9766
FIFA 06
-
dalackraul #4918 meg újra rakjam fel? -
dalackraul #4917 a fifa tartalma az az a mapaa ahova felraktam arra gondolsz? -
Davidsned #4916 Ez tutkófrankó?? Amúgy én azt hittem, itt már mindenki magyarul tolja :) -
#4915 ugye Orbán Viki benne lesz? P -
dadek #4914 Magyar nyelvű FIFA!
Az Alcholba vagy Daemon Tools-ba bemountolt FIFA "tartalmát" másoljátok a vinyora egy mappába. Ezután az autorun mappában az autorun.cfg-t nyissátok meg worldpaddal és ott a nyelveknél a hungariannál a 0-át nevezzétek át 1-re és mentsétek el. Ezután az Alcholban csináljátok ebből egy mds nevű képfájlt. Ha ez megvan mountoljátok be és már magyar nyelven lehet feltelepíteni a játékot. Ha ez kész a gamecopyworld-ről szedjétek le fixed mini image mds fájlt és azt is csatlakoztassátok az Alcholhoz vagy a Daemon Tools-hoz. Ezután indítsátok el a játékot és a nyelvválasztásnál már ott lesz a magyar is.
-
#4913 ja jo. egyébként öcsém megcsinálja 10ből 10szer hogy középnél felső lécet lő. hogy miért? mert a fifa még mindig egy scriptes szar -
#4912 ahogy a FIFA 2005-ben, nyerj rivális ellen, lőj mesterhármast, nyerj bajnokságot stb-stb. ... ha nem így akkor sorry... de szerintem ez nem változott :) -
#4911 Nos, a FIFA megjelenése alkalmából szerintem rendezhetnénk egy kis mini bajnokságot mára. Akit érdekel az irjon és ha lennénk elegen lehetne. Semmi komoly, visszavágos meccsek, egyenes kiesés. esetleg körmeccsek? na mindegy irjatok ha jo 5let -
#4910 pontgyüjtés? -
#4909 magyarul nyomod? semmit sem ír ki, hogy miért küldenek el? -
#4908 hejj :)
na mindegy, akkor rájövök valahogyan, csak tudnám hogyan
ha valaki tudja a megoldást szóljon!!! -
#4907 Voltak jelentős változtatások csak éppen megmaradt egy csomó bugyutaság amik feledtetik a jó dolgokat... sajnos... ki kéne baszni már ezt az egész motrot a picsbe és újat írni a nulláról. Elavult. És most lehet megint velem vitatkozni!!! -
#4906 jótól kérded... még nem játszottam annyit vele, hogy tudjam :) lehet nem is fogok, de már a HSP 2006 készül :) és a megjelenésig nem is szándékozom többet elárulni róla :D -
#4905 jujj de vegyes lett ez az idei rész számomra.....
szóval amit eddig nemsok játék után megállapitok az a következő:
amíg a menükben nézelődök,videokat nézegetem,az opciók közt "csemegézek" addig rohadtul tetszik a játék,nagyon királyok ezek a videók(amik mondjuk rengeteg helyet is foglalnak),meg az uj opciók,hogy pl. lehet VÉGRE változtatni a csapatok játékosait,értékeit.
Viszont amint kilépek a pályára,és elkezdek játszani,már fele annyira se tetszik a 2006....mindenesetre letoltok a manager modba egy-két évet,de tényleg csak annyira lesz elég ez a rész,hogy kibirjam a pes5-ig egy másik fociprogrammal,aztán egész évbe pes,mint eddig is
Nagyjábol ennyi a véleményem,az uj opciók bejönnek,viszont ha a grafikán még nemis,gameplay részén jelentős változtatások kelettek volna.. -
stupido #4904 Na jó, de most egy kicsit átbillent a dolog a gép javára, nem? -
#4903 hogy nyomjam fel? -
#4902 szar az MI, szal csal a gép ez igy van.
valaki pontgyüjést hogy kő? -
#4901 én sem nézek le senkit, de aki nem képes visszaolvasni még 5hszt sem az már tényleg hülye... nem?... erősíts már meg :) -
#4900 én nem nézek le senkit, aki hülye a játékhoz :P (mondjuk én is az vagyok hozzá)
Amúgy nekem tetszik a játék, de majd ps2-n lesz az igazi. -
#4899 rossz a csapat morál (chemistry) -
#4898 engem is kirúgtak, pedig sorra nyertem a meccseket, mellesleg romaval vagyok
mi a fakk lehet? -
#4897 nah feltettem az új alcololt,faszán meg a gém,nem ugrál a menü,minden oké,és magyar is..:) -
stupido #4896 Na szép napot mindenkinek.
Hát kipróbáltam én is ezt game-et, de őszintén megvallva így ELSŐRE nem veTt le a lábamról. A 97-es rész óta játszom ezzel a játékkal, de ez most - hangsúlyozom, ELSŐRE - nem tetszett! Lehet, hogy az a baj, hogy billentyűzetről nyomom, de nem megy olyan gördülékenyen a játék, mint az előző részeknél. A mozgások tetszenek, bár nekem úgy tűnik, hogy a gép egy kicsit csal magának, mert néha amikor tempóelőnyben fordulok le egy védőről, az egy centire sem marad le, nem billen ki az egyensúlyából, és simán szerel!(ez fordítva nem működött nekem). Ha meg felvezetek egy támadást, akkor néha olyan érzésem van, hogy a az összes gép által irányított játékos a saját 16-osán belül van, és gyakorlatilag mindig van valaki, akiről lepattan a lövesém :(
Viszont a kérdésem az volna, hogy meccs közben az eredmény jelző mellett azok a pontok a morált jelzik? Ha igen, akkor miért van az, hogy az első félidőben nekem a maximumon van, az ellenfélnek pedig a minimumon, aztán a második félidőben én is a minimumon kezdek ???
Egyébként nem adom fel, és még biztos (vagy inkább remélem), hogy soxor fogom nyüstölni, csak megosztottam veletek az első élményeket.
-
Vinsanity #4895 senkinek sem volt ilyen ? #4890 -
sagjoz #4894 Megcsináltam és úgy sem műkszik clone és társait uninst.
alcoholt kikpacsoltam -
#4893 egyébként hogyan lehet pontot szerezni? mert meg akarom nézni a videokat. -
#4892 Alkohol 1.9.5. 3105 -el muntolva simán megy, klóncd ne legyen fenn, (nekem démon túlsz sincs fönn). (az alkoholban az opciókban minden emuláció legyen bekapcsolva).
De nem is muszáj mindig a játék imidzsét berakni, elég a mini-imidzs is, azzal is megy. -
#4891 tegéped nálad van a hiba..... -
Vinsanity #4890 plííz azt mondja meg valaki mért nem idul el a game ? Kiírja hogy hibát észlet ezért leáll:( Próbálkoztam már mindennel ,de sehogy se jó :( -
#4889 :))))) igen? de okosvagy haver..... erre magatól ráse jöttemvolna majd kikapcsolom és akkor nemfog:))))) -
#4888 dikkmá' Sapi kollega is itt arcol :) csonkolom! jöttél Lámalesre? :) -
#4887 mit flegmázol? :) -
#4886 clone cd-t leszedted?
Alcoholban kikapcsoltad
stb
-
#4885 a fórum alján található KERESŐ (`Keresés a témában` felirattal) nem dísz! -
#4884 #4876 -
#4883 ne nálam reklamálj... ha én ülnék az EA Canada tróntermében biztos nem ilyen minőségben jött volna ki a game! :) -
sagjoz #4882 Azért laggol mert megy a hostnál a feltöltés!!!! -
sagjoz #4881 Fel a gamecopy... ról és mind a két verziót próbáltam már
a legújabb és a régi deamonnal
alcohollal
cd-hiddennel
és uazt írja ki emu progit vettem észre kérem ..... -
#4880 inkább aztmond+ faszér laggol mint az állat multiba igy nemlehet tolni........ -
sagjoz #4879 ma 13:20 | Privát | Válasz | #4818
Ezt mindet csináltam amit itt ír ha nem próbáltam volna mindent akkor nem írok a fórumba!