FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Alapból másnál sincs fejük.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bocs h nem olvasok vissza de csak nálam van annál a német paccsnál h a játékosoknak nincsen feje?

Falconer
Basszus, minap löttem a Ronaldinnyével 48 méterröl egy szabadrugás golt, nagyon ász volt, csak pislogni tudtam. Van screenshot is, csak most nem otthon vagyok.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Breki33
de utánna el kéne olvasni
na most mivan?

ott nem írnak semmit csak azt hogy sikerült megoldani a problémát de azt hogy hogy sikerült azt nem írja senki le

Breki33

Sziasztok mitõl van az a demóba hogy egy csomó játékosnak nincs feje😞? valaki tud rá valami orvosságot?

Az egyik külföldi fórumban olvastam,hogy Ausztráliában ma,azaz 23-án,megjelent a fifa,legalábbis elkezdták árulni a boltokban..hogy ez kacsa vagy nem az más kérdés..ha most hétvégén nem lesz fenn,akkor marad a jövõhétvége!

Fyrex
jaj ne már itt is
az fm topikból már kiüldöztél remélem ittis megkiséreled....

Avanti Crociati!

grizzly21
elbaszta a beirás urán az ábrámat...

grizzly21
naja, 1 bibi azért van: a játék nem használja ki az analóg cuccok elõnyét.
pl csak egy bizonyos szögbõl lehet fickát lõni hiszen 8 irány van...milyen szép lenne, ha közel 360 irány lenne vagy mindegy de elég sok.
|-----------------------------------| <-Kapu vonala
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/ <-csak ebbõl a vonalból lehet bal sarokra lõni, na jó meg szembõl

báttyó02
grat<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
<#eljen>
EndreMan
Én egy hete vettem meg a rumblepad 2-est.
98 óta fifázom,illetve PES-m a kezdetektõl fogva,billentyûn,de úgy tavaly
amikor kijöttek az aktuális PES-ek és fifák aztmondtam elég....

Úgy éreztem nemtudok ugy játszani mint soksok más játékosok álltal belinkelt videóban,holott mindig is word classon stb játszottam,de vhogy mára úgy éreztem korlátolt a mzogásom és beláttam: ezeket a gamekat már csak gamepaddal lehet tökéletesen irányitani.Lehet billen is professionalon vagy PES-ben 3-4 csillagon,de a játék mozdulatainak és finomságainak nagy része rejtve marad gamepad nélkül.
Most még picit gyengébben játszom,de gyakorlok a demoval hogy mire a full jön már nagyjából megszokjam az uj irányitást.
Ja és analogon irényitom a mozgást.

The Hedgehog
mert azt szeressük 😊 meg Brekinek amolyan küldetése ez... õ az erõ sötét oldala 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Barni
miért pes-el?

Avanti Italia!

The Hedgehog
ja vagy itt visszaolvasol

Breki33
vagy itt P
ok

The Hedgehog
FIFA 06 demo-hoz? van pár...

nézz körül a FIFA HUNGARY FIFA 06-os letöltései közt.

még azt szeretném kérdezni hogy még milyen kiegészítõk vannak?

The Hedgehog
változó, bár én a D-pad-el irányítom a játékost... ahhoz szoktam az évek során. Csak 1-2 játéknál használom az analógot.

Breki33
természetesen

két három hét
de a helyedben PEs-el kezdeném P
Barni
na megvan a gamepad, ti mivel irányítjátok? analóggal?
elég szokatlan, mennyi idõ alatt lehet ráérezni?

Avanti Italia!

kössz

The Hedgehog
szedd le a Demo Raptort innen:

FIFA HUNGARY

ja meg azt szeretném kérdezni hogy a demoba a felbontást nem lehet sehol állítani?

ok

The Hedgehog
kalkulálunk... 30-án megjelenik ergó talán a megjelenés elõtt pár nappal kijöhet! de csak azt mondtuk talán!!!

nem jövõhét pénteken lessz kint pc re? és honnan halotátok hogy ezen a hétvégén lessz kint?

The Hedgehog
bármelyik warez oldalról... de szerintem inkább fektess be rá ha nagyon FIFA õrült vagy, hogy ezzel is hozzájáruljunk ahhoz, hogy jövõre magyar kommentátort is kapjunk... meghát ugye a bolti változat magyar nyelvû is lesz 😄

The Hedgehog
nem tudjuk... talán a hétvégén... de ezt mi nem tudhatjuk!

szia most hétvégén kint lessz pc re? és honnan lehet leszedni majd?

üdv mindenkinek pc re mikor lehet tölteni?

The Hedgehog
Kommentár azért nincs magyar a játékban mert eladások terén még nem hozza a FIFA Magyarországon az elvárt szintet. Ha ez idén meglesz akkor bizony jövõre nagy esély a magyar kommentárra.

A magyar bajnokság más tészta. Akartak és minden évben tárgyal az EA a magyar ligával, de ez is az eladásoktól függ, mert ha jobbak a magyar statisztikák akkor az EA is áldoz végre pénzt a magyar licenszekért.

The Hedgehog
hmmm ezt nem tudom... annyit azért nem nyomtunk a manager mode-al, de gyanítom, hogy csak év végén lehet csapatot váltani

Rudee
Hétvégére kint lesz a PCs is.

Xbox PAL verzió is kint van már nforce-on,pedig hivatalossan ugyanakkor jön mint a pc-s.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nálunk se vásárló tömeg,se foci,se semmi.Mi a bánatnak raknának be egy Fifába magyar bajnokságot...?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
ha miénk lenne a legjobb válogatott akkor is

mondjuk nekem ez a bajnokság nem hiányzik
Breki33
ezek mindegyike sokkal erõsebb bejnokság és felis tudtak mutstni sikere szerepléseket mostanában
Rudee
Beraknák, ha itt is megvennének 4-5 millió darabot.

Hát nemhinném,hogy a gyenge magyar bajnokság miatt nincs benne az NB1 a fifában..vagy legalábbis nem ez az egyetlen oka a dolognak,hiszen a lengyel bajnokság sem európa elitje,mégis benne lesz,vagy a norvégról ne is beszéljünk..a piac határozza meg keményen, vagy esetleg még egy dolog lebeghet szemünk elõtt:a magyarok irtózatos jogdíjakat követelnek,ezér tojnak ránk,pedig nagyon akarnának minket!

Breki33
nem azért nem rak bele magyar bajnokságot..........
Tudom,hogy lerágott csont,de ez egy ördögi körforgás:az EA nem fogja magyarul kiadni a Fifát és nem is rak a játékba magyar bajnokságot,amíg nem csökken radikálisan a warez MO-n,azaz ilyen kevesen vesznek boltba,legálisan Fifát!Csakhogy amíg a magyar átlagkeresethez képest ilyen horriblis összegeket kell áldozni egy-egy játékra(boltban),addig az emberek nem is fogják venni õket, viszont a alacsony kereslet miatt a kiadó nem fogja csökkenteni jelentõsen a játékok árait.Szerintem jelen körülmények között egy 5000 Ft-os felsõhatárral már alaposan megnõne a legális játékvásárlók száma!!A DVD filmeknél sikerült lehúzni az árakat,igaz ott a megnövekedett kereslet az egyre olcsóbb dvd lejátszók miatt következett be...Szóval csak akkor reménykedhetünk,ha jelentõsen megnövekedik a kereslet a legális játékok iránt!!
Bocs,ha kicsit eltértem a témától,de sajnos ez a nagy helyzet kicsi Mo-unkon!!!

daf xf
Sziasztok!
Én má Tiszta depis vok annyira várom a fifa 2006-ot!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Breki33
Sztem õ a játékban kérdezte P
jAsOn VoOrHeEs
Hát azt elég rosszul nézed, mert nem vagyok az... 😊

Home:

Away:

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Breki33
aztán te fogod a nyelvi file-t a többieknek feltölteni
ugyanis az elég