9766
FIFA 06
  • sammy
    Egy IMPACT nevezetű padot használok most, két analog karos, a Saitek gyártja. 3 rugó a TECSO-ban.

Csak a Fifa06 nem támogatja. Persze a 2005-ben gond nélkül ment. Ebben pedig vagy a jobb analóg kar nem megy, vagy a menü gomb és a mentalitás állító gomb.
    Jelenleg "P880" beállítással használom.

A chantokat meg nem hiszem hogy berakom, mert nagyon kevés időm van mostanában, úgyhogy nem tudok belemerülni a 2006 átszerkesztésébe.

• musha
    kéne már egy FAQ, nem?
  • dalackraul
    na beraktam azt a mini image fájlt de így se megy a game most mit csináljak?
  • musha
    ezt te direkt csinálod...ennyire nem lehet valaki...
  • gabber_saviola
    nekem sajna nincs én nem nyomom a fifát
  • Breki33
  • examinee
    Jó megtaláltam azt a devdata.data-t! Meg is nyitottam és tele van csomo számmal! Mitkell csinálni hogy elfogadja a 3-as gombomat?
  • akyyy
    dvd. sorry hozzá kell szokni hogy már nem vagyok VIP:D
  • akyyy
    és neked van dcd cracked?
  • gabber_saviola
    hát ha dévédén van a gáméd akkor necces a nocédé krekk :P
  • akyyy
    nah kerestem gamecw.on cracket, de az a baj hogy azt no cd-nek írja. jó lesz nekem az? valami 50 mega:S
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • akyyy
    mit csináljak ha azt írja ki tegyem be a cd-t?:S mikro ez dvd:S
  • Breki33
  • dalackraul
    leszedem a no-cd rar fájlt azzal már elvileg jó lessz nem?
  • akyyy
    császtok mizu?
  • bang
    nekem a Fifa2005-nél is volt ilyen gondom (kilépés után elszált a pad-konfig) én akkor ezt tettem:
    a pad profiler-ében beállítottam a konfigot és a profilerben nyitottam meg a fifa-t (hozzá lehet rendelni az exe-jét), ezután mindig amikor gémelni akartam először megnyitottam a profilert és abból a fifát, így jó volt a konfig (ha az asztalról indítottam egyből a gamét, akkor default konfig :(()
    remélem érthetően írtam le, azt nem tudom, hogy a 2006-ban is működik-e, mert még nincs meg :(, ja és nekem Logitech Wingman Rumble (1) van.
  • dalackraul
    ja lehet
  • Breki33
    olvass vissza és megtudod

énis leírtam illetve a gamecopyworld-ről is letölthető a megoldás
  • vizoo
    Nézd meg mit vár el tőled a klub. Lehet azt, hogy sokat veszíts, és ezért rúgnak ki a sok győzelem után
  • Breki33
    Azok a beállítások ott lehet manuálisan átírni, de most nem másznék bele mert nálam jó

Ez nem a megjegyzésre megoldás esetleg a gob beállításra.
  • dalackraul
    Én is képfájlból telepítettem nálam működik is de haveromnál ezt írja és ha jól tudom nem kell crackelni:D ja és ha a karriermódba megyek és szinte mindig nyerek akkor miért rugnak ki?
  • Breki33
    D pad?

MIlyen gamepad?

A chantokat berakod?
  • Piko888
    Én eddig csak képfájlból telepítettem, de úgy mindig müködött.
  • vizoo
    crack?
  • dalackraul
    Haveromnál felraktam és ezt írja, hogy helyezze be a megfelelő dvd-romot mit csináljak hogy jó legyen? ti még nem találkoztatok ilyen problémával?
  • Piko888
    Igen megnéztem, de mik azok a számok a devdata-ban? A txt-t pedig nem találom.
  • sammy
    Meg tudnátok mondani, hogy a gamepadotokon melyik (vagy hányas?) gombbal állítjátok a csapat mentalitását(támadó, védekező vagy semleges)?

Nekem nem műkszik két funkció (a menü és mentalitás állítás), úgyhogy meg akarom kicsit hackelni a dolgot. A menüt tudom hogy melyik gombbal kéne behozni, de a csapat mentalitást nem tudom melyik gomb kéne hogy állítsa.
    Thanx
  • dalackraul
    nekem nem válaszol senki?
  • Breki33
    megnézted amiket mondtam?
  • mateus33
    Ez engem is érdekelne
  • Breki33
    mités??
  • gabber_saviola
    hova tünt a sok szárjatratés megmondom a frankót Brekinek júzer? :P
  • Piko888
    Mit is kell tenni azért hogy ne kelljen minden kilépés után újrakonfigurálni a gamepadot?
  • dalackraul
    Üdv a Karrier módban játszok és sűrűn nyerek de akkor miárt rugnak ki? mit csináljak?:)
  • The Hedgehog
    szerintem suliban vannak, majd dobok rájuk privit, hogy figyeljenek oda
  • Breki33
    szólj neki

mintát én azért figyelem mert unom ezt a cswikozást
  • The Hedgehog
    minta? mármint az összes stadionban? hmm bevallom nem is figyeltem :)
  • The Hedgehog
    hmmm nekem időm nincs rá, rajtam kívül meg van ott aki vállalta a modolást... egész nap nem tudom figyelni, de azért átnézem
  • Breki33
    ja amúhy az fh tele van warezzal törölgetni kéne a fórumban