9766
FIFA 06
-
SeLFisCH #3172 Reggelt.!
Szóval egy zsír új újreg vagyok és lenne 1-2 kérdésem.
A demoban te h. játszassz dortmunddal !?
Amiko játszot olvasgattam én h. f11 és f12-vel kell felvenni a demokat. Pontosan ez hogy is van !?
aztán ha ez megvan h. tudom ide feltenni mint videót?
Vki HELP pls. -
#3171 Frissítve, egy kicsit másként :P -
Rudee #3170 Akkor megspóroltál egy csomó időt, amit kihasználva frissítheted az aláírásod -
#3169 Ezeket a reklámtáblákat ez a német Revolution patch teszi be :P
Én még mielőtt felnyomtam volna csináltam mentést a zdatáimről, aztán felülírattam az újjonan telepített zdatakát így megmaradtak a tábláim, meg az egyéb cuccok amiket eddig rakosgattam be :) -
#3168 ez a német peccs tette be szal nembeszolni :DD -
Rudee #3167 Itt a compress után van egy -> még. -
Rudee #3166 Mingyá jön Breki és le leszel bacva, milyen reklámtáblák azok? -
Kanál #3165 az nagyon ott van O.o -
#3164 Pauleta gol Dortmundnak
-
Rudee #3163
BigGUIval be kell importálni a fileokat a zdata_02-be -> compress data könyvtárba be kell másolni a GenBH.exe-t és a fatGUI.exe-t -> GenBH.exe lefuttat -> fatGUI.exe lefuttat -> kész -
Kanál #3162 na kipróbáltam a cuccot jó lett nagyon Szabics papa vágott egy duplát -
Rudee #3161 Olyan, telepítésnél a FIFA 06 Demo könyvtárat kell megadni. -
#3160 viszont akkor gondolom a német csapatok kicsit erősebbek lesznek, az arsenal meg nem lesz olyan erős mint 05ben. egyébként ez egy olyan exe amit futtatok és kész? -
Rudee #3159 Mert németek csinálják/csinálták. -
#3158 ja értem -
Rudee #3157 -
#3156 ja remélem csak furcsa h miért pont a szar német lett kész először... -
Kanál #3155 Értem.Köszönöm. -
Rudee #3154 Már csinálják, csakugye német készítőknek a német csapat a fontosabb. -
Rudee #3153 Még nem, de nemsoká lesz, pont ennek a patchnek a másik verziójába. -
#3152 Bő két hét és az is lesz -
#3151 németz csapat kit érdekel? bundaliga, FA kupa kellene, vagy Arsenal, vagy madrid rendes csapatok -
#3150 Ez nagyon fájintos, csak kár, hogy nem spanyol :P -
Kanál #3149 eh kurva nagy lehet hogy lámaság amit kérdezek de nem jelent meg az a patch ami bele teszi a real-t meg még 3-4 nagyobb csapatot? -
#3148 huhh nagyonzsíír
thx -
Rudee #3147 Az összes elsőosztályút. -
#3146 beteszi ezeket a német csapatokat a demoba? O: -
Rudee #3145 F4F REVOLUTION PATCH v1.0 DOWNLOAD NOW!
Ez nem gyenge, 18 német csapate van benne.
Link -
#3144 A már lentebb említett 2GK Kit Raptor innen tölthető. -
#3143 :DDDDD.ezen kifeküttem -
#3142 lehet hogy azt szeretné hogy gamepaddal játsz, vegyél egyet:) -
petya16 #3141 Csá tudja valaki miért van az hogy a fifa 06 demo-ba azt hiszi hogy gamepad-dal játszom pedig nincs is csatlakoztatva? -
petya16 #3140 Csá tudja valaki miért van az hogy a fifa 06 demo-ba azt hiszi hogy gamepad-dal játszom pedig nincs is csatlakoztatva? -
petya16 #3139 Csá tudja valaki miért van az hogy a fifa 06 demo-ba azt hiszi hogy gamepad-dal játszom pedig nincs is csatlakoztatva? -
#3138 Hátőő..első szabadom volt gamepaddal, szóval...:D
Csak jól becéloztam, (már amennyire abból a szar kamerából lehetett), aztán meg az erőt felnyomtam a kék csík után egy picivel. -
#3137 áucs ez nagyon beakadt:)
mi a technikád? csavartad is vagy csak jó erő? -
Tom Tom #3136 kösz jóarcok vagytok -
Rudee #3135 De van, nem is egy. Demo Patcher, Demo Settings pl. Alsó keresővel találsz hozzá linket is. -
#3134 fifaecp.com, innen szedd le a fifa settings-t -
Tom Tom #3133 Szevasztok
Grat a gólokhoz én ilyet nem nagyon tudnék rúgni.Azt kérdezném hogy nincs e valami idő mahináló valami amivel nemcsak 6percet lehet játszani?