9766
FIFA 06
-
#2972 First Touch, azaz első érintés névre kereszteltek. Ez lényegében azt jelenti, hogy a játékosoknak nem kell lekezelniük a labdát, nem kell befejezniük az előző animációjukat, hogy tovább tudják passzolni a játékszert, hanem rögtön végre tudják hajtani a kiadott parancsot. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy amikor repül, vagy gurul valaki felé a labda, a kívánt irányba húzzuk a kart, és lenyomjuk a megfelelő gombot. Így villámgyors, érintőpasszos játékot lehet kialakítani, vagy a megfelelő pillanatban előadott fejessel átjátszhatunk néhány védőt. Eddig a labda lekezelése és a megindulás sokáig tartott, közben elvehették tőlünk a játékszert. Most azonban, ha megfelelő irányban indulunk, lerázhatjuk a védőt, vagy egy testcsellel elküldhetjük a másik irányba.
-
#2971 shift+irány billentyűzeten
egyébként meg R1+irány -
#2970 De mi az a first touch controll? melyik bill.? -
#2969 teljesen mindegy, az interneten:P -
#2968 #2962
??
-
SeLFisCH #2967 Kösz Grizly. Szept 30 :) PC-re. De az USA-ban vayg Maygaro.-n? -
#2966 Ehh sajnos nem tok idee videot tenni:P Hiuába nyomom az f12 és az f11 et nem menti el:(( -
#2965 reális eredmény:) -
#2964 az off the ball kiszedtlk úgy nézem...
végre valami fejlődés:) -
Rudee #2963 Jáccottam egy Milan-MU meccset, 5-1 lett a vége.
A másodikat seggcsenkó emelte be
Aztán Kaká az eddigi legszebbre sikerült first touchos labdaátvétel után kilőtte a kapu jobb oldalát
Majd a végén seggcsenkó fejelt, van der Sar védett, de nagy bánatára érkezett az öreg Vieri
-
#2962 A creation Centre 2005-öt tudja valaki kezelni?
A srác szerint azzal lehet berakni a chantokat de én nem értem mit kéne megnyitni. -
Rudee #2961 First touch controllal veszi át a labdát, ezzel egyből le is tud fordulni.
Becsúszásra rá kell érezni, csakúgy mint a jó passzokra. 4-5 védő közt 3 támadóval is el lehet menni, csak 3 dolog valamelyike kell hozzá: cselezés, társ beindulása, first touch. -
Rudee #2960 Raptorra kiadja Breki 2600 valahányas hozzászólását (mai), settings meg fifaecp.com. -
#2959 Nekem egyikre se hoz ki linkes hsz-t...:(( -
#2958 "aztán csak bepasz és a szintén jelzett first touch-al lefordulás"
No mivan?
Nálam az van, hogy már rég nincs az embernél a labda, mivel vagy 6-an körbeveszik a labdás játékosom, és ilyenkor már passzolni sincs idő...(túl könnyen elveszik)
A másik, hogy minden becsúszást lefújnak, még azt is ami labdát ért. Jajj, pedig de szeretnék egy jót focizni! :DD -
Rudee #2957 Demo Raptor vagy Demo Settings az ajánlott, utóbbinál a félidő hosszát isátállíthatod. Alsó kereső kiadja a linket. -
#2956 Huhh...visszaolvasva láttam vmi kis foszlányt olyan progiról, amivel be lehet állítani a demót. mi a legfissebb verzió és honnan lehet leszedni?
Thx! :)) -
#2955 jólvanna különben zdata P -
Rudee #2954 Asf :) -
#2953 hát szedd le az egész asf-emet amit belinkeltem abban benne van a labda
vagy van a ball revolution
Amúgy speciel nem tudom mit köszönsz P -
#2952 Ez az
klikk
Igazából Sammy kéne hozzá ő meg tudná írni telepítősen
Nekem vmiért nem csinálja meg a chants.txt-t -
#2951 Köszi Breki És még uccso kérsés_Ő Nem tom berakni azt a kurva szar labdáááátttttttt hiába ugy csinalom ahogy el van irva ti hogy csinaltatok mit hova ? -
#2950 linkeld, meglátom mit tehetek -
#2949 tényleg nincs itt németes?
van egy német nyelvű chant importer leirásom -
#2948 Ez lehetetlen mivel egész zdata tehát minden egyben
esetleg az egyik -et nem másoltad be vagy később felülirtad -
#2947 figy feltettem a patch-ed,a füvet,csukákat,mezeket kicserélte,de a reklámtáblát nem
mit csináltam rosszul? :D -
#2946 hát szerintem l1+A nekem legalábbis arra szépeket adott -
#2945 Áruld már el, hogy került neked vissza ez a ronda reklámtábla P -
#2944 Elmondanád nekem (nekünk) is -
-
#2942 van itt valaki aki jó németből? -
#2941 Hát az túlzás lenne, de néha tudok hasznos dolgot csinálni vele.
-
#2940 ja a-val
asszem rájöttem mi a pontos keresztlabda
amúgy a labdatartásos cselezés megy? -
#2939 nice one -
#2938 Simán az 1-el(rumblepad2).
Na nem ezt csinálom állandóan:), csak mikor egy kis változatosságra vágyom.
-
#2937 milyen gombbal?
Akkor te angol focit játszol én inkább teknikásabbat -
#2936 Én 3-4-3-ban nyomom, és egy kis hátul passzolgatás után ( legyen ideje felérni a szélsőnek),a balhátvéddel pontosan odazúdítom a jobbszélsőnek vagy fordítva. -
#2935 Az igazából nem tetszik hogy az L1+w nem mindig azt ugratja ki akit célszerű lenne illetve akit szeretnék -
#2934 de én arra gondolok mikor a pálya tulsó végébe iveli az alapvonallal párhuzamosan. -
#2933 Jaamondtam olyat, hogy bill-el jobb nyomni, na most ezt ünnepéyesen visszaszívom, ilyen cselezéseket labdatartásokat amiket mostmár művelek bill-el nem illetve nagyon nehezen lehetne így meg már rááll a kezem.
Soxor szinte automatikusan tartom egy csellel a labdát mig beindul a játékos.