FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit láttam Heinekent, az el volt szakadva és valami trutyival próbálták össze rakni. Olyan volt, mintha le lenne hányva a teteje.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A 2. verzióba egyik fsh hibás, itt a jó rar.
Tudom hogy ilyen a PS2 logo, neked az elõzõn még a régi volt azért szóltam akkor.
Ezen is tisztán látni, hogy a fehér rész nem négyzet.
Oda raktam fölé egy kék négyzetet aránylag jól elforgatva, íme az eredmény (a kék kocka olyan amgas, mint a tábla).
Oda raktam fölé egy kék négyzetet aránylag jól elforgatva, íme az eredmény (a kék kocka olyan amgas, mint a tábla).
hehe igazad van, forumkeresesnel azt hittem a datum az utso hozzaszolas ideje 😊
lol
lol
Kb egy hete írtam oda, meg amúgy is sokaknak a kedvencekbe van, látják ha van új hozzászólás.
jah csak majus ota ott nem tortent hozzaszolas 😊 ha jol lattam!
Talán a FIFA 2005 topikjában szerencsésebb lett volna megkérdezni. Fifa.hu IRCen még mûködik, lehet valaki jáccik is.
egyebkent a fifa 2005 el meg nyomulnak emberek a neten multiban?
tud valaki infot hol lehet veluk osszefutni? :-) irc, msn stb...
varva a 2006 ra nyomnek egy kis 05 ot neten <#mf1>#mf1>
tud valaki infot hol lehet veluk osszefutni? :-) irc, msn stb...
varva a 2006 ra nyomnek egy kis 05 ot neten <#mf1>#mf1>
Csinálj egy fehér táblát, rá meg egy kockát vagy kört. Rakd be és nézd meg szembõl.
#3489-ben a régi képen 42x42es kocka volt a textúrán, a másikon 42x70es téglalap.
#3489-ben a régi képen 42x42es kocka volt a textúrán, a másikon 42x70es téglalap.
Mongyuk csináltam amstelest is meg még 4 régebbit unalmamba, úgyhogy van készen ilyen is, csak be kell copyzni <#vigyor3>#vigyor3>
Elég homályos, én egy nagyobb felbontású PS2es játék borítójáról szedtem le a feliratot, valamivel jobb minõségû
Hát nem hiszem, hogy azért csináltak ennyi helyet neki, hogy ne mûködjön majd mind.
mivel csak a felsõ három a reklámtábla ezek nem érdekesek
a karélyon pedig simán futhat olyan szerintem
a karélyon pedig simán futhat olyan szerintem
Ja és ha négyzet alakú BL jelet raksz a táblára, akkor az is összenyomódik, téglalapot kell csinálni. Pont ezt javítom én is, a többi logót átméreteztem csak ezt felejtettem el.
A Fordos máshogy néz ki, uefa.com nincs, Sharp nincs, Adidas szintén más, PS2-n másik logo van és a legalsóhoz hasonló sincs.
Egyik logót nem nyomtam össze eléggé, majd kijavítom. Azon kívül minden mûködik.
Szerintem azért nem láccódnak néha a fejek, mert egy az egyben berakták a 2005ös arc textúrákat és modelleket, pedig utóbbit át kell konvertálni.
Már soccergamingon is írják ezt a problémát: 😛
" The demo crashes when a goal is scored, the players faces disappear when a cut scene occurs. "
" The demo crashes when a goal is scored, the players faces disappear when a cut scene occurs. "
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century