9766
FIFA 06
-
#4469 ja és ha a-padot nyomom akkor mik azok a jelek? -
#4468 na lenne egy kérdésem, ha mondjuk tournamentre megyek és serie a és a juvéval akarok lenni, akkor csak bajnokságot játszhatok vagy bl-t is? -
mike369 #4467 nekem egy cartridge-en volt az első "foci" 3 másik játékkal. ha jól emlékszem, "soccer" volt a neve... -
szabolcs17 #4466 Kiírtam a játékot DVD-cd-re és ezt írja ki miután feltettem: A megfelelő Cd-Rom behelyezése után az Ok kiválasztása után újra kell indítani a programot. Légyszi segítsetek mert ezt így nem tudom elindítani cd-vel. -
#4465 Sziasztok érdekelne ,hogy mivel lehet a játékban cselezni.Mert ami a 2005-ben müköddöt (analog kar)az itt nem megy? -
multispeed #4464 Hali mindeki, az azért elég furcsa a játékban hogy pl Kahnnak nincs mega kaupsmeze a Bayernban... és jópár csapatnak elfeledtéka kapusmezt berakoni... -
#4463 persze. Már benne van a Fifa 2007 is, amit 1 év múlva aktiválhatsz egy CD key-yel:DD -
#4462 tényleg Magyar cool -
joe69 #4461 nekem inditas utan hibauzenetet dob ki, ilyenkor mivan? -
vizoo #4460 én meg úgy tudom már az is kapható kedd óta. Legalábbis CDGalaxis telefonos segítség szerint :) -
M.A.D. #4459 Visszaolvastam, azt látom, hogy ki mennyi ideje játszik a fifa-sorozattal. Emlékeztek még a C64-es soccer-ra (1985)? Az volt talán az első "igazán" focis game. :)) -
#4458 Érdekes,az ember mindig többet vár de mig a pes5 nem jön ki addig el lehet bohóckodni a fifa06-al is... -
dadek #4457 ha átnevezitek a hun.db fájl-t eng.db-re és felülírjátok a data/cmn/fe mappában már is magyarul megy minden -
#4456 Éjjel multiztunk egy sráccal a#fifa.hu-ról. Nem tudtunk rájönni, hogy lehet felállást változtatni. Se a mecs elején, se amikor megállítottuk a játékot.
A meccs kezdése elött van egér a menüben, de nem regál rá a formation menü,ha közben állítottuk meg, akkor meg egér sem volt.
Ha valaki rájön valami okosságra, ossza már meg velem!
Köszönöm! -
#4455 Amúgy ha jól tudom a magyar verzió kiadása csúszik. -
#4454 nincs benne sok video több kommentár? -
#4453 oké deha látsz jó minőségű képeket azis érdekel
köszi -
#4452 ettől tartottam. -
#4451 semmi... irreálisan nagylett a game 2.4 gb-al!!! több mint a tavalyi..
véleményem szerint amennyi uj dolog került bele max olyan pár 100 mbába is belefértvolna de nem több mint 2 gbba... -
mike369 #4450 ok, megpróbálom. mondjuk a mostaniakat nem néztem, de a köv. fordulóban majd sasolok! -
#4449 van valami különleges oka annak, hogy majdnem egy full dvdn kellett kihozni? -
#4448 Hamár erről van szó Mike tudnál nekem bl meccsekről olyan képeket késazíteni jó minőségben ahol jól látszanak a reklámtáblák?
Szeretnék eredetieket berakni majd. -
braseel #4447 Kösz! Közben már rájöttem. -
#4446 ha van Clone CD-d, azt uninstall, ha van Alcohol 120%-od, akkor abban kapcsold ki az emulálást...
és Daemon Tools 3.47-be mountold a gamet... -
mike369 #4445 Személy szerint FIFA 94-99-ig voltam az EA pártján, aztán nagy csalódások után tértem át a PES sorozatra. Ettől függetlenül minden EA játékot IS végigpróbáltam - ezt is beleértve - és ha azt írom, hogy jobb a PES az nem azért van, mert istenítem ill. ha azt írom, hogy ez a FIFA se sikerült túl jóra az egyszerűen azért van, mert nekem ez a véleményem. Neked ettől még lehet ez a világ legjobb fociprogramja felőlem, de mivel van összehasonlítási alapom, én nem osztom a véleményed. Hogy ettől PES-mániás bunkó lennék? Aligha...
"Ja,mer te vagy a mindenhez értek csávó,vagymi?csinálsz gyepszőnyeget meg ilyen kacatokat a game-hoz,és akkor már te vagy a májer vagy mi?kit érdekel hogy milyen reklámtábla van a pálya szélén?"
- Ha nem tetszik, ne használd, de mivel szívességből osztják meg veletek a saját munkájukat én inkább elgondolkodnék kicsit, mielőtt ilyen stílusban szólom le...
-
#4444 Totálisan egyetértek a Brekivel... nem akarom itt a hangulatot fokozni, de mindkét játéknak megvannak a maga előnyei. Mi akik ezt tudjuk nem azért járunk ide, hogy fikázzuk őket, hanem azért, hogy elmondjuk róla a véleményünket, mert személyem és itt jópáran akikre Breki is gondolt már több éve (sokan már több mint egy évtizede) játszanak a FIFA és egyéb foci sorozatokkal. Az ő véleményükre kellene tudni adni és nem letámadni őket amikor kulturáltan próbálnak meg hozzászólni.
Kész. -
#4443 sztem az a pár ember régebb óta játszik a Fifaval mint te.
Van itt aki már 98 óta készít kiegészítőket hozzá (nem magamról beszélek), van akinek ezzel foglalkozó lapja méltán elég híres, van aki mióta lehet multizik vele.
Más szeretni egy játékot és más elfogultnak lenni és szidni egy másikat amit nemis ismer. Szerintem itt most senki se istenítette a PES-s ő hozta fel a témát. Amúgy az úgynevezett haverok se haverok azok odaát vannak PP
Persze a grafikát fikázókal énse értek egyet, nem azért mert nagyon szép lenne, hanem a demo alapján várható volt és azon lehet javítani. Van amin nem.
Viszont ha valakinek konkrét és jogos ellenvetései vannak a játékkal kapcsolatban, had mondhassa már el ne kelljen már isteniteni ahogy te mondod.
"Ráadásul olyan házigazdát akartok választani, akik nagy ívbe lesz*rják a FIFA-t.."
Ez nem egészen értem, de elárulom nem te választod a házigazdát....
-
abonyitomz #4442 nekem is kérte amikor Alcoholba volt mounjtolva , használd a daemont -
lacbat #4441 Bocs! Nem tudna vki. segíteni? Fifa2006? Msn: [email protected]
Kösz! -
braseel #4440 Nekem nem működik. Kéri a dvd-t, tehát mégicsak kell a crack. Másnál nem volt ilyen? -
abonyitomz #4439 Elmondaná valaki hogy hol találom a creation player opciót ????? -
NiGhTM4R3 #4438 Igazad van, van pár ember aki többet képzel magáról mint ami. Aztán ha vki kimondja a véleményét akkor jönnek a "haverok" azt jól leugatják a fejét..egyértelmű h itt pár emberkén kívűl mindenki teljesen analfabéta, béna, vak, ovodás...stb.
Egy kezemen meg tudom számolni h az idejáró "törzstagok" közül ki az aki szereti is a FIFÁT, és ki az aki értelmes, emberi módon képes választ adni az esetlegesen többszőr is felmerülő kérdésekre.
Azt nem értem ha vki nem szereti a FIFÁT, akkor az idejön, jól lefikázza, aztán isteníti azt a PES-t (...) és nem h elhordaná a képét, még itt rontja a levegőt. Ha nekem nem tetszik a San Andreas, max elmegyek a topicba, leírom a véleményem és elkerülöm a topicot, mer tnem érdekel, erre itt meg van 4-5 ember aki folyamatosan visszajár fikázni a FIFÁT, ennyit róluk..
Ráadásul olyan házigazdát akartok választani, akik nagy ívbe lesz*rják a FIFA-t..
Jujj, leírtam a véleményemet jönnek a beszólások, alig várom ... -
abonyitomz #4437 Elmondaná valaki hogy hol találom a creation player opciót ????? -
abonyitomz #4436 az ég valóban ronda , a menedzer mód kicsit átláthatatlan , kicsit furcsa a játék de szokható! kivették ez egyik kedvenc angol 3ad osztályban játszó csapatom na mindegy megyek vissza játszani -
abonyitomz #4435 telepítem a gamet és play -
#4434 amúgy nekem nincs magyar menű, kinek van? -
#4433 -
#4432 neked lehet kacat, de személyeskedéstől nem lesz igazad olyanról beszélsz amit nem ismersz -
#4431 miért nincs mutu? :((
valami más név van beírva helyette... -
#4430 viszlát