9766
FIFA 06
-
#8766 Ezértnem szabad peccselni...Miértnem adtak ki normális játékot...Nomeg norm peccset...ENNYI! -
#8765 hol találok eredeti zdata_26.big fájlt? mert egy patch óta meccs végén állandóan kilép -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Na eztnézd meg,éles szögböl rálöttem!Csaló egy játék,kezdem unni.... -
#8763 y,c például! -
#8761 csá!
a shiften kívül hogy lehet jó cseleket csinálni? -
#8760 Nektek ér valamit a long shots patch?nekem semmit,max azt,hogy a szögletet fél percelazutánvégzi el miután ivelném!Idegesit!Egyébként van egy lol képem,mingyá felrakom! -
#8759 FAQ! -
doncsabi #8758 figyu
miért szalad a szöveg csapat választáskor és az egér is alig megy
segitsetek plz!
-
#8757 köszi -
#8756 onnan mint eddig
a keresőt kéne használni
klikk -
#8755 Breki, honnan lehet leszedni a patched? tudod amibe reklámtáblák is vannak stb. -
jui #8754 Szisztok
A nyelvet hol lehet állitani,mert az enyém franciául van. -
#8753 yeah:) haszos!
-
#8752 FifaX Anti-Slowmotion Patch 06
This patch made by Vladislav Maksimchuk from FifaX.net allows you to play FIFA 06 via Lan or Internet without slowmotion (no lagging). Download it from FifaX.net website. -
#8751 -
#8750 Készülegyébként a hsp 2006?Az lenne jó,ha ugyanugy lehetne manager módot menni majd a magyar bajnokság csapataival,ha elkészül....meglehetne igazolni,remélem meg tudják olyanra csinálni... -
#8749 válogatott -
#8748 Dehogynem menj amatör szinten. -
#8747 Szevasztok!
Van a játék-ban magyar csapat?
Előre is köszönöm!
-
#8746 én már majdnem mindig verem World classon... Gyakorolj, ez nem hibája a gémnek, inkább a grafika. -
#8745 csá!
hogy lehet cselezni a játéban?( a shiften kívül) -
Hay #8744 Gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás. -
#8743 Szevasztok!
Valami nagyon zavar a játék-ban. Az zavar-benne, hogy nagyon erős a gépi ellenfél. Azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy nem lehet-e legyengiteni?
Előre is köszönöm!
-
#8742 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem.
Azt szeretném kérdezni, hogy a játék-ban a menedzser mód-ba (gondolom) csinálsz egy csapatot akkor azt játék vagyis rendesen mecs-eken lehet használni?
Előre is köszönöm! -
#8741 Egyébkéntolyan hülyyeség benne hogy 5000pontot össze kell kapirgálnod ahhoz hogy meglegyenek a csapoatok managerbe,idegesitö!nekem mégcsak 2500van! -
#8740 Neten tolásról,legendel nyomod?legend patchel,mert én akárhogy jáccok neten hawerokkal,belassul akép kirugásoknál patchel és patch nélkül is!nem lehet egy szabadot norm. ellöni!MIt csináljak? -
#8739 megbocsájtjuk:D
jó a játék:D
mondjuk én csak neten toltam :D semmit nem tudok a menedzser részéről:D csak azt hogy vigyázni kell a pénzre:D -
#8738 Szevasztok!
Nekem még csak holnap után lesz meg a játék:( És azt akarom kérdezni, hogy milyen végülis a játék én úgy hallotam (és itt is ahogyan olvasgattam), hogy ebben menedzser-rezni is lehet. Ez tényleg igaz? Azt szeretném még megkérdezni, hogy honnan tudnék letölteni videót a játék-ról?
Előre is köszönöm!
És bocs a rosz helyesírás ért! -
#8737 elég jó!
-
#8736 igyezkeztem.de tényleg elég jó az elenfél védelme :) nem lehet valahogy legyengíteni?? megszoktam a 6-18 0-ás eredményt :) -
#8735 ez kedves volt:)
-
#8734 köszönnyük neked EA Sport ezt a kiválóan elcseszett game-t,köszönnyük,hogy tudtad a 05-öt és a 02-őt ötvözni.mi lenne velünk,ha nem tudnának ilyen játékokat piacra dobni... -
#8733 Aki jönne multizni,és szokott multiban gamelni ezzel,azelküldné cimét priviben,msn cimét,mert akarok vkivel multizni:)))) -
Tigerson #8732 Hello!
Létezik-e olyan progi a játékhoz, hogy zene importáló?
Ha vki tud róla, akkor plz adjon linket hozzá.
-
#8731 Valami titka van a szabadrugásból gólt lövök szitunak?
Mert én soha nem tudom berakni vagy megfogja vagy fölé!
Ti hogy szoktátok lőni? A "D"-vel gondolom, ja és mivel lehet csavarni az "y" és "c"? -
#8730 C:/Fraps,ezaz alap beáll. -
#8729 ahova beállítod a fraps beállításainál! -
#8728 Hello!
Amit Fraps-al felveszek fifába, azt hova teszi a gép? -
#8727 ok:) csak nyugodtN!
-
#8726 Kössz:)Próbálok még alkotni valamit,aztán ha szépre sikerül,berakom!:)))