9766
FIFA 06
  • sagjoz
    Innen-onnan idézetek:

"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévő eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."

"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
    data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."

"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam."
  • sagjoz
    Please help me!
  • sagjoz
    Deamon tools-ba és az alcohol-nál is ugyan azt írja ki hogy kérem az emu progit kikapcsolni és indítsa újra a programot!:-((((((((
    Milyen módon tudom elindítani a game-t???
  • sagjoz
    Akkor mi van ha azt írja ki mikor elindítom a game-t hogy kérem állítsa le az emu progit ... hogyan tudom elindítani???
  • szoltan
    a csapat mentalitását
  • sagjoz
    nah valami megoldó alternatíva???
  • Barni
    ha 9-es gombot megnyomom a gamepadon akkor bejön egy kör, ha nyomogatom akkor benne egy nyil fel illetve le, az mit jelent?
  • sagjoz
    Mintha neked az lenne! Ha az vanakor add kölcsön köszi:-)
  • gabber_saviola
    rakd be a gyári origi dvd-t
  • sagjoz
    Akkor mi van ha azt írja ki mikor elindítom a game-t hogy kérem állítsa le az emu progit ... hogyan tudom elindítani???
  • Istencsászár
    bug..
  • fitutufi
    billentyű beállításnál én a W-t át szoktam mindig tenni SPACE-re
    de elmentem save profilenel alul de minden újraindításnál(fifa) visszateszi W-re , hogy lehet fixálni ?
  • Istencsászár
    édesmind1 vagy fikázzák a gémet vagy warezolnak ezzel nincsgond mer ez a gém enneél többet ugysemér..
  • Paparazzi20
    Na,mostmár várhatjuk a Fifa Club manager-t,remélem az kicsit ütősebb lesz!!!
  • gabber_saviola
    kijött vagy már 3 napja a törött fityfa, de még mindig megy a warez itt
  • Adika
    k THX!
  • examinee
    Ujj daemonnal? Akkor ha nem megy fixed image-> www.gamecopyworld.com
  • Adika
    halee feldobtam daemonnal és azzal baxik mükődni pedig már alcohol sincs fenn lehet lama vok de nemtom mifax van:S
  • examinee
    Ha kiirja hogy rakd be a cd-t és nemm megy megoldás: vagy a fixed image! De ha leszedtek egy gamet akkor nézzétek már meg mit kér! Annyi hogy a daemon vagy az alkoholnak a legujjabb verzioja kell és menni fog! ennyi a megoldásmás!
  • akyyy
    ne lámázz le, mert *******
  • Magic Boy
    3.5 GB-s a játék?
    Mitöl ekkora,ha ilyen szar a grafika?
  • Steve16
    jaa, ne alcohollal indítsd, hanem daemon tools 3.47-tel
  • dalackraul
    van köztetek olyan akit már hívtak a karrier módban valamelyik nagycsapathoz ha van akkor mit csinált??? meg van egy ilyen lakat kulcs kép amin pl 60-tól megy lejjeb az mikor megy le?????? meg valamelyikbe nagyon minuszba vagyok ilyen esetbe mit kell csinálni?
  • fireball
    leírnád kicsit részetesebben,h mit kell csinálni az alcohollal?
    thx
  • Steve16
    nekem így megy:
    mini image + virtual cd-hide-dal hide all virtual drives...
  • fireball
    akkor mi van,ha feltettem a gémet(alcohollal),és amikor indítanám,azt írja:a megfelelő cd rom behelyezése után az OK kiválasztása után újra kell indítani a prgoramot
    próbáltama mini image val is,és semmi
  • sammy
    Hát ha lesz időm, majd lehet hogy foglalkozom vele. De az sztem legközelebb decemberben lesz. Addig autót szerelek, mert ha nem lesz kész télre nagy gáz lesz.
  • examinee
    énse sajnálnám a pénzt! Dehát másfél éve adták ki az enyémet és mondom akkor az volt a legjobb! eltelt másfél év és nem támogatja? hát érdekes! Nemfogok másfél évente gamepadot venni!
  • musha
    <lesütött szemmel megjegyzi, hogy erről nem is tudott>
  • sammy
    thanx
  • sammy
    Nem, nem arra gondoltam, azt a D-pad kezeli, az megy is tökéletesen. De van az a funkció, ami a csapat mentalitását állítja (támadó/védekező/semleges). Ezt kis sárga felfele vagy zöld lefele mutató nyíl jelzi, illetve a semlegest egy kis kör.

Ha billentyűzetről játszol, akkor az 5-ös gomb a numerikus billentyűzeten meccs közben.
  • musha
    jajaja, ezt a szót kerestem :)
  • Breki33
    működik a demóba beraktav

van hozzá tutorial és kész chanparckok
  • Breki33
    az a D pad ugyebár
  • sammy
    Nem a chantok berakása a hosszú, hanem az az idő amíg rájövök vagy utánajárok hogy az EA az idén mit változtatott a chantok fájljain. És ez még csak az ideális eset, mert ha nem működik még azzal is van egy csomó szívás, amíg rájövök mér nem működik.
  • Breki33
    majd megnézem

• musha
    hát ha taktikákra gondolsz (kontratámadás, széleken mozgás, stb.), akkor az az irány gombokra van állítva alapban (nem az analóg karra természetesen).
  • sammy
    Nem sajnálom a pénzt nem arról van szó. Csak ha jobban megnézed ezt a gamepadot ennek a foglalata az analog karok körül kör alakú. Az összes másik márkásabb gamepadoknak, amiket láttam pedig inkább négyzet alakú. Nekem viszont az nem jó.

A registryben matattam már próbáltam Dual Actionre is átnevezni nem segített. Nem megy akkor a jobb analog kar. A másik hogy Dual Action felhasználóktól olvastam a fórumban nem egytől, hogy neki sem megy a jobb analog karja. Namost ha az EA már a Logitech gamepadjait sem támogatja normálisan, akkor mit. Menjenek a ....

Szóval nem emlékszel melyik gombbal állítod meccs közbe a mentalitást?
  • Breki33
    Hogy miért sajnáltok plusz két-háromezret egy normális gamepadra.

VAn ilyen probléma, jelenleg nincs megoldás rá.

De mivel ez Dual Action utánzat szerintem a registry-ben dual-nak való megoldása lehet bejönne.

A chanrtokat berakni nem nagy idő egy meccs időtartama alatt megvan.
  • musha
    a menü gomb nálam a (ps padokon Select), a középen levő 3 gombból a bal oldali. bár nekem egy SpeedLink csodám van (ez kemény 5 ropi volt), de szinte pont ilyen felépítéssel.