9766
FIFA 06
-
#4716 itt azt momndták jó volt -
#4715 ha tényleg így van akkor szar, de biztos lesz hozzá javítás -
davidos #4714 Hi mindenki! Van aki már próbálta itt a gamét direct IP vel? Tényleg rossz a multi része és késöbb reagál a játék az irányításra? Mert idáig akit kérdeztem erről panaszkodott... Lehet elcseszte az EA a multi részt? -
dalackraul #4713 jó a game:D -
#4712 csak tudod ajándékba kaptam, és azért nem mondhatom azt h na vigyétek vissza mert gagyi ...:D, nem olyan rossz, de azt se mondhatnám h jó, strapabíró az biztos... -
#4711 -egy a :DD -
#4710 Wingaman :-) -
#4709 nekem is egy logitech van(elég gagyi) nem ismer fel 2 gombot, de ez van,majd veszek egyszer ujat. -
#4708 Logitech Wingaman Coldress Rumblepadom van! És nem ismeri a játék a 3-as gombomat. nemtodok rá beállitani semmit! Tud valaki megoldást? plz privibe! előre is thx -
#4707 mé tüntek el hozzászólások(bocs ha ez is hülye kérdés)?amúgy én most szedem le,milyen tapasztalatok vannak?gondolom jobb mint a 2005.bár ha rosszabb is(amit kétlek),akkor is sokat játszok vele me rendkívül szeretem a sportjátékokat -
#4706 Hmmm, felraktam a Fifa 06, és az NBA 06-ot, mindkettőt A120-al mountoltam, és mindkettő automatikusan indult is, semmi varia, mintha eredeti lenne. Daemon Tools nincs a gépen. -
#4705 érdekes ha nekem vmi kérdésem van vissza tudok olvasni, tudom használni a keresőt
biztos különleges képességeim vannak
de aki ilyen ( #4696 ) hsz-t ír az .... -
Davidsned #4700 Nah rendben van, h vannak lámák, meg nem olvasnak vissza meg minden, de azér mielőtt leb@sszuk őket, akár válaszolhatnánk is annyi erővel, nemde??
Más: valaki mondta már, de a fenti Ronaldinho képtől én is folyton elröhögöm magam. (nem mintha rossz lenne:) -
#4697 OK. KÖSZÖNÖM A HATALMAS TÜRELMET. ÉS A SEGÍTSÉGET. MAJD IROK HA BAJ VAN. PÁ. -
#4695 ja,először egyesítsd őket Total Commanderrel,vagy Winrarral -
#4694 amúgy győri vagyok -
#4693 vagy 2 -
#4692 HA VALAKINEK MEGLESZ/MEGVAN IRJON PRIVIT NA MEG HA GYŐRI ÉS AKKOR MEGIRHATNÁ NEKEM A JUTALOM SE MARADNA EL ..... -
#4691 egyet kéne visszaolvasnod -
#4690 Addig oké, hogy mountolom, de melyiket, van vagy 70. -
#4689 fogod a Daemon Toolst,bemountolod,installálod,serial kód az nfo fájlban.elindítod.játszol. -
#4688 #4681 Kérem szépen válaszljatok. -
#4687 az nem warezra vonatkozik -
#4686 1.MERT MÁR MEGJELENT!!!
2.HOLNAP VAN 30-adika!! -
#4685 Mielött megkérdezi valaki, hogy mikor jelenik meg a game -
#4684 ÁÁÁ, köszi
De ez kész bolondok háza. -
#4683 Már kérdezni se lehet? Pls válaszoljatok. -
#4682 áááááááááááááá -
#4681 Sziasztok. Töltöm a fifa06-ot és ilyen mdf fájlok jönnek le, majd ha lejött minden akkor azokkal mit csináljak? Kösz a segítséget.
-
#4680 nálam elindult,nem tudom milyen csoda folytán.
ha még valakit érdekel nálam sztem az volt a hiba,hogy az mdf fájlt mountoltam be telepítéskor,most megpróbáltam az mds-el és így már ment. -
#4679 miértis? -
#4678 Szerintem a banner alól le kéne venni azt a "MEGJELENÉS:SZEPTEMBER 30"-ot! -
#4677 talán elkéne gondolkozni hogy az "ugrálás" nálad hiba csak mer 90%ának megy simán igy magdba fordulj be és old meg a problémát -
#4676 na házigazda? P -
#4675 Látom, már kész vagy teljesen. -
#4674 NINCS MEGOLDÁS!!! SOHA NEM LESSZ! DOBD KI A GÉPET!!! -
Steve16 #4673 na, nagy nehezen csak elindult :PPP -
#4672 hihetetlen :( -
#4671 Basszus a fullba is ugrál a menü! Mikor lesz már ehhez megoldás?!?!?!? -
zs0ltee17 #4670 akkor ok! az a lényeg hogy müxik nektek! ( én pes fan vok! sorry! csak a 2005 nekem ment így azéér mondtam!)