9766
FIFA 06
-
#4878 hát énis ezen gondolkozom
Rudee elis tünt P -
#4877 vágd fel magadnak a linked... csodálod, hogy agyon vagy szórva büntiponttal?! -
#4876 felraktad a fixed image-t? P -
#4875 én már nem is olvasom nagyon a topikot... csak felidegesíteném magam. Megvárom míg eltűnik a sok faszláma - lehet közáport zúdítani pubikáim - aztán majd visszatérek :) -
#4874 hihetetlen istenbíz -
sagjoz #4873 De nem érted ami visszafelé van amit ma írtak azt mindet próbáltam és semmi!!!!!!!!! NEm indul! -
#4871 szerinted melyik hozzászólást írták 13:20-kor?
komolyan mondom......
na inkább nem mondom "kinscem" -
#4870 szerintem a fórumba való regisztrációnál valami iq teszt alapján való szűrés kéne :)) -
#4869 tényleg nem fogod fel, hogy csak négy hozzászólást kéne visszaolvasnod? PPPPP -
#4868 #4840
HELP! -
sagjoz #4867 MEddig olvassak kinscem bogaram! Mondd meg hányas szám azt addig vissza olvasok csak ne azt írd hoyg olvass vissza! MErt ami hátrébb van azt mind próbáltam és semmi! Nem indul a game!!!! -
#4866 nem erről beszéltem
olvass már vissza legalább most -
sagjoz #4865 Mindenből a legújab van fent! ÉS nem megy mert az emus szitut írja ki!
-
sagjoz #4864 Ezt mind megcsináltam és nem megy!!! A játék!!!!!!!!!!!!!! Érted????? -
#4863 Amúgy ma 13.20-kor leírták a megoldást, te 14:33-kor mégis újra megkérded -
#4862 na, meg is kapta a jutalmat... -
#4861 elmész te....az ilyeneket jó lenne törölni. -
#4860 te választ kapsz 10 hozzászólás múlva jön egy másik és megkérdezi ugyanezt
mind lusta visszaolvasni, persze beszólni meg kiakadni egyik sem lusta
Ezért vagyunk ott ahol vagyunk!
-
sagjoz #4859 Ember ha választ kapnék a kérdésemre akkor nem kérdeztem volna meg már 5ször
FŐ a segítőkészség! Hajrá magyarpok!
Ezért vagyunk ott ahol vagyunk! -
#4858 később lehet mert ki kéna próbálnom, hogy milyen a multi
bár őszinténszólva inkább Pes-el nyomom -
#4857 multiplayerezni egymás ellen -
#4856 sztem a D-pad
amúgy a te kérdéseid a legkevésbé fárasztóak.
Legalább nem olyanok amiket már 10 ember megkérdezett -
#4855 micsinálni? -
#4854 Ember ha ma ötször szerepelt hogy lenne ötezer hozzászólás.
Azonkívül keresőről nem halottál még? -
#4853 Hmmm... ez érdekes, eddig azt hittem a 9-es a menüt hozza be. Ha 9-es a mentalitás, akkor melyik hozza be a menüt? Lehet hogy a 10-es?
Tudom, jó kérdéseim vannak... :) -
sagjoz #4852 Clone és az alcohol letörlése mellőzése nélkül nem lehet megpldani hogy induljon??? -
R9 #4851 Érdekes mert tegnap elindult a FIFA ugy hogy nem prögött a menü pedig akkor is usb-s egérrel voltam -
#4849 irjon privit aki akar multizni és tud krealni. ha lever engem kap egy sört:) -
sagjoz #4848 Deamontools és alcohol 120% nem jött be akkor is azt írja ki hogy:
CD/DVD emuláló program futása észlelve. Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot, majd indítsa újra a játékot!
Ezt hogy tom kiküszöbőlni???? -
R9 #4847 töröld le az alcohol 120-t meg a clond cd dvd-t -
sagjoz #4846 AJ és melyiket az 5000 hozzászólásból??????? -
#4845 úgy hogy visszaolvasol
ma csak kb ötször szerepelt ez -
sagjoz #4844 CD/DVD emuláló program futása észlelve. Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot, majd indítsa újra a játékot!
Ezt hogy tom kiküszöbőlni???? -
R9 #4843 Ja meg szomszédomnak olyan hibája van hogy ha elindítja akkor kiírja hogy rakja be a helyed dvd-t majd próbálja újra... -
#4842 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
4 hozzászólás ember -
R9 #4841 Ja most látom hogy usb-s egér miatt....rohadt razer -
#4840 A wanadoo-s sem magyar:(
Amúgy hol kell beálítani a nyelvet? -
R9 #4839 Breki akárhogy kerestem visszafele nem találkoztam olyannal hogy valakinek a menüjébe olyan hiba lenne hogy folyamatosan pörög,valaki tudna segíteni?Így sajnos nem tudok játszani :( -
dadek #4838 szezon közben lehet csapatot váltani? Ha igen akkor hogyan? -
#4837 Azt hogy megvan a válasz Sammy kérdésére P