FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is kipróbáltam a demot, nekem is nagyon bejött. Igaz még most is van egy-két grafikai bug...Persze az is lehet, h amit letöltöttem Bundesliga patch hekkelte meg a programot annyira, hogy az alábbi kép nem gól ;-))
Üdv mindenkinek!

Üdv mindenkinek!

nem igaz, hogy miért nem lehet segíteni annak aki segítséget kíván...
Írj egy emailt az EA supportjára, ott mond azt hogy megvetted a játékot csak elvesztetted és kapsz egy linket ahonnan le tudod tölteni!
lol
Írj egy emailt az EA supportjára, ott mond azt hogy megvetted a játékot csak elvesztetted és kapsz egy linket ahonnan le tudod tölteni!
lol
persze innen
Tudja esetleg valaki,hogy honnan lehet letölteni a teljes FIFA 2006-ot?
Csaó!
Megnéztem a demót és tetszik a játék!!😊)))) Végre valami kis változás. Lehet, hogy idén 2 focijátékkal is fogok játszani???😊))
Megnéztem a demót és tetszik a játék!!😊)))) Végre valami kis változás. Lehet, hogy idén 2 focijátékkal is fogok játszani???😊))
kösz
y vagy shift bill. Vagy ilyne dekzás visszahúzós csel shiftvmerre billentyû
Ne nevessetek ki de alapesetbe mivel kell bilentyûvel cselezni?<#help>#help>
hmmm az jó, azthittem az emberemet a nyilakkal irányítom
és tényleg lehet vele beinduló embert is irányítani?
és tényleg lehet vele beinduló embert is irányítani?
Avanti Italia!
Cselezni, megtolni a labdát. Pontrúgásoknál írányt megadni, na és az emberkédet is azzal írányítod.
én is ma rendeltem meg a gamepadot, rumblepad 2, csütörtökre már meg is jön.
amúgy az analóg karral mit lehet csinálni?
amúgy az analóg karral mit lehet csinálni?
Avanti Italia!
Nem tom, hülye vótam. Valamiért föl sem merült hogy aksikat vegyek bele. Bár olyan sokat azért nem használtam. Ezen kívül is vannak hibái. Elég nehéz, túl nagy, és energiatakarékossági okokból ha e 1-2 percig nem nyúltam hozzá akkor kikapcsolt, és ilyenkor kellett neki vagy 5 másodperc, hogy reagáljon a gomblenyomásra. Úgyhogy többet nem veszek ilyet.
Tom, de gondolom hasonló a vezetékes is. Nekem a vezetéknélküli nem jött be, úgyhogy inkább a vezetékest veszem. Ami nekem van most, abba 4 elem kell, a gatyám is ráment a tartós elemekre 😊
vezetékest a másiknak a nevében benne van a cordless
Annyiban jobb hogy nem megy tönkre jobb a fogása és a gumijai P
Annyiban jobb hogy nem megy tönkre jobb a fogása és a gumijai P
Köszi az infót. Amúgy tényleg rég voltam errefele. Most egy kicsit több idõm lett játszani, és a két foci demó meghozta a focihoz a kedvem 😊
Amúgy Te is ezt a Rumblepad 2-t használod? Vezetékest, vagy anélkülit? Mennyiben jobb, mint a régebbi Dual Action?
Amúgy Te is ezt a Rumblepad 2-t használod? Vezetékest, vagy anélkülit? Mennyiben jobb, mint a régebbi Dual Action?
Bocsi kicsit offtopic, de valamennyire kapcsolódik: Most Logitech Cordless Rumblepadom van, de nem nagyon vagyok megelégedve vele, meg zabálja az elemeket. Milyen 2 analógos gamepadot ajánlotok, fõleg focihoz? Illetve most ki milyet használ, és mennyire van megelégedve vele?
Valaki rájött már, hogyan lehet a 16-on belül laposan lõni?
A tököm tele van, hogy mindent megemel.
A 2k5-ben 2X D volt és jó is volt az, ügyesen el lehetett gurítani a kapus alatt amikor dõlt el.
A tököm tele van, hogy mindent megemel.
A 2k5-ben 2X D volt és jó is volt az, ügyesen el lehetett gurítani a kapus alatt amikor dõlt el.
Real Madrid B átkeresztelt neve 😛
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Én meg várom a fullt, demo már unalmas. Karrier mód a Castilla-val jó lenne már.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Süllyedõben a topik 😛 <#vigyor1>#vigyor1>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
köszi ^^ azét kipróbázom
BUDA > miskolc.
Linkt <#vigyor3>#vigyor3>
Szar Bayern, szar Bayern :)
és dobsz linktot? 😛
BUDA > miskolc.
Ide jeletkezet vki?
http://www.4v4.hu/
http://www.4v4.hu/