FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felnyomtam a Revolution 2.0-át, de nekem pl a Realnál egy csomó emberkének nincsen feje ( vagy csak halvány ) a közeli kameraállásnál. Távoliban viszont normálisan látszódnak.
Ez miért lehet? ( GenBH-t ls FatGUI-t is lefuttattam miután feltettem a patchet )
Ez miért lehet? ( GenBH-t ls FatGUI-t is lefuttattam miután feltettem a patchet )
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
király!!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Aki nem szeretné a régi gyepet és egyxebeket vissza nyugodtan másolja vissza a zdataim és mûxik
Végre már ezt vártam! <#eljen>#eljen> <#buck>#buck>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Avanti Crociati!
FIFA Revolution Patch 2006 v2.0!
You think that the 5 teams out of the FIFA 06 Demo are not enough? Well, then FIFA 4 Fans.com has the right download for you - something like this has never been released for a FIFA Demo before: The Revolution Patch for FIFA 06 Demo.
We have added all 18 German Bundesliga teams and 10 more international top teams to the FIFA 06 Demo! The feature list gets longer and includes now:
all 18 Bundesliga teams added (tactics, formation, standard situations, etc..)
10 international teams (Arsenal London, Chelsea London, Manchester United, Liverpool, FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Juventus Turin, Inter Milan, Paris SG)
all together 70 kits for this teams (home, away, keeper)
the correct Mini Kits for the menues
the correct team logos for the menues
Flags and banners
new balls
new boots
new menu background for the first menu screen
You think that the 5 teams out of the FIFA 06 Demo are not enough? Well, then FIFA 4 Fans.com has the right download for you - something like this has never been released for a FIFA Demo before: The Revolution Patch for FIFA 06 Demo.
We have added all 18 German Bundesliga teams and 10 more international top teams to the FIFA 06 Demo! The feature list gets longer and includes now:
all 18 Bundesliga teams added (tactics, formation, standard situations, etc..)
10 international teams (Arsenal London, Chelsea London, Manchester United, Liverpool, FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Juventus Turin, Inter Milan, Paris SG)
all together 70 kits for this teams (home, away, keeper)
the correct Mini Kits for the menues
the correct team logos for the menues
Flags and banners
new balls
new boots
new menu background for the first menu screen
LYO-REAL 3-0 <#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav><#ejnye1>#ejnye1><#wilting>#wilting>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
én nem nyitok, akik akkor kiakadtak most keresnek hogy dolgozzak velük
Silencer meg továbbra se csinál semmit. P
Silencer meg továbbra se csinál semmit. P
megmutattam példán keresztül, hogy gondolom, mi nem tetszik
teis jól tudod hány mezt javítottam akkoriban egész topicom volt errõl
teis jól tudod hány mezt javítottam akkoriban egész topicom volt errõl
De szerintem engedélyt kellett volna kérned...
Megkérdezted volna, hogy szabad-e..azt max odaírtad volna, hogy made by xy, updated by Frenkie 😊
Megkérdezted volna, hogy szabad-e..azt max odaírtad volna, hogy made by xy, updated by Frenkie 😊
CSAK a Fradi
igazából az a Silencer akasztott ki aki nem csinál semmit csak képeket rak be, közben meg nagyra van magával
gondolom breki izééé Breki, de azt hittem ez a név csak valami netes nick név vagy valóvillanév nem tudtam h van ilyen név is valójában...lol😄
Azért rohadék a gép.
Valaki dicsérte, hogy végre van elõnyszabály. Igen, magának alkalmazza is ahogy kell, de engem már nagyon sokszor állított meg ígéretes helyzetben.
<#falbav>#falbav>
Valaki dicsérte, hogy végre van elõnyszabály. Igen, magának alkalmazza is ahogy kell, de engem már nagyon sokszor állított meg ígéretes helyzetben.
<#falbav>#falbav>
Sziasztok!
Az a problémám, hogy 1,5 hónapig szünetel a netem és szertnék minél hanarabb találkozni a FIFA, NHL és NBA 06-os sorozataival.
Nem tudná ezeket (NHL-t már most) valaki megírni (Bp.), természetesen nem kérném ingyen.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Elõre is köszi a segy
Az a problémám, hogy 1,5 hónapig szünetel a netem és szertnék minél hanarabb találkozni a FIFA, NHL és NBA 06-os sorozataival.
Nem tudná ezeket (NHL-t már most) valaki megírni (Bp.), természetesen nem kérném ingyen.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Elõre is köszi a segy
Nem tudom figyelte-e már valaki hogy a német bajnokság kiegészítõben a közeli nézetnélpl:amikor szöglethez leteszi a játékos a labdát a játékosoknak nincs arca csak haja van😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
Éertem a linket csak ott nem találok semmit. <#wow2>#wow2>
Vagy nem tudok angolul. (nem nagyon)
Vagy nem tudok angolul. (nem nagyon)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Lentebb írták hogy a fifaecp.com-ról le lehet tölteni a demo settinges nevû programot.Mivel még nem szedtem le és azt írja az oldal nem megjeleníthetõ megkérdezem hogy honnan lehet még letölteni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Szar Bayern, szar Bayern :)
az nincs meg. Csak álltalában. Még a legkissebb válogatott is benne van (pld Magyar) de a Holland sosincs.