FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ezaz, nem lehet látni
egy magát realisztikusnak nevezõ fociban.
Félre ne értsd én örülök, hogy átvették, hiszen ettõl jobb lett, de úgy beállítani, hogy ez csak az õ fejlesztésük......
egy magát realisztikusnak nevezõ fociban.
Félre ne értsd én örülök, hogy átvették, hiszen ettõl jobb lett, de úgy beállítani, hogy ez csak az õ fejlesztésük......
Hát nem rossza a játék cska haamr vége 1 félidõ pff😄 de még sokat ne mtok mondani 1 szabadrugás gool😄 felsõkapufára kapus beesett a kaouba a máis kcsávó emg belevetõdve lábbal bevágta😄 jó elsz a háló nagyon teccik a stickkle meyg a cslezés nekem
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Bíró eddig is volt, csak nem lehetett látni.
Amit "átvettek", azt meg nem egy az egyben rakták át, hanem megpróbálták a leghasonlóbban utánnozni. Ez se kis munka.
Amit "átvettek", azt meg nem egy az egyben rakták át, hanem megpróbálták a leghasonlóbban utánnozni. Ez se kis munka.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ejha de grafika b uzik vagytok...elsõsorban a gameplay legyen jó..másodlagos a grafika..Mit érne 1 FIFA 98 1 UE-vel?..semmit..
ami jó dolgot raktak bele cselezést l1-es visszapaszt magas kiugratást jórészt a pesbõl vették át.
És azt is, hogy van bíró P
És azt is, hogy van bíró P
Hát az biztos hogy a arcok igen gyatrák,de különösebben nem hat meg.A gyep,mezek szerintem elfogadhatóak,legalábbis nekem nincs kivetnivalóm.
Sokkal fontosabb a játékélmény (nekem).Az pedig egyenlõre egész kellemes.Nem egy PES verõ,de jobb mint amire számitottam.
Sokkal fontosabb a játékélmény (nekem).Az pedig egyenlõre egész kellemes.Nem egy PES verõ,de jobb mint amire számitottam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Viszont a kapusok tényleg tök jók lettek, volt amikor bravúrral védte a lövést végre nem szögletre és kicsit kipattant de rávetõdve megfogta.
Nem a grafikával foglalkoztak, azt lehet látni az elsõ indításkor. Szerintetek az új mozgásokat, lövéseket meg minden mást 5 nap alatt csinálták? PES3 és PES4 közt volt valami óriási grafikai változás? Nem.
És inkább legyenek rondább arcok, minthogy egy idióta kapus "védjen" meg egy még idiótabb bíró vezesse a meccset.
És inkább legyenek rondább arcok, minthogy egy idióta kapus "védjen" meg egy még idiótabb bíró vezesse a meccset.
Amúgy a Hc Gameren biztos agyon fogják dicsérni.
Aki nem hiszi nézze majd meg ki irja a cikket PP
Aki nem hiszi nézze majd meg ki irja a cikket PP
mire is?
Állandóan azt halljuk, hogy a Fifa grafikája milyen jó
Hát én õszintén szólva nem látom.
Állandóan azt halljuk, hogy a Fifa grafikája milyen jó
Hát én õszintén szólva nem látom.
nemvennémmeg meg 2005höz kap 10% az ujjitás ne nézze már hüyének az ea az embereket
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na pozitívum a zászlók szépek stadion is távolról, füvet kivéve
Viszont a jobb analógos megtolós criptet benne hagyták és ha egyszer elkezdi akkor is kivezeti az oldalvonalon kívülre ha közben tövig nyomod.
Viszont az R2-es cselezés azért nagyságrendekkel jobb mint a három gombos kombinációk. Bár annó volt pár fifás aki szerint az a jobb azok most bánkódhatnak.
Viszont a jobb analógos megtolós criptet benne hagyták és ha egyszer elkezdi akkor is kivezeti az oldalvonalon kívülre ha közben tövig nyomod.
Viszont az R2-es cselezés azért nagyságrendekkel jobb mint a három gombos kombinációk. Bár annó volt pár fifás aki szerint az a jobb azok most bánkódhatnak.
Zavart, mert a Konamis kamerák annyira közeliek hogy nem lehet nem észrevenni.
A Konami megcsinált egy arcmodellt, amit össze-vissza nyújtanak. Õkinkább a textúrákra fordították az idejüket, EA meg másra.
könyörgöm most azzal hogy csináltak uj menüt pár uj cselt meg néhány fos zenét beraktak ez belefért volna egy 100mbs 2005 updatbe is nemhogy egy egész játék árába és olyen ronda mint a bûn egyszerûen élvezhetelenül csúnya
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert te nem nézted :-)
Egyértelmû, hogy míg pes-ben valósághoz közeli arcokat készítenek ezek inkább .........
Egyértelmû, hogy míg pes-ben valósághoz közeli arcokat készítenek ezek inkább .........
A gamepadosokat kérdezném mivel cseleznek?
olyan mintha lenyúlták volna a konami-s cselrendszert R2-re és L1-re is csinál vmit viszont jobb analóggal vhogy nem megy
Ja és a keresztlabdák hogy vannak itt hiába nyomom L1-a kicsit alápiszál csak aztán elmegy 3 méterre
olyan mintha lenyúlták volna a konami-s cselrendszert R2-re és L1-re is csinál vmit viszont jobb analóggal vhogy nem megy
Ja és a keresztlabdák hogy vannak itt hiába nyomom L1-a kicsit alápiszál csak aztán elmegy 3 méterre
ennyi erõvel töröljék az arcukat legyen egy nagy folt mert hát ugye az értelmes emberek ugyse nézik mi?! :oP
Avanti Crociati!
jójó majd kiderül hogy felhuzva mennyire lessz jó és majd akkor lefikázom 😄DDDDDd
Avanti Crociati!
pontosan
meg nekem a Milan taktikája abból állt hogy Kaka 40 méterrõl lövöldözött a bal felsõ sarok irányába.
Egy félidõben négyszer volt ugyanaz a jelenet.
A kapufa hangja viszont brutális
meg nekem a Milan taktikája abból állt hogy Kaka 40 méterrõl lövöldözött a bal felsõ sarok irányába.
Egy félidõben négyszer volt ugyanaz a jelenet.
A kapufa hangja viszont brutális
de ezektõl a dolgoktól eltekintve sztem a fifa 2005-nél jobb! izgultam meg ilyenek,hogy az ea most lehet nagyot fog alakítani! de NEM! mááár alig várom a PES 5-t!
hát sztem ennek a grafikája vmi undorito...hogy néznek már ki az arcok hajak meg minden....pes sokkal jobb grafikailag is...persze attol még a játékélmény lehet jó
közönség orbitálisan szar
nekem 68%nál tart
közönség orbitálisan szar
nekem 68%nál tart
Avanti Crociati!
én se akarok fikázó lenni! de sztem még kopintások is vannak benne a pes-bõl!
például mikor kiírja a játékosokról az adatokat meccs közben! nah az a pes-ben mááár rég benne volt és sztem onnan vették át! és én osztom totti mclaren véleményét!
például mikor kiírja a játékosokról az adatokat meccs közben! nah az a pes-ben mááár rég benne volt és sztem onnan vették át! és én osztom totti mclaren véleményét!
ugyanmár miez a fosotalaicska szar ilyet 2006ban kiadni 12ezerér nevetséges

mindig kicsit ámulok az elején a fifától de remélem most nem, lesz a szokásos megunás meg h észreveszem elõbb utobb a rokabõr esetét
a fifa 2005 és az uefa cl 2004/2005 config.dat-ot is bigGui-val szerkesztettem!
Csak az All file-t kell kiválasztani a megnyitáskor.Itt van leírva
Csak az All file-t kell kiválasztani a megnyitáskor.Itt van leírva