9766
FIFA 06
-
#2011 irom..... -
#2010 mindjárt irőm az idő patch használatát -
#2009 Kit Importer
klikk -
#2008 sztem jobb is -
#2007 ja az uj valahogy nemakar nekik öszejönni :D -
#2006 megy a fifahungary régi fóruma PPPPPPPPP -
#2005 de n
lam a megnyitásnál is már hibát ir ki:D -
#2004 cska megünnepeltem hogy már itt járunk:D -
#2003 nálam sem -
#2002 ez nem gumi... -
#2001 Ezt fontos volt ekkorában vágatlanul? -
#2000 TÉK! -
Rudee #1999 Akkor nem vagyok egyedül. -
#1998 Nálam nem -
Rudee #1997 Működik is? -
#1996 ebben egyetértünk, de nem igazán világos a 2005 miért lenne jobb
sztem annál egyértelműen jobb -
#1995 na itt kezdtél el hülyeségeket beszélni
sztem :-) -
#1994 lol -
#1993 tévedés én szidtam is P -
#1992 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1991 már volt ilyen gond szerintem ki kéne találnotok mi a közös bennetek
a proharveren is sokan írták ezt -
#1990 a szélét -
#1989 lol ezt most kaptam le a kis buzik nem birják magukat türtöztetni
-
#1988 nem 18 vok -
#1987 vééégreee -
dadek #1986 végtelen idő -
dadek #1985 http://rapidshare.de/files/4639653/06DemoTrainer.zip.html -
#1984 Hát ha az életkorod a nickedben levő szám, akkor lassan kezdessz felnőni . gercse: Szerintem nem csak ettől függ, de régebben nagyjából tudták követni a fifák a számítástechnika fejlődését, most viszont vannak nála sokkal szebb játékok (persze sportra gondolok) . Beleélni még én is bele tudom magamat egy játékba, de annak olyannak is kell lennie. -
#1983 azért ez nem igaz,. a sportot kell szeretni. breki is már 20+ asszem -
#1982 azért ez nem igaz,. a sportot kell szeretni. breki is már 20+ asszem -
#1981 deeee,nekem bejön a game, bele kell élnie az embernek magát(és ezt csak a "nemfelnőttek tudják igazán :D) -
#1980 hát igen vhogy én is azt érzem hogy régen minden játék tetszett szinte de nagyon sok legalábbis (SC,D2,Fifák,Nbak,GTA-k,FPSek stb) mostmeg vhogy csomó játszhatatlan van.az is lehet h kezdek felnőni? ugye nem;) -
#1979 Az a baj, hogy nekem a játékélmény, a játék hangulata se jön be. Emlékszem régen, amikor a 98-at vártam, és szinte beleborzongtam már az intróba is. Bár lehet, hogy már hozzá vagyok szokva a jobbnál-jobb gammákhoz, és azért nem tudom értékelni ezt. -
#1978 hm, tényleg kicsit futószalagos, de egy dolgot nem szabad elfelejteni, attól h nem realisztikus még lehet h élmény és a lényeg tulképpen az. -
#1977 Le fogom tölteni azért a full verziót, hátha megszokom... Az nhl 2006 viszont szerintem qrva jó lett! -
#1976 Első ránézésre nekem ez a játék gusztustalan. Teljesen konzol beütés, semmi realisztika, úgy gurul a labda, mintha futószalagon lenne, a passzokban semmi életszerűség (túl gyorsak), a játékosokról nem is beszélve. Uninstall lett belőle, pedig úgy terveztem, hogy a 2005-öt fogom uninstallálni. Pedig muszáj lesz még egy évig azzal játszani. -
#1975 szerintem király ez a gamma
majd ha jönnek a mezek meg arcok+ egyéb grafikai elemek akkor meg már majdnem szupernek is nevezhető lesz :D -
_Vegeta_ #1974 Nem ba**tam en le, csak meg vagyok rokonyodve h nem negativ velemennyel van rola. Ez a jatek guszsztustalan. Pankrátor focistak..ecsém. :D
grizzly: Ez mar a 05ben is igy volt. Meg altalaban valo vilagba is, attol fuggoen mien jo a kapus es hogy erzi a labdat. :)
Pesrol meg ne is beszeljunk kerlek. Pfőj. :D Konzolszar. :DD -
#1973 jol bevált 05?!?!
talán pes....
a fifák között egyértelműen ez a no1 -
_Vegeta_ #1972 Eppenseggel pontrugast nem volt alkalmam kiprobalni, mert a gep nem rugott fol. :D
Nah m1, varjuk a 07-et az remelhetoleg jobb lesz. Addig maradok a jol bevalt 05nel. 1ev nem mennyiseg. :D