FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Valaki árulja le Nekem hogy ha manager módba nyomom feljutok angoloknál majd 1 osztályba s ott jól szereplek akkor van nemzetközi szereplés is ? Értem itt BL,UEFA kupa, stb...
Valaki írja meg Nekem! Köszi elörre is...
JA s még egy azért a BL meccseknél több a pénz ???
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
a keresobe irkalgattam be cimszavakat ott semmi erdemlegeset nem adott ki , futolag atneztem par visszameno oldalt de ezekszerint atsiklottam rajta
de ha ennyire nehezetekre esik elmondani akkor nemkell...
Az a baszott féreg... Kh@oSz
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
ha hostols akkor megkell adnod vkinek az IPdet aki joinol hozzád és akkor tudsz játszani valaki ellen...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
keresgeltem a topicba de nagyon sok idom nem volt ra szal inkabb megkerdem hogy lehet e gamelni eredeti cd nelkul multiba? es ha igen akkor hogy mert en probaltam hostolni de nem igazan jott oszse
elore is thnx
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Tudom, sokan unják már de, indítási kérdésem van. Visszaolvasva nem találtam választ a kérdésemre. Ami a következõ. Ki írtam a játék iso fájlt a DVD lemezre de nem iso-ként hanem írásnál a képfájl írást választottam. Így most ki van a DVD lemezre írva a játék nem iso-ként hanem kicsomagolva. A kicsomagolt fajtát el lehet indítani? Ha igen röviden leírná valaki nekem hogyan? Most a játék indításánál kéri, hogy tegyem be a meghajtóba a lemezt.
Segítsetek
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051123/525318942n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1:plz lenne egy nagy kérésem. Aki meg tudná nekem oldani hogy a fifa2006 introjat felveszi frap-sel leveszi hogy ne legyen 2 GB és el tudja nekem küldeni vagy feltölti vhova és ad ftp-t annak naon megköszönném.
2:Valaki küldje már át msn-en([email protected]) vayg adjon egy linket a bajnokok ligája zenéjéhez.
Egy mp3 zene kéne csak nem tudja vki vohnnan megszerezni? meg egy avi aki FIFAzik.
1:plz lenne egy nayg kérésem. Aki meg tudná nekem oldani hogy a fifa2006 introjat felveszi frap-sel leveszi hogy ne legyen 2 GB és el tudja nekem küldeni vagy feltölti vhova és ad ftp-t annak naon megköszönném.
2:Valaki küldje már át msn-en([email protected]) vayg adjon egy linket a bajnokok ligája zenéjéhez.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Sajnos még a letöltési idõt sem érte meg..
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
ha van itt olyan aki ismeri az elérhetõségét
Bickle - eraserhead - Boone
nevezetû spanomat az lécci tudassa velem!
örök hála aki tud segíteni nekem!
Steam Nick: adakiller
Szánalmas, hogy egyes emberek képtelenek a FAQ-ot használni. Nameg az is, hogy 2 hónap után még mindíg csak a warezolás megy itt ahelyett hogy a játékról vagy a kiegészítõkrõl beszélgetnétek.
Na jó, ez csak egy olyan szemet szúró kis bibi, csak úgy mellékesen...
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!