FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az baj?
amiket beraktam mind abba volt a kaporalövések arány 49-11 körüli mégis vezetett 3-1-re 43-44 percben pedig 5-4-ra.
Akkor szöglett után egyenlítettem majd most hatalmas kapufa után berúgtam majdnem az alapvonalról a gyõztes gólt
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Szerintem az. cseréljek menyétet h játszhassak ??
jólenne ha lenne
De van egy másik kérdésem, az ide való: mikor elindítom a fifa 06 demóját, a nyelválasztás automatice cserélõdik, magától váltogatja a nyelveket. Mikor sikerült kitotóznom az angolt, akkor el sem tudtma indítani a játékot, ott ugyanez volt.
Rájöttem h az okozza, mintha lenne a gépen gamepad, és beragadt volna balra az irányjelzõje.(pl. meccs közben lerakod a gamepadot, a játékosod meg balra szalad ezerrel, nem is irányítod)
pedig nincs vagy egy éve gamepad a gépen, ezt meg lehetne oldani, mert rohadt meccsig nem jutok el így😞
pl:év közben is lehet majd csapatot váltani,sokkal több unlockable kellék lesz,lehet majd régióban kerestetni játékosokat és végre semleges helyszínen játszhatunk pl egy FA kupa döntõt!!!
Egyébként gondolom a fifa 2006 is így szaggat majd, szal ha tud vki megoldást h ott miért szaggat, akkor 2005be is ez a gond.
De csak õnagysága kedvéért beírom a fifa 2005 tpcba is (de ott aztán válaszoljál, ne csak a szád járjon)
konfig: p4 3ghz, 1gb ram, radeon 9800pro, netem meg 2mb/128k
mi a fene kell a fifának h ne akadozzon?
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
BUDA > miskolc.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
BUDA > miskolc.
8-an védekeznek, nem tudok átmenni már a középpályásokon sem, biztos én vagyok a béna 😄
vhogy pesben jobban megy ez nekem, pedig ott sem az van 6 csillagon hogy bepasszolsz w-vel és gól, hanem ki kell játszani...
de ez itt nem megy :S, nem tom kijátszani õket, wááá .D
egyébként egész jó a játék, de még mindig lehetne jobb, élethûbb
gondolok itt arra, hogy kevés a szabálytalanság, kevés a szöglet, a bedobás, meg ilyenek, lehetne még több fajta lövés, ja meg a felívelés, huh hát azt nem bírom 😄, azon már jó lenne változtatni egy kicsit
pont a diplomaosztóm után volt ilyen pesten
egy kb 8 éves gyereket ültettek mellém
és félidõben cserélni akart :-)
KLIKK Cél mentése más néven.
tegnap öcsémmel játszottam, és hát ronaldinhonak elsült a lába a kutyafáját😄DD (én lõttem nem öcsém nyugi😛 😄)
sajnos 30MB de a minõségnek ára van😊