9766
FIFA 06
  • Breki33
    First Touch, azaz első érintés névre kereszteltek. Ez lényegében azt jelenti, hogy a játékosoknak nem kell lekezelniük a labdát, nem kell befejezniük az előző animációjukat, hogy tovább tudják passzolni a játékszert, hanem rögtön végre tudják hajtani a kiadott parancsot. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy amikor repül, vagy gurul valaki felé a labda, a kívánt irányba húzzuk a kart, és lenyomjuk a megfelelő gombot. Így villámgyors, érintőpasszos játékot lehet kialakítani, vagy a megfelelő pillanatban előadott fejessel átjátszhatunk néhány védőt. Eddig a labda lekezelése és a megindulás sokáig tartott, közben elvehették tőlünk a játékszert. Most azonban, ha megfelelő irányban indulunk, lerázhatjuk a védőt, vagy egy testcsellel elküldhetjük a másik irányba.
  • grizzly21
    shift+irány billentyűzeten
    egyébként meg R1+irány
  • bazza
    De mi az a first touch controll? melyik bill.?
  • grizzly21
    teljesen mindegy, az interneten:P
  • Breki33

??

• SeLFisCH
    Kösz Grizly. Szept 30 :) PC-re. De az USA-ban vayg Maygaro.-n?
  • TomY92
    Ehh sajnos nem tok idee videot tenni:P Hiuába nyomom az f12 és az f11 et nem menti el:((
  • mohus
    reális eredmény:)
  • mohus
    az off the ball kiszedtlk úgy nézem...

végre valami fejlődés:)
  • Rudee
    Jáccottam egy Milan-MU meccset, 5-1 lett a vége.

A másodikat seggcsenkó emelte be

Aztán Kaká az eddigi legszebbre sikerült first touchos labdaátvétel után kilőtte a kapu jobb oldalát

Majd a végén seggcsenkó fejelt, van der Sar védett, de nagy bánatára érkezett az öreg Vieri
  • Breki33
    A creation Centre 2005-öt tudja valaki kezelni?

A srác szerint azzal lehet berakni a chantokat de én nem értem mit kéne megnyitni.
  • Rudee
    First touch controllal veszi át a labdát, ezzel egyből le is tud fordulni.
    Becsúszásra rá kell érezni, csakúgy mint a jó passzokra. 4-5 védő közt 3 támadóval is el lehet menni, csak 3 dolog valamelyike kell hozzá: cselezés, társ beindulása, first touch.
  • Rudee
    Raptorra kiadja Breki 2600 valahányas hozzászólását (mai), settings meg fifaecp.com.
  • bazza
    Nekem egyikre se hoz ki linkes hsz-t...:((
  • bazza
    "aztán csak bepasz és a szintén jelzett first touch-al lefordulás"
    No mivan?
    Nálam az van, hogy már rég nincs az embernél a labda, mivel vagy 6-an körbeveszik a labdás játékosom, és ilyenkor már passzolni sincs idő...(túl könnyen elveszik)
    A másik, hogy minden becsúszást lefújnak, még azt is ami labdát ért. Jajj, pedig de szeretnék egy jót focizni! :DD
  • Rudee
    Demo Raptor vagy Demo Settings az ajánlott, utóbbinál a félidő hosszát isátállíthatod. Alsó kereső kiadja a linket.
  • bazza
    Huhh...visszaolvasva láttam vmi kis foszlányt olyan progiról, amivel be lehet állítani a demót. mi a legfissebb verzió és honnan lehet leszedni?
    Thx! :))
  • Breki33
    jólvanna különben zdata P
  • Rudee
    Asf :)
  • Breki33
    hát szedd le az egész asf-emet amit belinkeltem abban benne van a labda

vagy van a ball revolution

Amúgy speciel nem tudom mit köszönsz P
  • Breki33
    Ez az

klikk

Igazából Sammy kéne hozzá ő meg tudná írni telepítősen
    Nekem vmiért nem csinálja meg a chants.txt-t
  • TomY92
    Köszi Breki És még uccso kérsés_Ő Nem tom berakni azt a kurva szar labdáááátttttttt hiába ugy csinalom ahogy el van irva ti hogy csinaltatok mit hova ?
  • Falconer
    linkeld, meglátom mit tehetek
  • Breki33
    tényleg nincs itt németes?

van egy német nyelvű chant importer leirásom
  • Breki33
    Ez lehetetlen mivel egész zdata tehát minden egyben
    esetleg az egyik -et nem másoltad be vagy később felülirtad
  • báttyó02
    figy feltettem a patch-ed,a füvet,csukákat,mezeket kicserélte,de a reklámtáblát nem

mit csináltam rosszul? :D
  • Breki33
    hát szerintem l1+A nekem legalábbis arra szépeket adott
  • Breki33
    Áruld már el, hogy került neked vissza ez a ronda reklámtábla P
  • gabi89
    Elmondanád nekem (nekünk) is
  • báttyó02

• Breki33
    van itt valaki aki jó németből?
  • Forrest Gump
    Hát az túlzás lenne, de néha tudok hasznos dolgot csinálni vele.
  • Breki33
    ja a-val

asszem rájöttem mi a pontos keresztlabda

amúgy a labdatartásos cselezés megy?
  • grizzly21
    nice one
  • Forrest Gump
    Simán az 1-el(rumblepad2).
    Na nem ezt csinálom állandóan:), csak mikor egy kis változatosságra vágyom.
  • Breki33
    milyen gombbal?

Akkor te angol focit játszol én inkább teknikásabbat
  • Forrest Gump
    Én 3-4-3-ban nyomom, és egy kis hátul passzolgatás után ( legyen ideje felérni a szélsőnek),a balhátvéddel pontosan odazúdítom a jobbszélsőnek vagy fordítva.
  • Breki33
    Az igazából nem tetszik hogy az L1+w nem mindig azt ugratja ki akit célszerű lenne illetve akit szeretnék
  • Breki33
    de én arra gondolok mikor a pálya tulsó végébe iveli az alapvonallal párhuzamosan.
  • Breki33
    Jaamondtam olyat, hogy bill-el jobb nyomni, na most ezt ünnepéyesen visszaszívom, ilyen cselezéseket labdatartásokat amiket mostmár művelek bill-el nem illetve nagyon nehezen lehetne így meg már rááll a kezem.

Soxor szinte automatikusan tartom egy csellel a labdát mig beindul a játékos.