9766
FIFA 06
  • Breki33
    itt azt momndták jó volt
  • gercse
    ha tényleg így van akkor szar, de biztos lesz hozzá javítás
  • davidos
    Hi mindenki! Van aki már próbálta itt a gamét direct IP vel? Tényleg rossz a multi része és késöbb reagál a játék az irányításra? Mert idáig akit kérdeztem erről panaszkodott... Lehet elcseszte az EA a multi részt?
  • dalackraul
    jó a game:D
  • gercse
    csak tudod ajándékba kaptam, és azért nem mondhatom azt h na vigyétek vissza mert gagyi ...:D, nem olyan rossz, de azt se mondhatnám h jó, strapabíró az biztos...
  • gercse
    -egy a :DD
  • Breki33
    Wingaman :-)
  • gercse
    nekem is egy logitech van(elég gagyi) nem ismer fel 2 gombot, de ez van,majd veszek egyszer ujat.
  • examinee
    Logitech Wingaman Coldress Rumblepadom van! És nem ismeri a játék a 3-as gombomat. nemtodok rá beállitani semmit! Tud valaki megoldást? plz privibe! előre is thx
  • egypszichonauta
    mé tüntek el hozzászólások(bocs ha ez is hülye kérdés)?amúgy én most szedem le,milyen tapasztalatok vannak?gondolom jobb mint a 2005.bár ha rosszabb is(amit kétlek),akkor is sokat játszok vele me rendkívül szeretem a sportjátékokat
  • ati2002
    Hmmm, felraktam a Fifa 06, és az NBA 06-ot, mindkettőt A120-al mountoltam, és mindkettő automatikusan indult is, semmi varia, mintha eredeti lenne. Daemon Tools nincs a gépen.
  • Fyrex
    érdekes ha nekem vmi kérdésem van vissza tudok olvasni, tudom használni a keresőt

biztos különleges képességeim vannak

de aki ilyen ( #4696 ) hsz-t ír az ....
  • Davidsned
    Nah rendben van, h vannak lámák, meg nem olvasnak vissza meg minden, de azér mielőtt leb@sszuk őket, akár válaszolhatnánk is annyi erővel, nemde??
    Más: valaki mondta már, de a fenti Ronaldinho képtől én is folyton elröhögöm magam. (nem mintha rossz lenne:)
  • attiGT
    OK. KÖSZÖNÖM A HATALMAS TÜRELMET. ÉS A SEGÍTSÉGET. MAJD IROK HA BAJ VAN. PÁ.
  • Shotogan
    ja,először egyesítsd őket Total Commanderrel,vagy Winrarral
  • Barni
    amúgy győri vagyok
  • Barni
    vagy 2
  • Szega87
    HA VALAKINEK MEGLESZ/MEGVAN IRJON PRIVIT NA MEG HA GYŐRI ÉS AKKOR MEGIRHATNÁ NEKEM A JUTALOM SE MARADNA EL .....
  • Breki33
    egyet kéne visszaolvasnod
  • attiGT
    Addig oké, hogy mountolom, de melyiket, van vagy 70.
  • Shotogan
    fogod a Daemon Toolst,bemountolod,installálod,serial kód az nfo fájlban.elindítod.játszol.
  • attiGT
    #4681 Kérem szépen válaszljatok.
  • Breki33
    az nem warezra vonatkozik
  • Mustang2005
    1.MERT MÁR MEGJELENT!!!
    2.HOLNAP VAN 30-adika!!
  • Forrest Gump
    Mielött megkérdezi valaki, hogy mikor jelenik meg a game
  • Forrest Gump
    ÁÁÁ, köszi
    De ez kész bolondok háza.
  • attiGT
    Már kérdezni se lehet? Pls válaszoljatok.
  • Fyrex
    áááááááááááááá
  • attiGT
    Sziasztok. Töltöm a fifa06-ot és ilyen mdf fájlok jönnek le, majd ha lejött minden akkor azokkal mit csináljak? Kösz a segítséget.
  • Shotogan
    nálam elindult,nem tudom milyen csoda folytán.
    ha még valakit érdekel nálam sztem az volt a hiba,hogy az mdf fájlt mountoltam be telepítéskor,most megpróbáltam az mds-el és így már ment.
  • Breki33
    miértis?
  • Mustang2005
    Szerintem a banner alól le kéne venni azt a "MEGJELENÉS:SZEPTEMBER 30"-ot!
  • Istencsászár
    talán elkéne gondolkozni hogy az "ugrálás" nálad hiba csak mer 90%ának megy simán igy magdba fordulj be és old meg a problémát
  • Breki33
    na házigazda? P
  • Forrest Gump
    Látom, már kész vagy teljesen.
  • Fyrex
    NINCS MEGOLDÁS!!! SOHA NEM LESSZ! DOBD KI A GÉPET!!!
  • Steve16
    na, nagy nehezen csak elindult :PPP
  • báttyó02
    hihetetlen :(
  • Scholes18
    Basszus a fullba is ugrál a menü! Mikor lesz már ehhez megoldás?!?!?!?
  • zs0ltee17
    akkor ok! az a lényeg hogy müxik nektek! ( én pes fan vok! sorry! csak a 2005 nekem ment így azéér mondtam!)