FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
hát ezaz, nem lehet látni

egy magát realisztikusnak nevezõ fociban.

Félre ne értsd én örülök, hogy átvették, hiszen ettõl jobb lett, de úgy beállítani, hogy ez csak az õ fejlesztésük......
csum666
Hát nem rossza a játék cska haamr vége 1 félidõ pff😄 de még sokat ne mtok mondani 1 szabadrugás gool😄 felsõkapufára kapus beesett a kaouba a máis kcsávó emg belevetõdve lábbal bevágta😄 jó elsz a háló nagyon teccik a stickkle meyg a cslezés nekem

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Breki33
nem vagyunk azok, de azután hogy a Fifasok mindig a grafikával jönnek ez nonszensz
Rudee
Bíró eddig is volt, csak nem lehetett látni.

Amit "átvettek", azt meg nem egy az egyben rakták át, hanem megpróbálták a leghasonlóbban utánnozni. Ez se kis munka.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ejha de grafika b uzik vagytok...elsõsorban a gameplay legyen jó..másodlagos a grafika..Mit érne 1 FIFA 98 1 UE-vel?..semmit..

Breki33
Azse zavar, hogy a Bayern ilyen gyenge? PP
Breki33
illetve nem emberek ebben megint nincs biróóóóóóóóóóó

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Breki33
ami jó dolgot raktak bele cselezést l1-es visszapaszt magas kiugratást jórészt a pesbõl vették át.

És azt is, hogy van bíró P
Hát az biztos hogy a arcok igen gyatrák,de különösebben nem hat meg.A gyep,mezek szerintem elfogadhatóak,legalábbis nekem nincs kivetnivalóm.
Sokkal fontosabb a játékélmény (nekem).Az pedig egyenlõre egész kellemes.Nem egy PES verõ,de jobb mint amire számitottam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Viszont a kapusok tényleg tök jók lettek, volt amikor bravúrral védte a lövést végre nem szögletre és kicsit kipattant de rávetõdve megfogta.
Rudee
Nem a grafikával foglalkoztak, azt lehet látni az elsõ indításkor. Szerintetek az új mozgásokat, lövéseket meg minden mást 5 nap alatt csinálták? PES3 és PES4 közt volt valami óriási grafikai változás? Nem.

És inkább legyenek rondább arcok, minthogy egy idióta kapus "védjen" meg egy még idiótabb bíró vezesse a meccset.

Breki33
Amúgy a Hc Gameren biztos agyon fogják dicsérni.

Aki nem hiszi nézze majd meg ki irja a cikket PP
Breki33
mire is?

Állandóan azt halljuk, hogy a Fifa grafikája milyen jó

Hát én õszintén szólva nem látom.
Istencsászár
nemvennémmeg meg 2005höz kap 10% az ujjitás ne nézze már hüyének az ea az embereket

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Breki33
Na pozitívum a zászlók szépek stadion is távolról, füvet kivéve

Viszont a jobb analógos megtolós criptet benne hagyták és ha egyszer elkezdi akkor is kivezeti az oldalvonalon kívülre ha közben tövig nyomod.

Viszont az R2-es cselezés azért nagyságrendekkel jobb mint a három gombos kombinációk. Bár annó volt pár fifás aki szerint az a jobb azok most bánkódhatnak.
Rudee
Zavart, mert a Konamis kamerák annyira közeliek hogy nem lehet nem észrevenni.

Rudee
A Konami megcsinált egy arcmodellt, amit össze-vissza nyújtanak. Õkinkább a textúrákra fordították az idejüket, EA meg másra.

Fyrex
azér látnathád kicsit reálisan nem kell ugy védeni "szegény" EA-t

Avanti Crociati!

Breki33
Sheva arc a pes-ben Imbra arc helyén téged is zavart
Rudee
Ha "jajjdegyönyörû" lenne grafikailag akkor megvennéd?

Rudee
Meccs közbe inkább figyelek a labdára, mint a fejekre.

Fyrex
..... inkább a kreativitást kifejezõ mázolmányok

Avanti Crociati!

Istencsászár
könyörgöm most azzal hogy csináltak uj menüt pár uj cselt meg néhány fos zenét beraktak ez belefért volna egy 100mbs 2005 updatbe is nemhogy egy egész játék árába és olyen ronda mint a bûn egyszerûen élvezhetelenül csúnya

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Breki33
mert te nem nézted :-)

Egyértelmû, hogy míg pes-ben valósághoz közeli arcokat készítenek ezek inkább .........
Terminátor14
Analóggal nekem sem sikerült cselezni, maradtak a gombócok 😄

CSAK a Fradi

Breki33
A gamepadosokat kérdezném mivel cseleznek?

olyan mintha lenyúlták volna a konami-s cselrendszert R2-re és L1-re is csinál vmit viszont jobb analóggal vhogy nem megy

Ja és a keresztlabdák hogy vannak itt hiába nyomom L1-a kicsit alápiszál csak aztán elmegy 3 méterre
Fyrex
ennyi erõvel töröljék az arcukat legyen egy nagy folt mert hát ugye az értelmes emberek ugyse nézik mi?! :oP

Avanti Crociati!

Rudee
Aki focizás közbe az arcokat nézi, az így járt.

Fyrex
jo 5let 😛 ea is lopkod...

Avanti Crociati!

Breki33
sztem nagyon jó

irjuk a Konaminak lopja el P
Fyrex
nah, ugye

Avanti Crociati!

Breki33
a haj meg a pokhálos vagy milyen arc nem ezen múlik
Fyrex
brutálisan jó vagy brutálisan szar?

Avanti Crociati!

Fyrex
jójó majd kiderül hogy felhuzva mennyire lessz jó és majd akkor lefikázom 😄DDDDDd

Avanti Crociati!

Breki33
pontosan

meg nekem a Milan taktikája abból állt hogy Kaka 40 méterrõl lövöldözött a bal felsõ sarok irányába.

Egy félidõben négyszer volt ugyanaz a jelenet.

A kapufa hangja viszont brutális
de ezektõl a dolgoktól eltekintve sztem a fifa 2005-nél jobb! izgultam meg ilyenek,hogy az ea most lehet nagyot fog alakítani! de NEM! mááár alig várom a PES 5-t!
Rudee
800x600, low detail level. Ilyen beállításokon mit vártál?

Fyrex
hát sztem ennek a grafikája vmi undorito...hogy néznek már ki az arcok hajak meg minden....pes sokkal jobb grafikailag is...persze attol még a játékélmény lehet jó
közönség orbitálisan szar

nekem 68%nál tart

Avanti Crociati!

én se akarok fikázó lenni! de sztem még kopintások is vannak benne a pes-bõl!
például mikor kiírja a játékosokról az adatokat meccs közben! nah az a pes-ben mááár rég benne volt és sztem onnan vették át! és én osztom totti mclaren véleményét!
Istencsászár
ugyanmár miez a fosotalaicska szar ilyet 2006ban kiadni 12ezerér nevetséges

grizzly21
hm nekem notepad++om van az jobban megnyitja de ott is fõleg csak KRIXKRAX van...

Breki33
"config.dat file with hex editor"
Breki33
csak a zdatakat nyitja
grizzly21
kevés ujitás van bennük ja bár a mozgás ok

grizzly21
mindig kicsit ámulok az elején a fifától de remélem most nem, lesz a szokásos megunás meg h észreveszem elõbb utobb a rokabõr esetét

grizzly21
szar ja

Rudee
Jobb grafikai beállítások mellett majd szebb lesz.

a fifa 2005 és az uefa cl 2004/2005 config.dat-ot is bigGui-val szerkesztettem!
Csak az All file-t kell kiválasztani a megnyitáskor.Itt van leírva

Breki33
nemtudom ki hogy van vele de ez a fû undorító
Breki33
én ugy tudom fifa 2005-ben csak akkor volt jó a big ha hexaban szerkesztettük