FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utolsó kérdésem ma!Az Arsenalnak milyen lesz a meze??A stadion bucsuztató vagy arégi piros fehér ujju mez??(Ahogy elnézem te vagy a szakértõ...)<#nevetes1>#nevetes1>
.:SOLIDUS:.
FIFA 06 - PC DVD
(várható: 09.30., 12 990 Ft)
FIFA 06 - PS2-n is feliratos!!
(várható: 09.30., 14 990 Ft)
(várható: 09.30., 12 990 Ft)
FIFA 06 - PS2-n is feliratos!!
(várható: 09.30., 14 990 Ft)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ez a kérdés még fontos:s ha nem leszedem hanem megveszem akkor mennyit kell fizetnem?
Kb 1% esélyed van, hogy a magyar verziót valaha is letöltsd. Aki megveszi az nem fogja fölrakni, feltörni meg csak az angol, a német vagy multilanguage-s verziót szokták.
Köszönöm szépen a választ!!!!! Már csak egy kérdés!A magyar verzsön vagy arra még várni kell?<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
Hmm,nemrég néztem,akkor még semmi új nem volt,de most látom én is ám,az Xbox-os változat is released!Azaz mostmár csak a Pc-re várunk,de arra nagyon...
<#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
No most akkor kijött-e PS2re a FIFA 06 vagy nem-e????Légysziiiiiiiii!!!!!Valaki mondjon biztatót és biztosat.THX<#dumcsi>#dumcsi>
Xbox Fifa 2006 (c) EA Sports *FULLDVD* *PAL* DAGGER 48x50 MB <#vigyor4>#vigyor4>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Igen,én írtam,hogy a PS2-re már kinn van neten,és mivel az NHL-nél kb 3 nap volt a különbség PS2 és Pc között,ezér sejthetõ,hogy már nem kell sokat várnunk.De lehet ez semmit nem jelent,lehet csak 29-én lesz kinn a Pc-s verzió.Amúgy elmúlt évek tapasztalatai alapján a Fifa feltört változata mindig olyan péntek-szombat körül került fel a világhálóra.De ez meg lehet csak egy szép statisztikai adat és semmi több...szóval várunk és várunk
Más,Hedge!Ti ugyebár teszteltétek a gameban a manager mode-ot?Az lenne a kérdésem,hogy év közben is lehet-e csapatot váltani,vagy csak a szezonok végén??
Más,Hedge!Ti ugyebár teszteltétek a gameban a manager mode-ot?Az lenne a kérdésem,hogy év közben is lehet-e csapatot váltani,vagy csak a szezonok végén??
A pontos megjelenés szeptember 29. Valószinûlieg 2-3 nap mire tölthetõ lesz.
Akkor õt kérdezd. Õ biztos okos. De ezt nem tudhatja senki elõre, csak aki feltöri 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Jó oké én értem csak valaki azt irta a forumba hogy a PS2 es verzio utan 3 nappal mar kint lesz
gondolkodj! 30án megjelenik hivatalosan... kb elõtt pár nappal jöhet is akár!
Az mit jelent?Holnap vagy esetleg a het vegen?
Szerintetek mikor lessz fenn a neten?
Boltokban mikortól lehet kapni és végülis mikor adja ki az EA.
tuti nem.... ugyanis a törést nem magyarok végzik, ergo az angol verziót fogják elõször (vagy a németet) felnyomni
de ha azt akarjátok, hogy jövõre a magyar szövegek mellé magyar kommentátor is legyen akkor most az egyszer menjetek el szépen a boltba és vegyétek meg a FIFA 06-ot
de ha azt akarjátok, hogy jövõre a magyar szövegek mellé magyar kommentátor is legyen akkor most az egyszer menjetek el szépen a boltba és vegyétek meg a FIFA 06-ot
Sziasztok!
Szerintetek amint fenn lessz a játék a neten már full magyar lesz a menü meg minden?
Szerintetek amint fenn lessz a játék a neten már full magyar lesz a menü meg minden?
tudod erre jön a kérdés, hogy mi az a Google? 😄
szóval mi az az isohun? mert valószínû sokakat érdekel!
te jóóóóóóóóóóóóó éééééééééééééééééééééég
te jóóóóóóóóóóóóóóóóóó gyatyagurg isten
te jóóóóóóóóóóóóóóóóóó gyatyagurg isten
Avanti Crociati!
Beerka666 és báttyó02 nem egy személy, jó lenne ha kicsit figyelnél is. FIFA Street 2006 pedig nem létezik, FIFA street az van de nem PCre.
Mivel,hogy 1csomó helyen láttad
Ha egy címet tudnál adni akkor megköszönném!!
szerintem torrenten próbálkozz!Én már láttam 1csomó helyen.
Ha tudja valaki,hogy honnan lehet letõlteni a FIFA street 2006-ot az szóljon!!!
Mi az az isohunt?
Le lehet onnan tölteni jó lenne!
Segitenél?
Le lehet onnan tölteni jó lenne!
Segitenél?
ps2 re fifa 2006 eladó.
érdeklõdni privátba
érdeklõdni privátba
Jó hír,hogy a PS 2-es Fifa 06 már elérhetõ!!Ha minden jól megy,akkor már csak pár nap a Pc-s változatig.Az NHL Pc-re 3 napra a PS2-s megjelenésre jött ki...
Hopp, elírtam a kép URL-jét..