FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre én azt mondom, hogy te még nem láttál feltúrbozott fifa-t
deha csajoknál se számit neked P
deha csajoknál se számit neked P
Igen, mert elfelejtettem, hogy az fm2005-el is játszom közben. De ez legelsõ idnításnál volt. És akkor egész végig úgy ment a fifa, hogy közben az fm is futott, de meg sem riccent.
Íme a feladatkezelõ:
a firefox, a java, az azureus nem futott, mikor játszottam.
Íme a feladatkezelõ:
a firefox, a java, az azureus nem futott, mikor játszottam.
CSAK a Fradi
hát igen tessék mert énse értem h mit írtam 😄D megpróbálom elölrõl...
Nekem a FIFA is ugyanolyan szépen néz ki mint az NH(a fejeket leszámítva mert az NHL-ben gyönyörû a fej is)
Nekem a FIFA is ugyanolyan szépen néz ki mint az NH(a fejeket leszámítva mert az NHL-ben gyönyörû a fej is)
Elsõre nekem is gyorsnak tûnt. Megnéztem és közepesre van rakva alapból a game speed, viszont egy karakterrel több van mint a többi beállításnál. Gondolom ettõl olyan pörgõs. Pár óra múlva kész a fifaX programja, azzal jobb lesz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
én továbbra is maradok a 2002/2004nél, ez egy 0.
ok, nem irom, le hogy csunya, mert azt mindenki látta, h borzalom, de h a világon semmi pluszt nem látok az durva ... elég koca fifás vagyok, ritkán játszom, gondoltam kiprobálom uj gamepadom ... hátöööö... nane. azt hittem itt már nem látom ugyanazokat az unreal viselkedéseket, amit eddig, az AI értelmes lény módjára focizik de neeem .... a kommentár jo, a zenék, hangok rendben vannak, mint mindig. nincs biró ?!! nem vettem észre, de viszagondolva ez is vicc ... ahogyan az, h felbontást sem tudok állitani a demoban.
katasztrofa. de ez tényleg egy koca gamer véleménye, következtetéseket levonni tilos. nekem nem tetszik, ideirtam. ennyi.
ok, nem irom, le hogy csunya, mert azt mindenki látta, h borzalom, de h a világon semmi pluszt nem látok az durva ... elég koca fifás vagyok, ritkán játszom, gondoltam kiprobálom uj gamepadom ... hátöööö... nane. azt hittem itt már nem látom ugyanazokat az unreal viselkedéseket, amit eddig, az AI értelmes lény módjára focizik de neeem .... a kommentár jo, a zenék, hangok rendben vannak, mint mindig. nincs biró ?!! nem vettem észre, de viszagondolva ez is vicc ... ahogyan az, h felbontást sem tudok állitani a demoban.
katasztrofa. de ez tényleg egy koca gamer véleménye, következtetéseket levonni tilos. nekem nem tetszik, ideirtam. ennyi.
Forza.
Nekem a második meccs akadozott, de elõtte buheráltam pár filet. Azóta megin megy rendesen.
De valamilyen fájlban csak van valami beállítás nem attól függetlenül hogy nem lehet változtatni?
Nem csak a Grafika számit,de sajnos a játszhatóságban a PES már tavaj is megverte.
nekem úgyanolyan tûlés még ebben a min grafikás demoban is a kép mint az NHL-é csak az az a rcok nem
elmondtam attól hogy állitod a ronda haj meg egyebek marad sajna
Amúgy senkise szidta csak elmondtuk a véleményünk.
Amúgy senkise szidta csak elmondtuk a véleményünk.
Már úgy is próbáltam de mivel a telepítéskor sem volt bedugva mert nem is szoktam használni nem tudom miért jelenik meg egyáltalán a gamepad. Kipróbáltam a PES-el azzal mõködött rendesen szóval nincs vele semmi baj. Valami más lehet.
hát ha megmutatod mi megy megmondom tényleg így van-e
pl te mondtad, hogy simán fut más is mellette
pl te mondtad, hogy simán fut más is mellette
Szerintem elég jó a game!Élvezetes,sok csel van benne és a gép is jól játszik.
És ezt nem egy fifás írja hanem egy peses!
Szerintem nem kell szidni mert jobb mint az elõzõek.
A grafikáeol annyit,hogy még nem lehet állítani azért nem annyira csini.
És ezt nem egy fifás írja hanem egy peses!
Szerintem nem kell szidni mert jobb mint az elõzõek.
A grafikáeol annyit,hogy még nem lehet állítani azért nem annyira csini.
!!!HALA MADRID!!!
Szvsz mindent kilõttem elõtte, ami nem létszükséglet, de majd holnap meglesem, és megpróbálom úgy. Köcce a választ.
CSAK a Fradi
nem a közönségrõl van szó bár azis elég mulatságos
deha ti tényleg nem látjátok hogy az NHL nagyságrendekkel szebb ill jobb legyen
deha ti tényleg nem látjátok hogy az NHL nagyságrendekkel szebb ill jobb legyen
az nhl-t jobban szeretik a kanadaiak mint a focit föleg az europait 😄
nem is kérdéses hogy miért jobb az nhl grafja mint a fifáé
nem is kérdéses hogy miért jobb az nhl grafja mint a fifáé
nagyvonalakban:
abit nf7
athlon 2500+ (barton)
1 gb ddr
gf 6600gt..
Fatallerror: Sehogy, csak példa volt 😊
abit nf7
athlon 2500+ (barton)
1 gb ddr
gf 6600gt..
Fatallerror: Sehogy, csak példa volt 😊
CSAK a Fradi
hogyan tetted fel a felbontást? :o
talán irdle a géped adatait
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az miért van, hogy a játék akadozgat a gépemen? 1600X1200/high-on is szépen kéne futnia, ehelyett meg...
A tavalyi demó is ezt csinálta. Elsõ indításkor jó volt, aztán meg mintha egyre többet akadna...
Vmi ötlet?
A tavalyi demó is ezt csinálta. Elsõ indításkor jó volt, aztán meg mintha egyre többet akadna...
Vmi ötlet?
CSAK a Fradi
nincs gamepadon vmi beragadva???nekem is volt ilyesmi.vagy driver???
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
dugd be a gamepadot XDD
Nekem még mindig nem jó de lehet az a bibi hogy az irányítás választásnál a billentyûzetet tudom változtatni de a home alatt mindig ott van egy gamepad és nem tudom változtatni tud valaki segíteni?
fennvan most is a gépen de teljesen más,amúgy meg az NHL-ben is csak a közönség 1 része 3D-s a többi ottis papír
NHL-ben nincsen Fûszál, a fifában meg több ezere 😄D
szerintem elviselhetõ a grafika..egyedül a fejek olyanok mintha rohadnának de a stadion a mezek egész jók...de játék közben nem a grafikát figyelem
ha a grafika nema legszebb akkor már szar 1 játék?
Ez a FIFA 06 1 nagy Kula!!!!
Hogy néznek ki az emberek???
Ezek után nézzétek meg az NHL 06 játékosait!!!
A Különbség letaglozó az NHL javára.
Miért mindig a FIFA a legszarabb??
Hogy néznek ki az emberek???
Ezek után nézzétek meg az NHL 06 játékosait!!!
A Különbség letaglozó az NHL javára.
Miért mindig a FIFA a legszarabb??
Semi Pron eddig is ilyen volt, de ettõl függetlenül véd is rendesen.
ki nyerte a meccset? 😊)