FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na nyomtuk multiban, el lehet vele szórakozni, de nagyon arcade
a srác elõször el akarta vinni a demot
6-7 meccs után meggondolta magát :-)
el lehet vele játszani de túl gyors az egész szinte nincs mezõnytaktika Rol folyamatosan nyomta a d-t ennyi volt a védekezés.
Jobb analógra hótziher hogy megtolja a labdát
a srác elõször el akarta vinni a demot
6-7 meccs után meggondolta magát :-)
el lehet vele játszani de túl gyors az egész szinte nincs mezõnytaktika Rol folyamatosan nyomta a d-t ennyi volt a védekezés.
Jobb analógra hótziher hogy megtolja a labdát
Nemtom néztétek-e a ''csereanimációt''...
Nálam annyi volt az egész, hogy kiírta a cserét, majd megmutatta közelrõl a becserélt játékost, persze mikor már a pályán fickándozott.
Nálam annyi volt az egész, hogy kiírta a cserét, majd megmutatta közelrõl a becserélt játékost, persze mikor már a pályán fickándozott.
CSAK a Fradi
A locale.ini fájl hol van mert én nem találom sehol?
A dokumentumokba meg nem csinált fifa06 mappát.
A dokumentumokba meg nem csinált fifa06 mappát.
Feltelepítettem, de meõrült nálam is. Pedig se botkormányom nincsen se gamepad. Mi a fenét kell tenni. Jah és rádiós egerem van. És kilép hogy rossz a jel, lefut a teszt és tökéletes a jel. Mi a halál van ezzel a demoval?
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Na felraktam még egyszer de megint lépked össze vissza. Az irányítás beállításánál meg nem tudok tovább lépni.
nálam nem volt ilyen probléma valószínû az ön készülékében van a hiba
BUDA > miskolc.
Most töltöttem le de nekem folyamatosan lépked össze vissza a menüben már az elején magától lépked egyik nyelvrõl a másikra és ha jókor nyomom meg az entert akkor elindul angolul, a csapatok kiválasztásánál megint ugyan ez van de ha azon is túl megyek akkor kész nem indul el. Ezt nem lehet csak gamepaddal játszani vagy mi a sz*r van?
lejött játszottam tetszett... nehézséggel nincs probléma de lehet hogy csak azért mer a psg ellen nyomtam sima 2-0 ide makaay kurva nagy gólt lõtt 16os sarkáról oda ment ahova én én akartam, a másik felfutás után zé roberto beadás pizzaro fejes.. nekem így elsõre nagyon bejön a játék iszonyat nem érdekelt hogy mászkál e bíró a pályán vagy nem.. felbontást fel kell húzni utána zsír..
BUDA > miskolc.
Sarkalni tudnak benne mert sajnos még eddig egy fifában sem tapasztaltam?
Van 1 képem msot csinátlam a labda telejs terjedelmével kinn volt de a gép szerint nem volt kinn ment tovább sé ott állt az ember😄
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
na még 2% és lejön :c
BUDA > miskolc.
Jobb analóggal minden irányba cselez, lefelé pl rálép a labdára és viszi tovább.
Szar Bayern, szar Bayern :)
1 meccset se nyerhettél meg ebben a demoban mert csak félidõ van...
én minden ilyesféle cselt a job analoggal csináltam
Van iylen hátrafele huzogatja a labdát és megáll há hátra huzod a kart a több iaz mint 2005be... a legjobb eredméynem eddig 4-1 NEKTEK???
torrent linket nemtud valaki adni? :S
ahonnan jönne a demo
ahonnan jönne a demo
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nekem csinál olyan zidane-os pörgést meg biciklit stb
Nem tom de megy a csleezés mer mintha ovlastma volna másnál nem jó ill más gombbal is lehet más cslet a bicikliset ....
szerintem jó lett a mostani FIFA,grafika is elég arra amire kell...
Rengetegen szidjátok a Fifát, mégis olyan rohadt türelmetlenek voltatok a demo elõtt <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#smile>#smile>
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Az elhúzós csel van benne mert az ellenfél se csinálta.
Arra gondolok ami Pes4-ben jobb analog kétszer felfele
Arra gondolok ami Pes4-ben jobb analog kétszer felfele
Nem védem, csak tisztában vagyok vele hogy mennyi idõ kell minden ilyen apróság megcsinálásához. Sokan azt hiszik, hogy ha valami benne van a PESbe, akkor azt fél perc alatt át lehet venni.
THX! 😊
De ne védd már ennyire a fifát légyszi...Nem érdemli meg.
Mondjuk sokat javult, az utóbbi idõben (2000-tõl) a legjobb, de akkor is.
De ne védd már ennyire a fifát légyszi...Nem érdemli meg.
Mondjuk sokat javult, az utóbbi idõben (2000-tõl) a legjobb, de akkor is.
CSAK a Fradi
Sticckel az analog kis karral😄 magyarul azzal nálam jó a cselezés ennyi😄
Láthatatlanul is jopbb ítéleteket hoz, mint a konamis spori. Kb 16 karakter begépelése után meg egyébként is látható.
Végülis EA fejlesztés, önállóan csinálták csak a végén volt mihez hasonlítani.
Végülis EA fejlesztés, önállóan csinálták csak a végén volt mihez hasonlítani.
Talán arra gondol, hogy analóggal tud cselezni...
Azt nem tudja valaki, hogy ilyen buheráló progi mikorra várható? Nagyon zavar a felbontás 😞
Azt nem tudja valaki, hogy ilyen buheráló progi mikorra várható? Nagyon zavar a felbontás 😞
CSAK a Fradi
annyit értettem hogy tud cselezni :o
BUDA > miskolc.