9766
FIFA 06
-
#3052 no breki priviben akkor hogy kell becser4élni?:O -
fatallerror #3051 mostani FIfa-ban meccs elött kérdezi h bill-el vagy gamepaddal tolod,és ott betudsz mindent állítani igényeidnek megfelelően -
Nyiri #3050 Sracok.
A FIFA06 demoban... a numerikus billen levo cuccok mit jelentenek? 2-4-6-8-5
Ha megnyomom akkor megjelenik egy kor alaku biszbasz es megvaltozik a szine. :)
Nincs valami leiras hogy kell hasznalni ezt? -
#3049 csak arról a kérpernyőről nyomj egy pikcsört légyszi, ahol a beállítások vannak...
thx -
#3048 ha rumblepad2 jó ahogy van sztem
a többire meg nem mondok semmit mert jön vki aki a várát védi és nem fél senkitűl P -
fatallerror #3047 ez minden tekintetben ígyvan...ha 1 trabant után beülsz 1 mercibe akkor szoknod kell a járgányt,majd 1 idő után már érezni fogod h hol a kocsi orra parkolásnál stb -
#3046 legyen igazad...
Akkor segítenél egy szegény billesnek, hogy hogyan állítsa ba a gamepad irányítását?
-
#3045 kettőn sorry -
#3044 igen pontosan
5 meccs után nem lehet tudni gamepaddal játszani
én mikor áttáltam gamepadra akkor jött ki a 2004-es demo
a demo-t amatőrön kezdtem és addigra jöttem bele mire kijött a játék
szval magyarán szólva nem tudtok gamepaddal játszani, ennyi idő alatt énse tudnék. Először jóhogy nehezebb.
Aki a Colin-t tolta bill-el és megkapja a kormányát azis ugyanilyen. Először az uton se tud maradni.
De el kéne fogadni, hogy mi akik mind a kettőt tudunk játszani meg tudjuk állapítani melyikkel a jobb. -
#3043 pes-ben nem emléxem, hogy nyertél volna
és itt nem arról van szó hogy bill-en vagy gamepadon erősebb-e valaki, hanem arról hogy gamepadon sokkal egyszerűbb és kényelmesebb ezeket a dolgokat végrehajtani mint egy nem analóg dolgon keresni a c billentyűt.
Ez nem azt jelenti, hogy egy bill-es roszabb játékos, legfeljebb kevésbé teknikás. -
#3042 Nézd, én azért játszom billen, mert kipróbáltam a dolgot padon is, és nem jött be...
Játszottam vele 2 meccset, aztán szünet, és 3 meccs...De 5 meccs után sem éreztem, hogy könnyebb lenne bármiben is. És ráadásul én nem szeretem az analógos dolgot sem. Viszont ha kijön a Pes, akkor biztos, hogy vmelyik játékot padon fogom játszani, csak még nem tudom, hogy melyik lesz az. -
fatallerror #3041 ez már átment vitába szerintem fejezzétek be -
#3040 igen én meg pár hét múlva Matthaussal fogok játszani.
Egyáltalán nem baj, de ti nem azért játszotok bill-en mert azzal könyebb.....
Ezt teis tudod.
-
#3039 nem ez az egy csel ami nemis egy hanem a szituáció
pont most mondtam
persze dumálni könnyű, de egy ilyen gólt sem láttam még tőled csak a körbefordulásost aztis úgy hogy egyenesen futottál a kapu felé -
#3038 pes-ben nem fifában
fifába eddig nemsürün multiztam bár megondom őszintén nemis tudok annyira jol játszani fifával -
#3037 Báááz....
Ha akarunk, akkor lövünk ilyet...Én már olyat is lőttem, hogy 2 elhúzós csellel becsaptam 2 védőt, aztán meg zidane-csellel a 3.at, és végül kapus mellett a sarokba..És ezt mind billen. Egyáltalán nem nehéz a cselezés. És nem értem, hogy neked miért baj az, ha valaki billel játszik. Te told nyugodtan gamepad-dal, nekünk jó lesz a bill. is.
-
#3036 kiket vertél áruld már el? PPPPPPP -
#3035 Ha olyan egyíszerű lenne lőnétek ilyet.
Röviden ennyi
Amúgy elárulom nem annyi mint ahogy elmonda mivel két csel volt -
#3034 csak valszinü akkor hogy billel nemtudsz olyan jol játszani mint gamepaddal,ha ez a csel neked "nagyon nehéz" -
fatallerror #3033 LOOL,én csak annyit írtam h tapasztaltam..tehát számomra könnyebb és kezelhetőbb gamepaddal...ennyi..neked bill-el jó és egyszerű akkor told azzal,kinek mi a kényelmes -
#3032 Én mindakettőn játszok
És elég egyértemű -
#3031 láb lóbálás alatt amit belinkeltél annó golt értem..... -
#3030 azmeg a másik hogy nincsen addig szükségem gamepadra amig olyanokat verek akik azzal tolják...és szerintem ezzel sokan igyvannak -
#3029 most azért kényelmesebb gamepaddal mert belehet dögleni kanapéra,és ugy játszani vagy mi? :D -
#3028 Most hiába nyomod a szöveged, nekünk is (Battyonak is, Rudee-nak is, nekem is..) van gamepadunk, és mégis billen toljuk. Nekünk így jobb, így egyszerűbb..
Aztán más kérdés, hogy ha kijön a Pes, akkor a Fifát kénytelen leszek gamepadon tolni :D -
fatallerror #3027 most hiába erőlködtök...gamepaddal kényelmesebben meglehet csinálni mindent...én ezt tapasztaltam -
#3026 ezaz, fingom nincs, hogy ezen most mi a nehéz...
Breki mindíg előadja a gamepados dolgait :D
-
Rudee #3025 Ez megin nézőpont kérdése.
Ha gamepaddal jáccol, akkor nem egyszerű billen megcsinálni, ellenkező esetben viszont igen könnyű. -
Rudee #3024 Pontosan annyi. -
#3023 nemtuom mit értesz láb lóbálás alatt,de ebbe a cselbe semmi extra nincsen,annyi hogy y+balra húzás és lövés
billen -
#3022 pontosan -
#3021 sejtettem P
de nem nagyon látok ilyen gólt bill-estől
az nem csel, hogy egyenesen futok a kapu felé és lóbálom a lábam
hiába nem ismered el elég egyértelmű, hogy ezeket billel elég keservesen lehetne megcsinálni
nem azt írtam, hogy nem lehet, de nem egyszerű -
#3020 ebbe szerintem semmi olyan nincs amit nehéz lenne megcsinálni billen -
fatallerror #3019 már a 2004-es FIFA-nál mondtáka készítők h el lehet felejteni a bill-es játékot..2005ös FIFA-ra már énis vettem gamepadot és nemhogy jobban lehet játszani vele de még kényelmesebb is (bill-es kiosztás elég bonyolult lett az évek során) -
#3018 Na egy olyan gól amit billentyűzettel nagyon nehéz lenne megcsinálni így
[IMG]http://breki1.tvn.hu/settings 2005-09-10 13-40-30-42.gif[/IMG]
-
Rudee #3017 Grafikák természetesen. -
fatallerror #3016 Rudee amit Ti itt most megcsináltok a demohoz kiegészítéseket az ugye kiváló lesz a teljeshez is elméletileg? -
#3015 ja azt próbáltam
meg szerintem sem de állandóan ezt nyomatja a gyerek mondom biztos én vagyok a hülye hogy nem értem -
Rudee #3014 Próbáld ki hogy alul a fájtípusnál minden file legyen, aztán nyisd meg a fifa.db-t. Bár szerintem az új CC sem kompatibilis a FIFA06tal, ha az lenne nem kellett volna új UniDb. -
#3013 te ezt hogy értelmezed?
"Open Creation Centre, on the left side of the screen there are icons representing the leagues inside your game, click on Italian Serie A, a window will open, in that window choose AC Milan, a new window will open again where you will see the players list of AC Milan team."
Egyszerűen nem értem mit magyaráz nekem baloldalt csak egy cl 2004-2005 felirat van