9766
FIFA 06
-
#4429 Hahahaha
Először arra gondoltam hogy beírok neki valamit pl a billentyűzetes irányítás hátrányairól,meg arról hogy pont Breki mestert szidja..de rájöttem hogy nem érdemes...
Ez a beírás önmagát minősíti -
Paparazzi20 #4428 Lehet,hogy amint kipróbálom a fifát,megbánom hogy ilyeneket írtam,de azt gondolom a demo alapján,nem lesz rossz a game,vagy ki tudja.. -
#4427 hm -
Gabe18 #4426 Hát az alap adatbázisal ki is meritettük annak körét amivel a Fifa közelebb áll a valósághoz mint a Pro Evo... -
hello #4425 Nekem amikor elindítanám akkor azt írja h xe hibát észlel ezért leáll. Nem tudja valaki h mi a gond? -
Paparazzi20 #4424 Ja,mer te vagy a mindenhez értek csávó,vagymi?csinálsz gyepszőnyeget meg ilyen kacatokat a game-hoz,és akkor már te vagy a májer vagy mi?kit érdekel hogy milyen reklámtábla van a pálya szélén?azokat,akik má annyira nem tudnak mit kezdeni az idejükkel,hogy ilyenekt csinálnak,meg akik jól elszórakoznak ezek cserélgetésével....tom,hogy nem nagy vasziszdasz kicserélni egy adatbázist,de kinek van ezzel kedve szarakodni,amikor van olyan játék,amiben alapból megkapod a valósághoz kicsit közelebbállót!múgy meg mér baj,hogy billentyűvel jáccok??sztem azzal is úgyanúgy élvezhető.. -
#4423 Mitől van az a hülye ugrálás a menüben? és mi rá a megoldás? A demoban nem érdekelt nem játszottam vele, de hogy még most is ilyen sz*r!!! Tudom, hogy le van írva, de nem találtam pedig végigolvastam pár oldalt. A szemem ki van már száradva mint egy sivatag ettől a sok olvasástól :'( -
#4422 van hát! csak ellenfél nincs :D de pár nap aztán bőven lesz....:D -
#4421 van ip-s multi? -
#4420 pont nagyonis elfogult vagy
és nem nagyon értesz hozzá ez alapján
egy rendes focit meg ne bill-ről játsz úgy nem igazi
adatbázis kb 100 féle van egy file bemásolása
szval olyan tényleg ne írjon róla aki ennyire nem ért hozzá
Amúgy rajtad kivül egyvalaki foglalkozott a PES-el -
#4419 távolról is pixelhegy... ésha meg jönnek a bejáccások akkor hányok és lecserélném a vgamat egy gef 1re azon is eztprodukálja:D::D -
Paparazzi20 #4418 persze tom,hogy Konami japcsi,félreneértsetek -
#4417 Aki szeret neten jáccani az adja meg privibe az msn címét és monnyuk jó is akkor tolhatunk meccseket!!!!!!! -
Steve16 #4416 aha :D -
#4415 lol -
#4414 Loooooool....Kínában :D
Ahogy érzed.. -
Paparazzi20 #4413 Hát,gyerekek,vicces ami itt megy,komolyan.Egyrészt az ha valaki azér jáccik egy focis game-val mer arra akar élvezni,hogy közelről nézd má milyen fasza arca van,meg kidolgozott teste a csávónak..kitérdekel,úgyis messziről van értelme jáccani,úgy látod át a pályát legjobban.Jó,legyen alapból elfogadható graf,de azér ilyen finnyás embereket,komolyan mondom,az ilyenek nézzenek TV-t,oszt csodálkozzanak,hogy hú de jó graf,meg ilyenek!Másrészt mér kell a PES-el itt foglalkozni??Ha itt lehet a fifát fikázni,akkor a PES-t is lehetne keményen,én egyszer tettem fel azt az ázsiai játékképződményt,hát mitne mondjak..eleve az hogy egy konzol-klónról van szó,és billentyűvel kezelni szinte halál már eleve undorító,a szögletes mozgásokról meg ne is beszéljünk,az adatbázisuk meg szörnyű,hányinger..Hát ennyit a PES-ről,nem voltam elfogult,ne higgyétek,de akkoris így van..adják el a szarjukat Kínában -
hello #4412 Amikor el akarom indítni akkor azt írja hogy fifa.exe hibát észlelt. Tud valaki segíteni? -
dalackraul #4411 köszike -
#4410 felrakod és megy -
NiGhTM4R3 #4409 Csak fel kell tenni és megy. -
dalackraul #4408 ja elnézést és crackelni kell majd? vagy elég csak felrakni és megy:D -
#4407 valszinü -
#4406 szövegre, de akkor kár.
akkro csak magyarítás lesz hozzá vmikor a későbbiekben? -
NiGhTM4R3 #4405 Igaz, de Én a hivatalosra gondoltam. -
dalackraul #4404 köszi -
NiGhTM4R3 #4403 nfo fájlban van ... -
#4402 a szöveg se magyar semmi se magyar
NiGhTM4R3 ez a full -
NiGhTM4R3 #4401 Mire gondoltál, a kommentátorra? -
dalackraul #4400 elnézést lehet hogy hülye kérdés de amit a wanadooról szedek azon van serial kód? -
NiGhTM4R3 #4399 Lehet h a full verzióban lesz magyar nyelv, ebben nincs.
-
#4398 akkor a szöveg magyar? -
#4397 ebbe nincs magyar akkorse:P -
#4396 de az easport oldlaon voot kiírva hogy magyar szöveggel jelenik meg eleve! -
#4395 :P nincs magyar ezcsak egyik kedves fórumozó embernek az agyszüleményevolt:))))) -
#4394 amit bithumenen le lehet tölteni az magyar? -
#4393 naja:D -
#4392 a warezt ugy kéne visszaszoritani hogy Mo-on ne 13-ért lehessen megvenni ami egy család számára majdnemhogy megfizethetetlen és pénzkidobás hanem legyen 5-6 ezer és akkor 3*-ára menne fel az eladás! Csak hülye emberek vannak ott ahol nem kéne lenniük.. ennyit értenek a marketinghez! -
#4391 ea ugyvolt vele,hogy ha másba nem,akkor méretbe jobb/nagyobb a fifa a pesnél :D -
#4390 üres fájlok hogy ne kelljen cserélgetni a lemezeket, na meg így akarták visszaszorítani a warezt, hátha már többet nem töltünk le inkább megvesszük a boltba:D