FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
énnálam is így van egérrel kell kattintani
báttyó02
majnem 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
És neked az NHL?

Mert én nem vagyok nagy hokis játszani se tudok, de szerintem lenyûgözõ
grizzly21
Na arról van szó érthetõen h logitech dual Actiion gpadom van. Elinditom a Kick Off-ot utána csapatbeállítás->ADVANCED gomb még valami menü ADVANCED gomb. és aztán jön a controller setup menu aminél van egy reset to defaults, advanced, back
na itt nem viszi tovább a 2-es gombbal mint eddig csak akkor tudom elinditani a meccset ha egérrel kattintok rá... ez a baj

Breki33
Elmondtam mi tetszik, mi nem.

Grafikailag sztem nagyon gáz a hajak arcok egyebek, ésfõleg a fû, ennél annó sokkal jobb gyepeket készítettünk. A térrõl most nem szólva P

Aztán van ami tetszik zászlól, stadion egésze.

Tetszenek a pesbõl átvett dolgok, de nem tetszik a cselezésnél, jobb analógra megindul egy irányba mint az elõzõekben.

Sokkal jobban tetszene ha pl két huzással az elhúzos cselt csinálná.

Nem tetszik a szabad és a szöglet egyenlõre, de ez lehet változik.
Nem tetszik, hogy nincs biró és partjelzõ.

A háló sokat javult és a kapufa hang is :-)

Szval valami tetszik vmi nem.

Kicsit arcade és gyorsabb a rendes játéknál de ez csak felületes vélemény még
robinho csak 90-es a rohattak :c

BUDA > miskolc.

koki44
Nem nvidia

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Vmi cuccot még nem láttatok hozzá ami többet enged jáccani,meg graf-t is lehet állítani?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

grizzly21
hát 1 napig jó de majg meglátjuk

Hat... lehet, ja 😊
Neked nem jön be?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Rudee

Breki33
nemtom válaszoltál-e

ATi-d van?
Breki33
ha rám is vonatkozik elég sok meccset lenyomtunk vele
koki44
Nem kellett törölnöm mivel fel sem volt rakva akkor mikor elõször telepítettem. De utánna próbáltam azzal is de úgy sem volt jó.

koki44
Ok kösz de nem kerülte el a figyelmemet csak mivel se a bill. se az egér nem infrás és nem rádiós ezért nem is foglalkoztam vele. Az egér az optikai de már azt kihúzva is próbáltam.

báttyó02
htx

báttyó02
py
meny peshez 😞

elöb kiunom fifat 😄

bestGP
jaj.. minemjo jatek 😞

hüje vagy hamán szép nem!4

báttyó jók a videók:9

báttyó02
elsõ golom:

meg probálgatom a cselezést 😄

Hölgyek Urak ez a játék jó 😛 Péppé vertem a Barcát a Milannal 3adik játékra 3-at berámoltam egy félidõ alatta 45 percet végigtámadtam és még véletlenül sem vezettem 2 hasonló támadást, és a gép is azt játszotta amit ilyenkor kell beállt védekezni, biztosított, és igyekezett kontrázni ami persze nem sikerült neki. Megyek is vissza az ügyeletes fikázóknak, akik menetrend szerint bejönnek szeptemberenként megmondani a frankót, azoknak üzenem hogy egy kicsit játszanak vele, és tegyék félre az elõítéleteiket egy picit én is azt tettem...
Breki33
ezt mondjuk sejtettem

gondolom a Hcgameron is dicsérni fogod P
Breki33
biztos bennem van a hiba de ebbõl egy szót sem értek
Breki33
van olyan érzésem ilyes golt sokat látunk P
nemtudom:p

Breki33
droidos mozgás szerintem nem igaz a futásanim amit irigylek a fifából
Breki33
miért szaggat?
Breki33
este? P

szia :-)

nincs mit
grizzly21
D a szerelés bill-tel csak én még mindig igy hivom mert régen sokat toltam bill-tel. egyébként akkor most megy vagy nem? van azt hiszem 2 advanced azzal továbbmegy a 2-essel, és aztán az uccsó kérdezésnél 3 gomb lesz alul és kattintani kell egérrel, a 2-esseel nem megy tovább...

Nekem ez igencsak bejön, szerintem sokkal jobban emlékeztet egy PES-re, mint a tavalyi FIFA-ra, és ez nem baj 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

csum666
Figy neke miylen problémám akkor volt amikro joystick volt bedugva a és a sebesség állító nem középen volt és kakor mozgot ill ha beakadt az irány analog kar.... ha vna rajta 1 huzogatható gomb jobbra ballra az középen legyne ennyi ha billenytyûd van akkor nem értem.... akkor töröld a felistallált joyt vagy gampadot ah van

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Fyrex
Rooney az utolsó percben

Avanti Crociati!

Rudee
Még nem, csak a #1476 elkerülte a figyelmed.

koki44
Igen mire gondolsz itt már le volt írva a megoldás?

Rudee
Ha más fórumot is olyan figyelmesen olvasol, mint ezt, akkor semmit nem fogsz találni.

koki44
Nem igaz, hogy ezt a sz*rt nem tudom elindítani normálisan kár volt letölteni csak felidegesítettem magam vele. De nem igaz, hogy nem tudnak egy demot normális megcsinálni. Olvasgattam más fúrumokat is ott is vannak olyan emberek akiknem nem megy rendesen. Csak épp a megoldást nem találtam meg

Smuge
Az elõzõ évek tapasztalatai alapján kétlem hogy sokminden változna sajnos, minden évben ugyanazt kapja a nép és itt ez a szomorú.

Rudee
A fullos screenek az alpha verzióból voltak, ami igencsak kezdetleges.

Smuge
Ez a játék egyre rosszabb lesz, a grafika valami ocsmány ( még mielött mondanátok tudom hogy ez csak egy demo meg hogy nem lehet állítani de már a fullos screenek se tetszettek ) játékosok kicsit se hasonlítanak valós énjükhöz , droid mozgás megmaradt , unalmas ,egyhangu, "gyorsan csapjunk össze valamit erre az évre" is szaga van a dolognak már évek óta és ez nagyon nemjo ...na mind1 tovább nem is mondom lehetne még ragozni a dolgot , számomra a fifa sorozat halott , majd talán a nextgen..... :'(

ennek örülök
forza milan
kössz!😄

Rudee
Egyrészt tudtál egy olyan játékost is irányítani, akinél nem volt labda, másrészt meg hajszálpontos hosszú indításokra volt jó.

forza milan
jó,de ez mit is jelentett pontosan a gameben?

Rudee
Off the ball control.

Rudee
Elvileg még ma lesz.

Rudee
Túl sok buggól fõszereplõje volt, jobb lesz nélküle.

forza milan
otb?miaz?

asfa
kösz szépen

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

demo factory mikorra várható?