FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak morcosra vette a figurát az ea... 😄
de teljesen ugyanaz,csak nem virit ki a fogsora :d
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Labda meg mintha mocsárban állna.
Én meg azt remélem nagyon,hpgy végre beteszik a 11-es párharcoooottt!Vagyis:kiválasztunk két csapatot,betölti és rúghatjuk már is.Nem úgy,mint a 2005-ben,hogy nekem mindig elkell vhogy másznom extra time-ig,vagy 11-esig.Sztetek lesz benne 11-es párharc?Amúgy az NBA Live 2006 is yo lesz a vidibõl látva.
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
fifahungary
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Visszatérésem alkalmából egy nem kis meglepetéssel szolgálhatok. Íme az elsõ mozgóképek a FIFA 06-ból (ez a címe, komolyan). Az EA Sports a NextGen jegyében alaposan feltupírozta sorozatainak minõségét. A E3 expón megjelent játékmontázs láttán az állunk után kapkodhatunk. És ha értesüléseim jók, akkor holnap még több finomsággal kényeztetnek el minket a kiadóóriás háza tájáról. De essen szó a nagy titkok övezte FIFA 06-ról. Amennyit a felvillanó jelenetekbõl kivehetünk a grafika jelentõs átdolgozásra került. A közönség fantasztikusan néz ki illetve a fû is "igazi". A modellek részletgazdagok és a mozgás is finomabb. A reklámtáblák pedig árulkodnak arról, hogy talán kapunk egy Road To World Cup 2006 módot is. Árgus szemekkel figyeljük a híreket...
UPDÉT': A videóban látható jelenetek in-game animációk vagyis a játékból lettek kiollózva, nem intrók, mint azt sokan mondják! Kérem szépen ezt tudják a Next-gen konzolok (PS3 és XBOX 360 rulz!)
Klikk
Fifahungary.com
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kéne bele egy jó kis mutlis rész + a grafikán is csiszolhatnának mégegy kicsit, mert az elõzõ részétõl se voltam elragattatva (de azért mindig játszottam vel 😊 (nem fikázás)
természetesen nem tudom, hogy milyen ez a része...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M