9766
FIFA 06
  • tankcsapda1989
    15 perc és kezdhetem installálni :D
  • fitutufi
    aki akar tolni multiba az privi
  • joe69
    pfff
    te vagy nevetseges, nezd vissza hogy nekem mi volt a bajom es hogy az altalad irt post mire vonatkozik.
    ha segitseg kell szolj
  • báttyó02
    jah....kezdem megérteni miért kaptak annak idején büntetőpontot a SA topikba azok akik iylen hülyeséget kérdeztek..
  • Breki33
    nevetséges hogy egyes emberek fél oldalt nem tudnak visszaolvasni illetve nem tudják használni a keresőt

• TomY92
    Jajj nem eklll! azért thx
  • báttyó02
    visszaolvasásplzhtx
  • Breki33
  • Breki33
  • TomY92
    Sziazstok ADtok enkem egy cd keyt?:)) Kérlek szépen
  • báttyó02
    uristen :|
  • Sly06
    1et értek és ráadásul a multi rész is igen gyenge 2 meccsből 4x szakadt meg
  • dalackraul
    Kérdésem:
    Ha nem a Daemonnal használom a letöltött játékot, hanem rendesen felinstallálom a lemezről, akkor futni fog a program?
  • lazadio
    Vélemény 5 meccs alapján:

Negatívum:

- trágya grafika (no comment)

- béna mozgás, szinte nincs is átmenet a mozgássorozatok között

- f@sz irányítás, mint eddig (a pesé sokkal jobb, nem a lövőgomb a szerelés, hanem a passz)
    Ja, és analóg joy nélkül sok dologtól elesik az ember (a pesben csak a marseilles cselt nem lehetett anélkül megcsinálni)

- kusza menü (ráadásul nálam valamiért lassú is, úgy mint a 2005-ben)

- a csapatmanagelés átláthatatlan, és egyáltalán nem funkcionális

- a creation center egy kalap sz@rt sem ér, hiába próbáltam elkészíteni magam, nem sikerült rendesen... (pedig nem vagyok túl karakteres) ... ja és a vezeték nevem sem fér ki (10 karakter) LOL

- olyan edzés, ami hatna a játékosokra, nincs benne

- bugok
    (pl. egy vesztes meccs után úgy kellett nyilatkoznom, mintha nyertem volna. LOL)

- nem tudok mezt váltani meccs elött (bár lehet hogy én vok a béna)

- EAtrax kijelző (ezek tényleg nem normálisak)

- a játékosok tulajodonságait, készségeit kb. 20 érték adja meg (nem kell említenem, hogy a pesben mennyi...vagy 60 biztos)

- megint ugyanaz van, a játékosok nem élnek a játékkal: már a középpályásoknak is könyörögni kell, hogy jöjjenek fel a támadásnál, nemhogy egy védő szerezzen gólt... <_<
    Megint szinte csak a csatárok kerülnek helyzetbe.

- van kéz... hát ez lol... nem számít hogy milyen jó játékos vagy pl. egy online játékban, ha egyszerűen kezel a játékos mondjuk a 16oson belül... nevetséges.

-unalmas meccsek (és ez a legfontosabb)

Pozitívum (mert vanaz is):

- végre van bíró, ráadásul partjelző is!

- kellemes zene

- lockolható extra videók, érdekességek

- jobb kommentár

- küldetések

- szponzorok (ott a Nemzeti Sport, és a Gamestar is... kár hogy a cseh)

- magyar szöveg

-DVD

Még a PES5 demójával sem játszottam, de azt most megmondom, hogy akkorát bukik az idei fifa, mint Lakatos Ferike az első osztályban.
    Lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok, de azért próbáltam objektív képet kialakítani a FIFÁról... csak sajnos ez az igazság.

Az a baj a fifával, hogy jó a körítés, telerakják vicces kis dolgokkal, csak pont nem olyan dolgok ezek, amiktől maga a MECCS jobb lenne.
    Szóval a fifa06 olyan mint a tavalyi verzió: egy nagy halom SZ@R, lefújva habbal, és a tetején egy cseresznye. Jó étvágyat...
  • Disinfo
    Nem, demónál sem volt jó, csak ott annyira nem érdekelt, mondom majd a fullnál hátha....

De itt sem sajnos :(
  • joe69
    #?
  • Breki33
    demonál jó volt?

• Disinfo
    Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne, hogy van 1 Logitech Wingman Cordless Rumblepadom, és sehogyan sem tudom beconfigolni a C gombját, mintha nem is lenne, hiába nyomogatom confignál. Kipróbáltam, hogy a 2005 data/system/config.dat-ból átmásolom a cuccot, de ugyanolyan maradt a kiosztás, és még mindig nem tudom kiválasztani a C-t. Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék!

Előre is köszi

Üdv
  • Breki33
    OLVASSSSSS MÁR VISSZA !!!!!!!!!!!!
  • Breki33
    dehogynem
  • Breki33
    talán ha irnatok konfigot egyebeket.........
  • Breki33
    talán ha irnatok konfigot egyebeket.........
  • báttyó02
    nem is egy embernek

• Breki33
    talán a hibajelentésben szereplő adatokat kéne megtekinteni...
  • R9
    vkinek volt menü problémája?olyanminthha belenne ragadva a le fel gomb
  • joe69
    mar tobben jeleztuk, hogy van ilyen hiba, de senki sem tudott mit tanacsolni
  • R9
    Basszus nekem a menü magától megy tovább összevissza lépked
    Valaki segítsen pls pedig nincs beragadva semmilyen gomb :(
  • Mozes13
    Nekem is hibát észlelt az fifa06.exe. Vki segítsen rajtunk. Nagyon akarunk játszani ezzel a játékkal.
  • Matt89
    aki má leszdte gyurjon me hamarosan indítom a bajnokságomén csak holnap szedem le aki most kezdi elonyben van
  • R9
    köszi már megtaláltam :)
  • Shotogan
    nem műxik :(((((((((

valakinek nincs más ötlete?
  • Mustang2005
    Install the game, use the following cdkey: 4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ
  • Matt89
    HÁHÁHÁÁÁÁÁ má féltem h nem lesz!
  • james69holden
    van persze!
  • james69holden
    okés, megtaláltam köszi!

de akkor még mindíg van egy aktuális kérdésem:

a 2005-ben meg az elődökben is tudtam a játékosok mentalitását (támadó, védekező, labdabirtokló stb.) ill. hosszú passzokat nyomjanak, a széleket játszák stb.
    Na ezt a menüt ill. ahol ezt be lehetne állítani azt nem találom!
    Ebbe nincsen ilyen?

FIFA 2005-ben mindíg támadó mentalitással és hosszú passzokra játszottam, de itt ilyen nincs... :-(((((((
  • Matt89
    EMBEREK AKINEK MÁ KÉSZ!! aki felrakta mondja már meg nekem h multiplayerben van dircet IP mód???
  • Shotogan
    az .nfo fájlban benne van
  • R9
    cd-keyt hol találom?:)
  • R9
    nekem 2005-nél volt ilyen indítsd újra a géped NE CSATLAKOZZ az internethez és úgy próbáld elindítani,akkor elvileg elindul.
  • Shotogan
    plíz valaki segítsen!
    visszaolvastam,de erre eddig senki sem talált megoldást.ha valaki tudja mit kell tennem,az segítsen!!!!