9766
FIFA 06
  • grizzly21
    no breki priviben akkor hogy kell becser4élni?:O
  • fatallerror
    mostani FIfa-ban meccs elött kérdezi h bill-el vagy gamepaddal tolod,és ott betudsz mindent állítani igényeidnek megfelelően
  • Nyiri
    Sracok.
    A FIFA06 demoban... a numerikus billen levo cuccok mit jelentenek? 2-4-6-8-5
    Ha megnyomom akkor megjelenik egy kor alaku biszbasz es megvaltozik a szine. :)
    Nincs valami leiras hogy kell hasznalni ezt?
  • Terminátor14
    csak arról a kérpernyőről nyomj egy pikcsört légyszi, ahol a beállítások vannak...
    thx
  • Breki33
    ha rumblepad2 jó ahogy van sztem

a többire meg nem mondok semmit mert jön vki aki a várát védi és nem fél senkitűl P
  • fatallerror
    ez minden tekintetben ígyvan...ha 1 trabant után beülsz 1 mercibe akkor szoknod kell a járgányt,majd 1 idő után már érezni fogod h hol a kocsi orra parkolásnál stb
  • Terminátor14
    legyen igazad...
    Akkor segítenél egy szegény billesnek, hogy hogyan állítsa ba a gamepad irányítását?
  • Breki33
    kettőn sorry
  • Breki33
    igen pontosan

5 meccs után nem lehet tudni gamepaddal játszani

én mikor áttáltam gamepadra akkor jött ki a 2004-es demo
    a demo-t amatőrön kezdtem és addigra jöttem bele mire kijött a játék

szval magyarán szólva nem tudtok gamepaddal játszani, ennyi idő alatt énse tudnék. Először jóhogy nehezebb.

Aki a Colin-t tolta bill-el és megkapja a kormányát azis ugyanilyen. Először az uton se tud maradni.

De el kéne fogadni, hogy mi akik mind a kettőt tudunk játszani meg tudjuk állapítani melyikkel a jobb.
  • Breki33
    pes-ben nem emléxem, hogy nyertél volna

és itt nem arról van szó hogy bill-en vagy gamepadon erősebb-e valaki, hanem arról hogy gamepadon sokkal egyszerűbb és kényelmesebb ezeket a dolgokat végrehajtani mint egy nem analóg dolgon keresni a c billentyűt.

Ez nem azt jelenti, hogy egy bill-es roszabb játékos, legfeljebb kevésbé teknikás.
  • Terminátor14
    Nézd, én azért játszom billen, mert kipróbáltam a dolgot padon is, és nem jött be...
    Játszottam vele 2 meccset, aztán szünet, és 3 meccs...De 5 meccs után sem éreztem, hogy könnyebb lenne bármiben is. És ráadásul én nem szeretem az analógos dolgot sem. Viszont ha kijön a Pes, akkor biztos, hogy vmelyik játékot padon fogom játszani, csak még nem tudom, hogy melyik lesz az.
  • fatallerror
    ez már átment vitába szerintem fejezzétek be
  • Breki33
    igen én meg pár hét múlva Matthaussal fogok játszani.

Egyáltalán nem baj, de ti nem azért játszotok bill-en mert azzal könyebb.....
    Ezt teis tudod.

• Breki33
    nem ez az egy csel ami nemis egy hanem a szituáció

pont most mondtam
    persze dumálni könnyű, de egy ilyen gólt sem láttam még tőled csak a körbefordulásost aztis úgy hogy egyenesen futottál a kapu felé
  • báttyó02
    pes-ben nem fifában
    fifába eddig nemsürün multiztam bár megondom őszintén nemis tudok annyira jol játszani fifával
  • Terminátor14
    Báááz....
    Ha akarunk, akkor lövünk ilyet...Én már olyat is lőttem, hogy 2 elhúzós csellel becsaptam 2 védőt, aztán meg zidane-csellel a 3.at, és végül kapus mellett a sarokba..És ezt mind billen. Egyáltalán nem nehéz a cselezés. És nem értem, hogy neked miért baj az, ha valaki billel játszik. Te told nyugodtan gamepad-dal, nekünk jó lesz a bill. is.
  • Breki33
    kiket vertél áruld már el? PPPPPPP
  • Breki33
    Ha olyan egyíszerű lenne lőnétek ilyet.

Röviden ennyi
    Amúgy elárulom nem annyi mint ahogy elmonda mivel két csel volt
  • báttyó02
    csak valszinü akkor hogy billel nemtudsz olyan jol játszani mint gamepaddal,ha ez a csel neked "nagyon nehéz"
  • fatallerror
    LOOL,én csak annyit írtam h tapasztaltam..tehát számomra könnyebb és kezelhetőbb gamepaddal...ennyi..neked bill-el jó és egyszerű akkor told azzal,kinek mi a kényelmes
  • Breki33
    Én mindakettőn játszok

És elég egyértemű
  • Breki33
    láb lóbálás alatt amit belinkeltél annó golt értem.....
  • báttyó02
    azmeg a másik hogy nincsen addig szükségem gamepadra amig olyanokat verek akik azzal tolják...és szerintem ezzel sokan igyvannak
  • báttyó02
    most azért kényelmesebb gamepaddal mert belehet dögleni kanapéra,és ugy játszani vagy mi? :D
  • Terminátor14
    Most hiába nyomod a szöveged, nekünk is (Battyonak is, Rudee-nak is, nekem is..) van gamepadunk, és mégis billen toljuk. Nekünk így jobb, így egyszerűbb..

Aztán más kérdés, hogy ha kijön a Pes, akkor a Fifát kénytelen leszek gamepadon tolni :D
  • fatallerror
    most hiába erőlködtök...gamepaddal kényelmesebben meglehet csinálni mindent...én ezt tapasztaltam
  • Terminátor14
    ezaz, fingom nincs, hogy ezen most mi a nehéz...
    Breki mindíg előadja a gamepados dolgait :D
  • Rudee
    Ez megin nézőpont kérdése.
    Ha gamepaddal jáccol, akkor nem egyszerű billen megcsinálni, ellenkező esetben viszont igen könnyű.
  • Rudee
    Pontosan annyi.
  • báttyó02
    nemtuom mit értesz láb lóbálás alatt,de ebbe a cselbe semmi extra nincsen,annyi hogy y+balra húzás és lövés

billen
  • Breki33
    pontosan
  • Breki33
    sejtettem P

de nem nagyon látok ilyen gólt bill-estől

az nem csel, hogy egyenesen futok a kapu felé és lóbálom a lábam
    hiába nem ismered el elég egyértelmű, hogy ezeket billel elég keservesen lehetne megcsinálni

nem azt írtam, hogy nem lehet, de nem egyszerű
  • báttyó02
    ebbe szerintem semmi olyan nincs amit nehéz lenne megcsinálni billen
  • fatallerror
    már a 2004-es FIFA-nál mondtáka készítők h el lehet felejteni a bill-es játékot..2005ös FIFA-ra már énis vettem gamepadot és nemhogy jobban lehet játszani vele de még kényelmesebb is (bill-es kiosztás elég bonyolult lett az évek során)
  • Breki33
    Na egy olyan gól amit billentyűzettel nagyon nehéz lenne megcsinálni így

[IMG]http://breki1.tvn.hu/settings 2005-09-10 13-40-30-42.gif[/IMG]

• Rudee
    Grafikák természetesen.
  • fatallerror
    Rudee amit Ti itt most megcsináltok a demohoz kiegészítéseket az ugye kiváló lesz a teljeshez is elméletileg?
  • Breki33
    ja azt próbáltam

meg szerintem sem de állandóan ezt nyomatja a gyerek mondom biztos én vagyok a hülye hogy nem értem
  • Rudee
    Próbáld ki hogy alul a fájtípusnál minden file legyen, aztán nyisd meg a fifa.db-t. Bár szerintem az új CC sem kompatibilis a FIFA06tal, ha az lenne nem kellett volna új UniDb.
  • Breki33
    te ezt hogy értelmezed?

"Open Creation Centre, on the left side of the screen there are icons representing the leagues inside your game, click on Italian Serie A, a window will open, in that window choose AC Milan, a new window will open again where you will see the players list of AC Milan team."

Egyszerűen nem értem mit magyaráz nekem baloldalt csak egy cl 2004-2005 felirat van