9766
FIFA 06
-
Nadi #5125 Szvsz ez az eddigi legjobb FiFa, nekem nagyon tettszik. -
#5124 aztahétszentségit!
ha nem fifa lenne ennek a játéknak a neve, azt mondanám, hogy semmi köze nincs a focihoz!!!!!
valószínűleg ki akinek bejön ki kellene próbálnia a pes4-et(akár billel is, mer azzal tolom)!! de ennél a szarnál még a 05 is jobb!!!! a legkiakasztóbb az volt, mikor egy helyzetet kihagytam, vagy nagyonbb helyzeteket elkúrtam, a közönség felsikított! de mindig ugyanaz, ugyanúgy, már 1sőre rongy volt hallani, nem 325235872465szor!!
ez egy akkora ganaj, hogy az már fantasztikus! -
R9 #5123 Zsír megy a FIFA-m nem az egérrel volt a gond hanem a fülessel ugyanis az usb-s,úgylátszik a Razer bírja :P -
#5122 tökmindegy nekem ide ne
felfogtad_? -
#5121 akkor mi?akkor privibe? -
#5120 no WAREZ -
#5119 azt szeretném kérdezni ha van valakinek kódja valamelyik warez oldalra ahol fenn van a fifa06 az légyszi küldje el!meghálálnám -
dalackraul #5118 üdv ezt a fájlt hogy bármelyik csapattal indulhatok a karrierben hova kell bemásolni? please help -
puma1 #5117 Nem tudja valaki hogy lehet a 2005-ben multiplayerbem játszani??????????
-
Frank27 #5116 sziasztok!!!
Kellene egy kis segítség.
Játszom egy meccset,és utána vissza akarok térni a játékmenübe.
Ráklikkelek és lefagy.
Miért lehet ez?
Kérlek segítsetek, ha valakinek van ötlete.
Elöre is köszi -
savaria #5115 A data/ cmn/ fe könyvtárban lévő eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."
Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra.
Igy a mentésnél a szövegek szintén magyar lesz. -
#5114 látom itt még mindig képtelenek visszaolvasni -
Czivil #5113 Hello Mindenki!!!!!
Tudna nekem valaki abban segíteni hogy lehetne magyar a játék?
Privát üzenetben letudná írni nekem pontosan lépésről lépésre hogy mit kell csinálni?
Előre is THX a helpet
Jó FIFAzást azt majd minél hamarabb egy bajnokságban mecselünk -
dadek #5112 Azt, hogy ha bemásolod akkor bármelyik csapattal kezdhetsz karriert Pl. Man U, Milan Barca stb. -
dalackraul #5111 Üdv a karrier patch az mit tartalmaz? -
Matt89 #5110 hogy kell megoldani h midnen klub ajánlkozzon?
-
Deneir #5109 Könyörgöm írja már le vki, h. az istenbe lehet jól szabadrúgást lőni, mert mindig elszabják a kollégáim -
#5108 nem szerencsére ez a kártya kimaradt
de sztem a processek kilövése fontosabb -
Nadi #5107 És nem tudod, kb. mikori drivert rakjak fel?:DDD -
#5106 Ezt akarja kilinkelni
klikk -
#5105 FEJEZD MÁR BE
-
dadek #5104 [IMG][url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/051001/career_patch.JPG] -
#5103 elvagy? -
CsabiApu #5102 Sziasztok!
Felbontást, hogy tudom változtatni?
Egyszerüen nem találok setup menüt.
Thx -
dadek #5101 -
#5100 valószinű mennek processek a háttérben
ez a szarság nagyon érzékeny erre P
Amúgy meg egy FX-hez nem biztos, hogy a legújabb driver a legjobb -
NiGhTM4R3 #5099 Jah, kíváncsi vagyok más véleményére is, tanulhatok másoktól :) -
Nadi #5098 Nekem eléggé szaggat a játék, pedig nem szabadna neki.:(
Nem tudja valaki miért lehet?
AMD 2600+, ASUS A7N8X 2.0, 1Gb RAM, Geforce FX 5700LE-legfriesebb driverrel
-
Matt89 #5097 nightmareennyi kérdést egyszerre?:D de amugy ezek a tünetek nálam is jelentkeztek. meg kell szokni
-
Matt89 #5096 ezt kienk irtad? -
NiGhTM4R3 #5095 Így is jó :P
De mivan ezzel a képpel? Nekem tök mind1 h most magyar zászló van ott vagy nem.. -
NiGhTM4R3 #5094 atw.hu - regisztrál, képet feltölt, linket bemásol. -
dadek #5093 -
NiGhTM4R3 #5092 Szöglet/szabadrúgást h végzitek el?
Szögletnél csak azt lehet megadni h merre adja be?
Szabadrúgásnál meg nincs nyíl?
Nektek melyik szponzor jött be?
Nálatok is gyengébben lő mind a FIFA 2005-ben? hozzászoktam h max erővel elég erős a lövés, itt meg most meglövöm ahogy tudom alig megy el a kapuig.. -
#5091 komolyan a saját gépedről akarsz linkelni? -
#5090 mia főnyeremény?:D -
dadek #5089 [IMG]http://C:\Documents and Settings\Fehér Dávid\Dokumentumok\Képek\kép[/IMG] -
dadek #5088 [IMG]C:\Documents and Settings\Fehér Dávid\Dokumentumok\Képek\kép[/IMG] -
#5087 -
dadek #5086 Career Patch