FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Ja, fõleg a kapus.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
FCH write

Hi Wolf
I don´t think you will be very happy with editing Fifa, there are too many errors in the gameplay and a lot of bugs(Goalbug etc.) What do you want to edit ? There rosters are fully lizenz, original adboards, chants are very simple to import. the only think is that is very simple to install new files. konami are change the files from year to year but be sure people are working on tools to patch it again.
i also don´t have enought time to made big patches and some stupid user piss me off, because they don´t learn to read all the tutorials how to import patches,files etc.
but the gameplay from pes4/5 are 100 lightyears away from fifa and thats the point to make the game better as the stupid fifa gameplay
But it´s your choise, take care
Regards
FCH
De ennyire nem. Akkor a PES 15-bõl huszat érdemelne.

Rudee
Gameplay jó is.

Rudee
Valószinû igen.

báttyó02
lol

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

A legszebb: játékmenetre 15 pontból 14-et adtak.

HELPer
Ha a FIFA 2006 ment nálam szaggatás nélkül... akkor jó lesz az eredetihez is a gépem?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Breki33
ezért irom én oda a füvemhez, hogy béta P

bár kezd tetszeni :-)
jAsOn VoOrHeEs
Jah ok, értem.
Nekem se teszi be stadionokat, meg már soccergamingon is olvasom, hogy nem igazán mûködõképes. <#vigyor0>

De egyébként mielõtt kiadják az ilyen programokat azelõtt miért nem tesztelik le picit alaposabban? <#rolleyes> Ez azért elég nagy hiba ahhoz, hogy észre lehessen venni. Kiadás elõtt egy pár emberkének odaadni tesztelésre. ( A Kitimporterrel is ugyanez lett a helyzet 😊 )

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Mike
miket irtak?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Breki33
A Guru-sok mindig elfogultak, de ez legalább játszhatõ Fifa
Rudee
Ha az enyémre gondolsz akkor ott le van butítva 16 színûvé a gif.

Elolvastam a PC guruban a cikket. Szánalmas az egész. Ezért veszik annyian a Fifát, mert ilyen cikkeket írnak.

HELPer
demó max graffon volt?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Rudee
Mingyá kipróbálom, csak rá akarok jönni az ollózás titkára.

Rudee
Rúni ezt elvállalta 😄

Érdekes, hogy késõbb aztán fan niszte'rójról is bepattant a labda, ez már több mint realisztikus <#vigyor0>

Breki33
egyenlõre .......

"Today i've got message from Arurshan (The creator of O-Edit) asking me if i could change Stadium Installer to something else name since his web site is using the same name, i said no problem, so here is Stadium Importer 06 Demo

http://www.fifawebportal.com/

For me it doesn´t work i have download the highbury stadium and start the importer, but in the game i have the millenium stadium again, what did i wrong ???"
Breki33
na csináltam egyet

nem lett tökéletes és kicsit látszik a vonal, de talán jobb mint ami volt

kiváncsi vagyok a véleményedre

http://rapidshare.de/files/4785665/turf.zip.html
jAsOn VoOrHeEs
Bernabeu is lesz? <#vigyor3>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
PhotoShoppal meg lehet csinálni valahogy hogy szabályos legyen, de már nem tudom hol láttam errõl egy kis tutorialt.

A t181__0_0.fsh-t nézted már? A mintázathoz azt kell módosítani, ha minden igaz.

Breki33
figyi elvileg tudok gyepet módosítani tök jókat is csináltam

ha viszont alárakopk egy fûtextúrát nagyon jól néz ki de az illesztéseknél látszik a vonal.

De hacsak mint a képen látszik színt és kontrasztot állítok nem.

Namost ha tudnék szerezni egy szabályos fûtextúrát akkor azt berakva nagyon jó gyepet készíthetnék ami hibátlan lenne.
Rudee
Én ott is nyernék <#kacsint>
Egyébként a szárnyas reflektorok miatt nem teccik.

Breki33
ja elhiszem mindig kikaptatok P
Breki33
Rudee
A válogatott megin nem túl friss:

Rudee
Nem próbáltam, valahogy nincs rá szükségem <#vigyor3>

Ok,thanks infot.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Breki33
nektek berakja a DElle Alpi-t?
Rudee
Nem.

A Fifa 2006-ban is John Motson és Ally mcCoist lesz a kommentátor?(bocs,ha elírtam a nevüket<#hehe>)

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Azért ezt egybõl gondoltam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Akkor tisztázzuk Milán a támadó

tehát a védõ ér bele.
Én nem adnám meg.Mármint akkor nem,ha a vörös a védekezõ csapat és egy rosszul sikerült hazaadás ez,amibe a támadó csapat játékosa könyökel beleütött...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Giovanni Gatto
Rendszeresen vezetek meccseket kispályás bajnokságokban. Ha ott egy ilyen jelenet után nem adom meg a gólt és büntetõt ítélek, a támadó csapat a helyszínen meglincsel<#vigyor3>

Barni
nos lehet 😊
de nembaj, legalább jól hangzott

Avanti Italia!

Breki33
MIvel a fifa-tol, de a pes-tõl sem várhatjuk el jelenleg, hogy a védõ direkt szándékosan kezezzen beleérve a lövésbe ez valószínû.
Giovanni Gatto
Meg kell adni, mert a 11-essel a vétlen (támadó) csapatot sújtod, mivel elveszel tõlük egy gólt. A piros is túlzás, egy igazo meccsen egy ilyen mozdulat nem szándékos szerintem, csak egyensúlyoz a kezével a védõ.

Barni
11-est adnék az tuti, hiába ment be...
na meg persze piros lap

Avanti Italia!

Breki33
Hanem?
Barni
én nem

Avanti Italia!

Breki33
Breki33
Megadnátok ezt a gólt?

Breki33
A socceraccesrõl pedig letölthetõ a FatBHBuilder para Fifa 06 Demo és készülo a 2GK kit Raptor
Breki33
Kész a stadium importer és három stadion

báttyó02
video/compression-beállitod hogy milyen codek legyen,és miylen minõségü a videeo

aztán az audio fülnél beállithatod hogy legyen e hang vagy nem (értelemszerüen han nincs hang joval kisebb a video mérete)

grizzly21
megvan a program de hogy kell beállítani a tömöritést mert nekem 300MBosat csinált

báttyó02
virtual dub

grizzly21
FRAPS-es csinált videó, 180MB letömöriti a RAR 60-ra de ez még mindig sok. hogyan lehetne még lejebb venni a méretét?

Breki33
Demár kezd alakulni P