9766
FIFA 06
-
sagjoz #4836 Innen-onnan idézetek:
"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévő eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."
"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam."
-
sagjoz #4835 Please help me! -
sagjoz #4834 Deamon tools-ba és az alcohol-nál is ugyan azt írja ki hogy kérem az emu progit kikapcsolni és indítsa újra a programot!:-((((((((
Milyen módon tudom elindítani a game-t??? -
sagjoz #4833 Akkor mi van ha azt írja ki mikor elindítom a game-t hogy kérem állítsa le az emu progit ... hogyan tudom elindítani??? -
#4832 a csapat mentalitását -
sagjoz #4831 nah valami megoldó alternatíva???
-
#4830 ha 9-es gombot megnyomom a gamepadon akkor bejön egy kör, ha nyomogatom akkor benne egy nyil fel illetve le, az mit jelent? -
sagjoz #4829 Mintha neked az lenne! Ha az vanakor add kölcsön köszi:-) -
#4828 rakd be a gyári origi dvd-t -
sagjoz #4827 Akkor mi van ha azt írja ki mikor elindítom a game-t hogy kérem állítsa le az emu progit ... hogyan tudom elindítani??? -
#4826 bug.. -
#4825 billentyű beállításnál én a W-t át szoktam mindig tenni SPACE-re
de elmentem save profilenel alul de minden újraindításnál(fifa) visszateszi W-re , hogy lehet fixálni ? -
#4824 édesmind1 vagy fikázzák a gémet vagy warezolnak ezzel nincsgond mer ez a gém enneél többet ugysemér.. -
Paparazzi20 #4823 Na,mostmár várhatjuk a Fifa Club manager-t,remélem az kicsit ütősebb lesz!!! -
#4822 kijött vagy már 3 napja a törött fityfa, de még mindig megy a warez itt -
Adika #4821 k THX! -
#4820 Ujj daemonnal? Akkor ha nem megy fixed image-> www.gamecopyworld.com -
Adika #4819 halee feldobtam daemonnal és azzal baxik mükődni pedig már alcohol sincs fenn lehet lama vok de nemtom mifax van:S -
#4818 Ha kiirja hogy rakd be a cd-t és nemm megy megoldás: vagy a fixed image! De ha leszedtek egy gamet akkor nézzétek már meg mit kér! Annyi hogy a daemon vagy az alkoholnak a legujjabb verzioja kell és menni fog! ennyi a megoldásmás! -
#4817 ne lámázz le, mert ******* -
#4816 3.5 GB-s a játék?
Mitöl ekkora,ha ilyen szar a grafika? -
Steve16 #4815 jaa, ne alcohollal indítsd, hanem daemon tools 3.47-tel -
dalackraul #4814 van köztetek olyan akit már hívtak a karrier módban valamelyik nagycsapathoz ha van akkor mit csinált??? meg van egy ilyen lakat kulcs kép amin pl 60-tól megy lejjeb az mikor megy le?????? meg valamelyikbe nagyon minuszba vagyok ilyen esetbe mit kell csinálni? -
#4813 leírnád kicsit részetesebben,h mit kell csinálni az alcohollal?
thx -
Steve16 #4812 nekem így megy:
mini image + virtual cd-hide-dal hide all virtual drives... -
#4811 akkor mi van,ha feltettem a gémet(alcohollal),és amikor indítanám,azt írja:a megfelelő cd rom behelyezése után az OK kiválasztása után újra kell indítani a prgoramot
próbáltama mini image val is,és semmi -
#4810 Hát ha lesz időm, majd lehet hogy foglalkozom vele. De az sztem legközelebb decemberben lesz. Addig autót szerelek, mert ha nem lesz kész télre nagy gáz lesz. -
#4809 énse sajnálnám a pénzt! Dehát másfél éve adták ki az enyémet és mondom akkor az volt a legjobb! eltelt másfél év és nem támogatja? hát érdekes! Nemfogok másfél évente gamepadot venni! -
#4808 <lesütött szemmel megjegyzi, hogy erről nem is tudott> -
#4807 thanx -
#4806 Nem, nem arra gondoltam, azt a D-pad kezeli, az megy is tökéletesen. De van az a funkció, ami a csapat mentalitását állítja (támadó/védekező/semleges). Ezt kis sárga felfele vagy zöld lefele mutató nyíl jelzi, illetve a semlegest egy kis kör.
Ha billentyűzetről játszol, akkor az 5-ös gomb a numerikus billentyűzeten meccs közben. -
#4805 jajaja, ezt a szót kerestem :) -
#4804 működik a demóba beraktav
van hozzá tutorial és kész chanparckok -
#4803 az a D pad ugyebár -
#4802 Nem a chantok berakása a hosszú, hanem az az idő amíg rájövök vagy utánajárok hogy az EA az idén mit változtatott a chantok fájljain. És ez még csak az ideális eset, mert ha nem működik még azzal is van egy csomó szívás, amíg rájövök mér nem működik. -
#4801 majd megnézem
-
#4800 hát ha taktikákra gondolsz (kontratámadás, széleken mozgás, stb.), akkor az az irány gombokra van állítva alapban (nem az analóg karra természetesen). -
#4799 Nem sajnálom a pénzt nem arról van szó. Csak ha jobban megnézed ezt a gamepadot ennek a foglalata az analog karok körül kör alakú. Az összes másik márkásabb gamepadoknak, amiket láttam pedig inkább négyzet alakú. Nekem viszont az nem jó.
A registryben matattam már próbáltam Dual Actionre is átnevezni nem segített. Nem megy akkor a jobb analog kar. A másik hogy Dual Action felhasználóktól olvastam a fórumban nem egytől, hogy neki sem megy a jobb analog karja. Namost ha az EA már a Logitech gamepadjait sem támogatja normálisan, akkor mit. Menjenek a ....
Szóval nem emlékszel melyik gombbal állítod meccs közbe a mentalitást? -
#4798 Hogy miért sajnáltok plusz két-háromezret egy normális gamepadra.
VAn ilyen probléma, jelenleg nincs megoldás rá.
De mivel ez Dual Action utánzat szerintem a registry-ben dual-nak való megoldása lehet bejönne.
A chanrtokat berakni nem nagy idő egy meccs időtartama alatt megvan. -
#4797 a menü gomb nálam a (ps padokon Select), a középen levő 3 gombból a bal oldali. bár nekem egy SpeedLink csodám van (ez kemény 5 ropi volt), de szinte pont ilyen felépítéssel.