9766
FIFA 06
-
#4796 Egy IMPACT nevezetű padot használok most, két analog karos, a Saitek gyártja. 3 rugó a TECSO-ban.
Csak a Fifa06 nem támogatja. Persze a 2005-ben gond nélkül ment. Ebben pedig vagy a jobb analóg kar nem megy, vagy a menü gomb és a mentalitás állító gomb.
Jelenleg "P880" beállítással használom.
A chantokat meg nem hiszem hogy berakom, mert nagyon kevés időm van mostanában, úgyhogy nem tudok belemerülni a 2006 átszerkesztésébe.
-
#4795 kéne már egy FAQ, nem? -
dalackraul #4794 na beraktam azt a mini image fájlt de így se megy a game most mit csináljak? -
#4793 ezt te direkt csinálod...ennyire nem lehet valaki... -
#4792 nekem sajna nincs én nem nyomom a fifát -
#4791 #4776 -
#4790 Jó megtaláltam azt a devdata.data-t! Meg is nyitottam és tele van csomo számmal! Mitkell csinálni hogy elfogadja a 3-as gombomat? -
#4789 dvd. sorry hozzá kell szokni hogy már nem vagyok VIP:D -
#4788 és neked van dcd cracked? -
#4787 hát ha dévédén van a gáméd akkor necces a nocédé krekk :P -
#4786 nah kerestem gamecw.on cracket, de az a baj hogy azt no cd-nek írja. jó lesz nekem az? valami 50 mega:S -
#4785 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4784 mit csináljak ha azt írja ki tegyem be a cd-t?:S mikro ez dvd:S -
#4783 -
dalackraul #4782 leszedem a no-cd rar fájlt azzal már elvileg jó lessz nem? -
#4781 császtok mizu? -
bang #4780 nekem a Fifa2005-nél is volt ilyen gondom (kilépés után elszált a pad-konfig) én akkor ezt tettem:
a pad profiler-ében beállítottam a konfigot és a profilerben nyitottam meg a fifa-t (hozzá lehet rendelni az exe-jét), ezután mindig amikor gémelni akartam először megnyitottam a profilert és abból a fifát, így jó volt a konfig (ha az asztalról indítottam egyből a gamét, akkor default konfig :(()
remélem érthetően írtam le, azt nem tudom, hogy a 2006-ban is működik-e, mert még nincs meg :(, ja és nekem Logitech Wingman Rumble (1) van. -
dalackraul #4779 ja lehet -
#4778 olvass vissza és megtudod
énis leírtam illetve a gamecopyworld-ről is letölthető a megoldás -
vizoo #4777 Nézd meg mit vár el tőled a klub. Lehet azt, hogy sokat veszíts, és ezért rúgnak ki a sok győzelem után -
#4776 Azok a beállítások ott lehet manuálisan átírni, de most nem másznék bele mert nálam jó
Ez nem a megjegyzésre megoldás esetleg a gob beállításra. -
dalackraul #4775 Én is képfájlból telepítettem nálam működik is de haveromnál ezt írja és ha jól tudom nem kell crackelni:D ja és ha a karriermódba megyek és szinte mindig nyerek akkor miért rugnak ki? -
#4774 D pad?
MIlyen gamepad?
A chantokat berakod? -
Piko888 #4773 Én eddig csak képfájlból telepítettem, de úgy mindig müködött. -
vizoo #4772 crack? -
dalackraul #4771 Haveromnál felraktam és ezt írja, hogy helyezze be a megfelelő dvd-romot mit csináljak hogy jó legyen? ti még nem találkoztatok ilyen problémával? -
Piko888 #4770 Igen megnéztem, de mik azok a számok a devdata-ban? A txt-t pedig nem találom. -
#4769 Meg tudnátok mondani, hogy a gamepadotokon melyik (vagy hányas?) gombbal állítjátok a csapat mentalitását(támadó, védekező vagy semleges)?
Nekem nem műkszik két funkció (a menü és mentalitás állítás), úgyhogy meg akarom kicsit hackelni a dolgot. A menüt tudom hogy melyik gombbal kéne behozni, de a csapat mentalitást nem tudom melyik gomb kéne hogy állítsa.
Thanx -
dalackraul #4768 nekem nem válaszol senki? -
#4767 megnézted amiket mondtam?
-
#4766 Ez engem is érdekelne -
#4765 mités?? -
#4764 hova tünt a sok szárjatratés megmondom a frankót Brekinek júzer? :P -
Piko888 #4763 Mit is kell tenni azért hogy ne kelljen minden kilépés után újrakonfigurálni a gamepadot?
-
dalackraul #4762 Üdv a Karrier módban játszok és sűrűn nyerek de akkor miárt rugnak ki? mit csináljak?:) -
#4761 szerintem suliban vannak, majd dobok rájuk privit, hogy figyeljenek oda -
#4760 szólj neki
mintát én azért figyelem mert unom ezt a cswikozást -
#4759 minta? mármint az összes stadionban? hmm bevallom nem is figyeltem :) -
#4758 hmmm nekem időm nincs rá, rajtam kívül meg van ott aki vállalta a modolást... egész nap nem tudom figyelni, de azért átnézem -
#4757 ja amúhy az fh tele van warezzal törölgetni kéne a fórumban