FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
A bigGUI .dat filet nem nyit meg, próbálni is fölösleges.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rövid véleméyn 3 félidõ után,99 óta a legjobb Fifa...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Elvileg a bigGui-val lehetne szerkeszteni a config.dat-ot, de nekem nem nyitja meg. Pedig a FIFA Web Portálon azt írták, hogy lehet.

Rudee
Negatívum hogy jobb a fizika meg a mozgás? <#fejvakaras>

grizzly21
amit eddig észrevettem
+kapusmozgás cool
+kicsit uj AI
+lövés is más
-sajnos a fizika csak kicsivel jobb nem reformálták meg az alapjában véve
-mozgások ujak de pl van sok régi és igazáb ol nagyon nagy ujdonsgá nicns (1 év alatt nehéz is)

Rudee
Ja meg a védõrõl bepattanó gólt végre öngólként könyvelik el.

Rudee
Word paddal meg notepaddal szerkesztett locale.ini is mûködött az elõzõ részeknél.

Rudee
Egyébként érdekes gólt kaptam az imént. A kapus egyszerûen rosszul jött ki és a labda alá szaladt, nagy jó. Utánna azért javított egy távoli lövésnél.
Nagy pozitívum, hogy a gép cselez, távolról lõ, összességében focizik is. Nem csak elõrejön, aztán bemegy az ötösig.
A kiugratások elég könnyûek, de itt semi pro körül lehet a nehézség.

Breki33
-t csodálkozol
Breki33
akkor mi
Rudee
Locale.ini nem mûködik sajnos.

world pad

Breki33
mivel készítetted he-al?
az a baj, hogy csináltam egy locale.ini-t, de nem mûködik. A FIFA 2005-nél és az UEFA CL 2004/2005 demóknál mûködött. Valakinek van ötlete?

Terminátor14
Hehe, ennek még a gépeigénye is elég kicsi, miközben játszottam a demóval, futott az FM2005 is 😛P
Nekem mondjuk nagyon nem jön be, bár ez lehet azért van, mert egyetlen lövésem sem volt 2 perc alatt 😄
hiába, átszoktam a pes-re...

CSAK a Fradi

csum666
Ok hát a 2005 bug golok pölö s fejes ill OTB hát no comment😄 remélem ebbõl kihagyták

Aztán jól megadd nek iaz ívet ha jó ha nem akkro meg azért😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

grizzly21
jaja én is remélem most installálom majd irok róla h mien sztem, de az kemény kritika lesz ha szar lesz

csum666
Gyerekek még 50perc😄 tegnap már vártam ma hazajövök 221 új üzi mondom ennek fele se tréfa akkor már tudtma megjelent😄DD má jön is gondolom multi nincs benne😄 mien kár remélem nem lesznek ebnn akkora bugok mint 2k5be!!!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

grizzly21
havok lett?<#worship><#hehe><#nyes><#nevetes1><#conf><#nezze>

szvsz a PES4-nél sokkal ritmikusabb,dinamikusabb a játékmenet

Rudee
Pedig az lett... <#gun>

grizzly21
nincs irányzék? hm érdekes...

Falconer
Valaki nem tudja megmondani melyik fájlt kell átírni a félidõ hosszának és a felbontás nagyságának növeléséhez?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Na játszottam vele, egész jónak tûnik, kapusok fejlõdtek, a szabadrúgásnál meg egész érdekes, hogy nincs irányzék.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

grizzly21
mi a hülyeség??? Az hogy a 2005ben (05ben nem a 6ban mber...) nem 100%os helyzet a szabad? Hát pedig az, lehet h neked nem bocs...vagy a scriptekkel van a gondod? azt csak beirtam mint tippet. ha eddig scriptek voltak nem valoszinû hogy hopp hirtelen HAvok fizika lesz...

én eddig már x félidõt toltam és nekem mind1ik meccs másnak tûnik..lehet h már nem scriptelt de ezt ennyi idõ alatt nem lehet tudni

kapusok okosak lettek és gyorsan eagálnak mindenre..most már idõben kimozog ha kell

Rudee
Ki se próbáltad, de már írod a hülyeségeket. Ilyenektõl igazán megkímélhetnél minket.

grizzly21
#1276 ?

én még szabadot nemlõttewm csak szögletet..ott viszont oda lövöd ahova akarod

grizzly21
remélem a szabad mostmár nem 100%os helyzet mint a 2005ben. Azt mondod van fizikája? Nem scriptek vannak? Lehet h csak több script van. még 40%...

szvsz a kapusok fejlõdteka legtöbbet

jAsOn VoOrHeEs
köfi! <#vigyor0>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
A lövések nagyon jók, télleg oda megy ahova lövi az ember, nem oda ahova egy script szeretné irányítani a labdát. Közönség valamivel jobbnak tûnik, bár sokszor nem látni õket, túl rövid a demo. Pontrúgások szintén nagyon rendbe vannak.

grizzly21
Egyébként a grafika, gépigény gondolom hasonló mint 2005.

grizzly21
hát remélem hogy kijavítanak sok hibát...
A legeslegelviselhetetlenebb hiba: amikor a kapus véd és kipattan róla akkor egy pár másodpercig inaktíb és nem tud védeni. Ezt vajon kijavították?

Falconer
Na le is jött

mármint az ellen küldte rá kapásból 😄

nekem most volt 1 olyan h kiütötte a kapus és kapásból küldte rá de les volt,eddig szerintem nemvolt ilyan okos a gép

grizzly21
ok kibirom😊
nekem 10 perce tölti és 33%, akkor kis matekozás után rálehet jönni hogy kb még 20 perc van hátra

Falconer
Még kell 10mega...

grizzly21
nagyon összetett lett a játékélmény,a hangot isteniek,soha nemláttam még ilyen finom mozgást
srácok ez a program is már focizik!!gondolkodik a gép,üres terültre játsza a labdát,cselezik

ezeket találtam. bõvebb infó kellene:
-változások
-grafika,közönség
-uj mozgások
stb

Rudee
Elsõre teccik, csak egy kicsit komolyabb locale.ini kéne majd hozzá.

Falconer
Akinek meg már megvan ugysem ir véleményt, mert játszik vele. Én a fifa 2005 demojával egyhuzamban játszottam 3órát 😊

Rudee
1

Falconer
Vazze, 80%ná lemegy 50re <#falbav>

olvass vissza.

BUDA > miskolc.

hármat

BUDA > miskolc.

grizzly21
Közben aki kipróbálta már írhatna véleményt

jAsOn VoOrHeEs
Hány félidõt lehet lejátszani? <#buck>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century