9766
FIFA 06
-
#5085 a socceraccess.com-on mintha lenne valami patch, bár nem izgat mostmár -
#5084 azért mert 2 percen belül nem írt senki? -
Matt89 #5083 vagy ha összejön a 16 fö akkor már e hoban is mehet -
Matt89 #5082 vagy ha összejön a 16 fö akkor már e hoban is mehet -
Matt89 #5081 Jövő hóban inditok bajnokságot a www.fifaonline2006.atw.hu -n -
Matt89 #5080 kihalt a fórum?
-
Matt89 #5079 de z buziság h nem lehet jo csapatokkal kezdeni pl chelsea
-
Matt89 #5078 sztem elbocsátás lehetséges h lesz:) -
#5077 valszeg elbesztam az első idényem de jó lenne ha segítenétek,ha lehet
kezdtem a lazioval és meghoszabbítottam pár ember szerződését,meg kicsit emeltem a fizu nehogy elmenjenek, de így viszont hiába nyerek minden meccset mindig minusz van, csak csökken csökken a pénzem(t-mobile a szponzorom)
csődbe lehet vinni a csapatot?:D kirugnak? -
Matt89 #5076 Lehet jelentkezni a bajnokságomra az elobb emlitett honlapon, és ha megvan a 16 ember mehet is, ugyh hajrá! -
Matt89 #5075 http://fifaonline2006.atw.hu hamarosan kész lesz, csak azé irom h tudjatok lesz bajnokság nálam is!:) -
Nadi #5074 Sajátgép-Jobb Klikk-Tulajdonságok-Eszközkezelő-HID-és ott letiltod az első 3-mat! -
Nadi #5073 Nagy-nagy köszi, így megy nekem is! -
IgH #5072 leírná nekem vki hogy hogy kell a #5052-ben szereplő műveletet magyar winfossal megjátszani? előre is kösz -
NiGhTM4R3 #5071 Istenkirály megaszuper vagy! -
NiGhTM4R3 #5070 Jó választás. -
Davidsned #5069 Erre én is kíváncsi lennék. -
#5068 -
#5067 Tényleg lehet olyat, hogy a film alatt magyar felirat legyen?Hogyan:? -
#5066 Házigazda: The Hedgehog
Végre már valaki! -
#5065 Jah, ahol játszottam azok mind keresztcsíkosak.
Van amelyik keskenyebb, van amelyik szélesebb csíkozású. Meg világosabb valamelyik, a másik kicsit sötétebb.
Járszottam vagy 8-10 stadionban. -
szabolcs17 #5064 Helló! Az lenne a problémám, hogy játék közben törik a grafika. Mit csináljak? -
Davidsned #5063 Aktiválni?? Sztem mindenki tudta, h van benn magyar szöveg, nem? -
#5062 Wazze télleg :) megcsintem és jó .. thx -
sagjoz #5061 Magyarszöveg alapba benne van! Csak aktíválni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
sagjoz #5060 Figyu aki azt akarja hogy magyar legyen neki ezt csinálja meg! Ezzel nem történik semmi sem ha elcseszne valamit és csak átnevezni kell nem fájloktartalmában nyúkálni!
Innen-onnan idézetek:
"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévő eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."
"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam." -
Beepee #5059 Hali. Bajnokság van már valamerre? -
dalackraul #5058 Üdv emberek csak annyit szeretnék hozzászólni a dolgokhoz hogyha átírod a fájlokat hogy magyar legyen a játék akkor nálam a nyelvválasztásnál az angol nyelvet választtottam ki és magyar lett a játék semmilyen image fájl nem kellet hozzá. -
Alcoholica #5057 :)
Akkor örülünk Vincent... -
Davidsned #5056 Ez még nem volt, de így működik! Very THX!
(nálam is az első hármat kellett kikapcsolni) -
NiGhTM4R3 #5055 Mindjárt ki is próbálom, remélem sikerül mert akkor örök hála :) -
Davidsned #5054 Ez a link rossz! Pls, egy működőt:) -
Davidsned #5053 Nincs ps2-m :( -
Alcoholica #5052 USB-s para. Nem az egérrel van a gond, hanem minden mással, ami USB-s.
A megoldás, amit olvastam valahol, és nálam is bevált (bocs, ha volt).
Játékot elindít, Alt-Tabbal vissza a Desktopra.
Vezérlőpult -> System Properties -> Hardware -> Device Manager (ez magyarul talán Eszközkezelő)
És itt a Human Interface Devices (ezt viszont nem vágom magyarul) csoport alatt található dolgokat (egeret, billentyűzetet értelemszerűen nem) Disable-re teszed.
Egyet megcsinálsz, visszalépsz a játékba, ha még mindig csinálja, kimész és letiltasz még egyet.
Azóta USB-s rádiós egér + bill + Logi Cordless Rumblepad 2 hibátlanul szuperál FIFA 06-tal.
Próbáltam csatolni egy képet is...
-
NiGhTM4R3 #5051 Hm, tudja vki h kell kiírni a FIFA 06-ot DVD-re, úgy h ne kérje a crack-et?
Képfájl, adat? -
#5050 nem ezt kérdem
azt kérdem, hogy a teljesben minden satdionban egyfajta mintájó keresztcsikos gyepet láttál-e -
#5049 Hát igen... Egyéb iránt működik a játék, és nekem tökre tetszik. Egy dolog megint nem változott, amit mér a 2005-ben is vártam volna. A GRAFIKA!. Mindegy nemakarom leugatni ezt a fifát sem, de ha egy kicsit odébb néznének a készítők, fejlesztők például a Pro Evolution Soccer-re akkor megakad a grafikában a szemük. Mert jobb, sokkal jobb annak a grafikája. Hagyjuk. Egyre nemjöttem rá még, hogyan kell cserélni. (EZT NEM KÉRDEZTEM!!) Dadek meg egy kissé, hát... Ezt is hagyjuk.
Egyet viszont kérdezek: Mit kell csinálni, hogy magyar legyen? Valami 2 fájlt kell átnevezni, de igazán megköszönném, ha valaki megírná PRIVIBEN (hogy ne itt koszoljuk vele a már igazán koszos palettát (ld: dadek). Köszönöm. -
#5048 pff...azért próbálkoztál egy keveset...
kéne egy állandó takarító a topikba. -
dadek #5047 nem tudom, hogy kell képet beszúrni valaki írja meg priviben légyszi -
dadek #5046 [IMG] [/IMG]