FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért nekem bejött
Erre a menü ugrálásra akkor nem tudtok valami megoldást mert így el sem jutok a meccsig a kiválasztásnál mindig leáll?
Bocs ha volt már. Az OTB-t kivették?
most érettségizett ott a nõvérem..jó suli
Esetleg nyomj egy spacet...😉
Breki: Köszi az infókat, sokkal jobb lett a helyzet. Bár teljesen csak akkor oldódik meg, ha leformázom a gépet. Majd egyszer eljön ennek is az ideje 😊
Ja és köszi a torrent klienst is 😊
Lassan lépek, holnap a Szent László Gimi csak rám vár...
Úgyhogy sziasztok, jó8 all!
Breki: Köszi az infókat, sokkal jobb lett a helyzet. Bár teljesen csak akkor oldódik meg, ha leformázom a gépet. Majd egyszer eljön ennek is az ideje 😊
Ja és köszi a torrent klienst is 😊
Lassan lépek, holnap a Szent László Gimi csak rám vár...
Úgyhogy sziasztok, jó8 all!
CSAK a Fradi
internetrõl
honnan tudom letölteni?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
abból e :o
BUDA > miskolc.
nekem is ilyen gémapdom van és kifogástalanul megy
ja kösz<#falbav>#falbav>
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
ez szívbõl jött?😄D
az lehet h logitech dual actionnel egyszerûen nem tudok belépni a játékba kell használnom az egeret egy advance gomb lenyomásához?!?!? ez non szensz...
egyébként a gép cselezése idegesítõ alig lehet megállítani a legjobb ha az ember nyomja a D-t folyamatosan..nem jo ez igy sztem...
egyébként a gép cselezése idegesítõ alig lehet megállítani a legjobb ha az ember nyomja a D-t folyamatosan..nem jo ez igy sztem...
kijött biza
köcsög
BUDA > miskolc.
hát tudni szoktam mivel elvileg ez a szakmám
hát akkor felvilágosítalak
Ugye legelterjedtebb kliens az Azuerus.
JAVA alapú, ezért platformfüggetlen, vagyis futtatható elvileg bármilyen operációs rendszeren, Windows-on, Linux-on ... egyaránt.
Viszont, legfõbb hátránya, hogy rengeteg memóriára van szüksége. Akár 100MB-ra is, ennek ellenére rengetegen használják
Szval nemtudom mit problémázol egyáltalán miért szóltál bele én Terminek ajánlottam mást emiatt.
Bocs az off-ért
hát akkor felvilágosítalak
Ugye legelterjedtebb kliens az Azuerus.
JAVA alapú, ezért platformfüggetlen, vagyis futtatható elvileg bármilyen operációs rendszeren, Windows-on, Linux-on ... egyaránt.
Viszont, legfõbb hátránya, hogy rengeteg memóriára van szüksége. Akár 100MB-ra is, ennek ellenére rengetegen használják
Szval nemtudom mit problémázol egyáltalán miért szóltál bele én Terminek ajánlottam mást emiatt.
Bocs az off-ért
te nem tudod mirõl beszélsz(ha nem is ismered), általában meg a torrentkeresõ oldalakon a fájl letöltésénél van infó+ hozzászólások száza ha nem müködik,szal nem tudom min problémázol, de tõlem azt használsz amit akarsz, de off
,,randit megbeszélni P''
hmm, ez érdekes...mi a progi neve? 😛P
Egyébként ezek az akadások elég nagyok ahhoz, hogy bárki észlelje. Szóval nem csak kis riccenésekrpl van szó 😞
A nod-ot deaktiváltam, úgyhogy teszek egy próbát, hatha most rendesen megy 😊
hmm, ez érdekes...mi a progi neve? 😛P
Egyébként ezek az akadások elég nagyok ahhoz, hogy bárki észlelje. Szóval nem csak kis riccenésekrpl van szó 😞
A nod-ot deaktiváltam, úgyhogy teszek egy próbát, hatha most rendesen megy 😊
CSAK a Fradi
Amúgy láttam most hogy van torrentkeresõ egyébb mikor nem találtátok meg honnan lehetne a demot tölteni P
ezt nem itt beszélném meg
de pl azért hogy amit szedsz tényleg rendben van-e érdemes e leszedni esetleg
hogy miért lassult be van-e más torrent, randit megbeszélni P
soroljam még? P
nekem tökmindegy mit használsz de amig aztse tudod mirõl beszélek ne kötekedj már P
de pl azért hogy amit szedsz tényleg rendben van-e érdemes e leszedni esetleg
hogy miért lassult be van-e más torrent, randit megbeszélni P
soroljam még? P
nekem tökmindegy mit használsz de amig aztse tudod mirõl beszélek ne kötekedj már P
torrentkeresõ az van elég, ebben is lehet szabályozni a sebességeket,magyar,és chat meg mi a lószarnak kell
honnan tudod ?
én olyat használok amiben beépitett torrentkeresõ van szabályozhatod a sebességeket és alapból magyar és chatelni is lehet
és a legjobb kliens az alapja
én olyat használok amiben beépitett torrentkeresõ van szabályozhatod a sebességeket és alapból magyar és chatelni is lehet
és a legjobb kliens az alapja
nekem is azureusom van,meg ment közbe a viruskeresõ,mondjuk az mindig megy + külön tüzfal,+ i explorer+alg.exe is,de nem szaggat,és a gépem sem egy hude
biztos csak a noname egerek zavarják meg
Számomra nincs, de azért köszi 😊
Nod ikonja nem létezik...nem tudom miért, de nincs.
Nod ikonja nem létezik...nem tudom miért, de nincs.
CSAK a Fradi
nekem is tetszik
BUDA > miskolc.
na most toltam még 1 meccset milan bayern 3-0, 2 lepattanobol meg 1 szögletbõl
egész faja a gém,meg kell szokni és akkor egész zsir 😄
egész faja a gém,meg kell szokni és akkor egész zsir 😄
a megoldást nemírták le?
a böngészõ meg az azureus csak most megy...(Su1al játék közben nem..)
Nodot nem tudom kilõni, magától ''újraidnull'' 😄
Ie meg nemtom hogy egyáltalán mért van ott, nem is azt használom. de azt sem tudom kilõni, dettó ment a Nod.
Nodot nem tudom kilõni, magától ''újraidnull'' 😄
Ie meg nemtom hogy egyáltalán mért van ott, nem is azt használom. de azt sem tudom kilõni, dettó ment a Nod.
CSAK a Fradi
Soccergamingen azt írják, hogy a menü ugrálását volt akinek az egér idézte elõ.
Szar Bayern, szar Bayern :)
nekem volt már olyan turbó FIFÁ-m is h csak na..(a nõket nem hasonlítom 1 játékprogramhoz)