9766
FIFA 06
  • EndreMan
    Hahahaha
    Először arra gondoltam hogy beírok neki valamit pl a billentyűzetes irányítás hátrányairól,meg arról hogy pont Breki mestert szidja..de rájöttem hogy nem érdemes...
    Ez a beírás önmagát minősíti
  • Paparazzi20
    Lehet,hogy amint kipróbálom a fifát,megbánom hogy ilyeneket írtam,de azt gondolom a demo alapján,nem lesz rossz a game,vagy ki tudja..
  • bestGP
    hm
  • Gabe18
    Hát az alap adatbázisal ki is meritettük annak körét amivel a Fifa közelebb áll a valósághoz mint a Pro Evo...
  • hello
    Nekem amikor elindítanám akkor azt írja h xe hibát észlel ezért leáll. Nem tudja valaki h mi a gond?
  • Paparazzi20
    Ja,mer te vagy a mindenhez értek csávó,vagymi?csinálsz gyepszőnyeget meg ilyen kacatokat a game-hoz,és akkor már te vagy a májer vagy mi?kit érdekel hogy milyen reklámtábla van a pálya szélén?azokat,akik má annyira nem tudnak mit kezdeni az idejükkel,hogy ilyenekt csinálnak,meg akik jól elszórakoznak ezek cserélgetésével....tom,hogy nem nagy vasziszdasz kicserélni egy adatbázist,de kinek van ezzel kedve szarakodni,amikor van olyan játék,amiben alapból megkapod a valósághoz kicsit közelebbállót!múgy meg mér baj,hogy billentyűvel jáccok??sztem azzal is úgyanúgy élvezhető..
  • Spy Hun
    Mitől van az a hülye ugrálás a menüben? és mi rá a megoldás? A demoban nem érdekelt nem játszottam vele, de hogy még most is ilyen sz*r!!! Tudom, hogy le van írva, de nem találtam pedig végigolvastam pár oldalt. A szemem ki van már száradva mint egy sivatag ettől a sok olvasástól :'(
  • csum666
    van hát! csak ellenfél nincs :D de pár nap aztán bőven lesz....:D
  • Breki33
    van ip-s multi?
  • Breki33
    pont nagyonis elfogult vagy

és nem nagyon értesz hozzá ez alapján
    egy rendes focit meg ne bill-ről játsz úgy nem igazi
    adatbázis kb 100 féle van egy file bemásolása
    szval olyan tényleg ne írjon róla aki ennyire nem ért hozzá

Amúgy rajtad kivül egyvalaki foglalkozott a PES-el
  • Istencsászár
    távolról is pixelhegy... ésha meg jönnek a bejáccások akkor hányok és lecserélném a vgamat egy gef 1re azon is eztprodukálja:D::D
  • Paparazzi20
    persze tom,hogy Konami japcsi,félreneértsetek
  • csum666
    Aki szeret neten jáccani az adja meg privibe az msn címét és monnyuk jó is akkor tolhatunk meccseket!!!!!!!
  • Steve16
    aha :D
  • báttyó02
    lol
  • Terminátor14
    Loooooool....Kínában :D
    Ahogy érzed..
  • Paparazzi20
    Hát,gyerekek,vicces ami itt megy,komolyan.Egyrészt az ha valaki azér jáccik egy focis game-val mer arra akar élvezni,hogy közelről nézd má milyen fasza arca van,meg kidolgozott teste a csávónak..kitérdekel,úgyis messziről van értelme jáccani,úgy látod át a pályát legjobban.Jó,legyen alapból elfogadható graf,de azér ilyen finnyás embereket,komolyan mondom,az ilyenek nézzenek TV-t,oszt csodálkozzanak,hogy hú de jó graf,meg ilyenek!Másrészt mér kell a PES-el itt foglalkozni??Ha itt lehet a fifát fikázni,akkor a PES-t is lehetne keményen,én egyszer tettem fel azt az ázsiai játékképződményt,hát mitne mondjak..eleve az hogy egy konzol-klónról van szó,és billentyűvel kezelni szinte halál már eleve undorító,a szögletes mozgásokról meg ne is beszéljünk,az adatbázisuk meg szörnyű,hányinger..Hát ennyit a PES-ről,nem voltam elfogult,ne higgyétek,de akkoris így van..adják el a szarjukat Kínában
  • hello
    Amikor el akarom indítni akkor azt írja hogy fifa.exe hibát észlelt. Tud valaki segíteni?
  • dalackraul
    köszike
  • Istencsászár
    felrakod és megy
  • NiGhTM4R3
    Csak fel kell tenni és megy.
  • dalackraul
    ja elnézést és crackelni kell majd? vagy elég csak felrakni és megy:D
  • báttyó02
    valszinü
  • akyyy
    szövegre, de akkor kár.

akkro csak magyarítás lesz hozzá vmikor a későbbiekben?
  • NiGhTM4R3
    Igaz, de Én a hivatalosra gondoltam.
  • dalackraul
    köszi
  • NiGhTM4R3
    nfo fájlban van ...
  • Istencsászár
    a szöveg se magyar semmi se magyar
    NiGhTM4R3 ez a full
  • NiGhTM4R3
    Mire gondoltál, a kommentátorra?
  • dalackraul
    elnézést lehet hogy hülye kérdés de amit a wanadooról szedek azon van serial kód?
  • NiGhTM4R3
    Lehet h a full verzióban lesz magyar nyelv, ebben nincs.
  • akyyy
    akkor a szöveg magyar?
  • Istencsászár
    ebbe nincs magyar akkorse:P
  • akyyy
    de az easport oldlaon voot kiírva hogy magyar szöveggel jelenik meg eleve!
  • Istencsászár
    :P nincs magyar ezcsak egyik kedves fórumozó embernek az agyszüleményevolt:)))))
  • akyyy
    amit bithumenen le lehet tölteni az magyar?
  • [HUN]FaTaL
    naja:D
  • examinee
    a warezt ugy kéne visszaszoritani hogy Mo-on ne 13-ért lehessen megvenni ami egy család számára majdnemhogy megfizethetetlen és pénzkidobás hanem legyen 5-6 ezer és akkor 3*-ára menne fel az eladás! Csak hülye emberek vannak ott ahol nem kéne lenniük.. ennyit értenek a marketinghez!
  • báttyó02
    ea ugyvolt vele,hogy ha másba nem,akkor méretbe jobb/nagyobb a fifa a pesnél :D
  • [HUN]FaTaL
    üres fájlok hogy ne kelljen cserélgetni a lemezeket, na meg így akarták visszaszorítani a warezt, hátha már többet nem töltünk le inkább megvesszük a boltba:D