9766
FIFA 06
-
dadek #5045 nyelvválasztás -
dadek #5044 [IMG]http:// http://rapidshare.de/files/5725656/magyar_nyelvv_laszt_s.GIF.html [/IMG] -
dadek #5043 [img] http://rapidshare.de/pics/sg_magyar_nyelvv_laszt_s.GIF[/img]
-
dadek #5042 [IMG]magyar_nyelvv_laszt_s.GIF [/IMG] -
dadek #5041 -
dadek #5040 -
dadek #5039 [IMG][/IMG] -
dadek #5038 [IMG][/IMG] -
dadek #5037 A fixed image fájlt leszedted a gamecopy worldről és bemountoltad az mds fájl mellé? -
#5036 Ez működött valakinek?
"Magyar nyelvű FIFA!
Az Alcholba vagy Daemon Tools-ba bemountolt FIFA "tartalmát" másoljátok a vinyora egy mappába. Ezután az autorun mappában az autorun.cfg-t nyissátok meg worldpaddal és ott a nyelveknél a hungariannál a 0-át nevezzétek át 1-re és mentsétek el. Ezután az Alcholban csináljátok ebből egy mds nevű képfájlt. Ha ez megvan mountoljátok be és már magyar nyelven lehet feltelepíteni a játékot. Ha ez kész a gamecopyworld-ről szedjétek le fixed mini image mds fájlt és azt is csatlakoztassátok az Alcholhoz vagy a Daemon Tools-hoz. Ezután indítsátok el a játékot és a nyelvválasztásnál már ott lesz a magyar is."
Mert nekem a telepítés valóban magyarul ment, de a fifa06 indítása után továbbbra sem lehet kiválasztani a magyar nyelvet. -
#5035 Na végre sikerült megbuherálnom a fifát. Pontosabban a devdata.dat fájlt írtam át úgy, hogy menjen az általam korábban már említett mentalitás állítás.
Úgyhogy ha valakinek gondja van a gombokkal vagy a tengelyekkel a gamepadján, az kezdje el buherálni a devdata.dat fájlt jóól. -
#5034 Alcohol120% 1.9.5. 3105 Cracked -
#5033 Van vagy 30 big
Én a te zdatáidat raktam be a demóba. Nem próbáltam még gyepet betenni. -
#5032 biggui-val megnézed
igen -
#5031 3.47-es deamon?
Ne átdugd, hanem húzd ki és tedd ps2-re!
-
Davidsned #5030 Ami még fontosabb lenne: valaki leírta ide, h 90%-nak ugrálás nélkül megy a menü. Elmondanátok hogy csináltátok? (se alcohollal se daemonnal nem jó; az usb-t is áddugtam másikba de az se segít) -
#5029 Hát ez az, hogy nem tudom melyikbe van a camera.dat
A gyepre gondolsz?
-
Davidsned #5028 Nagyon szépen megkérném azt aki tud, h küldjön nekem egy működő serialt vagy cracket az alcohol 1.9.5.3105-hez (amit lehetőleg ki is próbált és megy). -
#5027 és mi a helyzet a mintákkal? -
#5026 működhet, de meg kell nézni abban a zdataban van-e a camera.dat -
Davidsned #5025 Oh, bocs... -
#5024 Installation
-----------------------------
1.Rename fieldcam.dat to camera.dat
2.Open data/zdata_02.big using bigGUI
3.Import camera.dat
4.Compress camera.dat
5.GenBH.exe, fatGUI.exe copy to Fifa 06 Demo/data folder
6.Run GenBH in data folder
7.Run fatGUI in data folder and click "Process" button
8.Play
-----------------------------
Enjoy.
-
#5023 privátban.......... -
#5022 jó de teknikailag telepítés -
Davidsned #5021 De most akkor ez nem ugyanakkora szöszmötölés? Akkor már kiírom az image fájlt meg mellé a cuccokat, meg leírást. -
#5020 Egy jó távoli kameraállás volt benne, amire rázoomolva nagyon jó volt. -
#5019 mi volt benne?
én nem próbáltam ki
ja te láttál más mintás pálxyát? -
Davidsned #5018 Köszi még próbálkozok:) -
#5017 gondoltam,:d azért raktam smile-t -
#5016 Breki, szerinted az a kamerabuheráló akármi, ami a demohoz kijött, jó lehet a fullhoz is?
Kezd a tököm tele lenni, hogy nem látom át rendesen a pályát. -
Gabe18 #5015 Kis logika kéne,ha alattam kettő üzenettel az van hogy "be kéne fejezni a warezos kérdéseket",akkor ki lehetne következtetni hogy ha kicsit visszaolvasok akkor lesz valami infó.De még ez se megy... -
#5014 SZiasztok mindenki!
Nekem olyan bajom lenne hogyha manager módba jáccom akkor miért veszi le mindig a bugettemet?
Mindíd ilyen 1-2ezret vesz le!
Ez mitöl lehet?
Köszönöm válaszaitokat!
-
#5013 Tényleg hihetetlen ami itt megy.
Ezerszer leírták már hogy be lehet fejezni a warezzal kapcsolatos hozzászólásokat. Legutóbb a #5004-ben.
Erre #5006 és #5009.Tudtok egyáltalán olvasni? -
#5012 most mondtuk hogy elég
képes vagy felfogni
menj máshová -
Kanál #5011 NINCS!!!! -
Steve16 #5010 hihetetlen :|||||||| -
hodember #5009 Honnan lehet letölteni aFifa 2006-ot?
Csak dc-n láttam, de az kicsit lassú, valamelyik warezon nincs fennt? -
#5008 mondtam valamit -
#5007 nem. -
jamky #5006 Valaki tud a wanadoon mellett egy másik oldalt is ahonnan lelehet tölteni?