FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
EA SPORTS
FIFA 06
RELEASE DATE :: 09.28.05
PROTECTION :: Safedisc
SIZE :: 76x50MB
MEDIATYPE :: DVD
FORMAT :: mdf/mds
1.) Unrar and mount using Alcohol 120% 1.9.5.31 or use d-tools ÛÛ
ÛÛÛ 3.47. ÛÛ
ÛÛ° 2.) Install the game, use the following cdkey : ÛÛ
ÛÛ° 4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ ÛÛ
ÛÛ± 3.) Have fun ÛÛ
ÛÛ²
Szar Bayern, szar Bayern :)
as for now - FIFA 2006 has been released for XBOX and PS2 and those versions are widely available
this is probably the XBOX version.
A 3.5 gigás méret valóban gyanús.
ja és nem találom ott a fifát😊
jah szedem énis😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Érdekes,már alapból felajánl olyan gomkiosztást,mint ami a Pes-ben van konzolokon.Gondolták ne kelljen erre a kis idõre átszokni...<#buck>#buck>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kérdezz bátran, ez itt egy fórum ami azért is van, hogy kérdezzenek benne.
Avanti Crociati!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)