FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
t15__0_1_0.fsh és t15__0_3_0.fsh
1. Right click on the FIFA 06 demo shortcut.
2. Select Properties
3. In the target, it will state where the game is installed. If installed in the default directory, this will read:
"C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 06 Demo\fifa06 demo.exe"
4. Add the following line after the installation path with one of the supported resolutions: RESOLUTION=1024x768x32
5. The whole line will look like this "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 06 Demo\fifa06 demo.exe" RESOLUTION=1024x768x32
6. The supported resolutions are: 640x480x32, 800x600x32, 1024x768x32, 1280x1024x32, 1600x1200x32
7. The ideal one to try out is 1024x768x32
-r t219__18.fsh , t219__18.fsh
-r t219__2.fsh , t219__2.fsh
-r t219__5.fsh , t219__5.fsh
-r t219__7.fsh , t219__7.fsh
csak nincs compress és azt nem tudom, hogy kell parancssorosan, hameg a biggui-vel csinálom kiakad pedig kész vannak az fsh-k is
Ebben a mostani fifában elsõsorban a sebessége zavar így elsõre, sztem nagyon gyors. Remélem ezt majd lehet állítani.A graf nem valami nagy szám, de ha fel lehet majd turbózni akkor elfogadható lesz. Csak multi kompatilis legyen, mert sztem a sportjátékoknak az a sava-borsa. A gép játéka javult, ahogy látom, bár jópárszor indokolatlanul vágjka ki taccsra( ott sem vagyok a közelébe).Nem tudom, hogy csak én vagyok-e vele így, de nagyon szabálytalan a gép, mikor egyedül ki tudok ugrani. Engem vagy tízbõl nyolcszor azonnal felrugott és mindig csak sárga volt a jutalma.
Hát nagyjából ennyi, de még idõ kell a teljes véleményre. Az biztos, hogy csak azért mert fifa én sem fogom favorizálni. A 2004-t is 2 hónapután uninstalláltam, pedig origiba volt meg(én hülye).
Remélem idén is lesznek, márha egyáltalán idõt pazarolsz a fifára!<#vigyor0>#vigyor0>
persze ez a legfontosabb, de hihetetlenül fel tud dobni egy játékot a megfelelõ
grafika és igenis nagyon fontos.
Ez az indok, hogy nemis azt figyelem elég nevetséges :-)
Sok embertõl hallottam ezt annó aztán letöltötték a zdataim és egybõl megváltozott a véleményük.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lõjj egy erõset bele és nézd meg mennyire megy ki azon a ponton.
Nekem azért tetszik mert a pes-bõl átvettek dolgokat illetve maga az (alap) játékosmozgás tetszik.
Neki az a véleménye aztán annyi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Amúgy fõként azért tetszik a játék, mert bár nem egy lenyûgözõ, forradalmi mû, de látszik rajta, hogy sokat melóztak vele, tényleg rengeteg mindent átírtak.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb