9766
FIFA 06
-
#8806 valaki?? -
#8805 hát a fifaval
pedig jónak tűnnek ezek a cl gyepek -
#8804 Reklámtáblák telepítése után fagyott a játék, reinstalláltam, a régi mentésemet folytattam, fél szezont lejátszottam, sohasem fagyott le. Most az új szezon második meccse után mindig lefagy, pedig egy patch sincs fönn. De úgy, hogy rendesen kilép a meccsből, kiírja ugye a játékosok erőnléti állapotát, stb. Azután tovább megyek, és a többi meccs szimulálásánál kilép, még mielőtt a pénzügyeket kiírná (bevétel a jegyekből, játékos fizetések levonása, stb.). De ugyanez történik akkor is, ha a vizuális szimuláció, vagy a gyors szimuláció választom ahelyett, hogy lejátszanám a meccset. Ugyanúgy a pánzügyek előtt a szimulálásnál, amikor a csík fut. Mi lehet a gond?? -
#8803 Hogy érted, hogy "ezzel"?
Már nem pakolok be semmit, jó így. Max mezeket. -
#8802 ezekhez nagyító kell
ha még mindig ezzel játszol miért nem próbálod ki a turf pack-ot? -
#8801 Hoztam 2 gólt.
-
Attila 007 #8800 Sziasztok, egy kérdésem lenne, honnan tudnám letölteni a fifa06 online update et, eredeti a játékom, felmentem a honlapra is magyarul megnéztem, aztán angolul, de nemtaláltam, pedig azt irta a játékban mikor az online game re mentem hogy menjek fel a www.fifa06.ea.com ra és onnan szedjem le az online iopcióhoz a frissitést, nah ezt én seholsem találom. Segitségeteket előre is köszönöm. -
#8799 ezeket célszerűbb priviben -
Kyle85 #8798 [email protected] -
Kyle85 #8797 aham :P
-
gergelyanevem #8796 de én délig ráérek...msned van? -
Kyle85 #8795 Szívesen kipróbálnám online a játékot :)
-
Kyle85 #8794 Hálás köszönet.
Nincs kedve valakinek jáccani ? :P -
gergelyanevem #8793 nem kell hozzá patch...
többszenélyes/Direkt IP
beírod az ellenfeled ip-jét akivel szeretnél játszani(mondjuk haver) és te kapcsolodsz ő meg a gazda
ugyanez persze mehet fordítva is. -
Kyle85 #8792 Hali All!
Tud valaki olyan patch-et a játékhoz, amivel lehet onlin jáccani?
-
#8791 mostmár kezdem megszeretni a gamet,csak az a z-s dolog hiányzik a 2005-ből,de így is jó. nekem menedzser módban üt nagyot (magyarul!). kössz faq :) -
#8790 Mokosg 2. lett a FIWC Londoni döntőjében!
Nagy-nagy gratula neki! -
#8789 azis az -
Tom Tom #8788 Szerintem szar!!!Lehet hogy nektek teccik de szerintem a 2005 nyomába se érhet. -
Tom Tom #8787 ja már megvan...
-
Tom Tom #8786 Ha azt írja ki amikor át akarom nevezni a hun.db-t eng.dbre szal azt arja ki hogy nem nevezhető át mert már van olyan szal nem csinálja.Töröljem ki az igazi eng.db-t vagy most mi van? -
#8785 Szevasztok!
Valaki nem tudja hogyan kell szöglet-ből csavarni? -
#8784 a 2 is jó... -
#8783 én nem találtam JASC Animation Shop 3 -at a szoftverbázison.... -
#8782 többszöris részletesen le volt írva mit kell tenni
fogadjunk hogy egy fatbhbuilder aztán simán jó lenne
-
#8781 Ez hülyeség.
Vagy te vagy béna ennyi. -
#8780 ne szerencsétlenkedj már szerinted mi van az eredeti DVD-n? -
gergelyanevem #8779 még mindig nem tud senki ascoli mezeket? -
#8778 LoL:)
-
#8777 áááá, megvan a hiba, 3.47-nél régebbi daemonom volt:DDD -
#8776 Hali mindenkinek! Plz segitsetek mert sehogy nem indul el a fifa állandaon a megfelelő cd-t kéri, és ha elindulna a fifa nocd-vel akkor azt hogy kéne használni mert azzal se sikerul sehogy , előre is köszi -
#8775 nm:)
-
#8774 Kösz:) -
#8773 grat:)
-
Ime egy ujabb gól!:D -
#8771 sztem nincs,ugyh sztem jöhet a hün szeretett ujrarakás.... -
#8770 én hülye nem csináltam backup-öt, nincs fenn a neten a zdata_26??? -
#8769 jah,ha leirnák egy rohatt readmebe,hogy mi a izét kell csinálni hogy norm müködjön... -
#8768 Még az offical,hivatalos eás patch is tönkrerakja ajátékot!Egyébként elöször dvd verziom volt,azt minden patch elrontotta,most cd verzion van,van fent 3 is,és semmi!De a long shot kinek van fent? -
#8767 reklámtáblákat meg TV logot raktam be, valamelyik szarakszik