FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (vagy grr 😛PP)

Figyi...
Vágom, hogy hogyan kell beállítani, de nem tudom, hogy melyik funkciót melyik gombra célszerû rakni.

CSAK a Fradi

pl ottvan h lövés akkor ráklikkelsz és kér 1 gombot akkor megnyomod a gamepadon mondjuk a 3-as gombot

Breki33
Breki

ez attól függ hol vetted

Elviszed és megkérdezed.

Vagy megkérdezed a boltosokat itt P
Terminátor14
Mert most így hirtelen fingom nincs, hogy mit hova rakjak...ahogy Brekinek van, úgy jó lesz nekem is 😊

CSAK a Fradi

Breki33
Sammy leírta tegnap
Terminátor14
Ráér, köszike.

CSAK a Fradi

minek errõl kép?😄 arra állítod amire akarod

Breki33
az nálam nincs mivel rögtön indul a meccs

és mivel most a 25-ik percben 5-1 ide nem szivesen lépnék ki

talán késõbb ha lenyomtam
gercse
hi, az miért van hogy kicserélem az alap mezt egy új, sokkal szebbel, mégis messzirõl ugyanugy el van mosódva,közelrõl persze nagyon szép de messzirõl nem sok változás van, nálam van a hiba?

Terminátor14
köcce, ezt én is tudom...
És épp errõl a képernyõrõl kértem egy pikcsört Breki mestertõl...

CSAK a Fradi

grizzly21
no breki priviben akkor hogy kell becser4élni?😮

mostani FIfa-ban meccs elött kérdezi h bill-el vagy gamepaddal tolod,és ott betudsz mindent állítani igényeidnek megfelelõen

Sracok.
A FIFA06 demoban... a numerikus billen levo cuccok mit jelentenek? 2-4-6-8-5
Ha megnyomom akkor megjelenik egy kor alaku biszbasz es megvaltozik a szine. 😊
Nincs valami leiras hogy kell hasznalni ezt?

Terminátor14
csak arról a kérpernyõrõl nyomj egy pikcsört légyszi, ahol a beállítások vannak...
thx

CSAK a Fradi

Breki33
ha rumblepad2 jó ahogy van sztem

a többire meg nem mondok semmit mert jön vki aki a várát védi és nem fél senkitûl P
ez minden tekintetben ígyvan...ha 1 trabant után beülsz 1 mercibe akkor szoknod kell a járgányt,majd 1 idõ után már érezni fogod h hol a kocsi orra parkolásnál stb

Terminátor14
legyen igazad...
Akkor segítenél egy szegény billesnek, hogy hogyan állítsa ba a gamepad irányítását?

CSAK a Fradi

Breki33
kettõn sorry
Breki33
igen pontosan

5 meccs után nem lehet tudni gamepaddal játszani

én mikor áttáltam gamepadra akkor jött ki a 2004-es demo
a demo-t amatõrön kezdtem és addigra jöttem bele mire kijött a játék

szval magyarán szólva nem tudtok gamepaddal játszani, ennyi idõ alatt énse tudnék. Elõször jóhogy nehezebb.

Aki a Colin-t tolta bill-el és megkapja a kormányát azis ugyanilyen. Elõször az uton se tud maradni.

De el kéne fogadni, hogy mi akik mind a kettõt tudunk játszani meg tudjuk állapítani melyikkel a jobb.
Breki33
pes-ben nem emléxem, hogy nyertél volna

és itt nem arról van szó hogy bill-en vagy gamepadon erõsebb-e valaki, hanem arról hogy gamepadon sokkal egyszerûbb és kényelmesebb ezeket a dolgokat végrehajtani mint egy nem analóg dolgon keresni a c billentyût.

Ez nem azt jelenti, hogy egy bill-es roszabb játékos, legfeljebb kevésbé teknikás.
Terminátor14
Nézd, én azért játszom billen, mert kipróbáltam a dolgot padon is, és nem jött be...
Játszottam vele 2 meccset, aztán szünet, és 3 meccs...De 5 meccs után sem éreztem, hogy könnyebb lenne bármiben is. És ráadásul én nem szeretem az analógos dolgot sem. Viszont ha kijön a Pes, akkor biztos, hogy vmelyik játékot padon fogom játszani, csak még nem tudom, hogy melyik lesz az.

CSAK a Fradi

ez már átment vitába szerintem fejezzétek be

Breki33
igen én meg pár hét múlva Matthaussal fogok játszani.

Egyáltalán nem baj, de ti nem azért játszotok bill-en mert azzal könyebb.....
Ezt teis tudod.

Breki33
nem ez az egy csel ami nemis egy hanem a szituáció

pont most mondtam
persze dumálni könnyû, de egy ilyen gólt sem láttam még tõled csak a körbefordulásost aztis úgy hogy egyenesen futottál a kapu felé
báttyó02
pes-ben nem fifában
fifába eddig nemsürün multiztam bár megondom õszintén nemis tudok annyira jol játszani fifával

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Terminátor14
Báááz....
Ha akarunk, akkor lövünk ilyet...Én már olyat is lõttem, hogy 2 elhúzós csellel becsaptam 2 védõt, aztán meg zidane-csellel a 3.at, és végül kapus mellett a sarokba..És ezt mind billen. Egyáltalán nem nehéz a cselezés. És nem értem, hogy neked miért baj az, ha valaki billel játszik. Te told nyugodtan gamepad-dal, nekünk jó lesz a bill. is.

CSAK a Fradi

Breki33
kiket vertél áruld már el? PPPPPPP
Breki33
Ha olyan egyíszerû lenne lõnétek ilyet.

Röviden ennyi
Amúgy elárulom nem annyi mint ahogy elmonda mivel két csel volt
báttyó02
csak valszinü akkor hogy billel nemtudsz olyan jol játszani mint gamepaddal,ha ez a csel neked "nagyon nehéz"

LOOL,én csak annyit írtam h tapasztaltam..tehát számomra könnyebb és kezelhetõbb gamepaddal...ennyi..neked bill-el jó és egyszerû akkor told azzal,kinek mi a kényelmes

Breki33
Én mindakettõn játszok

És elég egyértemû
Breki33
láb lóbálás alatt amit belinkeltél annó golt értem.....
báttyó02
azmeg a másik hogy nincsen addig szükségem gamepadra amig olyanokat verek akik azzal tolják...és szerintem ezzel sokan igyvannak

báttyó02
most azért kényelmesebb gamepaddal mert belehet dögleni kanapéra,és ugy játszani vagy mi? 😄

Terminátor14
Most hiába nyomod a szöveged, nekünk is (Battyonak is, Rudee-nak is, nekem is..) van gamepadunk, és mégis billen toljuk. Nekünk így jobb, így egyszerûbb..

Aztán más kérdés, hogy ha kijön a Pes, akkor a Fifát kénytelen leszek gamepadon tolni 😄

CSAK a Fradi

most hiába erõlködtök...gamepaddal kényelmesebben meglehet csinálni mindent...én ezt tapasztaltam

Terminátor14
ezaz, fingom nincs, hogy ezen most mi a nehéz...
Breki mindíg elõadja a gamepados dolgait 😄

CSAK a Fradi

Rudee
Ez megin nézõpont kérdése.
Ha gamepaddal jáccol, akkor nem egyszerû billen megcsinálni, ellenkezõ esetben viszont igen könnyû.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Pontosan annyi.

báttyó02
nemtuom mit értesz láb lóbálás alatt,de ebbe a cselbe semmi extra nincsen,annyi hogy y+balra húzás és lövés

billen

Breki33
pontosan
Breki33
sejtettem P

de nem nagyon látok ilyen gólt bill-estõl

az nem csel, hogy egyenesen futok a kapu felé és lóbálom a lábam
hiába nem ismered el elég egyértelmû, hogy ezeket billel elég keservesen lehetne megcsinálni

nem azt írtam, hogy nem lehet, de nem egyszerû
báttyó02
ebbe szerintem semmi olyan nincs amit nehéz lenne megcsinálni billen

már a 2004-es FIFA-nál mondtáka készítõk h el lehet felejteni a bill-es játékot..2005ös FIFA-ra már énis vettem gamepadot és nemhogy jobban lehet játszani vele de még kényelmesebb is (bill-es kiosztás elég bonyolult lett az évek során)

Breki33
Na egy olyan gól amit billentyûzettel nagyon nehéz lenne megcsinálni így

Rudee
Grafikák természetesen.

Rudee amit Ti itt most megcsináltok a demohoz kiegészítéseket az ugye kiváló lesz a teljeshez is elméletileg?

Breki33
ja azt próbáltam

meg szerintem sem de állandóan ezt nyomatja a gyerek mondom biztos én vagyok a hülye hogy nem értem
Rudee
Próbáld ki hogy alul a fájtípusnál minden file legyen, aztán nyisd meg a fifa.db-t. Bár szerintem az új CC sem kompatibilis a FIFA06tal, ha az lenne nem kellett volna új UniDb.

Breki33
te ezt hogy értelmezed?

"Open Creation Centre, on the left side of the screen there are icons representing the leagues inside your game, click on Italian Serie A, a window will open, in that window choose AC Milan, a new window will open again where you will see the players list of AC Milan team."

Egyszerûen nem értem mit magyaráz nekem baloldalt csak egy cl 2004-2005 felirat van