9766
FIFA 06
  • dalackraul
    ok
  • Breki33
    tényleg be lehetne már fejezni a warezolást itt
  • dalackraul
    Nincsmit!
  • MRREASON
    thx!!
  • dalackraul
    wanadoon a 4 szekcióba van:)
  • MRREASON
    hy all!

pls, honnan tudom leszedni a 2006-ot, me wanadoon nem találtam?
  • grizzly21
    breki most FIFA? vagy valaki? cmon lets play
  • dalackraul
    ha nem tudsz válaszolni normálisan akkor ne is válaszoljál
  • Kanál
    uninstall minimum
  • Breki33
    sztem arra céloz hogy nem ő irányítja P
  • dalackraul
    üdv emberek az a kérdésem hogyha kirugnak egy csapattól és megyek kiseeb csapatokhoz és a karrier módban van egy ilyen hogy edzői szint pl 2-es egy csomó pénzt erre költök edzésekre meg mindenféle hülkyeségekre még mit csináljak hogy ne rugjanak ki please help:)
  • gercse
    hát probáld birtokolni a labdát és akkor nem ő játszik hanem te..:D
  • DokySG
    Valaki segitsen már picikét amúgy..
    Az mért van hogy elinditom a játékot és nem én jáccok hanem a gép? :D
  • dunga
    Kösz
  • DokySG
    http://spacetarget.com/games/pc_fifa_2006.shtml#FIFA%202006%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20Image%201 :) sry :P
  • DokySG
    Mákod van öcsisajt :)
    Megoldás ITT !
  • musha
    f@szba má` a reklámokkal...
  • ati2002
    Dehogyis. Én, ha tehetem, bele szoktam pakolni a nocd-ket, magyarosítást is, nem zavar be. A lemezcimke stimmeljen, de mivel ez dvd-ről nem megy, így most az sem érdekes szerintem, de érdemesebb az eredeti cimkét használni.

Tipp: írd át a fájlokat a magyar nyelvhez, és mentsd el azt a könyvtárat, amiben vannak, tedd rá a dvd-re. Később csak felül kell íratni (új telepítésnél). Csak 1x kell vele szöszmötölni, később hasznos lehet. (nem kell elkapkodni a kiírást)
  • Hysteria
    uj forum nyílt: ITT :)
  • dunga
    Hej, tezsvírek. NOCD nincs valakinek, mert letöröltem a bint, cd-re meg nem írtam ki. :D:D:D:D
  • Davidsned
    De ha pakolok bele a DVD-be plussz könyvtárat akkor megváltozik maga a dvd felépítése és elcseszem nem?
  • gercse
    :DDD
  • ati2002
    Na mégegy kezdő láma! Loooool!
  • ati2002
    Neroban egyszerübb: írónak kiválasztod az image-recordert, és sima adatként kiírod a fájlokat. Kiválasztod a helyét, ahová elkészíti neked az image-t, és kész. Tipp: csinálsz bele egy crack mappát, beteszed a mini-image-t, és egy normál telepítés után a mini image-t bemásolva a gépre, lemez nélkül játszhatsz, és + helyet sem foglal.
  • attiGT
    Van erre megoldás?: [IMG]C:\Documents and Settings\Tatár Attila Gergő\Dokumentumok\Képek\mostmivan.jpg[/IMG]
  • musha
    sehogy.
    mondjuk egy isobuster vagy hasonló programmal tudsz könyvtárból iso-t csinálni, azt meg ki tudod írni pl. alcohollal. csak hogy elindítsalak az úton a haladó lámaság felé...
  • Steve16
    :DDDDDDD
  • gercse
    ez jó:D (kezdő láma...:D)
  • Davidsned
    Nekem mondtad? Ha igen, tom h hülye kérdésnek hangzott de pls nagyon kérlek segits egy kezdő lámának is.
  • gercse
    igen?:D
  • Breki33
    istenem
  • Davidsned
    A 4914-es dadek hsz-el kapcsolatban még1x megkérdezném, hogy hogyan kell alcohollal könyvtárból képfájlt csinálni??
  • R9
    asszem a daemonba a másik fájlt kell meg nyitni
  • attiGT
    Nekem jelenleg az a problémám, hogy kiad egy fifa2006.exe hibaüzenetet. Ennek van megoldása?
  • Deneir
    Szal, minden mikulás figyeljen, aki eddig nem találta a helyes infot itt, pedig fent van vagy 600x. Crack nincsen ehhez a játékhoz, mountolni kell alcoholban vagy deamonban. Az alcohol egyes fajtái nem csinálják meg, mert továbbra is kéri a dvd-t, a deamonnal tutira müxik.
  • AlieN911
    üdv. fennvan ITT
  • bivaly
    melyik hubon van fent (dc++) a teljes ami el is indul ?
  • Piko888
    van messengered?
  • Piko888
    Én is onnan.
    Elöször kitömörited akkor lesz két fájlod, azokat tudod a daemonnal feltelepíteni a telepítés elején kéri a cd-kulcsot. telepítés vége után lehet jáccani.
  • pippo88
    hello!

Csak nálam kék színű a Fiorentina meze?