9766
FIFA 06
-
Rudee #2051 Most jáccottam zsinórba 3 meccset, de egyiken se lebegett a labda. -
#2050 De valaki könyörgöm akinek alap labda van bent nézze mér meg freecam-ban, hogy neki is 10 centivel a föld felett lebeg-e -
#2049 Na látod! a 2005-öt én is tolom,és bizony vannak hibái a FIFA sorozatnak,de mivel a PES-en meg a FIFA sorozaton kivűl nincs más konkurencia(jelentős) ezen a téren sajna jobbat nem várhatunk... -
#2048 szerintem- nem biztos- azért nem fut mert nincs fent rendesen a visual fejlesztői környezet
valószínű ha az amire gondolok, hogy a telepítése megoldja a problémát
szerintem abban írták -
#2047 találtam még egy kis hibát,pl. amikor rárugtam és kipattant a kapusrol rá akartam startolni a labdára de nem engedte hanem el kezdett visszafelé menni a játékosom,és a kapus meg felszedte a labdát,pedug elértem volna esetleg egy becsúszással -
Liszi #2046 ja nálam is -
#2045 yes sir -
#2044 Nálam ez a hiba: ( de gondolom másnál is )
-
#2043 miért neki mi a gond? P
van ötletem de senkisem írja mi a hiba -
_Vegeta_ #2042 Imadom rugni a bort, de sajna a terdem nem nagyon engedi a focit. Pedig anno nagy ambiciokkal kezdtem a nyiregyhazi ifibe. Hejj ha mashogy alakultak volna a dolgok. Tokeletes jatek nincs persze, de nem is ez a cel hanem h kicsit elethubb "szimulaciot" kapjunk es sajna ez a konzolos jelleg teljesen elkurja ezt a reszet a jateknak. A tobbieket pedig egyaltalan nem bantom, csak eszmecsere folyik: Teccik vs nem teccik. A kerdesedre pedig a valasz: Igen Fifa94ota aktivan szeretem es jaccom a foci szamitogepes valtozatat. :)
Amiket leirtam azok az elso elmenyeim errol a "csodáról" es persze nyilvan fogok majd vele jaccani akarmit mondok most, de attol ezek a hibak bennemaradnak. Undorito jatek lett na.
gercse #2017: Pontosan erre akarok kijukadni. Egyenlore még inkabb elvezem a 05-t, es kicsit se varom a 06megjeleneset. :)
MAS: Enis rudee-t javaslom! :) -
#2041 nekem is, vagyis nem csak neked,sokaknak -
#2040 Ez a walk defence system tök jó erőteljes pressinget lehet alkalmazni -
Liszi #2039 ja ua. a baj :P -
Liszi #2038 nekem nem indul az az idős bizbasz,már úgy alapból nem indul vlmi hibát ír ki -
#2037 ez nekem nem megy
mint Rudeenak az a gond nekem is..
-
#2036 A fű felett 10 centivel lebegő labda csak engem zavar? P -
#2035 dual actionöm van de nem szoktam használni...lehet h béna vok hozzá -
#2034 nem -
highlander81 #2033 off the ball miért nincs a demo-ban? A "nagy" játékban lesz? -
#2032 Vegeta -
#2031 Talált de már meginn elkurtam...Vegetának -
#2030 Sorry az elöző irományom nem neked szolt hanem ay elötted szólónak :#2016 -
#2029 Ezt szerintem másnak írtad P -
#2028 én Rudee-t javaslom -
#2027 Hát ha neked a PES túl "konzolos" akkor csak egy megoldást tudok neked javasolni.Irány a rét a haverokkal azt rúgjátok a bőrt:P Én is fikáytam a FIFAt de én ellentétben veled jobbitásokra vágzom nem valósághű focira.Tökéletes játék nincs.Azért mert másoknak a mostani 06 tetszik a 2005-höz képest nem kell őket bántani.Ez a te véleményed hogy szar,én meg még csak nem is láttam.De tudom hogy még ha csak feleannyi újat látok majd meg benne mint amiket itt visszaolvastam akkor tetszeni fog.Játszottál te egyáltalán focis gamákat több órán keresztül teljesen rákattanva a monitorra? -
#2026 Nem akar valaki itt házigazda lenni? :P -
#2025 Bázz ezt elnéztem, sry -
#2024 A mez nem stimmel rajta :P
-
#2023 #2012 -
#2022 FIFA 06 Demo Trainer - Freeze ingame
Ez pontosan mit csinál? -
#2021 Mondom visszanézem hogy mikor emelkedik el a földtől, hát folyataosan felette a levőben megy. Elég kiábrándító -
#2020 Nálam is azt írja ki... -
#2019 A kis képre kattintva nagyban is megnézhető -
#2018 Egy nagyon nagy bug
légpárnás ball
-
#2017 szerintem nem rosszabb a 2006 mint a 2005,nehogymár azt mond -
_Vegeta_ #2016 #1976: Errol beszeltem. :D
#1979: "Emlékszem régen, amikor a 98-at vártam, és szinte beleborzongtam már az intróba is"
A 98 kuur*a jo volt. :)
#1993: "tévedés én szidtam is P"
Bocs, ugy a tobbsegrol beszeltem. Átlagrol. :D
#1995: "na itt kezdtél el hülyeségeket beszélni"
Sajnalom h a Pes nekem tul konzolos. :D
#1996: "De nem igazán világos a 2005 miért lenne jobb"
Amit leirtam azert. Ez a jatek egyszeruen nem ugy nez ki mint egy FOCIMECCS! A jatekosok csuszkalnak es olyanok mint egy pankrátorbajnok. Undorito.. stb,stb,stb :D -
#2015 nálam jól működik mindig előről számol -
#2014 Nekem is ez a gondom és nem tudok rá jönni, hogy mitől lehet, azt mondták, hogy okozhatja az infrás-rádiós egér bill, de nekem egyik sincs. Viszont mikor a csapatok kiválasztása után az irányítást választod ki ott neked is, van a hazai csapat alatt gamepad? Mert nekem van, és az csinálja "szerintem" mert olyan mintha beragadt volna egy gombja. Csak azt nem tudom, hogy miért van ott a gamepad mikor be, sincs dugva, és fel sincs telepítve. -
#2013 az oké, de azt írja ki h az alkalmazás inicializálása nem megfelelő! -
#2012 FIFA 06 Demo Trainer - Freeze ingame time!!!
Rene, from FIFA International has just sent us this great add-on for your FIFA 06 Demo! This revolutionary utility has only 92 kb and guess what... with this utility, by pressing the F10 button you can actually freeze time in your FIFA 06!
Installation:Extract 06DemoTrainer.exe from the zip file. It doesn't matter where it's placed.
Startup & Configuration:
1. Start 06DemoTrainer.exe.
2. Start Fifa 06 Demo.
3. Press F10 to freeze time.
4. Press F11 to unfreeze time.