FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Magamhoz képest tök jól megy gamepaddal (sp-n gyõzelmek és 1 döntetlen), és 1600*1200-ban, Breki zdatáival nem is olyan ronda ez az egész 😄
CSAK a Fradi
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Utolsó gól elõtti csukafejes igazán bemehetett volna, de 2 kapufa is ellene volt:

Szar Bayern, szar Bayern :)
de ugye ez nem a légballon P
mer az mást jelent elõször csak néztem mi lehet
Támadóra állítottam és érezhetõen jobban követik a társak a kiugró játékost.
Többszöri megnyomásra változik benne a jel, ami egy vagy fel vagy le mutató háromszög.
Egyenlõre ennyit tudtam kideríteni😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
BUDA > miskolc.
deha szerinted egy digitális dolog jobb mint egy analóg legyen
én fenttartom állításom egyszerûbb egy analogót huzogatni mint hirtelen a c billentyût megkeresni
Ha kényelmesebb akkor még nem tudsz úgy játszani.
Nekem is szerintem ezért kell pár meccs hogy belejöjjek.
Akik rögtön gamepaddal kezdték azoknak más.
Viszont õk nem tudnak mindkettõn játszani
de nem tok vele játcani ! hol kell?? egyáltalán lehet benne focizni????
mert itt csak manager ,ponsor minden van ,de game nem?? valaki segitsen please!!!mire kell menni hogy meccs legyen??
Ez egy múltkori gamepados meccs, erre az egy meccsre vettem ki a dobozából múlt héten:

két három hétig mindenki az
Amúgy tényleg lehet fogok Matthaussal focizni :-))))))
Mármint élõben kipályán