FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl a bajnokság 2 helye már nem BL ?

The Hedgehog
értelemszerûen van... ha bajnokságot nyersz akkor Bajnokok Ligája

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Sziasztok!

Valaki árulja le Nekem hogy ha manager módba nyomom feljutok angoloknál majd 1 osztályba s ott jól szereplek akkor van nemzetközi szereplés is ? Értem itt BL,UEFA kupa, stb...

Valaki írja meg Nekem! Köszi elörre is...

JA s még egy azért a BL meccseknél több a pénz ???

The Hedgehog
A FIFA 06 Extráknál vagy a My FIFA 06 részen van olyan menüpont - sajnos nem tudom mi a neve pontosan - ahol a megszerezhetõ dolgokat nézheted végig. Ott leírja, hogy mihez mit kell teljesítened.

The Hedgehog
EA-s online szerverre csak eredeti játékkal tudsz kapcsolódni. Direct IP-vel pedig úgy kell, hogy hosztolsz egy játékot az IP címed alapján az ellenfél ehhez kapcsolódik (elõtte érdemes mondjuk MSN-en egyeztetni), aztán mehet a meccs.

De sztem már lehordott mert mondta a nevemet is és nem hagynak a hangok sem - szal a viccet félre téve légyszi mondd meg - nem 1xerûbb megmondani ha nézegeted a fórumot - már kerestem a gameben de nem találtam

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Shogun
elnezest kerek hogy nincs 15 oram vegignezni 9ezer hozzaszolast😊
a keresobe irkalgattam be cimszavakat ott semmi erdemlegeset nem adott ki , futolag atneztem par visszameno oldalt de ezekszerint atsiklottam rajta
de ha ennyire nehezetekre esik elmondani akkor nemkell...

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Sylas... csodálom, hogy TheFlaSHbaCk még nem hordott le...
Halistok!Hogy tudod megszereuni a world XI teamet?vagy hol van az a menüben hogy megszerezzem - mint a classic XI-et, pl így?de merre?légyszi mondjátok meg!Köszi

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

The FlashBack
yah😊 szerintem még ezen az oldalon megtaláltad volna a választ😊 de nem is kerested😊 LoL😊 ez nem jött be😊

bodesz
LOL
ha hostols akkor megkell adnod vkinek az IPdet aki joinol hozzád és akkor tudsz játszani valaki ellen...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Shogun
csao all
keresgeltem a topicba de nagyon sok idom nem volt ra szal inkabb megkerdem hogy lehet e gamelni eredeti cd nelkul multiba? es ha igen akkor hogy mert en probaltam hostolni de nem igazan jott oszse
elore is thnx

Az a baszott féreg... Kh@oSz

:-)))
The FlashBack
vagy frisseb😊 de felesleges😊

Daemon v3.47
The FlashBack
Hedge itt vagy?

cicai
Sziasztok!
Tudom, sokan unják már de, indítási kérdésem van. Visszaolvasva nem találtam választ a kérdésemre. Ami a következõ. Ki írtam a játék iso fájlt a DVD lemezre de nem iso-ként hanem írásnál a képfájl írást választottam. Így most ki van a DVD lemezre írva a játék nem iso-ként hanem kicsomagolva. A kicsomagolt fajtát el lehet indítani? Ha igen röviden leírná valaki nekem hogyan? Most a játék indításánál kéri, hogy tegyem be a meghajtóba a lemezt.
Segítsetek

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

The FlashBack
olvassámán vissza, vagy használd a keresõt,...

Ja de hát még nem volt dolgom clone dvd-vel. :S
The FlashBack
úristen😊

Szevasztok. A clone dvd-s verzióval kapcsolatban tudna valaki segíteni? Me fogalmam sincs hogy kell elindítani a játékot. Mondta valaki hogyvalamit lekell hozzá szedni de má nem tom mit. Valaki segítsen! Köszi
The FlashBack
és? mivan vele?
nem ártana máskor jól belinkelni a képet😊

Ezt lessétek meg.

http://www.kepfeltoltes.hu/view/051123/525318942n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
bodesz
már leírtad vaze...miért nemtudod megcsinálni frapsel lemented majd vmi progival kicsit meghaxolod hogy rondább legyen de csak 20-30mb 😄 😄 😄 😄 azt ennyi

hy.
1:plz lenne egy nagy kérésem. Aki meg tudná nekem oldani hogy a fifa2006 introjat felveszi frap-sel leveszi hogy ne legyen 2 GB és el tudja nekem küldeni vagy feltölti vhova és ad ftp-t annak naon megköszönném.

2:Valaki küldje már át msn-en([email protected]) vayg adjon egy linket a bajnokok ligája zenéjéhez.

Egy mp3 zene kéne csak nem tudja vki vohnnan megszerezni? meg egy avi aki FIFAzik.

bodesz
netes ligát akarsz készíteni vagy mivan veled???? 😄 😄 😄

bodesz
nemtom nekem olyan közepes.de elmegy...

hy.
1:plz lenne egy nayg kérésem. Aki meg tudná nekem oldani hogy a fifa2006 introjat felveszi frap-sel leveszi hogy ne legyen 2 GB és el tudja nekem küldeni vagy feltölti vhova és ad ftp-t annak naon megköszönném.

2:Valaki küldje már át msn-en([email protected]) vayg adjon egy linket a bajnokok ligája zenéjéhez.

The Hedgehog
az egy dolog... attól még lehet szar az idei rész, hogy szereti valaki 😊

nekem fifa 98-tól fifa 2003-ig tartott, aztán pes...

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

bodesz
én már csak azértis szeretem ezt a fifa sorozatot mert életem 1.játéka egy Fifa volt.asszem még 96 😄 aztán az igazi game csak 98 ban jött 😛 onnan szerelmes lettem a fifába 😄.

The Hedgehog
mélypontnak azért nem nevezném, de téyn, hogy egy helyben toporognak... nagyon dühítõ nekem aki szintén nagy rajongója a sorozatnak :\

Snecie Smicie
Pedig én mindig imádtam a Fifákat, de a World cup 2002 óta mintha a fejlõdési ütem megállt volna, sõt, ez a 2006 a mélypont😞

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

The Hedgehog
én is így vagyok vele 😊 de az uninstall majd csak akkor ha kész a HSP hozzá 😊

Snecie Smicie
Én unistalláltam a stuffot.
Sajnos még a letöltési idõt sem érte meg..

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

The Hedgehog
de lehet, bár mérget ne vegyünk rá

nemlehet h a PC-s RTWC is már ezt az új motort kapja majd vmikor június körül?

AdaKiller
HI!

ha van itt olyan aki ismeri az elérhetõségét

Bickle - eraserhead - Boone

nevezetû spanomat az lécci tudassa velem!

örök hála aki tud segíteni nekem!

Steam Nick: adakiller

The Hedgehog
nos egy két crackes post és szpem törölve lett...

Szánalmas, hogy egyes emberek képtelenek a FAQ-ot használni. Nameg az is, hogy 2 hónap után még mindíg csak a warezolás megy itt ahelyett hogy a játékról vagy a kiegészítõkrõl beszélgetnétek.

littleNorbi
aha...kösz.

gercse

littleNorbi
mert én már elég sok évadot lejátszottam és még mindig nem tudtam átállni hozzájuk, hogy én legyek a menedzser náluk.

gercse
figy, miért ne lenne??

gercse
...erre mit mondjak?😄
engem az emberek feje meg a haja jobban zavar....

DEXTER92
Én azt nemértem, hogy hogy van az, hogy a stadion 4 sarkába van egy-egy méretes reflektor. 4 irányból van árnyék, eddig ok. Csak a stadion akármelyik sarkába megyek, a hapsi árnyéka minden irányba ugyanakkora.
Na jó, ez csak egy olyan szemet szúró kis bibi, csak úgy mellékesen...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

gercse
meg kell venni a rajongoi boltban a karrier csapatokat...

gercse
???mi van???

littleNorbi
Menedzser módban a Spanyol ligában lesz majd "rendes" Real Madrid vagy csak Real Madrid B van?

Nekem van egy smc routerem és ha szervert akarok indítani direct ipvel akkor a másik gyerek nem bir csatlakozni. Mi lehet a baj?
daf xf
nemakarnál jáccani velem egy meccset?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp