9766
FIFA 06
-
#4964 wanadoo -
Piko888 #4963 honnan szedted le -
Piko888 #4961 mountold be a képfájlokat és akkor fel tudod telepíteni -
Piko888 #4959 Az elöbb már csak cd kulcs kellett, most akkor hogy állsz?
-
Piko888 #4957 daemon 3.47 -
R9 #4955 legujjab alcohol/daemon kell hozzá :) -
#4954 De nekem mikor indítom azt írja hogy rakjam be a game cd/dvd-jét. Bemountolni meg mit kéne, mert installnál semmit nem mountoltam. -
Piko888 #4953 Nem kell crack csak serial : 4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ -
#4952 Jóvan, egy kérdés és itthagyom ezt a topicot soha nem irok ide csak erre válaszoljatok: Hol találok cracket? -
#4951 összekeversz vmi kiskoru haveroddal hogy lekukizol ...... -
#4950 Rendben. Megígérem miután meghaltam befejezem a warezolást... Te meg ne legyél kuki, hogy minden új játékért kiadsz 10e forintokat. Szerintem... áááá... hagyjuk. -
Davidsned #4949 Hogyan lehet könyvtárból image-t csinálni alcoholban?? -
#4948 fejezzétek má be a warezolást ........ -
#4947 BEFEJEZTE!! Már csak a cd-key kell megtalálnom... Hol is van? -
dadek #4945 Tizenegyesnél melyik gombot kell megnyomni, hogy vetődjön a kapus? -
#4944 Bótba emész megveszed azt kezit csókolom olvass vissza te is és megkapsz minden infót. -
#4943 Extractoltam egy tetszőleges "mdf" fájlt és az új "mdf" fájlt megnyitottam és ott két katt az "autorun.exe"-re, és már 25 perce extractolja. Meddig fog még tartani? -
#4942 Te meg még párszór leírod ua. és akkor tuti fogja még a 2 éves kapanyányi monyók is a cuccost kezelni... ne nézd már lámának az itteni törzsforumozók zömét. Elég egyszer is leírnod valamit THX!! -
#4941 Mi van itt bőlcsöde?? ne -tok már itt ennyien... Benéztem ide és csak azt látom,hogy páran folyamatosan ez nem jó az nem jó... lustaság félegészség -
Deneir #4940 Látom egynéhányan baromi jól lövitek a szabadrúgásokat, elmagyarázná nekem vki, h. pontosan hogy is kell? Köszi
-
Piko888 #4939 Tudtok fejelni normálisan, mert nekem mindeg 7-8 méterrel mellléfejel bármerre is nyomom a z irányt.
Egyébként megörülök a Fifától, a gép teljesen íreélis dolgokat művel.
-
#4938 -
#4937 Hello!
Crack van már a játékhoz? -
beerka666 #4936 VEGYÉL MÁSIKAT:)
-
R9 #4935 Ha tud valaki az USB-s egér hibájának a megoldására valamit az írja le köszönöm -
dadek #4934 Valaki tudja, hogy a lezárt dolgokat, hogy lehet megnyitni "pontvadászat" nélkül? Mert a config.dat common.ini-jében vannak. Azokat átneveztem 1-re vissza tettem a config.dat-ba de semmi változás. A FIFA 2005-nél működött, itt nem. Megoldás? -
dadek #4933 Én is átneveztem először azokat amiket írtál, persze így is lehet, de aki azt akarja, hogy a telepítés és a nyelvválasztás is magyar legyen, mintha a magyar DVD-t vette volna meg a boltba, annak írtam -
Davidsned #4932 Őszintén nekem szimpatikusabbnak tűnik dadek megoldása :)) -
sagjoz #4931 Figyu aki azt akarja hogy magyar legyen neki ezt csinálja meg! Ezzel nem történik semmi sem ha elcseszne valamit és csak átnevezni kell nem fájloktartalmában nyúkálni!
Innen-onnan idézetek:
"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévő eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."
"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam." -
dalackraul #4930 akkor uninstall?:( és rakhatom újra? -
Kanál #4929 #4914 ezt -
dalackraul #4928 akkor most mit csináljak hogy jó legyen? -
sagjoz #4927 Innen-onnan idézetek:
"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévő eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."
"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam." -
sagjoz #4926 Remélem mindenki kifejti nézőpontját de nem úgy hogy a másikat szapulja! -
sagjoz #4925 mindegyik image jó!
-
#4924 a 2. biztos jobb...azért van kettő, de fogalmam sincs... -
sagjoz #4923 NAh gyerekek egy pozitívum van benne hogy ha átírod a fájlokat akkor magyarnyelvű lesz a game! A többi pedig negatívum, a pes4ből vettek át egy csomó mindent de mindegy azon csinosítgattak egy két dolgot! Az irányítás gagyi emberváltás rossz! Nah jót nem igen tok mondani! Tehát ezerrel vároma pes 5 megjövetelét! Ps2ön nagyon nagy lett remélem át irat lesz azt akkor valóban ütni fogja a fifa06pt bár nem nehéz mert szerintem a pes4 még nagynagyon veri a fifa06ot! -
Davidsned #4922 Vissza is vontam :DD
És melyiket szedjem le a kettő közül? -
#4921 te vagy a vak...:D -
dalackraul #4920 most újra telepíthetem újra a játékot?