FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam tökéletes,legalábbis azon a pár meccsen amennyit játszottam jovolt...mostmár a fullt várom
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ezmijarák? 😄
Nálatok nem ugrál?
Azthiszem kapcsolatba lépek Piktorral, hátha le tudja írni részletesebben a problémát, mert így nem sok mindent értek.
amugy ezt találtam lehet hasznos lehet:
"koki44
2005. szept. 07. 13:53 | Privát | Galéria | Válasz | #2680
Meg van a megoldás a menü ugrálására.
Piktor barátunk rá jött a megoldásra neki a Wacom digitalizáló tábla okozta, ami USB-vel kapcsolódik. Nekem az APC UPS Szünetmentes tápegység usb-s kábele okozta"
ezt a hangyás szöveget meg sztem nem kéne erõltetned :|
Avanti Crociati!
"FIFA 06 demóban ugrál a csapatválasztás mi a megoldás" ?
Avanti Crociati!
Mert gondolom a teljes verzióval is ez lesz a helyzet, ezért kellene megoldás a problémára, mert így lehetetlen játszani. (10x-re találom el az angol nyelvet...)
Quake 4!Stalker!Fifa 2006!
Szerintem ami eszébe jutott azt odaírta...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Az érdekelne engem, hogy PC-s bolti változatban mi jobb a letöltötthoz képest.
Nem csak arra gondolok, hogy magyar nyelvû, hanem estleg más elõnyére is.
Van aki tudja?
Köszi
fõleg hogyha megnézed a többi boritot (amik nem kamuk) azon az oldalon
Szar Bayern, szar Bayern :)
szoval ez kamu.senki le ne szedje mert én pofozom meg
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
ha a boritora ránézel akkoris látni hogy kamu..

Az indulatok nagyok, indulnak a nagyok!
http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
és a fenébe is használjátok már a keresõt mielõtt hülyeséget kérdeztek
Avanti Crociati!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
--------------------------------------------------------------------------------
Hi frenkie,
I have noticed your great work on FIFA 06 adboards/turfs in the Soccer Gaming forums. I was wondering if I could add them to the Downloads Centre (downloads.soccergaming.com) with the credit of course going to you.
Thanks,
Andrew Castenmiller
www.soccergaming.com
Mit jelent ez a credit?