FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Attól még a szemöldöke maradt

teljesen más mint a képen
báttyó02
hasonlit.
csak morcosra vette a figurát az ea... 😄
de teljesen ugyanaz,csak nem virit ki a fogsora :d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
Ez a PSG-s kép kb 4 éves.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
takard el a haját és úgy nézd meg

báttyó02
szerintem teljesen hasonlit ronaldinhora..bár szinte ugyanaz az arca mint a 2004-be,csak a haja más

báttyó02
egyedül a képen a mezekbe nem bizok,hogy ilyen élesek lesznek...a többi nem nagy cucc

Breki33
A stadion jó de a mez nagyon mûanyag páncélos illetve a feje sem hasolít, a bõrszin azért jobb lett.

Labda meg mintha mocsárban állna.
Rudee
Az a baj, hogy PCre sose lesz ilyen szép <#sir>

Hy all!

Én meg azt remélem nagyon,hpgy végre beteszik a 11-es párharcoooottt!Vagyis:kiválasztunk két csapatot,betölti és rúghatjuk már is.Nem úgy,mint a 2005-ben,hogy nekem mindig elkell vhogy másznom extra time-ig,vagy 11-esig.Sztetek lesz benne 11-es párharc?Amúgy az NBA Live 2006 is yo lesz a vidibõl látva.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

báttyó02
Csordogálnak lassacskán a FIFA 06-ról is az infók, hála a Los Angelesi E3-nak. Most két új képre sikerült szert tenni, melyek a FIFA 06 Next-Gen-bõl lettek kiollózva. Ez ugyebár a következõ generációs konzolokra (XBOX360 és PS2) készülõ produktum. Melyben a készítõk ígérete szerint nagyobb szerepet kapnak a játékosanimációk. Sokkal finomabb a mozgás (ez a tegnap kitett videón egyébként látszik is) illetve változatosabbak a mozdulatsorok. Sajnos a PC-s verzióról még semmi infónk, de gyanítható, hogy csupán grafikai eltérés lesz a PC és a Next-Gen kiadások között. Utóbbiak javára.

fifahungary

báttyó02
ezt figyuzzátok:

Breki33
Az meg a tiéd P
báttyó02
szerinted? 😄

gabber_saviola
nem vagy még házigazda?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
am ez a #1-ben belinkelt videó,csak nagyobb felbontásban

báttyó02
FIFA 06 videó...NextGen támadás EA frontról.

Visszatérésem alkalmából egy nem kis meglepetéssel szolgálhatok. Íme az elsõ mozgóképek a FIFA 06-ból (ez a címe, komolyan). Az EA Sports a NextGen jegyében alaposan feltupírozta sorozatainak minõségét. A E3 expón megjelent játékmontázs láttán az állunk után kapkodhatunk. És ha értesüléseim jók, akkor holnap még több finomsággal kényeztetnek el minket a kiadóóriás háza tájáról. De essen szó a nagy titkok övezte FIFA 06-ról. Amennyit a felvillanó jelenetekbõl kivehetünk a grafika jelentõs átdolgozásra került. A közönség fantasztikusan néz ki illetve a fû is "igazi". A modellek részletgazdagok és a mozgás is finomabb. A reklámtáblák pedig árulkodnak arról, hogy talán kapunk egy Road To World Cup 2006 módot is. Árgus szemekkel figyeljük a híreket...

UPDÉT': A videóban látható jelenetek in-game animációk vagyis a játékból lettek kiollózva, nem intrók, mint azt sokan mondják! Kérem szépen ezt tudják a Next-gen konzolok (PS3 és XBOX 360 rulz!)

Klikk

Fifahungary.com

Magic Boy
Én is!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

báttyó02
te bajod 😄

Taranov
Én kitartok a Fifa mellett 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
Breki33

Breki33

Kivancsi vagyok Figot hova rakjak. 😛 :>>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rudee
Mert az eddigi fifák elsõ videói is szépek meg jók voltak (szintén konzolos verziókról), de a PCs játék messze elmaradt azoktól...

báttyó02
Én mindenképpen elõször is a grafikánál a mezek,és az egyéb textúrák elmosódottságát emliteném,hogy azon kellene javitani...de a legfontosabb a gameplay

Istencsászár
mérne lenne kivitelezhetõ?<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Laky
sazlé
kéne bele egy jó kis mutlis rész + a grafikán is csiszolhatnának mégegy kicsit, mert az elõzõ részétõl se voltam elragattatva (de azért mindig játszottam vel 😊 (nem fikázás)

természetesen nem tudom, hogy milyen ez a része...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Rudee
Egyértelmû hogy jobb 3D-s modellek vannak a videóban, kérdés hogy PCre kivitelezhetõ-e.

báttyó02
Amugy én azt vettem észre,hogy kicsit olyanok az emberek mint a fifa streetben...nem? a nézõk a háttérbe meg eléggé 3ds-nek tünnek

Rudee
A fifaworldcup.com-os reklámtábla remélem arra utal, hogy lesz world cup is a tournamentek közt.

báttyó02
ezeket találtam...mutass most jobbat...😄

gabber_saviola
annyira de annyira jó képek 😄 thx

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
egy pár kivett kép a videóbol,sajna nagyon rossz minõségüek 😞

báttyó02
jó a bráner nagyon,htx gabber barátom 😄ddd

gabber_saviola
hú de zsir a topik bánner 😄

báttyó02
emesen :d

Laky
<#eljen>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Breki33
rtwc
gabber_saviola
wtf? 😄

Breki33
báttyó02
hát..az még nagyon messze van :S

Breki33
Fifa 2006
Sony PS2, Deutsche Version
Erscheinungstermin: ca. Mitte Oktober 2005
Rudee
Egyébként az említett videóban látható részletek az XBOX360-as verzióból vannak.

báttyó02
Ennyire beleszerettél a pesbe? 😄

Breki33
dehogy nyáron
Scholes18
persze ez is mind a pénzért van hogy újdonságnak hasson.

Glory Glory Man United!!

Rudee
Napra pontos dátumot majd egy héttel a megjelenés elõtt mondanak biztos, de 2005 telére várható.

gabber_saviola
remélem yó szar gámé lesz ......

báttyó02
Jaja 😄D

Scholes18
valszeg már nyáron akkor
Ezt sosem értettem mondjuk: 2006 erre mindig megjelenik 1 évvel korábban.

Glory Glory Man United!!