9766
FIFA 06
  • gercse
    a socceraccess.com-on mintha lenne valami patch, bár nem izgat mostmár
  • musha
    azért mert 2 percen belül nem írt senki?
  • Matt89
    vagy ha összejön a 16 fö akkor már e hoban is mehet
  • Matt89
    vagy ha összejön a 16 fö akkor már e hoban is mehet
  • Matt89
    Jövő hóban inditok bajnokságot a www.fifaonline2006.atw.hu -n
  • Matt89
    kihalt a fórum?
  • Matt89
    de z buziság h nem lehet jo csapatokkal kezdeni pl chelsea
  • Matt89
    sztem elbocsátás lehetséges h lesz:)
  • gercse
    valszeg elbesztam az első idényem de jó lenne ha segítenétek,ha lehet
    kezdtem a lazioval és meghoszabbítottam pár ember szerződését,meg kicsit emeltem a fizu nehogy elmenjenek, de így viszont hiába nyerek minden meccset mindig minusz van, csak csökken csökken a pénzem(t-mobile a szponzorom)
    csődbe lehet vinni a csapatot?:D kirugnak?
  • Matt89
    Lehet jelentkezni a bajnokságomra az elobb emlitett honlapon, és ha megvan a 16 ember mehet is, ugyh hajrá!
  • Matt89
    http://fifaonline2006.atw.hu hamarosan kész lesz, csak azé irom h tudjatok lesz bajnokság nálam is!:)
  • Nadi
    Sajátgép-Jobb Klikk-Tulajdonságok-Eszközkezelő-HID-és ott letiltod az első 3-mat!
  • Nadi
    Nagy-nagy köszi, így megy nekem is!
  • IgH
    leírná nekem vki hogy hogy kell a #5052-ben szereplő műveletet magyar winfossal megjátszani? előre is kösz
  • NiGhTM4R3
    Istenkirály megaszuper vagy!
  • NiGhTM4R3
    Jó választás.
  • Davidsned
    Erre én is kíváncsi lennék.
  • gabber_saviola
  • gkeeper
    Tényleg lehet olyat, hogy a film alatt magyar felirat legyen?Hogyan:?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Házigazda: The Hedgehog

Végre már valaki!
  • Forrest Gump
    Jah, ahol játszottam azok mind keresztcsíkosak.
    Van amelyik keskenyebb, van amelyik szélesebb csíkozású. Meg világosabb valamelyik, a másik kicsit sötétebb.
    Járszottam vagy 8-10 stadionban.
  • szabolcs17
    Helló! Az lenne a problémám, hogy játék közben törik a grafika. Mit csináljak?
  • Davidsned
    Aktiválni?? Sztem mindenki tudta, h van benn magyar szöveg, nem?
  • Gaba9
    Wazze télleg :) megcsintem és jó .. thx
  • sagjoz
    Magyarszöveg alapba benne van! Csak aktíválni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • sagjoz
    Figyu aki azt akarja hogy magyar legyen neki ezt csinálja meg! Ezzel nem történik semmi sem ha elcseszne valamit és csak átnevezni kell nem fájloktartalmában nyúkálni!

Innen-onnan idézetek:

"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévő eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."

"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
    data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."

"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam."
  • Beepee
    Hali. Bajnokság van már valamerre?
  • dalackraul
    Üdv emberek csak annyit szeretnék hozzászólni a dolgokhoz hogyha átírod a fájlokat hogy magyar legyen a játék akkor nálam a nyelvválasztásnál az angol nyelvet választtottam ki és magyar lett a játék semmilyen image fájl nem kellet hozzá.
  • Alcoholica
    :)

Akkor örülünk Vincent...
  • Davidsned
    Ez még nem volt, de így működik! Very THX!
    (nálam is az első hármat kellett kikapcsolni)
  • NiGhTM4R3
    Mindjárt ki is próbálom, remélem sikerül mert akkor örök hála :)
  • Davidsned
    Ez a link rossz! Pls, egy működőt:)
  • Davidsned
    Nincs ps2-m :(
  • Alcoholica
    USB-s para. Nem az egérrel van a gond, hanem minden mással, ami USB-s.

A megoldás, amit olvastam valahol, és nálam is bevált (bocs, ha volt).

Játékot elindít, Alt-Tabbal vissza a Desktopra.

Vezérlőpult -> System Properties -> Hardware -> Device Manager (ez magyarul talán Eszközkezelő)

És itt a Human Interface Devices (ezt viszont nem vágom magyarul) csoport alatt található dolgokat (egeret, billentyűzetet értelemszerűen nem) Disable-re teszed.

Egyet megcsinálsz, visszalépsz a játékba, ha még mindig csinálja, kimész és letiltasz még egyet.

Azóta USB-s rádiós egér + bill + Logi Cordless Rumblepad 2 hibátlanul szuperál FIFA 06-tal.

Próbáltam csatolni egy képet is...

• NiGhTM4R3
    Hm, tudja vki h kell kiírni a FIFA 06-ot DVD-re, úgy h ne kérje a crack-et?
    Képfájl, adat?
  • Breki33
    nem ezt kérdem

azt kérdem, hogy a teljesben minden satdionban egyfajta mintájó keresztcsikos gyepet láttál-e
  • attiGT
    Hát igen... Egyéb iránt működik a játék, és nekem tökre tetszik. Egy dolog megint nem változott, amit mér a 2005-ben is vártam volna. A GRAFIKA!. Mindegy nemakarom leugatni ezt a fifát sem, de ha egy kicsit odébb néznének a készítők, fejlesztők például a Pro Evolution Soccer-re akkor megakad a grafikában a szemük. Mert jobb, sokkal jobb annak a grafikája. Hagyjuk. Egyre nemjöttem rá még, hogyan kell cserélni. (EZT NEM KÉRDEZTEM!!) Dadek meg egy kissé, hát... Ezt is hagyjuk.
    Egyet viszont kérdezek: Mit kell csinálni, hogy magyar legyen? Valami 2 fájlt kell átnevezni, de igazán megköszönném, ha valaki megírná PRIVIBEN (hogy ne itt koszoljuk vele a már igazán koszos palettát (ld: dadek). Köszönöm.
  • musha
    pff...azért próbálkoztál egy keveset...
    kéne egy állandó takarító a topikba.
  • dadek
    nem tudom, hogy kell képet beszúrni valaki írja meg priviben légyszi
  • dadek
    [IMG] [/IMG]