOLÓDÁSRA kattint. ha mindent jól csináltatok a következő pillanatban már választhatjátok a csapatokat. Remélem tudtam segíteni, és próbáltam részletesen leírni!
Ui.: Router mögül nem nagyon lehet hostolni vagy legalábbis nehézkes beállítani.
Tűzfalakat kikapcsolni vagy engedélyezni benne a fifát! -
#8693 Adriano löket:
-
#8692 Menedzser módban a csapatok előkelőségét hogy lehet növelni? (csillagok)Most 3 csillagos a csapatom, már két évadban nyertem bajnokságot de a csillag nem változik!
A legszebb gólom az volt mikor meglőttem oldalról és a kapu mellé ment de megadta a gólt!
Érdekes!
-
#8691 Hi all!
Jáccott már vki ezzel Direct IP-vel és műxik?
Mer mi próbáltunk a haverommal....nem sok sikerrel.
Ha vki tudja mondja má meg plz!
Köszi! -
Hedge:)
natehát:)
az mds és mdf fájlokat nem kell kicsomagolni hanem fogod a Daemon Tools-odat és bemountolod abba az aranyos kis piros dobozba ami a tálcád jobb alsó sarkára kerül miután feltetted a Damon Tools
érted?
-
Gabakka #8689 Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani, hogy mit kell tennem mdf és mds formátumú fájlokkal h meg tudjam nyitni? -
#8688 nem rossz:P
-
#8687 Őőőő...na, itt egy majdnem gól. Gera kapáslövés bedobásból kb 30-ról. Nem a kapuson múlt :P (bocs a minőségért, a rendelkezésre álló progiaimtól erre telik...)
-
#8686 ok,töröltem:)Csak ezmártélleglol,ami itt megy,konzolcsiteketkéregetnek ezek a lámák PC topikba,meg csitelnek focis gamebe...váá...