FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki miért nincs normálisan benne a Fifában a Holland válogatott?
Se normális mezszám se név se semmi. PS2-re gondolok. Tudom pc-s ügy van itt de nem érdemes Fifa 06-os topicot nyitni mert megy a hörgés.
2. Nem komoly oldalra gondoltam tulajdonképpen csak linkek lennének rajta
kb mint a #3379 -ben semmi egyébb csicsa
csak egyrészt nem kellene mindig hozzászólásszámokat irogatni másrészt nem kéne félnem hogy törölnek.
Tehát csak linkgyûjtemény lenne amiket feltöltök te kilinkelnéd.
De nem kötelezõ csak kérdem.
Persze a lehetõség más elõtt is áll.
2. Ha kell meg tudok csinálni bármilyen oldalt, de a folymatos frissítést másra bíznám.
Szar Bayern, szar Bayern :)
1. Nem akarsz az fh-ra jelentkezni szerkesztõnek?
2. Kéne valaki aki csinál egy egyszerû oldalt amin csak a linkek lennének a kiegészítõkhöz amiket feltöltenék saját ftp-re, de ha nincs oldalam a tvnet törölheti a filokat. Nincs kedved ilyesmihez? :-)
Azt gondolom, hogy egész jó de sok apró és nagyobb bug van benne és grafikailag alapból szörnyû számomra.
Nem én csak utas voltam..😊 Breki te mit gondolsz az új Fifa-ról?
Írtam, a Heinekennek, hogy szeretném elkérni a BL meccseken használatos
logo-jukat hogy a Fifa-ba illetve a Pes-be reklámtáblát csináljak erre magyarul válaszoltak
"Szia Frenkie!
Visszajutott hozzánk Magyarországra a megkeresésed és kérésed. Örülnék, ha magyarul részletesebben leírnád, hogy pontosan mirõl lenne szó, mindenesetre csatolva találod a Heineken által a BL meccseken használt logót. Arra kérnélek, hogy a felhasználása elõtt a kreatívot mindenképpen küld át nekünk jóváhagyásra, a logó mögött Panatone 356 zöld hátteret használjatok. "
Az az igazság, hogy nem rég jöttem haza külföldrõl és ahogy látom pont a legjobbkor sikerült elmenni itthonról...😊 Kijöt az NHL, az NFL meg a FIFA demója is... Nem nagyon szedném le inkább várok a teljesig. Csak annyit, hogy szerintetek milyen lesz?(ti már játszottatok is vele)Köszi Rossi1
ja aki berakta annál bent vannak a Milán számozások is viszont ahhoz kell Jordy fifa.db-je az a soccergamingról letölthetõ
Jó ez is, de nekem az elõzõ jobban tetszik egy picit.
Távolról egy kicsit filces hatása van.
De most megnéztem 2.0 Turfot, lefuttattam genbh-t meg Fatgui és szépen be is tette mostmár. 😊
Jó lett nagyon. Meg a reklámtáblák is jók. Ezt a heinekenest még nem láttam. 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
amúgy érdekes olyan mintha az eredeti fû lenne viszont a reklámtábla bent van
Kösz a tippet Breki! 😛
Fraps 2.54
Fraps 2.64
ez szánalmasabb mint a gyõzike .DDDDDDD
Avanti Crociati!
sztem azért a full jobb lesz, a full nhl is jobb lett mint a demo
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
512MB-os noname ram hát hogy is mondjam. Kukába vele!!! <#vigyor>#vigyor>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]